![]() |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlarımm sevincli karar verdimm, meydanlara iniyoruuuuumm khkh56khkh56 insan haklarıyla ilgilenen bir örgüt e katılacağım blissy hımm, biraz da hareket lazım dimii guitar hep erttelemiştim bugüne kadarr, fakültenin futbol kulübüne gireceğiiim y789 lisansım olmasa da, çıkartırız canııımm music45 kosskoca İ Ü bana bi lisans mı çıkaramıycak smil56 Hep kendimi kısıtladığımın farkına vardımm actionsmile farkındalık; süper birşeyy sevincli şimmdi, birikenleri dışarı atma vaktii derty tıpkı ne kadar tutulsa da zamanı gelince tutulamayan gözyaşları gibi dunk56 yada içinde aşırı su biriken barajlar. . (vb) DuMaN varken bana bişeycikler olmaaaaaaazz guitar iyiki varsınız, hepinizi seviyoruuuuuumm music45 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Senn git anayasadan geç, hukuk başlangıcından geç; iktisattan kal iyimi. . Allah Allaaaahh!! ne insanlar var yaa. İktisatla ne işim var benim kardeşim!! Yok talep eğrisi, arzî bölge, GSMH, GSYİH!! oooofff!! 300 sayfa var, hepsi de grafikk. . Napacaaaaamm ağla2 gelde çıldırma şimdi. Sonra diyorlar niye asabisin. . Sana ne kardeşimm! İster asabi olurumm, ister mum gibi eririm. . sanane bee!! Ama yokk. . Sakin oluyoruuuzz!! partysmiley smileydance y789 ohh bee. Rahatladım biraz. Otohipnoz işe yarıyor, bir kez daha tespit edildii actionsmile ama bu hocanın canını okurum benn. . Kim hoca yaptıysa zaten. . |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı:
valla haklısın da bi noktada...hem kişisel sorunlarla hem de böyle zor derslerle boğuşmak gerçekten çok zor...ben de senin durumlarını yaşadım ve hala yaşamaktayım..benim de sevmediğim ve geçemediğim derslerim var.. ama inşallah kişisel problemleri azalltığımız erittiğimiz sürece dersler gözümüze daha kolay gelecektir..aslında zor olan onlar değil...bizim hem derslerle hem kendi sorunlarımızla uğraşmamız gerektiği...belki hayırlısı böyleydi..üzme kendini neseli56 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü tabi, hayırlısı. . zaman herşeyin çaaresi. İktisat kimmiş kii khkh56khkh56 okurum canınıııı sevincli teşekkürler angell actionsmile iyiki varsııın guitar |
Cevap: spestnaz ın günlüğü benimlee yanı siniri yaşayannn biri varmıss burdaaaa :) kalırımm dedıgım dersten 85le geçmişimmm... kesin geçerim dedıgımm derstenn 2 puanla bırakmıss hocaa ewet bu iki dersede aynı hocaa gırıorr maksat büte ögrenci cagırmakk ... hepsini asmak lazımmbunlarınn yaaaa hepsiniii |
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü Acabaa? Yine benn, yine ben. Diyorlar ki; sorma, çıkamazsın işin içinden. Bem göze almışım çıkamamayı. Tünelin ucunu görmeden girdim bir yola. . Ama biliyorum bir ışık var. Umurumda değil. Yürüyorum. Aldırmadan yürüyorum. Umursamadan yürüyorum. Nasılsa şimdilik gece örtüyor, gözyaşlarımı. Gece örtüyor, hatalarımı. Aydınlığa kavuşuncaa; ağlamayacağımm actionsmile İyiki varsınız, hepinizi seviyorum. . |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Bizde seni çok seviyoruz iyiki varsın. kiss3 |
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:51 AM. |