![]() |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı:
evet ego güçlendirici telkin insanda dik duruş yaratıyor smil56 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı:
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü Merhaba doğan güneş... |
Cevap: spestnaz ın günlüğü bi itirafta bulunayımmı y789 o tarz sözler eskiden bana da yavan ve basmakalıp gelirdi...hadi canım sende falan derdim...altında yatan derin anlamı göremezdim...herşeyi yerinde ve tuzu kuru olan insanların mutluluk tezahürü gözüyle bakardım...ama artık istesem de diyemiyorum..telkinler sayesinde gizli bir güç olmumsuz düşünceye tam kapılacağım sıra beni geri çekiyor sevincli |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Her gecenin sabahı var deniyor, gece karanlık olduğu için dışlanıyor. . Nedenn gece doğan 'Ay' ı kimsecikler düşünmüyor?? Sırf Güneş ışığıyla aydınlattığı için mi?? Bu ne biçim iş o zamann. . Gece ortaya çıktığı için mi?? Onun seçme şansı yok ki. . Yeterince aydınlatamadığı için mi?? Elinden geleni yapıyor. . O halde neden 'Ay' ın güzellikleri yanında gecenin karanlıkları var olsunn ki?? http://img03.blogcu.com/images/b/i/l...1247777288.gif |
Cevap: spestnaz ın günlüğü 20 satır yazdım hepsi silindi khkh56khkh56 kısmet değilmişş actionsmile bugün hukukta ne işi olduğunu bi türlü anlayamadığım iktisat adlı arkadaşın dersinden çaktımm sanırımm sevincli aklım başıma geldi gibi bişey. . Affetmek, affedilmek istedim. Hava o kadar güzel ki, derin nefes almaya kıyamadımm khkh56 tebessümüm yeniden doğdu yüzüme. zor da olsa oldu actionsmile deli gülüşü gibi music45 yüzüme her bakan öyle diyor: 'Lan sen deli misin!! Kaçık. . Öyle bişey yapılır mı!' falan filann. . Deliyim bee. . Varmı diyeceğiniz! siz akıllıysanız ben deliyim. . deliyimm. deliyimm. . . vesaire. . yaşamak için deli olmak lazım bennce guitar 60 ımda altımda poşetle kenar mahalle çocukları gibi karda kayamayacaksam nedenn yaşıyorumm?? Yada sallana sallana yürüyemeyeceksem şu yaşımda?? bağırıp çağırarak konuşamayacaksam; deniz kıyısında volta atamayacaksamm, turistlere yanlış adres khkh56khkh56 tarif edemeyeceksemm, partysmiley pulp fiction daki twist sahnesinde deliler gibi dansetmeyeceksem derty gökkuşağı nın bir ucundaki altın dolu torbayı aramayacaksamm, sokakta yürürken pantolonumun paçasının birbirine sütünmesiyle çıkan sesi rock müzik ritmi yapıp yürüyemeyeceksem; bir ucu kapalı su kemerinin üstünde haykıramayacaksamm; benn niye yaşıyorummsevincli ohh bee!! kendimi affediyorum laaaann. . affediyoruuumm. . Bana kötülük yaptıklarını düşündüğüm herkesi affediyorumm. . hemmde herkesi. . bilmeden istemeden canını sıktıklaımdan özür diliyorum ve yüce gönüllerinde benim için estirdikleri fırtınalarında kendime güvenli bir liman buluyorummm. . derin nefes alıyorumm ve herşeyy çok daha güzelleşiyorr. . Hayat belki toz pembe değil ama ğamuk şekeri gibi güzell actionsmile Hepinizi seviyorumm. . kendinize iyi bakın. |
Cevap: spestnaz ın günlüğü ne kadar samimi bir yazı :) blissy okurken içim açıldı valla bir an çocukluğumdaki o neşeli günlerimi hatırladım.. iyiki varsın sevgilerle smiliyface |
Cevap: spestnaz ın günlüğü biz de seni seviyoruz güzel insan... |
Cevap: spestnaz ın günlüğü sağolun dostlarr actionsmile sizolmasanız bu gemi batarr http://www.genckolik.net/uye/165180-...08-titanic.jpg |
Cevap: spestnaz ın günlüğü o gemiyi kimse batıramaz... sanmıyorum... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:24 AM. |