Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   spestnaz ın günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/462407-spestnaz-gunlugu.html)

spestnaz 14-01-2010 07:00 PM

Cevap: spestnaz ın günlüğü

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579258)
iyi yolculuklary789

sağol ablacım teşekkür ederimm actionsmile iyi ki varsınn blissy

zynp0 14-01-2010 07:01 PM

İyi yolculuklarrs456 Çok iyi yapmışsın, kapıyı açtığında annenin yüzündeki sevinç mutluluğunu kat kat arttıracak emin ol..Kürk mantolu madonnayı ben de tavsiye ediyorum, kitap zevkin çok güzel 25889 Sevgilerrs456

spestnaz 14-01-2010 07:04 PM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579261)
İyi yolculuklarrs456 Çok iyi yapmışsın, kapıyı açtığında annenin yüzündeki sevinç mutluluğunu kat kat arttıracak emin ol..Kürk mantolu madonnayı ben de tavsiye ediyorum, kitap zevkin çok güzel 25889 Sevgilerrs456

vaaayy sen de mi okudun onuu sevincli Raif Ephendy khkh56khkh56 yazık yaa. . neyse amaaann guitar Sanaa kocamaaann teşekkürlerimi gönderiyor ve iyi ki varsııınn, diyoruuumm y789 hepp mutlu kall music45

imported_Angel 14-01-2010 08:45 PM

Alıntı:

spestnaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579256)
Sevgili günlüğümm merhabalaaarr y789 Yarıın saat 15.00 da yolculukk varr actionsmile anneme haber vermedim geleceğimi, sürpriz planladım smil56 düşünüyorum yolda ararsa naparım diyee khkh56 Hayatt ne güzel değil mi be, günlükk uy897 kısa. . ve güzell derty yarın da güzel bir gün olacak. . ondan sonraki gün de. . Bugün kendimi birazcıkk şımarttım (imported angel sağolsunn y789) Özgür Filistin atkısı vee Penguen Dergisi aldımm blissy Ohh bee!! yaşamakk gibisi yoookk 956k bugünlerde kitaplar alemine dalacağıııımm khkh56khkh56 sırada bekleyenn. . eee, 7 8 tane varr. . Bir ara hepsine aynı anda başlamıştım smil56 doğal olarak çöküntüye uğradımm ooo67 şimmdi birine yoğunlaşıyoruuumm: Amin Maalouf - Afrikalı Leo. . Bu arada bir de tavsiye vereyim size: Sabahattin Ali - Kürk Mantolu Madonnaa uy897 çokk güzel bir kitap. Mutlakaa tavsiye ederimm. . Neysee, çok gevezelik ettim, değil mii blissy kulağımda telkinlerr, canımın içinde mutluluk. . ve hayatt devam ediyorr actionsmile hepinizi seviyorum, iyi ki varsınızz y789

şimdiden iyi yolculuklar dilerim spestnaz 956k

insanları mutlu etmekten zevk aldığın ve iyi yürekli olduğun çok anlaşılıyor yaptığın işlerden :) ama sakın kendini sıranın sonuna koyma yoksa sıraya başkaları eklenir yine sıra sana gelmez..ara sıra böyle kendini de aklına getir ve kendini de düşün sevincli

bu arada atkını güle güle kullan..ve dergini güle güle oku :) sana ait olan yeni birşeylere sahip olmak ve onların senin ilgini beklemesi çok heyecan verici bir duygu...mesela okunmayı bekleyen kitaplar gibi..her yeni şey birer sürpriz happy6
herşeyi bir anda bitirmek huyu bendede varsadanim insan haddinden fazla yorulunca hepsinden vazgeçiveriyor birden..o yüzden acele etmemek lazım....iyiki varsın sevgiyle kal blissy

spestnaz 15-01-2010 08:03 AM

Bayy günlükk, naptın bee khkh56khkh56 mışıııll mışıııll, desem de inanmayınn smil56 toplaaaamm. . eee, 4.5 saatlik uykuyla yaşıyoruuuumm s45apk asıl aklımda olann, 57*70 bir tablo ve kocamaan valizimle otogar a nasııııll gideceğiiimm khkh56 atarım kendimi yolaa, sonumuz hayrolaa music45 Ohh bee, yaşamakk varmış. . 2 3 gündürr başım ağrıyor, sol kulağımın duyma derecesi düştü khkh56khkh56 uçaktan inince tutulma gibi birşey olur yaa, öyle oldu, yapıştı kaldı yaa hy789 amaaaaaannn! bazen bazı şeyleri duymamak daha iyi oluyorr smil56 ee si hayatt güzell. . Yaşşamaya tamm gaz devamm bisiklet

baharcık 15-01-2010 11:41 AM

HER ŞEY GÖNLÜNCE OLUR UMARIM...HAYAT HEP GÜZELLİKLERİ YAŞAMANA İZİN VERİR İNŞALLAH...SEVGİ VE MUTLULUK HEP SENİNLE OLSUN....MUTLU KAL...

spestnaz 15-01-2010 11:49 AM

Alıntı:

baharcık Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579369)
HER ŞEY GÖNLÜNCE OLUR UMARIM...HAYAT HEP GÜZELLİKLERİ YAŞAMANA İZİN VERİR İNŞALLAH...SEVGİ VE MUTLULUK HEP SENİNLE OLSUN....MUTLU KAL...

çok teşekkürler, iyi ki varsınn sevincli hepp beraber mutlu kalalımm happy6

doris 15-01-2010 01:13 PM

İYİ YOLCULUKLAR DOSTUM...

spestnaz 15-01-2010 10:33 PM

Alıntı:

dmlglr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579387)
İYİ YOLCULUKLAR DOSTUM...

geç oldu ama olsun, canım sağolsunn khkh56khkh56 çok teşekkürler dostuuuuuumm actionsmile

spestnaz 15-01-2010 10:54 PM

eveeett, bay günlükk. . yalnız yaptığım bir yolculuk dahaa. . açıkçası hiç bu seferki kadar yorulmamıştım ooo67 ışıkları açmadılar hiç, televizyonu kapattım, başımı cama yasladım ve ağladım ağla2 hımm,, benim bu duygusallıktan kurtulmam lazım, çünkü bir erkeğe hiç yakışmıyor. Zaten sırf duygusallığım beni zayıf göstermesin diye, iyiniyetim hep suistimal ediliyor diye, herşeyimi paylaşmaktan elimde birşey kalmıyor, diye sinir küpü olmuştum. Gören Frankeştayn sanıyordu. . 4 yıldır bu saçmalığımı düzeltmeye çalışıyordum, 4 aydır yaşamaya bir yerden tutunmak adına işe yarar birşeyler yaptığımın farkındayım, hissediyorum bunu; amaa sanırsam bende olmaması gereken duygusallık kavramı yolumu tıkıyor. . İşte burada paradoks çıkıyor karşımaa: Eğer bende olmaması gerekiyorsa be işi var benim içimde!! Neden, diye soruyorum. birçok şeye sorduğum gibi. . 2 heceli, tek kelimeli, ve oldukça basit: neden?? ama hiçbir şeyden cevap alamadığım gibi bundan da cevap alamıyorum. . sanırımm, bazı şeyleri sorgulamayı da bırakmalıyımm. . her neyse, otobüsüm mola verdi HendeK'te. Ben hariç herkes indi. Yanımda oturan 60 65 yaşlarındaki amca da indi. . vurdum başımı onun oturduğu yere, uzandım solucan gibi, uyumaya çalıştım, ama nafile. . Sonra ben de indim. Kocamaaaann bir alışveriş merkezi. En az çırağan sarayı kadar lüks khkh56 lavaboları aradım, buldumm. bu arada mest oldum güzelliğinden her yerin. Gerçekten lükstü. Yaklaşık 20 pisuvar vardı vee hepsinin üstünde son dakikayı gösteren monitörler. . Off bee, adamlar yapmış, dedim. Bir de kabinleri kontrol etmek istedim (tuvalet gurmesi gibiyim, o ne demekse) herşey güzel. . hımm, sifon süper görünüyorr. . evett, peçeteler son model. . Durr!! o da ne!! maşrapa olması gereken yerdee yaklaşıkk 2 litrelik salça kutusuu!! o anda herşey gitti gözümün önünden. . kahkaha atmamak için zor tuttum kendimii khkh56khkh56 cüzdanımı çıkardım, içinden üstüne sınav tarihlerimi yazdığım 16 parçaya katlanmış A4 kağıdımın 1 parçasını yırttım ve üzerine:
Her Şey Çok Güzel; Ama Maşrapalar Bozmuş yazdım y789 sırıtan bir cinali çizdim, peçetenin üstüne iliştirdimm khkh56khkh56 sonnra hiçbişey yapmamış gibi kaçtım olay mahallindenn smil56 yuh bee, ne kadar uzun yaşmışımm partysmiley mazur görünüz kusrumu biricîk ehbâplarım y789 iyi ki varsınızz music45music45 seviyorum happiness i

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:55 PM.