![]() |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı:
tuvalet olayı komikmiş gerçekten aa34aa34 müfettişlik yapmışsın valla :) ama biliyomusun etrafı ilgiyle incelemiş olman aslında hayata karşı ilgili olduğunu ve hayata bağlı olduğunu gösteriyor..bazı insanlar var ki bırak incelemeyi veya lüksün tadını çıkarmayı..sadece işini bitirip gitmeye odaklanır ve öyle yapar..küçük detaylardan mutlu olmayı veya komik şeyler çıkarmayı biliyosun ne güzel :)u859 duygusallık herkesde var...çelişki şundan ileri geliyor..topluma karşı göstermemiz gereken yüzün beklentisi farklı...ve kendi içimizdeki yüzümüz farklı...bu iki unsurun da hiçbirinden tamamen vazgeçmeden dengelemek ve eşit oranlı bir karışımdan oluşan bir yüz gerekiyor...kötü bi durum yok ortada k8908 |
dediğin gibii, 2 yüz varr. İster istemez 2 yüz oluyor ve açıkçası bu beni çok rahatsız ediyor. düşündüğümü söylediğimde 2 yüzlülükle, kafayı yemişlikle suçlanıyorum. . Eskiden olsa başımı eğer önee, 'ama' lı cümleler kurardımm. . Çok eski değill, 7 8 ay önnce. . Telkinleri dinledim dinleyeli kendime olan güvenim arttı. Suçluluk dinlemiyorum amaa, çok kötü yapıyor beni. Neden bilmiyorum, bitkin, çökmüş bir enes oluyorum. Başkalarının düşüncelerini önemsememe, ego, kendine güven dinliyorum. hımm, bir de depresyon katmıştım arayaa blissy her neysee, dediğim gibii. . Şimdi başımı öne eğmek yerine dimdikk duruyorum. . eskiden ben fasülyeydim, sarılıp tırmanacak bir şey arardım. . O uzun mu uzun, dim dikk olmalıydı ki yükselebileyimm. . Şimdiyse, ben dik duruyorum. . ve bakıyorum, herkess fasülyeymiş, ve bana tırmanmayaa çalışıyorlar. Seviye yükselttim yani khkh56khkh56 birisi yemek masasında birşey demişti, vurdum masaya, kimsin lan sen dedim. . kalktım gittim. Bu,en bunu yaparken ikiyüzlülük denen şeyi attım, orada bıraktım. . O gün bi bardak kırdım, o da bonusuydu sanırsamm khkh56khkh56 sonnra lise 1 den beridir arkadaşım olann biri çok kötü kandırdı beni İş Bankası burs veriyor, diye. . 1.5 - 2 km yürüdükk. . geldik kantine oturuyoruz. Geçti karşıma sırıtıyor. . Yine benden masaya bi yumruk, ve dedimki: Lan sen ne biçim insansınn, bende seni adam sanırdımm. . Sonra bana bağıran noter e haddini bildirdimm khkh56khkh56 orada ben de hatalıymışım biraz, ama kimsenin bana bağıraya hakkı yokk!! işte, ben bunlar kendim olduğum için yaptımm. . Kendim olduğum için ve haklı olduğum içinn. . Vee baktımm, o 2 yüzü birbirine yaklaştırdığımı gördüm smil56 dedim ki: Lan, şunun şurasında karşı karşıyasınız, hergün yüzyüze bakıyorsunuz. . Ayrı gayrı düşünmenin ne lüzumu var khkh56khkh56 son halim bublissy actionsmileMutluyuZactionsmile |
Cevap: spestnaz ın günlüğü evet her telkin herkesde farklı etki yapıyor :) telkin listenin fazla kalabalık olmaması hoşuma gitti :) çünkü çeşit fazlalaştıkça etkisi azalıyor..depresyon telkini de suçluluk telkini gibi zihni yoran ve sürekli dinlenmemesi gereken telkinlerdenmiş...sen onun yerine mutluluk telkinini dinleyebilirsin onun daha etkili olacağı kanısındayım :) adı üstünde isimlerinden anlaşılıyor farkları...mutluluk..pozitif..depresyon negatif...y789depresyona girmeyeceksin benzeri lafların yerine ben mutluyum ben huzuluyum lafları içeren telkin daha faydalı olur bence :) onun dışında gösterdiğin aşırı tepkiler göstermen gayet doğal..çünkü yıllardır insanlara tepki vermedin vermedin içine attın ve şimdi veriyorsun..onun birikimi var...yani "eeeeee yeterin be, buraya kadar" modundasın...aslında o öfke karşındaki kişiye değil senin kendine yıllarca duyduğun öfkenin dışa yansıması " niye kendimi ezdirdim niye karşı çıkmadım içime attım onca zaman" düşüncesinin dışavurumu bence...sen olduğun gibi davranmaya devam ettikçe bu durum durulacak ve geçecektir....suçluluk duygusunu dinleyenlerdede aynısı oluyor...dediğim gibi önceden hakkını savunmadığın için kendini suçluyordun ve onlar çıkıyor :) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü yaşarken kafamı dinlemeye ihtiyacım var, ama çok yoruluyorum. . Bir adımım bile olay oluyor. mutlaka bir saçmalıkla boğuşuyorum her zaman. bu druum da önce bana, sonra çevremdekilere, sevdiklerime zarar veriyor. Acı çektiriyorum kendime, ama mutsuz olduğum zaman dahi gülsem herşey daha güzel olur, gibi. . Bazı şeyleri içimde yaşamaya karar verdim, içimde ve sadece kendimle. Benim mabedim. Başka kimseyi istemiyorum orada. sonra herşey mahvoluyor. Bazen yalnızlık iyidir, derledi de inanmazdım. . Kullanmasını bilirsenn iyiymiş. . gözlerim ağlarken gülersem iyiymiş. susarken çığlık atarsam iyiymiş. hayatt o zaman güzelmiş. . |
Cevap: spestnaz ın günlüğü vee güzel bir günn. . sabah biraz sinir küpü olsam olsamdaa, telkin seansı yaptım kendime ve rahatımm. . ohh bee!! kuş gibi hafifim. . taktım kuşlara da, amaaaannn. . seviyorum kuşlarıı bee. . umut veriyorlar banaa. Misall; küllerinden doğann AnkA kuşuu!! Hasssstasıyımm kendisiniin khkh56khkh56 ahh bir de devekuşları uçabillseee. . bana neyse sankii y789 onlar da hızlı koşuyorlar. . misall: hügo ve tolga abii khkh56khkh56 http://4.bp.blogspot.com/_61OKSic47x...eve_kusu+3.jpg pekk de bir güzel bakıyooorr smil56 oooo,, onlar ne de ateşli gözler öylee khkh56khkh56 Ankara'nın havası her ne kadarr kapalı olsa daa, eğer bu durumda mutlu olabiliyorsam yaşamakk için sebeplerim var, demektir cilgin897 Vee, şunu açıkça söyleyebilirim kii, uğur böceği olmayan bir çiçek sömürülmüyorum, diyerek mutlu olabilirr khkh56khkh56 mantıksal çıkarımlar yapmak hoşuma gidiyor, okuyanları denek olarak kullandığım için özür diliyorum y789 eveeeett, gelelim ciddi konumuzaa: ego, kendine güvenn ve depresyon ile yolaa tam gazz devaaamm!! Depresyonun başında 'Büyüükk, beyaz bir bulutt' diye geçen bir yer varr, orası çok hoşuma gidiyor. Açıkçası sadece o telkinde gerçekten rahatladığımı hissediyorum. O zaman bende bir sorun varr khkh56khkh56 Hayy aksii şeytann!! Devrelerim yanmışş khkh56khkh56 Ohh bee! bugüne orrta şekerli başladımm, süperr gidiyoruuuum music45music45 işşte bu adamın hareketlerine hastayımm derty bitiriyor benii khkh56khkh56 onu öğrenmeyi düşünüyorumm. . biraz izlesem sanırım yaparımm music45 ama çok hızlı bee khkh56 twist e devam edeyim benn actionsmile hadi kalın sağlıcaklaa music45music45 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü çok tatlısın canım dostum... |
Cevap: spestnaz ın günlüğü bugün neşeli olmana çok sevindim arkadaşım blissy devekuşu da çok tatlıymış göz rengi gerçekten çok güzel..daha önce onların bu kadar güzel gözlere sahip olduklarını hiç farketmemiştim sevincli |
|
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü Depresyon telkinini dinlemeden olmuyor, iyi mi khkh56khkh56 bir yamukluk vardı, zaten bendee guitar amaaaann!! kim düz ki biz yamuk olmayalım, demii actionsmile laptop uma kavuşuyorum İnşallah, ahh bide babamm internetten alışveriş fobisini yenebilsee khkh56 Bugünlerde, yine olmak istediğim gibiyim. Kendimi 'save'ledimm, yandığım zamann tekrardan alacağımm. Böyleyken çoğu şey daha güzel. İçimm biraz daha rahat. Işığımm biraz daha parlakk. Yolum, azıcık daha kısa. Sevenim, biraz daha çok. Dertlerim, sevenlerimden az. . Saman alevi gibi giyinen öfkeni hemenn dindirebiliyorum, kimseye zarar vermeden. Büyüdüğümü farkediyorum. Kendi hayatıma tepeden bakıyorum, ve görüyorum birşeyler. İyi birşeyler. Değişim. Dün, annemle konuştuk, biraz. Sağolsun kanat takıp uçurdu beni. Hafifledim, bayağı. Yaşamak için bir neden daha, Şükürler olsun!! dedim. Sımmsıkı sarıldım geceye. Ayakta tutan ne varsa benii, sımmsıkı sarıldım ellerinee actionsmile Birazdan deriiiinn bir nefes alacağııımm, ve herşey biraz daha güzele doğru gidecekk. . Hepinizi seviyorum, Kalın sağlıcaklaa sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:08 PM. |