![]() |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı:
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü evett :) ama sürdüremedim uzun süree sevincli |
Cevap: spestnaz ın günlüğü kopyalık gibi olan özeti çıkarmak da çok uzun ve zahmetli oluyo gerçekten..bi süre sonra insan sıkılıyor...ezberlenmesi gereken şeye değil de sayfa düzenine falan kafayı takmaya başlıyorsun..anlamsız ayrıntılara yani... |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Herkesin çalışma tarzı farklı elbette, ama denemediyseniz bir kaç kez yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Hatta konuları açık renkli fon kartonlarına farklı renkler seçerek yazmanızı öneriyyorum. Konuyu hatırlamanız için kağıdın renginden işe başlıyor aklımız. |
Cevap: spestnaz ın günlüğü eveet, bu yöntemi de denemeliyimm :) Esra da tavsiye etmişti sağolsunn :) teşekkürler sevincli |
Cevap: spestnaz ın günlüğü evet işe yarıyor notları okuyup telefona ses kaydetme yöntemi ben de geçen yıl anayasa yı öle yapıp öğrenmiştim..s456 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü hımm, o halde önümde 1 yıııll. . vee 600 sayfa varr y789 ama daha önnce her hafta 20 saat olmak üzre, 7 ders varr smil56 önce şunlara hadlerini bildirip sonra medeni yi yemem lazımm khkh56 khkh56 mideme oturmasa, baari :) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü bir sürü yazı yazdım, sonra ctrl+A yapıp sildim, hepsini. bunları bile yazmak istemiyorum. Canımm çok sıkılıyor. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. İsteyemiyorum. Bugün psikiyatr a gideceğim. Öyle bi an geliyor kii, dayanamıyorum. . Kendimi çoookk güçsüz hissediyorum. Yorulmuşum. Çoookk yorulmuşum. Size karşı açığım. Depresyondan korkuyorum. Aslından korkmuyorum. Korksam, doktora gitmezdim. . Yemek bile yemek istemiyorum. . Hiçbir şey istemiyorum. İnsanlar iyiliğimi düşünmesinler. Benimm kendi sınırlarım var. Herşeyim orada gizli. . Vee, artık izin vermeyeceğim çiğnemelerine. sadece biraz daha anlayış?? Olmazmı? Olmuyor. Olacakmı?? Olmalı. Bunun böyle gitmemesi lazım. Benim böyle olmamam lazım. . |
Geçecek bu his emin ol. İçinden geçip gitmesine izin ver. Şimdi kendini şımartacak bişey yapabilirsin mesela. Canın ne istiyorsa. Kahve olur, çikolata. Belki turuncu bir kazak..güzel bir köşe yazısı.. Seni çooooooookkk seven insanlar var; en çok da sen sevmelisin kendini. Seni çoookkk seviyoruuuzzzz89778977girlhaha |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:43 PM. |