Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   spestnaz ın günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/462407-spestnaz-gunlugu.html)

spestnaz 09-01-2010 11:56 AM

Cevap: spestnaz ın günlüğü

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578149)
o gemiyi kimse batıramaz...
sanmıyorum...

ben de sanmıyorum sevincli

spestnaz 09-01-2010 07:05 PM

bugünüm lüzumsuz hatırlamalarla geçti guitar ne kadar çok insan varmış etrafımda hayata (+) taraftan bakann. . Bazıları boşvermişliğe saplamnış; çıkamıyorlar. Bazılarıysa tamamen umutsuzlukla büyüyorlar. . Hele helee, benden daha beter durumda olup da kendi halinden memnun olanlar da var ki, tutup sarsmak istiyorum onları. . Kendine geeeeellll laaaaann!! demek istiyorum ama o, basit biri olup öyylece yaşamayı tercih ediyor. . Amaaaaaann!! Umursamıyorum elimden geldiğince çoğu şeyi. . Açıyorum odamda DuMaN ımı sonn sesste, bağıra çağıra eşşşlik ediyorum şarkısınaa. . İçmeden sarhoş oluyorum khkh56 açtım camı, baktım etrafaa. . Çektimm içime sissli havayıı. . vayy bee!! yaşamak varmış, dedimm. . yaşamak güzelmişş, dedimm. bir de nefes verdimmm ki. . hiçbir şey kalmadı içimde. gökyüzüne uzanan bir yol açıldı ve gittiler. gitsinler, zaten. . İstemiyorum hiçbir şey. . İstemiyorum. İsteyemiyorum. . actionsmile Ama yaşamak güzel. . yada ne derr: Hayat, Güzeldir!!!

spestnaz 09-01-2010 08:24 PM

insanlar hiçbir şeyin değerini bilmiyorlar. . hiçbir şeyin hem de . sevginin bile. ulan yazık bee!! aç insanları düşünmeden, yazık günah demeden çöpe attıkları yemeklere, israf ettikleri suya eyvallah. . ama kırdıkları kalplere?? buna eyvallah diyecek biri varrmıı?? varrsa, ben kocamaaann bir 'hata'yım. Büyük bir hayal kırıklığından ibaretim. sığamıyorum bu bedene. . Küçük geliyor dünyaaa. . hislerimin tercümanı yok. kimse de anlamıyor. ben kimseye benzemiyorum. bilmiş bilmiş bakmayın bu yazıya. . yine çıkmazlara girmiş; kendini tutamamış demeyin. bana sabrı da tavsiye etmeyin. . sabrediyorum zaten. . saçma sapan şeyler yaşıyorum. Hayırlısı, deyip geçiyorum. Sabah bir yazı okuyorum, diyorum ki: işte, benim derdim bu. . enn fazla 6 7 dakika sonra unutuyorum okuduklarımı. amaaaann!! boşveeerr!!! sen mutlusun spestnazz. . kimse umurunda değil, senin. dünya sadece senin. Sadece senin. kim sıkabilir ki canını!! kimmse sıkamaz! ama gelin görün kii. . Sığamıyorum bu dünyaya. sığamıyoruuuuuuuumm. . sonsuzluk denen saçmalığa kaptırsam kendimi. . Yada jüpiter de 400 500 yıldır dönmekte olan hortumun arasına atlasamm!! saat 20.20. . bakın, buraya yazıyorum: Kendimi bildim bileli bu aynı vakti görme (19.19, 20.20, 21.21 vb) olayına saçmalıktır, dedim. . ama inanmaktan kendimi de alamadım. en son biri yazmıştı ya, kapıda kalan kadın hikayesi. . onu okudum ama kimin yazdığını unuttum. . al işte. . neyse, o hikayeden sonra biraz duruldum. şu ann biraz sakinliğe ihtiyacım varr. . sakinim, ama. . bilmiyorum yaa. . bu internet cafe deki insanlardan iğreniyorum. Havada uçuşan küfürleri bir duysanız. . elimde olsa varr yaa. . neyse, öyle işte. . yazdıklarımı silesim var. alakasız oldu, gibi. . ama silmiyorum. çünkü gerçekler. . Realistlik gerçekçilikse; benn de NaturalisT im. . sevgiyle kalınn. .

vitamin61 09-01-2010 08:36 PM

o 20.20 olayını ben de biliyorum ve inanıyorum nedense...önceden hep yakalardım bence doğruluk payı olabilir. spestnaz sen çok tatlı bir insansın kimsenin seni üzmesine izin verme. bunu başarmak senin içinde...

spestnaz 09-01-2010 08:42 PM

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578244)
o 20.20 olayını ben de biliyorum ve inanıyorum nedense...önceden hep yakalardım bence doğruluk payı olabilir. spestnaz sen çok tatlı bir insansın kimsenin seni üzmesine izin verme. bunu başarmak senin içinde...

görürsem söylerim.

esra90 09-01-2010 08:53 PM

bazen bütün teselli sözleri anlamsız geliyo kulakların duymuyo iyi bilirim bunu..bazen susmak en iyi destek..

spestnaz 09-01-2010 09:19 PM

enn iyisi olabliir ama ben susmak istemiyorum. . teselli sözleri kocamaaann bir yalandan ibaret diyorum. çünkü beni hiç mi hiç umursamadan söylenen sözlerr. . anlayabiliyorum bunu. . biliyorum bu durumu. yaşıyorum. o zaman kendimi salak gibi hissediyorum. kızıyorum herkese. . taa ki durulana kadarr. .

esra90 09-01-2010 09:24 PM

yok zaten teselli etmek yerine susmak lazım diyorum yani çevrendekilerin ...çünkü bazı konularda teselli insanı sinir eder ya da ne biliyim anlmasız manasız gelir

spestnaz 09-01-2010 09:27 PM

afedersin. asğır duymaz uydurur gibi birşey oldu. ne alakası varsa dediğimin konuyla. . teşekkürler. bugün biraz ot um kusura bakmayın arkadaşlar. .

vitamin61 09-01-2010 09:30 PM

canım dostum biliyorum zor ama sakin olmalısın. daraldığımız zaman her şey daha da kötüye gider. sen sakinliğini korumaya çalışmalısın...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:53 AM.