Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   spestnaz ın günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/462407-spestnaz-gunlugu.html)

vitamin61 28-01-2010 10:35 PM

Cevap: spestnaz ın günlüğü

ben de ben de :D

spestnaz 29-01-2010 12:33 AM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581819)
spestnazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz seni sevıorum.................

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581823)
ben de ben de :D

Bende sizleri çooooookk seviyoruum sevincli Hepinizi çk seviyorum blissy gece gece yüzümdeki tebessümle seviyorum y789 iyiki varsınızz happy6happy6

derya hanim 29-01-2010 01:20 AM

Hic degisme ablacim hep ayni kal .Senin yazilarina bazen gulduk ,bazen huzunlendik.Kitap gibi oldu gunlugun bana .Severek okudugum bir kitap .Istedigin gibi ol .Bazen cocuk ol ,bazen sakin ,bazen deli dolu .Sen ol .Biz sana boyle alistik .

doris 29-01-2010 11:18 AM

spestnaz.. içimden geldi iyiki varsın dostum.. iyiki bu sınırları olmayan hayatta biryerlerde karsılaşmış olduk ve senin serüvenini izleme fırsatım oldu..
hep mutlu ol.. ve gerçek dostlar etrafında olsun
TANRI SENİ KORUSUN..

spestnaz 29-01-2010 02:02 PM

Alıntı:

derya hanim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581858)
Hic degisme ablacim hep ayni kal .Senin yazilarina bazen gulduk ,bazen huzunlendik.Kitap gibi oldu gunlugun bana .Severek okudugum bir kitap .Istedigin gibi ol .Bazen cocuk ol ,bazen sakin ,bazen deli dolu .Sen ol .Biz sana boyle alistik .

Alıntı:

dmlglr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581873)
spestnaz.. içimden geldi iyiki varsın dostum.. iyiki bu sınırları olmayan hayatta biryerlerde karsılaşmış olduk ve senin serüvenini izleme fırsatım oldu..
hep mutlu ol.. ve gerçek dostlar etrafında olsun
TANRI SENİ KORUSUN..

ben sizleri tanıdım yaa. . başka hiçbirşey umurumda değill blissy iyiki varsınız. hepinizi çok seviyorum. . Övünebileceğim tek şey buraya üye olmak y789 Hiç mi hiç ayrılmayın, kalbimdenn sevincli Çok seviyorum sizi. .

imported_Angel 31-01-2010 11:08 AM

seni seviyoruz spestnazcığım onayi
çok doğal ve samimi yazıyorsun satırlarında actionsmile

derya hanim 01-02-2010 10:01 PM

Kimsenin seni derinden uzmesine izin verme ,yeterince uzulmussun zaten .Mutluluk pesini hic birakmasin

spestnaz 01-02-2010 11:40 PM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582113)
seni seviyoruz spestnazcığım onayi
çok doğal ve samimi yazıyorsun satırlarında actionsmile

Alıntı:

derya hanim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582290)
Kimsenin seni derinden uzmesine izin verme ,yeterince uzulmussun zaten .Mutluluk pesini hic birakmasin

teşekkür ediyorum sevincli Hepinize, herkese teşekkür ediyorum blissy gerçekten, yeniden doğdumm y789 doğdumm, ve büyüyorumm smileydance sizleri, çok seviyorum. . hepiniz, kalbimdesiniz hpm2

spestnaz 02-02-2010 11:30 PM

Bi insanın hediyesi geri çevrilir mi, bee!! Ayıp, diye bişey var. . Bir yerde hata yapıyorum, ama nerde!! Allah Allaaahh, ne biçim iş bu, yaa. . Şeytan diyor kii. . Demesin. . Çok sıkıldım, bee. . Canımı sıkmaya birebirler. . Bu kadar da olmaz ki. . Yaa nasıl hediye kabul edilmez?? Öküze desen kabul eder. . Yaa al, istersen tuvalet kağıdı yap. . İster yak. . İster kendine kuyruk yap; ama neden almazsın, be kardeşim!! Allah aşkına, garip olan ben miyim, başkaları mı??Ayırt edemiyorum. . En iyisi affedip, yoluna salmak sanırım. Yoksa daha çok yer aklımı. . Enn iyisi, affetmekk sevincli sizi seviyorumm ::)

appetite for destruction 03-02-2010 03:15 PM

hediyene karşılık vermesi gerekir ondan kabul etmemiş olabilir dostum blissy
affet gitsin sevincli

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:14 AM.