![]() |
Cevap: spestnaz ın günlüğü merhaba dostum actionsmile önemli olan aslında okuldaki dersleri geçmek değil "hayat dersini" geçmek.. hayat dersini geçersen okul dersleri sana çerez gibi gelicektir sevincli |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı:
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü Geride kalınca bunlar çok güzel birer anı olarak kalacak aklındasevincli iş arkadaşlarınla konuşup-güleceksin. Her anın tadını çıkarmalı8977.Bir dersten kalmak bile güzeldi diyorum şimdi o dersi geçtikten sonraki mutluluk daha fazla oluyor.Hayatı yakalamak dileğiyle…..89778977smileydancepartysmiley |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Tabi yaa, kalmak nasıl birşey onu da öğrenmiş oldumm ::) Bir musibet geldi, nasihat gelmese de olur, heralde ::) teşekkürler, iyiki varsın dostumm sevincli |
Cevap: spestnaz ın günlüğü belki bazılarına garip gelicek ama öğrencilik hayatını bırakmak istemediğimden özellikle okulumu yavaştan alıyorum diyebilirim.. kendimi hala genç hissetmemi sağlıyor...yaş 28 hala öğrenciyim girlhaha okul bittikten sonra geriye pek yapabileceğim birşey kalmıyor şimdilik büyük bir hedef bulamadım..evde oturmayı seviyorum rahatıma düşkünüm..evi derleyip toplamak ev kızı olmak hoşuma gidiyor..neyse konu dağılmasın ama maviş cadıya katılıyorum ben de y789 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü gerçekten mii y789 ben daha yeni geldimm, hemen bitse de gitsemm istiyorumm :) Masamın başına kurulsamm. . Çooookk sabırsızımm, beeeenn sevincli hayırlısı diyelimm sevincli ama herşey zamanında güzel heraldee y789 AnI YaŞaYaLıMmm guitar |
ders kitabı okumaktan nefret ediyorsan..kitabı 1 kere sesli oku o anda da cep telefonuna ses kaydediciyle kaydedip istediğin zaman dinlersin..dinleye dinleye öğrenmek iyi fikir gibi..bende deniycem smil56 hatta uyurken kulağımıza taksak sabaha beyne yerleşmiş şekilde kalkmazmıyız ki sevincli |
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü Evet sesi kaydedip dinlemek haa gerçekten de akıllıca. |
Cevap: spestnaz ın günlüğü bidee, ben bikaç kere okuyunca yarım yamalak anlıyorumm :) kendimi unutmaya şartladığımdan mıdır, nedendir. . Okuduğum, aklıma yatan bi konuyu 1 2 saat sonra unutuyorum. . çokk azı aklımda kalıyorr :) hata hiçbiri kalmıyor, nerdeysee :P |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:01 PM. |