Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   spestnaz ın günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/462407-spestnaz-gunlugu.html)

doris 19-02-2010 11:24 AM

Cevap: spestnaz ın günlüğü

dostum.. yanındayız herzaman.. şükretmeye çalış.. tanrının sana bahşettiği herşey için.. tüm bu sıkıntılar için bile.. çünkü yaşamın değerini sıkıntılar olmasydı bilemezdik..
şükret.. ve diyorum ki...

Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!...

imported_Angel 19-02-2010 02:10 PM

Alıntı:

nsmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 585494)
bir sürü yazı yazdım, sonra ctrl+A yapıp sildim, hepsini. bunları bile yazmak istemiyorum. Canımm çok sıkılıyor. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. İsteyemiyorum. Bugün psikiyatr a gideceğim. Öyle bi an geliyor kii, dayanamıyorum. . Kendimi çoookk güçsüz hissediyorum. Yorulmuşum. Çoookk yorulmuşum. Size karşı açığım. Depresyondan korkuyorum. Aslından korkmuyorum. Korksam, doktora gitmezdim. . Yemek bile yemek istemiyorum. . Hiçbir şey istemiyorum. İnsanlar iyiliğimi düşünmesinler. Benimm kendi sınırlarım var. Herşeyim orada gizli. . Vee, artık izin vermeyeceğim çiğnemelerine. sadece biraz daha anlayış?? Olmazmı? Olmuyor. Olacakmı?? Olmalı. Bunun böyle gitmemesi lazım. Benim böyle olmamam lazım. .

canım sana bu sınır koyma meselesi ve diğer insanların iyiliğini istemesi konuları hakkında birşeyler söylemek istiyorum...

bir insan diğer bir insanı eleştirebilir bu gayet doğal birşey..ancak eleştirinin dozu aşılırsa ve karşıdakinin sınırını geçicek şekilde yapılırsa işte o zaman eleştiri yapılan kişi rahatsız oluyor..senin durumun da bundan ibaret ve bu konuda yerden göğe haklısın..

malesef bazı insanlar var ki onlar sanki dostunmuş numarası yapan düşmanlar olabiliyorlar..."ben senin iyiliğin için söylüyorum" veya " dost acı söyler" tarzı şeylerin arkasına sığınarak çaktırmadan senin cesaretini kırmak isteyen kişiler olmaları muhtemel...çünkü gerçek bir dost karşısındaki kişinin iyi yönlerini ona hatırlatır ve bu duyguyu pekiştirir..eleştireceği birşey varsa da bunu karşı tarafın sınırını geçmeden onu rahatsız etmeden yapar...ama yukarıdaki bahsettiğim dost gibi görünen düşman kişiler..senin iyiliğine söylüyormuş gibi yaparak kendi egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar başka birşey değil....sana akıl vermiş olarak kendisinin senden daha üstün olduğu hissini yaratmaya çalışıyorlar...o yüzden sınırını geçerek eleştiri yapanlar kim olursa olsun onları dost olarak kabul etme lütfen...ne kadar iyiliğin için söylüyorum dese de sınırlarını korumaya devam et..."iyiliğini düşünüyorum" ifadelerine takılıp sınırlarını korumaktan vazgeçme...dost maskesi ardına gizlenip seni üzmekten zevk alıyor da olabilirler..bunu bilemezsin...dost dediğin insanı yüreklendirir cesaretini kırmaz..

maviinci 19-02-2010 05:55 PM

psikiyatra gittim, binaya girdim. İlk 5 dakika kimse birşey sormadı, bende sormadım. Öyyle gezdimm :P sonra birine sordum, doktoru. Odasını gösterdi, kapıyı çaldım; yoktu. Bekle dediler. 15 20 dakika kapısındaki koltuklara oturup kitap okudum. Gelmedi. Tamm o anlardaa, bi http://www.resimli.net/data/media/13...ldrm_resmi.jpg
çaktı aklımdaa sevincli kolay kolay pes etmemem gerktiği. . Her ne olursa olsunn, daha kötüsü vardı ve benim olmam gereken yer orası değildi. Sevk eden doktorun yazdığı kağıdı avucumda sıkıştırdımm, dışarı çıktımm. kağıdı çöpe attım ve geri döndüm yurda. Bugünüm dönüm noktası oldu. Artık yok, eskisi gibi. Kazandığım tecrübeydi, sadece yaşadığım bugün.

eveet, gelelimm son noktaya y789 yanımdaydınız. Yalnızım derken sizler, ailem. . yanımdaydınızz guitar hepinize minnettarım. Seviyorum, sizleri. Kalbimde yer ettiniz blissy sizin gibi güzell insanlarla tanışmakk, herşeye rağmen sizin avrlığınızı bilmek beni umutlandırıyor happy6 happy6 sevgili dostlarımm, hepinize teşekkürlerimi sunuyoruuumm cilgin897 enn güzel şeyler sizinle olsunn :) sizleri çooookk seviyorumm :)

imported_Angel 19-02-2010 06:06 PM

seni yürekten tebrik ediyorum canım sevinclisevincli
gerçekten takdir edilesi bir karar vermişsin..içindeki sesi dinlemişsin ne güzel blissy bu durumda olan çoğu insan "oraya kadar geldim artık beklemeye mecburum geri dönemem" diye düşünür ve doktoru beklerdi..

yani tabi ki psikiyatrist ihtiyaç duyulan durumlar da olabilir..
ama ben senin durumunu psikiyatriste gidecek kadar olmadığını düşünüyorum...dünyada öyle psikolojik rahatsızlıklar var ki bizim yaşadıklarımız onların yanında "sadece bir can sıkıntısıymış gibi" kalır..
zamanında ben de psikiyatriste gitme girişiminde bulundum ve kafamı bomboş hale getiren sersem eden, beni benlikten çıkaran ilaçlar dayadı bünyeme...1 ay sonra ilaçları a bıraktım bir daha da gitmedim..ve yarıda kestiğim için vazgeçtiğim için hiç de pişman olmadım...üstünden 1 sene geçti ve hala pişman değilim..devam etseydim o ilaçları hala içiyor olacaktım ve bir doktorun boyunduruğunda hayatımı sürdürecektim..
doğru olanı yapmışsın..harikasın....iyiki varsın y789

imported_Angel 19-02-2010 06:20 PM

beyni etkiliyor diyecektim düzelttim :)

maviinci 19-02-2010 06:32 PM

fiuuuyytt. . nerden dönmüşüm yaa ::) bi daha kapısından geçmem psikiyatrın İnşallah kimse geçmez sevincli İnşallah gerçeknen hafiftir, durumum :) hafif yaa :) hatta kötü birşey yok ki :) gökyüzü massmavi, güneşş altınn sarısıı herşey çookk güzell :) ahh, birde verilen sözler tutulsaa :P

SeLeNaS 19-02-2010 11:32 PM

Alıntı:

nsmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 585494)
bir sürü yazı yazdım, sonra ctrl+A yapıp sildim, hepsini. bunları bile yazmak istemiyorum. Canımm çok sıkılıyor. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. İsteyemiyorum. Bugün psikiyatr a gideceğim. Öyle bi an geliyor kii, dayanamıyorum. . Kendimi çoookk güçsüz hissediyorum. Yorulmuşum. Çoookk yorulmuşum. Size karşı açığım. Depresyondan korkuyorum. Aslından korkmuyorum. Korksam, doktora gitmezdim. . Yemek bile yemek istemiyorum. . Hiçbir şey istemiyorum. İnsanlar iyiliğimi düşünmesinler. Benimm kendi sınırlarım var. Herşeyim orada gizli. . Vee, artık izin vermeyeceğim çiğnemelerine. sadece biraz daha
anlayış?? Olmazmı? Olmuyor. Olacakmı?? Olmalı. Bunun böyle gitmemesi lazım. Benim böyle olmamam lazım. .

Hepimiz burdayız bitanem sabır...İnan...Neden buradayız çünki hepimiz ters giden birşeyler olduğunu fark ettik ve güzel arayışlar içinde aynı yolsa kesiştik.Birbirimize destek olmak için,kendimize ve yapabildilerimize inanmak için burdayız.Seni seviyoruz...
Herşey çok güzel oluyor arada bir yoklayan karanlığa yüz verme ..

maviinci 20-02-2010 07:02 AM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 585585)
Günlüğüme bu konuyu ele alsam mı diye düşünüyorum.Yaşadığım bütün etkileri yazsam off be ne anılarım vardı acaba benim yerinde olan buna katlanırmıydı acaba pes ederlermiydi ?Neyse ben bu konuyu ele alayım kimyasal boyutu...y789Sonuçta benin anımı anlatan hatıram...y789Ders gibi zorlu bir başarı öykü yazayım ...

sıkı takipçisi olacağııımm sevincli

maviinci 20-02-2010 07:06 AM

Alıntı:

SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 585627)
Hepimiz burdayız bitanem sabır...İnan...Neden buradayız çünki hepimiz ters giden birşeyler olduğunu fark ettik ve güzel arayışlar içinde aynı yolsa kesiştik.Birbirimize destek olmak için,kendimize ve yapabildilerimize inanmak için burdayız.Seni seviyoruz...
Herşey çok güzel oluyor arada bir yoklayan karanlığa yüz verme ..

ben de sizleri çoooookk seviyorumm sevincli sıradan bi insan anlayamaz, hissettiklerimi. birtakım şeylerin farkında olmayanlar anlayamazlar. Teşekkür ederim. Sizler yanımdaykenn, çin seddini de geçerim benn blissy herkesi ama herkesi çoookk seviyorumm :) yeniden gülen gözlerle bakabilmek istiyoruuumm :) Yapabileceğime inanıyorum. Kendi kendime dürüst olmakla başlayacağım. İyiki varsınız :)

maviinci 26-02-2010 08:30 PM

Resmenn tarihin tozlu sayfalarına karışmak üzreymiş günlüğümm sevincli Durr!! Gitme! Daha karpuz keseceeeeeeezz guitar
http://www.hitresim.com/upload/Karpu...0bebek-680.jpg
bide özdeyiş uyduralımm. . Yazın bunu tarihee!! her kesilen karpuz afiyetle yenmek içindir khkh56khkh56 26 Şubat Cuma, 20:23 te yazıldıı y789 yazanı belli değil actionsmile neye saçmalamaya başladıysam anlayın ki mutluluktan uçuyorum demektir. . Aslında şu an burda olmayıp tekrar yapıyor olmam lazımm khkh56 Ama düzene karşıyım ben naparsınız khkh56 Elden geldiği kadar, canıım :) Fazla sıkmaya gerek yok heraldee blissy İki gündür bi uyku bastırmıştı kii. . Enn son, Dün gece yatağa attığımı hatırlıyorum kendimi y789 Sabah bi kalktımm. . 11 i 20 geçiyor sevincli Az kalsın derse gecikiyordumm derty Kulaklığımı Ödün(ç)aldılar telkin dinleyemiyorum khkh56 khkh56 ama ben bilirim işimii guitar Sıkı duruun, geliyorumm yrl78Hiçbişey beni tutamaaaaaaazzbisiklet 3 gün önce direksiyon eğitimim var; geçtim koltuğa herşey çooook güzel iyi mutluyuz hani sürüyorum da arabayı. . Hatta hocanın gözüne girdim. Sen gel, devam et dedi. Bildiğiniz trafikteyim. O güne kadar hayatında sadece tencere kapağı sürmüş olan ben araba sürüyorum khkh56khkh56 Ama öyyle böyle değil. Bastım. 30. . Yetmeeezz. 45. . Olur mu hiiiçç!! 40 a çıktımm. . Bi yerde ışık vardı, hoca kenarıyı gösterdi. Işıkta dur, 100 metre ilerde dur. Kırmızıda durdum. . Yeşil yandıı; Öndeki araba gittii. . O an naptıyusamm; debriyajdan biraz hızlı çekmişim ayağımı khkh56khkh56 araba durduu khkh56 Hocanın bi bakışı vardı banaa; İçten içe adam ulan seni benn. . diyordu resmenn khkh56 Allahtan ki son dersimdi haa smil56 Ama kavradım bayağıı khkh56 Sorun yok gibi :) Pöhh bee :) Çok uzattımm :) susuyim barii y789 Kendinize iyi bakınn :) Sizleri, 'Hepiniz'ii çoooookk mu çoooooookk seviyoruuuumm sevincli İyiki varsınııııızzz dertydertyt678actionsmilesevincliguitarmusic45khkh 56smil56blissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:35 PM.