![]() |
Cevap: spestnaz ın günlüğü dostum ilaca filan ihtiyacın yok senin.. belki biraz dinlenmeye ihtiyacın vardır ne dersin.. herşeyi bırak tüm düşnceleri kendinle olmanın tadını çıkarmaya çalış bi süre inan bana iyi gelicek.. seni seviyoruz.. herzman yanındayız.. hoşçakal |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Ben aralik ayindan beri ilac kullaniyorum 3 ilac degistirdim ,cok zorlandim ve sabrettim .Kendime soz verdim yarim birakmayacaktim bu sefer .Su anda cok iyiyim ,hep pozitif dusunuyorum .Tembellik ,erteleme ,cok uyumak sorunlarim ortadan kalkti .Ilac tedavisi herkeste ayni etkiyi gosteriyor ,kullanan arkadaslarim var cevremde .Benim kullandigim ilac arkadasima iyi gelmedi ,hemen degistirdi .Gerekiyorsa bence hemen baslamalisin .Sevgiler |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Ben de 3 nisanda başladım Deryâ ablacıım,, yan etkisi olmadı şükür :) Artık daha iyiyim. Neden daha önce başlamadım diye pişman oluyorum neredeyse :D Zaten sorunumun hormonsal olduğu da anlaşıldı, doktor da sağolsun işinin ehli olunca. . Şimdi her şey daha güzell sevincli |
Cevap: spestnaz ın günlüğü ewwt bak gorr cok daha ıı olcaksınn dostum |
Cevap: spestnaz ın günlüğü İnşallah. . |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Banada tavsiye edin benimde ihtiyacım var hangi tür antidepresan bende var birkaçtane ama etki etmedi okdr |
Cevap: spestnaz ın günlüğü onu biz değil doktorun tavsiye etmesi lazım :) aman haa, sakın kendi başına almayasın hap?? |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Yarıyosa alırım denemekten korkmam risk almayı severim :D nasıl bi ilaç bunlar anlat bende kullandığım ilaçları söylerim sosyal fobi için vermişti psiko bana |
Cevap: spestnaz ın günlüğü ben söylemem. . çünkü her ilaç her insana farklı etki yapıyor. . |
Cevap: spestnaz ın günlüğü devlet sırrımı bu abicim ,sen kullandığın hapları söyliceksin bende araştırma yapıcam sonra içicem bilinçli insanlarız hepimiz yapma böle:D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:09 AM. |