![]() |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı:
yabancıların bi lafı vardır..."save me from myself" (beni kendimden koru) diye..ne kadar da doğru aslında 956k |
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü oh sefan olsun kendine şöyle seni şımartıcak güzel şeyler alırsın :) artık kıyafet mi olur..başka birşeymi olur..neyi seviyorsan artık...ama öyle birşey olmalıki senin mutluluğuna gerçekten katkısı olan birşey olmalı..büyüklüğü pahalılığı hiç önemli değil :) bakalım çarşıdan neler alıp dönüceksin blissy |
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü sen de iyiki varsın dostum :) babana belki güzel renkli bir kravat alabilirsin..yada kravat iğnesi..veya kol düğmesi de olabilir (eğer ki çalışıyor ve takım elbiseyi sıkça giyiyorsa) veya hesaplı olan hoş bir erkek parfümü de olabilir..yerli parfüm firmaları artık gelişti güzel şeyler çıkarmaya başladılar.. kendine ne alacağını bilemiyorsan çıkıp etrafına bakarsın ve o anlık isteğine göre karar verebilirsin..neyin karşına çıkacağı ve neyi görüp hoşlanacağın hiç belli olmaz...hediye konusu önceden planlanabilir ama kendine alacağın şey için önceden plan yapmaman belki daha sağlıklı..çünkü o şeyi gidip orada bulamadığın zaman bulmamanın verdiği üzüntüyü yaşıyorsun kendimden biliyorum y789 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü bende saat diyorum:) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü baban edebiyat öğretmeni değil miydi kitap en güzel hediyedir bence :::))) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü evvde 3 4 bin kitap var khkh56khkh56 artık her yerden kitap fışkırıyor sevinclisevincli annemle kavga ediyorlar kitap alma diyor annem guitar khkh56khkh56 amaa kitap iyi fikirr art56art56 saat de olabilirdi; ama maalesef saati var kendilerinin khkh56 kravat. . o kadar çok aldım ki sergi yapılacak kadar. . Kol düğmeleri bütçemi çok pis sarsıyor khkh56khkh56 kravat iğnesi ve kitap arasındayımm music45music45 Hepinize teşekkür ederimm dertydertydertydertyhappy6 iyi ki varsınızz sizlerii çok seviyoruuuuummmcilgin897 vee sanrıımm. . kitap en iyi si gibi gözüküyoorr khkh56khkh56 annemi delirtse dee. . olsuuunn, arar gelmez sanırsamm khkh56khkh56 kucak dolusu sevgileeerr actionsmileactionsmile |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Sevgili günlüğümm merhabalaaarr y789 Yarıın saat 15.00 da yolculukk varr actionsmile anneme haber vermedim geleceğimi, sürpriz planladım smil56 düşünüyorum yolda ararsa naparım diyee khkh56 Hayatt ne güzel değil mi be, günlükk uy897 kısa. . ve güzell derty yarın da güzel bir gün olacak. . ondan sonraki gün de. . Bugün kendimi birazcıkk şımarttım (imported angel sağolsunn y789) Özgür Filistin atkısı vee Penguen Dergisi aldımm blissy Ohh bee!! yaşamakk gibisi yoookk 956k bugünlerde kitaplar alemine dalacağıııımm khkh56khkh56 sırada bekleyenn. . eee, 7 8 tane varr. . Bir ara hepsine aynı anda başlamıştım smil56 doğal olarak çöküntüye uğradımm ooo67 şimmdi birine yoğunlaşıyoruuumm: Amin Maalouf - Afrikalı Leo. . Bu arada bir de tavsiye vereyim size: Sabahattin Ali - Kürk Mantolu Madonnaa uy897 çokk güzel bir kitap. Mutlakaa tavsiye ederimm. . Neysee, çok gevezelik ettim, değil mii blissy kulağımda telkinlerr, canımın içinde mutluluk. . ve hayatt devam ediyorr actionsmile hepinizi seviyorum, iyi ki varsınızz y789 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü iyi yolculuklary789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:04 PM. |