![]() |
Cevap: spestnaz ın günlüğü hahaha khkh56 yurtta olmasam denerdim ama onu da öldürmek istemiyorum smil56 öneri için teşekkürler guitar |
Cevap: spestnaz ın günlüğü günlüğün çok eğlenceli tebessüm etmemek elde değil.alk78 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü teşekkürlerr, tebessümleriniz kahkahalarınızın teminatıdır actionsmile |
Cevap: spestnaz ın günlüğü hakkaten gülen yüzlerle dolmuş burası...ne kadar hoş bir günlük blissy:zpzp: |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı:
http://www.resimupload.org/data/medi...mor-sumbul.jpg hepinize minnettarım guitar sizleri çooookk seviyorumm iyi ki varsınızz y789 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Spestnazcım ne güzel artık mutluluklarını paylaşıyorsun...böyle güzel yazıları okudukça bende mutlu oluyorum..sıra banada gelicek diyorumm...İyiki varızzz...music45 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı:
inşallah her geçen gün burada senden daha çok gülen yüz göreceğiz hepimiz f678h son sözün için de şunu diyim ; estağfurullah o nasıl söz öyle y789 tabi ki herkesin herkese öğüt vermek haddidir..hepinizin görüşleri bence çok değerli...hem de her kelimesi 12389 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü :) merhaba spestnaz:) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü teşekkür ederimm actionsmile buradaki herkes melek gibi parıldıyor aslında, ama farkındalık denen şey gerçekten ona sahip olunmadığı zaman acımasız oluyorr dunk56 her şeye rağmen biz çabalıyoruz ve sonuca ulaşacağımızı biliyoruz guitar kimi 3, kimi 5, kimi de 7 günde. . sabır sandığının anahtarını bulmuşuz, çevirmek kaldı geriye. . içinden çıkacak olann sonsuz mutluluk için sadece çevirmekk music45 http://asansorlukuyumcukasasi.net/images/anahtar.jpg |
Cevap: spestnaz ın günlüğü sigrt56 çokk pis soğuk yedimm bad45 ama site yerinde ya guitar iyi yaa, hayırlısı actionsmile pöh bee partysmiley bugün anayasa sınavıma girdim. 5 sayfa yazdım bir buçuk saatte. dik durmaktan kaburgalarım çatlamak üzre wave44 ooooff ne gündü yaa sevincli neyse fazla uzatmasın bu gariB smil56 sizi seviyorum dostlar, kendinize iyi bakın y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:18 AM. |