Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   spestnaz ın günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/462407-spestnaz-gunlugu.html)

imported_Angel 12-02-2010 11:58 AM

Cevap: spestnaz ın günlüğü

merhaba dostum actionsmile
önemli olan aslında okuldaki dersleri geçmek değil "hayat dersini" geçmek..
hayat dersini geçersen okul dersleri sana çerez gibi gelicektir sevincli

maviinci 12-02-2010 12:07 PM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584247)
merhaba dostum actionsmile
önemli olan aslında okuldaki dersleri geçmek değil "hayat dersini" geçmek..
hayat dersini geçersen okul dersleri sana çerez gibi gelicektir sevincli

Haklısın, Angell blissy hayatt dersi, değil mi sevincli Geçmemiz gereken bir hayat dersi varr. . Öyle yada böyle, geçiyoruz sevincli Anı yaşayalımm, yaa ::) teşekkürler, iyiki varsınn :) hepinizi seviyorumm y789

cadi_bm 12-02-2010 12:15 PM

Geride kalınca bunlar çok güzel birer anı olarak kalacak aklındasevincli iş arkadaşlarınla konuşup-güleceksin. Her anın tadını çıkarmalı8977.Bir dersten kalmak bile güzeldi diyorum şimdi o dersi geçtikten sonraki mutluluk daha fazla oluyor.Hayatı yakalamak dileğiyle…..89778977smileydancepartysmiley

maviinci 12-02-2010 12:19 PM

Tabi yaa, kalmak nasıl birşey onu da öğrenmiş oldumm ::) Bir musibet geldi, nasihat gelmese de olur, heralde ::) teşekkürler, iyiki varsın dostumm sevincli

imported_Angel 12-02-2010 02:35 PM

belki bazılarına garip gelicek ama öğrencilik hayatını bırakmak istemediğimden özellikle okulumu yavaştan alıyorum diyebilirim..
kendimi hala genç hissetmemi sağlıyor...yaş 28 hala öğrenciyim girlhaha

okul bittikten sonra geriye pek yapabileceğim birşey kalmıyor şimdilik büyük bir hedef bulamadım..evde oturmayı seviyorum rahatıma düşkünüm..evi derleyip toplamak ev kızı olmak hoşuma gidiyor..neyse konu dağılmasın ama maviş cadıya katılıyorum ben de y789

maviinci 12-02-2010 02:40 PM

gerçekten mii y789 ben daha yeni geldimm, hemen bitse de gitsemm istiyorumm :) Masamın başına kurulsamm. . Çooookk sabırsızımm, beeeenn sevincli hayırlısı diyelimm sevincli ama herşey zamanında güzel heraldee y789 AnI YaŞaYaLıMmm guitar

imported_Angel 14-02-2010 12:42 AM

Alıntı:

nsmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584287)
gerçekten mii y789 ben daha yeni geldimm, hemen bitse de gitsemm istiyorumm :) Masamın başına kurulsamm. . Çooookk sabırsızımm, beeeenn sevincli hayırlısı diyelimm sevincli ama herşey zamanında güzel heraldee y789 AnI YaŞaYaLıMmm guitar

bugün aklıma bi yöntem geldi..günlüğüme yazmıştım ama buraya da yazayım..
ders kitabı okumaktan nefret ediyorsan..kitabı 1 kere sesli oku o anda da cep telefonuna ses kaydediciyle kaydedip istediğin zaman dinlersin..dinleye dinleye öğrenmek iyi fikir gibi..bende deniycem smil56 hatta uyurken kulağımıza taksak sabaha beyne yerleşmiş şekilde kalkmazmıyız ki sevincli

maviinci 14-02-2010 09:57 AM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584548)
bugün aklıma bi yöntem geldi..günlüğüme yazmıştım ama buraya da yazayım..
ders kitabı okumaktan nefret ediyorsan..kitabı 1 kere sesli oku o anda da cep telefonuna ses kaydediciyle kaydedip istediğin zaman dinlersin..dinleye dinleye öğrenmek iyi fikir gibi..bende deniycem smil56 hatta uyurken kulağımıza taksak sabaha beyne yerleşmiş şekilde kalkmazmıyız ki sevincli

iyi fikir, gerçektenn sevincli teşekkürler guitar ben günlüğünde görmüştüm, o an fikrini çalmak geldi aklımaa y789 bende düşünüyorum yapmayıı blissy iyiki varsın, dostuumm :)

muraturkom 14-02-2010 04:43 PM

Evet sesi kaydedip dinlemek haa gerçekten de akıllıca.

maviinci 14-02-2010 04:48 PM

bidee, ben bikaç kere okuyunca yarım yamalak anlıyorumm :) kendimi unutmaya şartladığımdan mıdır, nedendir. . Okuduğum, aklıma yatan bi konuyu 1 2 saat sonra unutuyorum. . çokk azı aklımda kalıyorr :) hata hiçbiri kalmıyor, nerdeysee :P

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:01 PM.