![]() |
Cevap: spestnaz ın günlüğü ben de ben de :D |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü Hic degisme ablacim hep ayni kal .Senin yazilarina bazen gulduk ,bazen huzunlendik.Kitap gibi oldu gunlugun bana .Severek okudugum bir kitap .Istedigin gibi ol .Bazen cocuk ol ,bazen sakin ,bazen deli dolu .Sen ol .Biz sana boyle alistik . |
Cevap: spestnaz ın günlüğü spestnaz.. içimden geldi iyiki varsın dostum.. iyiki bu sınırları olmayan hayatta biryerlerde karsılaşmış olduk ve senin serüvenini izleme fırsatım oldu.. hep mutlu ol.. ve gerçek dostlar etrafında olsun TANRI SENİ KORUSUN.. |
Alıntı:
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü seni seviyoruz spestnazcığım onayi çok doğal ve samimi yazıyorsun satırlarında actionsmile |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Kimsenin seni derinden uzmesine izin verme ,yeterince uzulmussun zaten .Mutluluk pesini hic birakmasin |
Alıntı:
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü Bi insanın hediyesi geri çevrilir mi, bee!! Ayıp, diye bişey var. . Bir yerde hata yapıyorum, ama nerde!! Allah Allaaahh, ne biçim iş bu, yaa. . Şeytan diyor kii. . Demesin. . Çok sıkıldım, bee. . Canımı sıkmaya birebirler. . Bu kadar da olmaz ki. . Yaa nasıl hediye kabul edilmez?? Öküze desen kabul eder. . Yaa al, istersen tuvalet kağıdı yap. . İster yak. . İster kendine kuyruk yap; ama neden almazsın, be kardeşim!! Allah aşkına, garip olan ben miyim, başkaları mı??Ayırt edemiyorum. . En iyisi affedip, yoluna salmak sanırım. Yoksa daha çok yer aklımı. . Enn iyisi, affetmekk sevincli sizi seviyorumm ::) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü hediyene karşılık vermesi gerekir ondan kabul etmemiş olabilir dostum blissy affet gitsin sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:14 AM. |