Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   spestnaz ın günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/462407-spestnaz-gunlugu.html)

spestnaz 21-12-2009 06:39 PM

Cevap: spestnaz ın günlüğü

size bugünümü anlatacağııımm ve anlatıyoruuumm: sabah kötü başladı. erken kalkdım aslında iyi ama geç yatmışdım ve uzunnnnnca bi zamandır böyleydi hala böyle sevincli herneyse, sabah saçma sapan bişey yaşadımm moralim çokk bozuldu. adliye ye gidip sabıka kaydı alacağım, notere gidip kyk başvurusu yapacağım. . ama önnce dedimmki bi siteye girip bakayııımm actionsmile tamm binbir hevesle geldimm yazdım hayatimdegisti diye, gireceğim. . bi anda bağlantı yavaşladıı ve kopptuuu. . giremedimm sabah hatta yaseminist in doğum günü mesajına o yüzden geç yazabillldimm dunk56 bi anda kara bir dumaaann içime doğru gelmeye başladı. herşey beni buluyordu, değilmi. . herşey bir anda beni buluyordu ve berbat ediyordu hayatımı. çıkdım dışarı. sultanahmet e giderken yollda düşünüyoruumm. . bi anda dank!! etti kafama. . sert esenn rüzgar o kara dumanı alldı götürdüü. . dedimmki ben böyyl e biri değilimm. . benn böyle biri değilimm. . sonnra bi huzurr gelldi o siyah olanın yerine. . ve mutluyum demeye başladım. . bazıları realist olacağım diye mutluyum demekden vazgeçiyor ve mutsuz oluyor. halbuki realist olalım hepimiz mutluyuz dense ne güzel olurr demi blissy kenndime geldim yaa ohhhh beee!!! işte spestnaz buuu y789 herr yerde değişimi hissedenn, belik biraz yalnız ama muttlu, huzurlu ve sevgi dolu. . yüzü gülen bir spestnaz. gözyaşlarını arrtık bırakabilen bir spestnaz art56art56 ohh beee!! hayatın tadı varrmışşş!! Şükürler olsun Rabb'ime. . haa bide güzel bişey yaşadımm. . keyfim kaçmışken sabah bağlantı yavaştı demiştim ya, 1 saat önnce geldim oturdum bilg. a yine yazdım hayatimdegisti. . vee muttlu sonn music45happy6 yaşıyoruuuuuuzzzzzmusic45 sizleri seviyoruumm kendinize iyi bakınn

spestnaz 23-12-2009 11:53 AM

dün noter ile kavga ettim. bana 9 milyarlık senet imzalatacaktı. sadece katkı kredisi istiyorum , dedim; birden bağırmaya başladı 'ben nereden bileyim, imzala işte onu' dedi. normalde imzalar ve paşa paşa 9 milyarlık bir borç edinir, üstüne üstlük yaklaşık 40 ytl de sayın 5. notere bağışlardım; ama şöyle bir durdum, kalemi elimden bıraktım ve kapıya doğru yürüdüm, çıkmadan önce aynen şunları dedim: Siz burada görevlisiniz, ben ise öğrenciyim! Bana bağırmaya hakkınız yok'. sonra çıktım dışarı vee tıpış tıpış yurda döndüm. açıkçası şaşırmadım bunu yaptığıma ama utandım. avuç içlerim terledi. ama mutluyum çok şükür. . bir yerde yaşıyorum ben de, diyebiliyorum artık. . babamla tartışmamaya çalışıyorum ve başarıyorum, annemle konuşurken veda kısmı normal konuşmadan daha uzun süren telefon görüşmesinin tadını çıkarıyorum, anı yaşamaya çalışıyorum ama sanırım yolun başında olduğum için fazla yaşayamıyorum, umutsuzluğu, mutsuzluğu ve akla gelebilecek ne kadar kötü şey varsa silip atıyorum hayatımdan. deriiiinn deriinn nefesler alıyorum diyaframa. . 2 parmakla çoookk hızlı yazıyorum klavyede. . yurttaki tüm bilgisayarlarda 'enes' diye bir dosya var ve onlarda kişisel gelisimle ilgili yazıları depoluyorum. mutluyum ve huzurluyum Rabb'ime şükür ki sizin gibi insanların arasındayım. . yaşıyoruz, bay günlükk. . yaşıyoruz. .

Elektra 23-12-2009 11:55 AM

Alıntı:

spestnaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575287)
dün noter ile kavga ettim. bana 9 milyarlık senet imzalatacaktı. sadece katkı kredisi istiyorum , dedim; birden bağırmaya başladı 'ben nereden bileyim, imzala işte onu' dedi. normalde imzalar ve paşa paşa 9 milyarlık bir borç edinir, üstüne üstlük yaklaşık 40 ytl de sayın 5. notere bağışlardım; ama şöyle bir durdum, kalemi elimden bıraktım ve kapıya doğru yürüdüm, çıkmadan önce aynen şunları dedim: Siz burada görevlisiniz, ben ise öğrenciyim! Bana bağırmaya hakkınız yok'. sonra çıktım dışarı vee tıpış tıpış yurda döndüm. açıkçası şaşırmadım bunu yaptığıma ama utandım. avuç içlerim terledi. ama mutluyum çok şükür. . bir yerde yaşıyorum ben de, diyebiliyorum artık. . babamla tartışmamaya çalışıyorum ve başarıyorum, annemle konuşurken veda kısmı normal konuşmadan daha uzun süren telefon görüşmesinin tadını çıkarıyorum, anı yaşamaya çalışıyorum ama sanırım yolun başında olduğum için fazla yaşayamıyorum, umutsuzluğu, mutsuzluğu ve akla gelebilecek ne kadar kötü şey varsa silip atıyorum hayatımdan. deriiiinn deriinn nefesler alıyorum diyaframa. . 2 parmakla çoookk hızlı yazıyorum klavyede. . yurttaki tüm bilgisayarlarda 'enes' diye bir dosya var ve onlarda kişisel gelisimle ilgili yazıları depoluyorum. mutluyum ve huzurluyum Rabb'ime şükür ki sizin gibi insanların arasındayım. . yaşıyoruz, bay günlükk. . yaşıyoruz. .

Her ne olursa olsun pozitif kalman harika birşey. Sni candan tebrik ediyorummm956k

spestnaz 23-12-2009 04:06 PM

teşekkürler hepiniz o kadar iyisiniz, o kadar temiz kalpli, o kadar mutlusunuz ki sayenizde ben da nasipleniyorum tüm bunlardan. . hepinizi çoooookk mu çoookk seviyorum. . teşekkür ederim. .

vitamin61 23-12-2009 04:09 PM

biz de sana teşekkür ederiz spestnaz iyi ki varsın...

yaseminist 23-12-2009 04:41 PM

spetnaz merhaba actionsmile
müthiş bir pozitif enerjin var, hayran olmamak elde değil, çok büyük başarılara imza atacağına inanıyorum...25889
Sevgiler...blissy

spestnaz 23-12-2009 04:49 PM

bu sene benn herşeye yeniden başlamaya karar vermiştim. . ve karşıma burası, sizler çıktınız. . şükürler olsun Rabb'ime sizlerle tanıştırdı beni. . çoooookk mutluyum. benim hayatla aramdaki gümüş bağ sınız siz ve göz kamaştırıcı bir şekilde parıldıyorsunuz. . kalbimdeki sıcaklığı hissedebiliyorum. herşeyin başında olsam dahi henüz, kendi geleceğimi keşfediyorum yavaştan. . bolll bolll öpücükler, kucakklar dolusu sevgiler hepinize happy6

derya hanim 23-12-2009 04:52 PM

Biz artik kolay kolay yikilmayiz .Allah once saglik versin .Sonra senin bu notere ,bide benim kizimin kres ogretmenine Allah akil versin

spestnaz 23-12-2009 05:01 PM

Aaamiiinn ablacığım, teşekkürler. . dediğiniz gibi, biz yıkılmayız!! Bundan sonnra set çekiyoruzz mutsuzluğa, umutsuzluğa. . sevgiye, mutluluğa, gülümsemeye, sıcacık bie hayata, yeni bir hayat a yelken açıyoruz. . severek, sevgiyle kalın. .

spestnaz 24-12-2009 07:09 PM

sevgili günlük, kaldık mı baş başa. . bugün akşam üzeri bir arkadaşım için 15 dakikada notere ve kyk müdürlüğü'ne gittik. . birileri için bir şeyler yapmak güzel. . sana diyecek fazla bir şeyim yok. . artık değişiyorum. ve birinden bir şey umuyorum. bu bende kalsın. şimdi çekim yasasını öğrenebildiğim kadarıyla kullanacağım. tüm kalbimle isteyeceğim, bakalım işe yarıyor muyum. . deriiinn deriiiinn nefes alacağımm, biriktirip O'na yollayacağım dileklerimi. bakalım ne olacak. . Bana dua edin, sizleri seviyorum. .

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:19 PM.