![]() |
Cevap: spestnaz ın günlüğü spes sen iyimisin? |
Cevap: spestnaz ın günlüğü iyiyimm iyiyimm ::) ::) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü herşeye rağmen yine aramızda olduguna sevindim canım kardeşim.;) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü çokk teşekkür ederimm sevincli hrpinizi seviyorum ::) iyiki varsınız :) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü sana ne desem bilmem ki iyi ki varsın |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı:
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü http://www.ozsohbet.net/galeri/sinir..._resimleri.jpg ya sana inanamıyorum enes bizi bırakmayı nasıl düşünebildin... ama şükür aramazdasın yine..e hoşgeldin tekrart678 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü fiuuuyyt sevincli o ne bakıştı öylee ::))) hoşbuldukk, biricikk dostuuumm :) iyiliklerrr, mutluluklar kapında tüpgaz kuyruğuna girsinlerr :) İyiki varsınn :) İyiki varızz :) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Vaayyy bee!! Bugün neydi, böyle yaa. . Sabah lise arkadaşlarıyla buluşmaa, akşam akraba ziyareti. . Aslında sabah gitmeyecektim dee, iyi bi arkadaşın ısrarıyla gittim. . Beni görmek istiyorduu sevincli bi dostun hissedilebilecekk bir samimiyetle bana ihtiyacının bulunması, ona yardım edebilmekk. . Ne kadar güzelmiş, yaa :) Tabii, görmek istemediklerim de geldilerr :) Kendimi kasıyordum baştaa, ama sonra hepsini toplayıp çöpe attığımı düşledim :) geçti, bu hâlimm xS Yırtttık, çokk şükür ::) Zaaaaaa ==))) Noluyor bana yaa :) tutamıyorumm kendimi :) 13 ünnde ehliyet. . . derkenn, medeni hukuktan kalmışımm :( kısmet yaa. . 42 vermişş. . 50 alsam geçiyrodum. . Ama 46 dan kalanlar da var. Onalrı düşünemiyorum. . Tatlı dille hocanın canını okuyacaaaamm Cuıma günü. . aklımdaki tek şey buu. . |
Cevap: spestnaz ın günlüğü evett. . 5 dakika kadarr önce ailemin bana güvenmediğini kendi ağızlarından duymuş durumdayımm xS İşin garibi şu kii; hiçbişey umurumda değil. . bu halim beni biraz korkutuyor. . Niye bilmiyorum. . Bu sabah, bi psikiyatra gitmeye karar verdimm. . Sanırım, en iyisi bu olacakk :) Dün kaldığımı öğrendiğim sınavım yüzünden kendimi cezalandırmaktan vazgeçtimm. . Zaten, o dersi iyi öğrenememiştim. 600 sayfa var, bana her sayfasını ezberle diyorlar. . Ezberlemiyorum. Hodri meydann. . Hadi bakalımm. . Öğrenipp dee, geçmezseeeemm, bana Enes demesinler. . Hiçbir şey umurumda değil. . Zaaaaaa http://www.bilgievi.gen.tr/Files/Pho...4e1c6d389f.jpg benn bu çocuğa hasta oldum bee :P ::) Neyse, fazla uzatmayayım :) Kendinize iyi bakın, dostlar :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:19 PM. |