![]() |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Alıntı:
tamam ablacım aynı şeyden bahsediyoruz. ama bazı insanlar bunun adına "kuantum düşünce" demişler. |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydın mümin'ciğim ben bu gelişimde kaplumbağa hızıyla gidiyorum bunu biliyorum .Şimdiye kadar sadece secret ve EFT konularını içime sindirerek okuyup ve uyguladım sedonada yapıyorum .Bunun dışında diğer teknikleri okuyorum ve henüz uygulamaya geçirmedim.Ben sadece okuduğum şeyleri yazmıyorum uygulamalarımı ve sonuçlarını yazıyorum .Siz gençleri takip ediyorum kendinizde neçok şey başardınız ne güzel aşamalar kaydettiniz sizleri kutluyorum alk78.sizler koşar adımlarla bende kaplumbağa hızıyla gitsemde adına nedersek diyelim hepimizdeki gelişmeler süper.Şöyle bir çevremize bakmamız bile yeter insanların çoğu boşu boşuna kendilerinin farkına varmadan birileri tarafından güdülerek yaşıyorlar ne acı özellikle gençlerden ümidimi kesmeye başladığım bir sırada sizler gibi gençleri görmek bana çok iyi geldi içimdeki umut mumu yeniden yandı. Ankarada havalar serinledi sonbahar geldi ve iki kere yağmur yağdı yeterli değil ama olsun .Annemlerden gelirken yürüdük ben ve alerjilerime yenini bir not düşeyim yağmur yağdığında ağaçların tektek kokularını alır ve içim paramparça olurdu ben o gün yine kokularını aldım ve beni parçalamadığını fark ettim.Buda çok güzeldi bizim evin çatısı yapılırken çok kötü olmuştum nefes almak işkence gibi gelmişti.Ben en çok ilkbaharı ve sonbaharı severim ama yıllarca alerjilerimden dolayıişkence gibi gelmişti .Bu sene ilkbaharıgüzel geçirdim şimdi sırada sonbahar var ne güzel kendimle ilgili sorunları hallettikçe yaşam ban dah yaşanısı yanını gösteriyor .Pink floydun The wall albümünü çok sevmişimdirondaki duvarlar gibiduvarlarımı yıllarca örmüş aşılmaz hale getirmiştim şimdi onları yıkıyorum yıklışlarını görmekte bazen acı bazende eğlenceli oluyor.Brn içimdeki putlarımı da yıktım yok ettim .Benim için öncelik ben oldu .Şimdiye kadar ne çok bilmeden kendimden çok başkalarına değer vermişim ve neçok yıpranmışım .Bunu hak eden olmuş hak etmeyen olmuş.Bir yıldır kendimle tanıştım ve kendime değervermeyi öğrendim ve ben herşeyi hak ediyorum . Hayat bazen bizlerin istekleri doğrutulsunda gitmedi çünki biz hayatımızı bize dayatılmasına izin verdik .Şöyle bir bakın çevreninze bencil insanlar hayatlarını kendi üstlerine kurdukları için rahat yaşarlar fakat eksik yanları başkaları için istemediklerinden hep bi tarafları eksik kalır ve mutsuz durlar .Biz kendi kararlarımızı alıp herkes için istediğimiz sürece yapamayacağımız şey yoktur .Sileri çok seviyorum ve hepimze iyilikler diliyorum .Hepimizin yaolu aydınlık ve açık olsun. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Bu gün henüz uykum açılmamış bir şekilde yazdığım için hatarlardan dolayı özürlerimi kabul edin. y789 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı günaydınlar ,bu gün yine turlayıp geldim ve ne çok şey öğrendim emeği geçen herkese çok teşekür edrim..Bu gün bizim üst komşu taşınıyor aman ne mutluluk .Ben geçen seneden beri çekim yapıyorum inşallah ev alıp giderler diye ve mutlu son ...Bu insanlar bizi çok yordu çok iyiliklerinide gördük lakin bizdende çok şey alıp götürdüler.Hayatıma atrık böyle insanlar girmesin istiyorum .Haniderler ya ne arabın yüzü ne şamın şekeri ...Ben artık kendini bilen kendinden emin olabileceğim iyi insanları hayatıma davet ediyorum .Ne olduğundan habersiz hayatını boşa yaşayan insanlarla işim olmaz. Bu muhabet uzar gider ben en iyisi kendimde dün keşfettiğim ve beni çok etkileyen bir olayı anlatayım .Ben birinci sınıfta hiç birşey öğrenmeden ikinci sınıfa geçmiş biriyim .Bu yüzden ikinci sınıfta okuma derslerinde öğretmen bana oku diyecek diye aklım çıkardı .Arkadaşlarım çatır çatır okurken ben kekeleyerek okuyordum ve benimle alay edecekler diye ödüm kopuyordu .Bu bende yenemediğim bir duygunun oluşmasına sebebp oldu.Ben şimdi girdiğim bir toplulukta bana mirofon uzattıklarında konuşamıyorum .Bu beni rahatsız ediyor .Dün geçmişi düşünürken bunu fark ettim .Kendime topluluk karşısında konuşma telkinini indireyim ve bu duyguma EFT yapayım. Vay be ne çocuklukmuş temizle temizle bitmiyor daha henüz genç olamdım .Buradan şunu fark ettim ki çocukken yaşadıklarımız hayatımızın her dönemini etkiliyor ve bizi hangi yaşta olursak olalım aynı tekrarları yaşamamıza neden oluyor.Bu yüzden anne babalara çok iş düşüyor.Hiç bir şey yapamasanız bile çocuklarınıza sevdiğinizi sıksık söyleyin ve onlara güvenin .Şunu bilinki hata yaparak hata yapmamayı öğreniyorlar ve sizin onlara olan güveniniz onları daha az hata yapmalarına sebep oluyor. |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Dün Gamzeye bu konuyu anlatınca gülmekten yerlere yattı khkh56 seni toplantıda görenlerde çok gülerler dedi çünki ben hayatım boyunca hep çok konuştum .Hiç bir zaman konuşma zorluğu çekmedim .Mesele benim için önemli çünki çok konuşuyor olmak değil benim meselem ben aniden konuşmam gerektiğinde hazırlıklı olmalıyım .Hiç belli olmaz hayatımın bir döneminde konuşma yapmam gerekebilir o zamana hazır olurum .Aklıma ne eserse içimden ne gelirse hepsini halletmeye uğraşıyorum . Sabah tam yazacakken elektirikler kesildi .Bu ara elektirikten nasıl tasaruf ederim onu araştırıyorum .Geçen ay çocuklar saat 12de yattılar 10lira az geldi .Bende bu ay su ısıtıcısı ve microdalga fırını kaldırdım bakalım ne olacak .Eşim her ay fatura geldiğinde katı kurallar koyuyor ertesi gün kendi deliyor.Bu bir kısır döngü halini aldı bazen çok komik oluyor. Ramazan beni yoruyor bazen hiç halim kalmıyor ve yazı bile yazmak içimden gelmiyor.Bu ara kitap okuyamıyorum evdeki kitaplar çok ciddi olmaya başladı kişisel gelişim ve savaş kitapları gibi ben şöyle biraşk kitabı istiyorum hiç birşey düşünmeden okumak istiyorum .Bayramda bir çok flim alıp seyredeceğiz . Bu hafta temizlik yapacağım ve dua derek geçirmek istiyorum .Biraz yorgun olurum herhalde bayramdan sonra hayatıma bir düzen vermeliyim .Geçen kışı çok yoğun geçirmiştim yazı da dinlenerek ve yaptıklarımı sindirerek geçirdim .Bayramdan sonra yeniden herşeye devam edeceğim. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Ablacım aşk romanı istiyorsan Boleyn Kızı nı mutlaka oku derim.Rekorlar kırmış bir kitap.Filmi de çıktı yeni.Ama filmle kitap pek uyuşmuyor.Kalın bir kitap ama bir solukta okuyacağına eminim.Ümit Bey in eşine vermiştim ben çok okuyamam çocuklar var falan demişti ama 3 günde yarısına gelmiş.Başından kalkamıyorum diyor.Mutlaka tavsiye ederim kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Canım dışarı çıktığımda mutlaka alacağım önerin için sağol.Bu ara diriliş ve kavgam ı olumaya çalıştım ama gitmiyor .araya şöyle koyusundan bir aşk romanı sokmazsam hiç birini okuyamayacağım gibi geliyor . Dün biraz rahatsızlandım herhalde tansiyonum düştü oruç beni sarsıyor diyorumda herkes gülüyor iftara kadar başım döndü ve beynim karıncalandı .Bu ara hava birden soğuduğu için biraz daha dikkatli olmalıyım gece kalkar kalkmaz camları açıyorum buda soğukalgınlığına davetiye çıkarıyor . Bu gün okudugum günlükler beni çok mutlu etti .Herkesin ilk geldikleri halleri ile şimdiki hallerini gözümde canlandırdım ve ne çok şey kazanmışız ve kendimizi nasıl bulmuşuz ve kendi çözümlerimizi nasıl bulacağımızı öğrendiğimizi gördüm .Sizlerle gurur duydum .İyiki varsınız ve bizimlesiniz sizleri çok seviyorum .Burada bir çoğunuz benim çocuğum yaşındasınız ama sanki benim kadar olgunsunuz .Hepimiz aynı yolun yolcusu olunca demek ki yaş önemini yitiriyor. Bu gün güne kendimi dinleyerek uyandım ve pekte hoş bulmadım her gün gülümseyerek kalkardım .Bugün keyfim yok diye kalktım .İnsan nasıl yatarsa öyle kalkıyor ben iyi olmayı seçiyorum ve günün geri kalanını iyi geçireceğim.Herkesi kocaman kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı kiss3 Senin o kocaman sevgi yüreğin var ya o bizim en büyük desteğiğimiz sana binlerce kez teşekkür 96 iyi ki varsın kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Canım benim birazda çekim yapalım dimi...Kafemiz böyle deniz kıyısı olsun ama taş ve yeşil olsun mimarisi... Sonra biz üst katta oturalım... Sevdiğimiz yemekleri yapalım...Sevdiğimiz insanlar gelsin...Huzur ve mutlulukla dolsun... Sonra "hayatım değişti" buluşması yapalım Kafemizde:) Herkesi bekleriz efendim:) http://img517.imageshack.us/img517/8...b294fb1tb6.jpg http://img517.imageshack.us/img517/3...04276a9kg0.jpg] http://img235.imageshack.us/img235/2...6b7c3a3jl2.jpg |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Sevgili günlük avcısı ablam, Günlüğünü ilk kez ziyaret etme şerefine eriştim:) Ne kadar doğal ve içtensin. Eeee insan böyle su gibi yazınca tabi ki bütün günlükleride takip edesi geliyor demek ki ;) Seninle gurur duyduğumu söylemişmiydim tender45 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı ühühühühü çıkmıyor resimlerim yaaaa sadanim |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Canım kuzum bir gün yapacağız resimlere bayıldım .Ne güzel olurdu toplantıyı bizim kafede yapmak .Bütün sevdiklerimizle bir arada olmak çok hoş olurdu .Sen bana böyle resimler gönder bende çekim yapayım .Canlarım resimler için çok uğraşmışsınız teşekürler. Canım meninjem günlüüme hoş geldin sefalar getirdin .Seni böyle aramızda görmek ne hoş .Ben sadece o an ne düşünüyorsam onu yazıyorum içimi döküyorum ve sizlerden aldığım destekte beni çok güzel etkiliyor seni ve arkadaşını daha sık aramızda görmek isteriz.Sizlerinde değerli katkılarını bekliyorum .Kendinizi ne güzel ifade etmiştiniz .Bende sizlerle gurur duyuyorum ve bana gençlerden umut kesmemem gerektiğini hatırlattığınız için teşekür ediyorum. Bu gün kendimi iyi hissederek kalktım ve günümü çok güzel ve verimli geçirmeyi seçiyorum .Ben bu ramazanda hiç kilo almadım yedim içtim hiç birşeyden kısmadım .Hersene kesin3 kilo alırdım nekadar dikkat etsemde bunu yaşardım .Busene kendimi serbest bıraktım ve kendimle barıştığım için kiloda almadım ne güzel bir şeyi daha aştım. |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı öhöm şey şöyle güzel manzaralı bi köşesinden küçük bi sandalyede bana var mı caba? dusun hismiley smil56 http://www.dipsizkuyu.net/forum/atta...ara-resmi8-jpg |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Ne kadar güzel ablacım hayatını değiştirebilmişsin... Herşeyin istediğin yönde gitmesi nekadar hoş. Bunu başarabilmek senin için büyük bir gurur kaynağı olmalı. Umarım bende senin gibi yaşantımı yönlendirebilirim. Sevgiyle kal... kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydın biraz önce yazdığım yazı kayboldu tekrar yazamayacağım .Canım Melodisim herzaman başımın üstünde yerinvar.Huzur'cuğun daha kendimi sadece kapıyı aralamış gibi görüyorum .Birde içine girsen neler olacak bakalım birlikte göreceğiz.Hepinizi kocaman öptüm. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydın ,bu gün güzel bir güne gönül kapılarımı açtım .Hayatımda uzun süreler yorgun hasta ve kırgınlıkla güne başlardım ve günde bana bir sürü yeni kırgınlık ilave ederek biterdi.Neredeyse burayla tanışmam On ayı buldu ve ben artık hayatagüzel gözlerle bakıyorum .Gece yatarken bu günü güzel geçirdim yarınım daha güzel olacak diye telkinde bulunup yatıyorum .Sabahda kalkınca yine şükürlerimi yapıyorum ve sonuç inanılmaz bir şekilde güzel oluyor. Bazen hepimizin karamsarlığa düştüğü zamanlar oluyor bende eskiden olsa çok sıkıntılı geçerdi şimdi yaz yağmuru gibi gelip geçiyor .Bu güne kadar ne kadar lüzümsuz insan için kendimi yormuşum ne çok kendimi göz ardı etmişim .Bunları görünce önce biraz canım yansada şimdi çözüm bulabilmek iyi geldi. Geçen seneki ben bu seneyi kafayı sıyırmış bir şekilde çıkardı .Buseneki ben kendinden emin ve kimseye gereğinden fazla değervermiyor .Kimsenin beni üzmesine yormasına incitmesine izin vermiyorum .Kendime iyi çekimler yapıyorum iyi insanlarla iyi anlar yaşamayı seçiyorum .Bütün kötü enerjiler benim üstümden yaşantımdan akıp gittiğini hayal ediyorum .Bunun çok faydasını gördüm herne yaşarsam yaşayım olumlu tarafını görüyorum . Bu yaz çok sıcak olması hepimizi çok yordu .Bu günlerde yataktan şöyle terlemeden kalkmayı özlediğimi gördüm .Hava biraz soğuyunca üşümenin hoşluğunu yaşadım ben hiç sevmemde .Sıcacıkbir çayın insanın içini ısıtışını özlediğimi fark ettim .Bizim buralarda yağmuru çok özlemiştik sanki doğada bayram temizliğini yaptı sevgili dut ağacımı tertemiz yaptı ortalıktakibütün pislikler temizlendi. Bu sabah yine ne çok şeye şükrettim ne çok şeye sevindim .Bunların farkına vara bildiğim için çok şükürler olsun . kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydın ,ooooooooooooh şöyle normale dönmek beni mutlu etti. Bayram bitti ve ben nihayet pc minbaşına geçebildim tam okuyup birşeyler yazacakken biri geldi veya bir yere gitmek zorunda kaldık .Biz eşimle vazife olsundiye hiç bir yere gitmedik gittiğimiz yerden 2-3 saate ancak kalka bildik.Bu yüzdende az bir yere gide bildik . Ben artık kendi istediğim bayramlarımı yaratmaya başladım .Sabahları kahvaltıda su böreği olmazsa olmazımız oldu.Biz güzel bir kahvaltının ardından bayramlaşıyoruz .Bu sene bayramda iyi çekimler yaptığım için bayram benim açımdan iyi geçti .Beni eskiden mutsuz edenler busene kendileri mutsuz oldular.İki anneler... İkiside kendilerinden başka kimseyi düşünmedikleri için ikiside mutsuz...Artık hiç birimiz onları mutlu etmek için çabalamıyoruz çünki ne yaparsak yapalım mutlu olmuyorlar diye uğraşmıyoruz.Buda onların alışık olmadıkları bir şey olduğu için yakında depresyona girecekler. Bayramda uzun süredir görmediğim kişileri gördüm hiç tanışmadığım akrabalarımı tanıdım ve çok sevdim ,güzel ve huzurlu geçirdim .Ben kendi içimde huzur buldukça çevremde de benim gibi insanlar çoğalmaya başladı .Benim huzurlu ve sakin tavrım insanlarıda etkilemeye başladı .Bu yüzdende çok mutlu oldum .Ben şu aralar bakıyorumda sevmediğim insanların bile iyi olmalarını ister hale geldim .Birde en çok sevindiğim şey artık beddua etmemeye başladım etsemde hemen iptal ediyorum .Bu güzel bir duygu ve benin hırçınlıklarımı törpülüyor.Hayatımda sivri ve çok keskinlikler beni hep rahatsız etmişti şimdi bütün bunlardan kurtulmak beni mutlu ediyor .Bana ben olduğumu hissettiriyor.Bird şunu gördümki bu sivrilikler aslında benim olmayan bana yapmam için dayatılan şeylermiş ve ben bu yüzden rahatsızmışım.Benim kendi düşüncelerimden olan şeylerden yanlış yaptım diyip vazgeçmem daha kolay oluyor.Fakat bu tür dayatmalar okadar sderine işlemişki temizlemek zaman alıyor. Bu bayramda ençok buraya yazı yazmayı özledim ve sizleri özledim .İyiki varsınız sizleri çok seviyorum kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı bizde seni seviyoruz serpil ablaa kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı kiss3 harikasın sevgili mustang kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydın , bu gün siteye girince günlüklerden başladım okumaya 1. sayfa 2. sayfa derken çok gerilere gittim .Bir ara sıkı günlük yazanlar şimdi yoklar onlarıda özlediğimi fark ettim .Hepsini tektek andım şimdi ne yaptıklarını merak ettim .İnsan iki satır birşey yazar n9598.Hele sitede olup günlükleri 5.6. syfaya düşmüşlere ne demeli ben okumayımdiyemi yazmıyorsunuz ne ? Bu gün gezerken nekadar büyük bir aile olduğumuzu fark ettim .Sizleri ne çok sevdiğimi özlediğimi merak ettiğimi fark ettim .Birbirimizi görmesekte aramızda ne güzel bir gönül bağı kurmuşuz ve ne güzel beslemişiz.Eeee hadi yazında ne yaptıklarınızı görelim . Ben arasıra kendi günlüğümü okuyup neçok şey yapmışım bakarım .Bu günde sizleri ziyaret edince eski dostları görmüş gibi oldum .bu gün keopsun günlüğünü okudum ne çok şey başardı ve ne güzel övünülecek şeyler yapıyor .Bu genç yaşında negüzel gelişmeler kaydetti .Hem kendine hemde çevresine faydalı bir insanla tanışmanın gururunu yaşadım . Hergün eski günlüklerden okumaya karar verdim .Eski günlüklerde ne güzel gelişmeler yaşanmış onlarıda yeniden okumak istiyorum .Keopsun günlüğünde mesala hiç iştahım yok diye günde 40 50 defa söylerseniz iştahınızın kesileceği yazıyor ben daha önce okuyunca denemiştim ve gerçekten faydası oluyordu şimdi yine denemeye kararverdim . Bu gün Ankara parçalı bulutlu arasıra güneşte açıyor.Bu bende eskiden olsa kavetli bir gün ifadesi olurdu .Şimdi ise rahmet ve bereket olarak kabul ediyorum ve mutluluk vesilesi oluyor .Bizler nasıl bakarsak olay bize öyle görünüyor.Ben hayata olumlu ve sakin baka bilmeyi öğrendim hayata bana huzur ve rahatlık sunuyor. Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı "Hiç iştahım yok anne,hiç:) "hih33 Sen bu triplerimi iyi bilirsin eskiden...Eskiye dönüş yapayım bari aa34 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydın, ben bu aralar telkinleri dinlemeyi bıraktım .Ben telkinlerin bana yan etkilerini görmemiş biriyim .Bana ne baş ağrısı ne mide bulantısı nede dalgalanma yaptı .Ben bu aralarlar neredeyse bir aydır telkinleri dinlemiyordum hani rahatlayınca ben oldum deriz ya işte öyle bir kendine güven ...Bu ara yine karamsar halim gelmeye başladı en ufak şeylere tepkilerim arttı.Kendimi suçladığım konularda yine depreşmeye başladı sözcükleri kullanırken zorlanmaya başladım .Bu yüzden yine dün telkinlerime başladım . Dün bazı konularda yine depreşti ve nelere EFT yapmam gerktiğini anladım .Ben meğerse bu kadar sağlam durabilmek için kendimi ne kadar zorlamışım .Hala çocukluğumdan çıkamadım ve hala temizlemem gereken çok şey var .Ben arındıkça beni dolduranlar çıdırıyor ve buda bana çok güzel bir duyguyu yaşatıyor bağlarından kurtulmanın ve özgürlüğün hazzı ve birdaha hiç aynı olmayacağım hissi... Canım kuzum bana o günleri hiç hatırlatma ne zor günlerdi benim için bilemezsin .Senin o küçük halinle verdiğin isyanı benim inatçı yanıma dokunup dahada zorlamam ve galip ben sonunda seni rejim yapacak hale getirdim ya ohhhhhhhh... Biz şimdi Gamzeyle yeni bir rejime başlıyoruz altı öğün rejimi ve ben inanıyorumki ben kendi içimdekileri çözdüğümde kiloda vermeye başlıyacağım .Buda çok güzel olacak kilolarımı sorun etmiyorum aslında ama sağlık açısından beni zorlayabilir endişesi taşıyorum .Ben hayatım boyunca hemen hemen her kiloda oldum ve insanların bana hepsinde söyleyecek bir sözleri oldu bu yüzden onların ne düşündüğünü takmamaya kararverdim ve uzun zamandır takmıyorum. Dün yine benim anneler bana tavan yaptırdılar ve kendimi sakinleştirmem zaman aldı .Kendimi suçlu hissetmeme sebep oluyorlar ve ben suçluk telkinini dinleyince kendimi rahatlamış hissediyorum .İkisinede pabuç bırakmayacağım. Hiç iştahım yok Gamze canım birşey istemiyor. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Canım benim,kendini hiç bunaltıp sıkma,biliyorsunki su yoluna doğru akar her ne olursa olsun... Böyle huzurlu,huzurun içinde muhteşemliği olan bir hayat bize bakıyor... Bize huzur vermemeye çalışan insanlar,en büyük kötülüğü başta kendilerine yapıyorlar...Bizlere birşey yapmıyorlar aslında... Yeme düzenimizi düzenleme diyelim,biz şu 6 öğün işine... Diyet olarak bakmamak en iyisi... Zaten hiçde aham şaham iştahımız yok:) Sana güzel resimler buldum... Günlüğüne etiketleyim dedim... Güzel bir göl kıyısı ve tahta bir ev...Tam istediğimiz gibi... http://img184.imageshack.us/img184/2...ebytashsb8.jpg Orada meditasyonlarımızı,Eft'lerimizi yapıyoruz... http://img186.imageshack.us/img186/8...ykeboinal1.jpg Veee sonra yeşil çayımızı yudumluyoruz... http://img184.imageshack.us/img184/4...ryfluffsu1.jpg İşte huzur budur... kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Merhaba Sevgili Serpil bayram ertesi buradayız ne güzel... Çok çok uzun zaman sonra ilk defa güzel bir bayram geçirdim. Sıkıntılı alanlara EFT uygulamaya devam ediyorum bunu kilo verme konusundada uyguluyorum ve bu bayramı çok az tatlı ve şeker yiyerek geçirdim. Bu EFT gerçekten muhteşem birşey yanlız sanki elimde karışmış bir ip yumağı var açtıkta dolaşıyor dolaştıkça tam açtım dedikçe başka karmaşa çıkıyor karşıma çok kolay ve bir o kadar karmaşık şeyler çıkıyor karşıma... Aslında herşeyin bir günde çözümlenmesi belkide sözkonusu değil ama daha az canım yanıyor daha güçlü hissediyor daha farklı bakış açıları yaşıyorum. Vücudumdaki her fazlalık bir acının bir katlanışın bir birikmiş acının kendini sevmeyişin vücudunu sevmeyişin ifadesi... Yinede EFT nin hayatıma kattığı değişim gücünden çok çok memnunun. Sevgiler |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Sevgili Hayalayaz gerçekten sevgili sevgisini hissettiğim, birden bire şimdi nasıl diye düşündüğüm insan. Bu o kadar garipki bunu çok yakınımdaki insanlara hissederim. Hissettiğimi zannederdim. O kadar sıkı kapatmışımki yüreğimin kapılarını tekrar incinmememek ve incitilmemek adına içeriye kimsenin sızmasına izin vermeyecek kadar yüksek duvarlarla hapsetmişim kendimi... Şimdi bu duvarları yıkmaya çalışıyorum... Sende yüreğime sızan bu ışıklardan birisin... Sevmekte güçlük yaşıyorum, güvenmekte zorluk yaşıyorum ama işte bu noktada EFT girdi uygulamalarıma... Üç günlük bir bayram tatili yaptım ilk defa kendimi bu kadar dinlenmiş bu kadar mesut ve bahtiyar hissediyorum. Vee kendi maskelerimi farkettiğim bir dönem içine girdim... Her gün bir kilit açıyorum... Kendimi dünkü kadar yaşlı üzgün ve yitirilmiş hissetmiyorum... Eşimle yeni tanışıyor gibiyim onu ilk defa görüyor gibiyim sanki yıllarca yanımda yaşamış ve ben birgün onun içine dönüş bakmamışım. Öylece yanımda yaşamış gitmiş. Çocuklarımın şikayetlerine onlardan, yaramazlıklarından sözedip sızlanmanmaktan başka birşey yapmamışım. Yaramazlık yapmayan çocuk, beklentisi olmayan bir eş bolca boş zaman istemişin kendime acımak için... |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Sevgili siyah ne güzel yine bizlerlesin başkalarını düşünmekten vazgeçip kendini bulmaya başlaman ne güzel ... Bazen hayatı ne çok başkaları için yaşarız ve ne çok şeyi boşa harcarız fark ettiğimizdede ne çok acıtır bizi... Seni kutlarım bunu en azından fark edip herşeye yeniden başlaya bilecek kadar güçlüsün . ya hiç fark edemeyip aynı kısır döngü içinde devam ettseydin. Ben EFT yapmanada çok mutlu oldumçok güzel bir mucize ... |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydın ,bu aralar biraz yoğun yaşıyorum ya bir yere gidiyorum ya iş yapıyoarum yada birileri geliyor .Ben hayata olumlu baktıkça bütün her şey daha güzel geliyor.Dün çarşıda çok yorulmama rağmen yinede güzeldi .Çocuklarım ve ben uzun süredir birlikte çıkmamaıştık iyi geldi.İstediğimiz kitapları aldık veyorgun mutlu geldik . Bu aralar kendimle ilgili birşeyler yapamıyorum EFT yapmam gereken konular birikti.Ben kendimi ihmal ediyorum ve buda beni üzüyor.Kendimden başka lüzumsuz herşeye vakit ayırıyorum .Demeki bazı şeylerin zamanı var ve zamanını bekliyor demekki. Bu pazardan beri eşim çok huzursuzdu ve beni çok yordu .Ben ona olumlama yapmayı bırakmıştım .Şimdi yeniden başladım çünki beni çok yordu...Ay benin eşim ne yumuşak bir adam ve biz ne istersek yapar diyorum ve şimdi çok iyiyiz oda rahatladı. Bu gün güzel bir gün olacak ve ben kendimi mutlu hissediyorum.Sizleri seviyorum iyiki varsınız. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydın , buralar pek yazamadım ikinci sayfaya düşmüşü . Dün yine anneme gittik artık eskisi gibi bana zor gelmiyor kızlarla gülüşüp eğleniyoruz.Bizlerin cıvıltısına samimiyetine bile katlanamıyor.Bizleri yanlız bırakmak kimseyiyi birbiriyle görüştürmemek bütün gayesi .Bu ne biçim bir benciliktir aklım almıyor.Baabmda bizlere daima birbirimizi kollamamız gerktiğini söylüyor ikisi arasındaki fark .Artık annemi afetmem gerekiyor etmezsem obeni yok edecek .Kendini yok etti herkese muhtaç bir halde yatakta ama hala herkese kök söktürme çabasında .Beni daha çok etkilemesine izin vermemliyim .Sanki aramızda pamuk ipliği ile bağlı bir bağ var yakında onuda kopardığı zaman hiç bir şey kalmayacak ne acı ki böyle ... Ben bu ara çok ne yaptığını bilmez bir haldeyim çok yapmam gerken şey var bir yerden başlasam çok şey çözeceğim ama henüz başlayamadım .Yine bir duraklama devri yaşıyorum külerimin arasından çıkmam gerekiyor.Bu site ve sizler olmasaydınız çok daha uzun sürerdi. Şu anda Boleyn kızlarını okuyorum güzel bir aşk hikayesi bu kadar ciddiyeten sonra çok iyi geldi .Her türlü kitabı kolayca okuyan ben kişisel gelişim kitaplarına gelince zorlanıyorum .Bu neden kaynaklanıyor bilmiyorum yoksa içimde gelişmeye direnen bir ben mi var.Bunu çözemedim bu konuyu araştırmalıyım. Ay ne güzel Ankara toplantısıda yapılacak sizlerle yeniden bir arada olmak ne hoş olacak . Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydın dün tamda yazmaya başlamıştım ama acil çıkmam gerekti .Bu gün dününü biraz anlatayım benim birtane teyzem var ona kızkardeşimle gittik .Ben 6yıldır evine çeşitli sebeplerden beni kızdırdığı için gitmemişim.Ben dün bir 6yıl daha gitmemeye karar verdim . Ben şöyle iyiyim böyle bilgiliyim diye karşısındakini bir aşağılama çabasına girmiş sanısınız nirvanaya ermiş .İnsanlar ağızları ile söyledikleri şeylere inanmışlar ve kendilerini öyle gösteriyorlar vaybe diyorsunuz az sonra yaldızını kaldırıp içine baktığınızda sadece kaplama varak olduğunu görüyorsunuz içi kokuşmuş anlatığı insanla alakası yok .Dün kendimde şunu gördüm ben kendimle okadarçok şeyi hallettiğimi gördüm ve kendimle gurur duydum .Ben Allaha beni bu tür insanlarla bir araya getirme diye yalvarıyorum . Eeeee şaşamamak gerek ne de olsa annemin kardeşi bu daha beter annem gibi baskın bir abla tarafından ezilmiş ve onun acısını üstünden atamamış bir insan kelimelerden bile mana çıkarmaya çalışıyor vaybe kendi melek diğerleri şeytan... Aman bunları düşünmek bile istemiyorumbenim enerjimi düşürmekten başka bir işe yaramıyor.Dün bir kezdaha herşeyime şükrettim en azından kendimle barışıp kendimi bulduğum için ve bana verilen herşeyi iyi ve güzel bir pencereden bakabildiğim için kendime iyilik çektiğim için .Kimseyle sorunum olmadığı ve kimseninde bana sorun çıkarmasına izin vermediğim için kendimi tamamen ve derinden kutluyorum ve kendimi seviyorum .Bu arada hepinizi çok seviyor ve iyiki varsınız diye şükrediyorum. 96 Bizler burada birbirimize yaptığımız eleştirilerde olsun destekte olsun hep yapıcı olmayı ve birbirimizi incitmemeyi öğrendik ve saygının nekadar önemli olduğunu gördük .Birbirimizi tanımadan sevdik karşılıksız sevgimizi herbirimize gönderdik ve güzel paylaşımlar yaşadık bu büyük bir şansve bizler şanslı kişileriz ve kendi şansımızı kendimiz yaratmayı öğrendik .Hepimizi yürekten kutluyorum alk78 Hepimizn yolu aydınlık ve açık olsun. kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydın ,yorucu bir hafta sonundan sonra yine sizlerleyim .Bu ara yazlık kışlık olayına girdim ve yıka ütüle iki gün canım çıktı ama sonuç iyi oldu .Bu sene her yaptığım iş bana kolaylık sağlayacak şekilde iyi sonuçlar veriyor .Ben olumlu oldukça işlere angarya değilde hayatımı kolaylaştıracak düzenlemeler olarak baktıkça hem daha az yoruluyorum hemde daha iyi sonuçlar alıyorum .Ben değiştikçe hayatım da değişiyorbu bana kendimi geliştirmek için daha fazla zaman kazandırıyor. Ben insanlarla tartışmaktan hiç hoşlanmam ama insanlar benle tartışmak için fırsat kollarlar .Ben tartışmadan kaçtıkça kendime tartışmayı çekiyorum herhalde .......bu sene İzmir seyahattinden sonra bunu gördüm .Ne seyahatti be sonuçları hala bşımı ağrıtıyor insanlar hem beni üzdüler hemde şimdi benimle tartışmak istiyorlar .Bende bayramlık ağazımı bir açacağım görecekler... Sonra teyzemle ilgili mesele hiç üstüne vazife olmayan konulara giriyor ve beni üzmek incitmek için elinden geleni yaptı .Eski ben olsydım onunla tartışırdım .Ben onunla tartışmak yerine kale almamayı seçtim sorularına bir daha o konuyu açamacağı şekilde cevaplar verdim ve kendini benim yanımda çok gereksiz işlerle uğraşıyormuş gibi hissetmesine neden oldum .Bu benim için kendimle olan savaşımı ne güzel bir noktaya getirdiğimi görmeme neden oldu . Kendimi seviyorum ve hayat bana iyi dostluklar ve iyi günler getircek .Ben kendimi geliştirip büyüttükçe huzur bulacağım ve bu huzur bana hiç kimsenin veremeyecegi bir mutluluk getirecek . İçimdeki benle yaşlarımız büyük bir hızla birbirine yakalşıyor ve ben kendimle dost oldukça sorun olarak karşıma çıkan bir çok şeyden kurtuldum .Bu şimdiye kaar yaşadığım her şeyden daha büyük bir haz verdi bana. Bu ara kendimle ilgili hiç bir şey yapamamaktan şikayetçi idim ama sanki bir sindirme hazmetme dönemi geçirdim .Bu yaşadığım değişimleri yavaş ve farkında yaşamak için bir şeyeler yapamadığımı fark ettim .Yavaş ve sindirerek gitmekten çok hoşnuttum. Öncelikle olumlu düşünüp olumlu şeyleri kendime ve çevreme çekmeye başladım .Sonra şükretmeyi ve nekadar önemli olduğunu gördüm ve daha sonra EFT beni içimdeki kalıplardan kurtarıyor .Bütün bu şeyleri içime sindirdikten sonra kendimi tanımak ve kendimi sevmeyi öğrendim kendimle dostoldum ve çok mutluyum. Buradaki herkesi çok seviyorum iyiki varsınız .Sizlerin sayesinde kalıplarımdan kurtulmam kolay oldu desteklerinizden dolayı size çok teşekür ederim. 96Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Dün annemlere gittik güzel bir gün geçirdik ve eve yine yorgun ama huzurlu döndük . Bu cümleler benim mi bende inanamasmada gerçek kendime iyilik çekmiş olmam işe yarıyor. Bu ara yoğun geçen haftanın ardından Boleyn kızını bitirmiş bulunu yorum şimdide Ziro limite başladım. Bekleme sürecim bitti sanırım son hız yine öğrenmeye devam . Dün EFT ye yeniden başladım ve gelişmeleri yazdım . Bundan beş yıl önce yapmış olduğum bir çekim gerçek oldu kodiyon bisikleti geldi. Ben beş yıl önce bu bisikleti keşke bize verseler demiştim ve döndü dolştı bize geldi. Kendimiz ve çevremizdekiler için iyi çekimler yapalım ki geçde olsa oluyor. |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Bu gün gördüğüm rüyayla gözlerimi açtım ve düşündüm.Annemlerin evindeymişiz ve gece ben bir an evvel evden çıkmak istiyorum ve işlerim varmış onları bitirmek için acele etmeye başlıyorum ve acele ettikçe yavaşlıyorum ve babamı görüyorum kendini yorma yapabildiğin kadarını yap diyor her zaman ki gibi desteleyici bakışlarla bana bakıyor ve kendmi güçlü hissediyorum. Ben içimdeki kalıplardan hızla kurtulmaya çalışıyorum Bu yüzden böyle bir rüya gördüm herhalde. |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Hikayenizin başlangıcını okyunca gördüm ki, hikayelerimiz hep aynı bu toplumda konu mankenleri, mekanlar ve eşyalarda farklılık olsa da. İyisi mi sitem etmeyi bırakıp, hemen özgürleşmeli tüm acılardan dedim kendi kendime. Size de paylaşımınız için teşekkür eder. Başarılar dilerim. |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Bencede hikayelerimiz genelde aynı ama bir çoğumuz öyle kalın sınırlar içine hapsolmuşuzki başkalarınında var ola bileceğini pek göremiyoruz.Ben kendi içimdeki sınırları yıkmaya başladıktan sonra yazdım ki aynı hikayeleri olanlar yalnız olmadıklarını bilsinler. Bizim toplumumuz birey olmanın ne demek olduğunu bilmeden ebeven oluyor ve böylece kısır döngü başlıyor.Bizler halkayı kııpda yeni bir düzen oluşturusak ne mutlu bize. Bizim toplumumuzda insanlar evlenince çevreleri onları birey haline getiriyor ve bir çok sorumluluk yüklüyor ve kişiler ani gelen bireylik karşısında bocalıyorbirde evlatsahibi olursa şaşırıp kalıyorlar .Ben buradan öğrenmiş olduğum bir çok şeyi keşke 20li yaşlarımda öğrenseydim ne kadar güzel sorunlarımı aşabilirdim diye düşünüyorum. Bizlerin üstüne çok büyük vazifeler düşüyor.Çevrmizde bir çok kayıp ne yapacağını bilmez insan var öğrendiğimiz bilgilerle onlara yardım etmeli ve farkında bir çevre yaratmalıyız.Küçük bile olasa farkında bir çevrede yaşayan insanlar göle attığımız taş gibi dalgalnacak ve dalgalar gittikçe genişleyip büyüyeceklerdir.Kendimizden ve çevremizden vazgeçmeyelim . Bu günlerde canım yazı yazmak istemedi sanki içini döken ben gitti ne yazacağını bilmeyen veya yazacak bir şeyi olmayan bir ben geldi .Beni duyanda sanacakki hiç derdim kalmadı hepsini çözdümde rahatladım .Ben henüz çocukluğumu aşamadım daha gençliğim ve 30 yaşım var ama bende tık yok acaba yüzleşmekten mi korktum onuda bilmiyorum .Ben bazen hatırlamaktan korktuğum şeyleri çok derinlere atarımki benim gözüme çarpıpda acıtmasın diye.Bu yüzden durakladım herhalde... Haftaya cumartesi site toplantısı var ne güzel sizlerle yeniden görüşmek beni çok mutlu edecek tanıdıklarım ve yeni tanışacaklarım ne güzel bir ortam sizleri seviyorum ve o günü heyecanla bekliyorum. Ben bu aralar inanılmayacak kadar huzurlu ve mutluyum kendimle barışık olmayı seçiyorum ve kendimi seviyorum.Bütün yaşanmışlara inat böyle hissediyorum.Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydın , bu gün bir yerde okuduğum bir yazıyı sizinle paylaşmak istiyorum , Bin aynalı oda, Bir tapınakta bin aynalı bir oda varmış.Bir gün köpeğin biri bu odaya yanlışlıkla girmişve karşısında kendi gibi bintane köpeğe rastlamış ve havlayıp hırlamaya başlamış.Bunun üzerine karşısındaki köpeklerdende aynı tepki gelmiş ve köpek daha çok tepki vermeye başlamış .Bunun üzerine köpek çılgına dönmüş ve daha çok saldırganlaşmı ve oracıkta ölmüş. bir zaman sonra başka bir köpek yine aynı odaya girmiş bakmış karşısında kendi gibi kuyruk sallayıp eğlenen bin tane köpek var oda oradan çıkmanın biryolunu bulup cesur bir şekilde odadan çıkmış . Sadece içinizdeki sizi yansıtan insanları etkileye bilirsiniz.Diğer insanların içlerindeki güzellikleri görüyorsanız, kendi içinizdeki güzelliği keşfettiniz demektir.Eğer herkes hayatı sizin için zorlaştırıyorsa o zamanda bunu kendiniz yapıyorsunuz demektir. Ben çok beğendim sizlerle paylaşmak istedim .Bizler artık düşüncelerimizin bile farkında olup iyi düşünmenin önemini kavramışken ve elimizden geldiğince çaba harcıyoruz ve değişimi görmek süper oluyor.Sizleri seviyorum ve kocaman öpüyorum. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Bu gün anneme gidiyoruz Gamzeyle bizim için güzel bir gün olmasını diliyorum .Dün çekim yasası bizim için bir kez daha gerçekleşti ve banyodaki duş bölümünü yeniden değiştirdik yeni idi ama bizim yumoş gelince o küvete çıkamadığı için banyonun içinde banyo yapıyordu ve temizliği Gamze ve beni zorlamaya başalamıştı o ne zaman banyo yapacağım dese bir birimize bakıyorduk sen temizle diye .Dün bauhause kataloğundan uygun fiyata bir duş teknesi ve duşa kabin aldık ve kurmaya başladılar eşim ve bir yiğenibu gün bitire bilirler. Dün yine çok acı bir haber aldık eşimin kuzeninin oğlu evli ve eşi hamile asansörle evine çıkmak için binmiş ve asansör 6 . kattan aşağıya düşmüş durumu çok ağırmış vücudunda kırılmadık kemik kalmamış hasar görmeyen organ yokmuş ama hastanede ve herkesin dua etmekten başka elinden hiç birşey gelmiyor. Bu tür olaylara bakınca bazen hayat nekadar anlamsız geliyor ancak bizler yaşadığımız sürece kendimizle barış içinde olmalıyız ve hayatımızı en iyi nasıl yaşarız bunu öğrenmeliyiz. |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı mustang' cim rabbimin koruyucu melekleri hamile akrabanızı ve bebeğini korusun eşine sabırlar versin 96 hayat mucizelerle dolu yeterki güçlü enerjilerimizi ona yollayalım |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Serpil ablacım çok büyük geçmiş olsun.Dualarımız sizinle birleşsin şifa olsun. |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Canım büyük geçmiş olsun,acil şifalar dilerim |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Abla geçmiş olsun. Üzücü bir olay. Günümüzde hala bu tip ilkel aksaklıklar da, işin üzülünecek diğer tarafı. Birileri uzaya yolculuk hazırlığı yaparken, biz hala nelerle uğraşıyoruz. Allah şifa versin. Geçen ben de düşüp kaburga kemiğini zedeledim, nefes bile alamadım doğru dürüst. Çok zor yani. İyileşmesi biraz zaman alır ama, iyileşir inş. hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:22 PM. |