![]() |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı [b] yanlıs bi şey yazdım pardon ablacıgım baslıklar karısdı senin mesajınıda o baslıga yazıyordum az kalsın ne ise yazıcaklarımı yazıyım y789 ablacıgım son günlerde seni hep mutlu görüyorum bu site seni o kadar mutlu ediyoki senin yüzünü hep böyle gülerken görmeliyiz cünkü sen bu yasında bu kadar dinamik oluyorsan bize ne demeli ablam hep gül mutlu ol |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Sağol Serkan'cığım dilerim sende mutlu olursun .Bende seni iyi görüyorum . |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydın,sabah kuşu yine erkenden kalkıp girdim siteye kendimce gezdim dolaştım ve yine sana geldim ne güzel bir gün .Allaha şükürler olsun ki böyle güzellikleri görecek göz ve duyabilecek kulak vermiş .Sabah sabah kalkıp dut ağacıma günaydın dedim.Soluduğum havaya şükrettim. Hayat çok güzel lütfen elimizdeyken kıymetini bilelim sevdiklerimiz yanımızda iken sevelim .Bu hayat bize verilen en büyük emanet kıymetini bilelim .Öncelik kendimizde olsun bizler iyi olunca herkese daha faydalı olabiliyoruz. Ben hayatımı çok büyük bir hızla yaşadım .Buna çocukluğumla başladım 9 aylık yürümüş ve konuşmuşum acelem ne ise ...Erken denecek yaşta evlendim19 çocuklarımı da gamze 20 musti25 yaşlarında doğdular ve koşturmam hayatla mücadelem derken kendimi hep göz ardı ettim .Birtek şeye çok geç başladım kendimi bulmay kendimle tanışmaya ancak 30 yaşımdan sonra başladım .Şu an 44 yaşındayım ve kendimi sonunda buldum .Benim isteklerim ve benim doğrularım var . Ben kendimi çok şanslı buluyorum çünki önümde yaşanacak günleri farkında yaşama şansını buldum.Kendim için nasıl bir yaşam istiyorum ve ne yapabileceğim biliyorum .Bunu bilmek bile beni mutlu ediyor.Beni kızdıracak bir olayın içine girmiyorum veya kendime hemen orada sedona yapıyorum ve hiç bir şeyin beni kızdırmasına izin vermiyorum.Böylece olayı kendi lehime çevire biliyorum.Eski ben olsa günlerce üzülüp günlerce kahrolan ben gitti yerine şimdiki sakin ve huzurlu ben geldi. Bu sene ramazan benim için çok kolay geçeğe benziyor.Sakin ve huzurluyum kimsenin beni germesine izin vermiyorum ve kendime sedona yapacağım.Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Serpil Ablacım senin yazılarını okumaya bayılıyorum ttli3 Yüzümde kocaman bir gülümseme oluşuveriyor hemen girlhaha Bu güzel duygularını bizimle paylaştığın için teşekkürler kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı kiss3 harikasınız ve hepimize ilham veriyorsunuz.... kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydın, bugün yine sabah şükürlerimi yaptım ve oturdum pc başına sitede gezindim ve artık gezinmek bana eskisi kadar hoş gelmiyor .çünki oyundan geçilmiyor .Ben önceleri sitede gezinirken defterime aldığım notlara bakıyorumda ne güzel şeyler öğrenmişim ve eklenen konular nekadar güzelmiş .Şimdi bakıyorumda sanki oyun sitesindeyim .Bunu söylerken amacım kimseyi kırmak veye incitmek değil sadece biraz sitem . Hayatıma olumlu kalıplaraımı soktum ve kendimi iyi hissediyorum inanmak istemeyen inanmasada benyaşıyorum .İnsanlar merak ediyor ve soruyor anlatıyorsunuz .Bu seferde hadi canım abartma diyorlar .Ban bunu söyleyenler ünlü birinden duyunca sanki amerikayı yeni keşfetmişler gibi bana anlatıyorlar.Ne büyük bir çelişki ... Cuma günü misafirim vardı eşimin kuzenleri geldiler.Hoşbeş oturduk ve onlar beni çok severler bende onları severim onlar bana iltifat ettikçe bizim tehlike kafayı yedi .Bu çok zevkli bir olay o bana kötü dedikçe gelen giden beni daha çok övüyor buda onu çileden çıkarıyor. Kuzenlerden birisini oğlu kırgız bir kızla evlenmişti ve birde çocukları vardı .Beş yaşında küçük bir cadı birbirimizi uzaktan sevdik.Anne baba ayrılmışlar ve annne kırgızistana dönmüş ve gittiğinden beri hiç aramamış .Babanne aramış ve eğer paran yoksa göndereyim ama çocuğunu ara demiş ve kız çocukla konuşmak bile istememiş .İçim parçalandı baba antalyada anne yok babanne ne yapacağını bilemez bir halde .Babanne evini bırakıp dört aydır Antalyada yaşadı ve oğlunun okulu açılacağı için dönmek zorunda kalmış ve baba kızı birbiriden ayırmak çok zor olmuş çocuk Ankaraya kadar ağlamış .Gençler evliliği oyun zannet meyin evlilik sorumluluk işi bir şeylerden kaçıp kurtulma yeri değil.Olan o minicik bebişlere oluyor . Bizler çok şeyi feda ettik sabrettik acaba bizlermi yanlış yaptık diye düşünüyor insan .Çevremdeki boşanmak üzere olan insanlara bakıyorum istekler ve beklentiler okadar çok ki ya adama veye kadına bakıyorsunuz zaten o bu istekleri karşılaması imkansız biri eee niçin evlendin belki değişir diye umut ettmiş.Karşınızdaki insanın kapatsitesini iyi ölçün ve ne istediğinizi açıkça söyleyin .Çoğu kişi açıkça konuşmuyor ve aradığını bulamayıncada ayrılıyorlar.Bu olaylar çevremde çoğaldıkça çok üzülüyorum. Bu sabah biraz üzücü konulara girdim ama sizlerle paylaşmak istedim.Başlarken iyi başlayın kafanıza uymayan en ufak birşey varsa sakın idare etmeyin evlendikten sonra o ufak şey büyük sorun oluyor .Ya çözümleyin yada başından ayrılın. Hepiniz çok seviyorum yolunuz aydınlık ve açık olsun. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Bence çok haklısın mustang doğru tespitler 96 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı serpil abla oyundan geçilmiyor demişsin, sitem etmişsin de bu konuda sana katılmıyorum. ne kadar büyüsek de, ne kadar olgunlaşsak da bir yanımız hala çocuk aa34 oyunlara ablalarımızı da bekleriz smiliyface stres atılıyor gerçekten smiliyface |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Canım benim ben oyun oynamanıza karşı değilim sadece artık Shamanic'ğin yokluğu belli oluyor .O çok güzel kişisel gelişim adına yazılar koyuyordu ve diğer arkadaşlarımızda öyle onları okumak ve kendince yorumlamak çok hoştu ben o halini özlüyorum. |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı hakikaten evet haklısın, shamanic ne zamandır yok ortalarda, herhalde işleri çok yoğun, değilse bu kadar uzun girmeden durmazdı, ben de ne zamandan beri merak ediyorum. dusun |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Alıntı:
bu konu hakkında yorum yapmayacağım. çünkü çok önceleri yorum yapmıştım. super |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Yine ramazandayız ve her sene ramazan bana birşeye şükretmem gerektiğini gösterir.Bu senede ackmıyorum ama susuzluk pek bi fena geliyor .Bizlere suyun nekadar önemli olduğunu ve kıymetini bilmezsek içmek için bile temiz su bulamayacağımızı gösteriyor .İnsanlara şakaymış gibi geliyor ama çok uzak değil bu yanlış politikalar devam ederse sonuç bu olacağa benziyor. Ben dün kendimi kaptırdım benim bazı ritüellerim vardır ramazanın ilk günü mantı bayram sabahı su böreği doğum günleri sabah kahvaltısını yatağa götürmek gibi.Dün mantı yaptık gamzeyle birde şekerpare tatlı of çok güzeldi.Okadar çok yapmışızki komşulara verdik biz yedik ve arttı .Çok şükürler olsun birlikteyiz ve yapacak hem maddi hem manevi güç verdiği için .Allahım olmayanlarada ver. Ramazanın şu anda tek çekilmeyen yanı bizim tehlike daha şimdiden başladı homur homur .Bence boşuna açkalanlardan elinden geleni ardına bırakmıyor mesela dün mantıyı hiç beğenmedi sanki kusmuk yermiş gibi yiyordu.Bende onu yok sayıyorum artık bizlere yaptıkları bir yana nimetlere yaptığı saygısızlığa kızıyorum artık .Ekmek bulamayım çamurdan kurabiyeler yiyen insanlar varken bu önüne gelen yemekleri beğenmiyor ve halinden sürekli şikayetçi ve evde inleyerek yaşaıyor hani bir söz vardır ya etme bulursun inleme ölürsün modunda geziniyor. Bizler ramazanı güzel karşıladık eşim biraz rahatsızlandı ama inşallah iyi olur.Kendime susuzluk konusunda EFTmi yapsam ne bir deneyim size yazarım .Bu güzel ayın hepimize hayırlara vesile olması dileği ile yolunuz aydınlık ve açık olsun. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı günaydın bugün eşimin doğum günü şöyle geriye dönüp baktığımda ne kadar çok şey yaşadık birlikte.Hayatımın büyük bölümünü birlikte geçirdik.25 koca yılsevinçlerimizi hüzünlerimizi paylaştık .Birbirimiziçok sevdik çok hırpaladık ve hiç bir zaman birbirimizden vazgeçmedik .Bir çok hattalar yaptık birbirimizi hiç anlamadığımız ve çok kırdığımız zamanlar oldu ama hiç birbirimizden vazgeçmedik .Oda benim gibi anne maduru olan birisi belkide bu yüzden birbirimizi çektik.Şöyle bir bakıyorumda biz yinede çok iyi bir çift olduk yaşadığımız herşeye rağmen . Ben artık birşeylerin farkına varıp kendimi bulmaya başlayınca onuda etkilemeye başladım .artık çok iyi iki dost olma yolundayız .Birbirimizi çok iyi anlayıp sahip çıkıyoruz birbirimizi öncelikle serbest bıraktık benimdediğimi yapsın demiyoruz.Birbirimize saygımızı hiçbir zaman kaybetmedik çok gereksiz tartıştık çok yorulduk ama saygı herzaman vardı .Ben onun çocuklarımın babası oldugu için her zaman gurur duydum bana çok güzel ikitane evlat verdiği içinde çok mutluyum. Bu sabah hasetinden çatladı ramazan nedeniyle kahvaltısı önüne gidemediği için .Küçük mutluluklar büyüklerinide çeker .Ben artık eşimle sakin huzurlu ve rahat bir hayatı seçiyorum.Gelecek günler bize iyilikler getirecek inanıyorum . Canım iyiki varsın ve bizimlesin.hayat yolumuz aydınlık ve açık olsun. kiss3 kiss3 kiss3 kiss3İyiki doğdun Osman ... kiss3 kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı http://img178.imageshack.us/img178/1...640x480ik0.jpg osman enişte doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara, |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı http://sl.glitter-graphics.net/pub/2...i45b525na7.gif Mustangcım sevgili eşin Osman Beyin doğum gününü kutlar sağlıklı huzurlu ve mutlu bir ömür dilerim. Birlik beraberlik içerisinde hayat yolunuz aydınlık ve açık olsun canım. http://sl.glitter-graphics.net/pub/5...dgtzmz33zz.gif |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı http://www.polyvore.com/cgi/img-set/...AAAEc2l6ZQ.jpg Sen pasta yaparken aklıma geldi kafemiz...Canım benim birgün kafemiz olacak...Gerçi sen sahil kentlerinin birinde istiyordun ama burasıda çok hoşuma gitti... |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı http://img372.imageshack.us/img372/6391/19237109vs5.png http://img372.imageshack.us/img372/1...png/1/w433.png Doğum günün kutlu olsun babiş ttli3 Bu sene onuda kendimize benzetmeye başladıkya helal olsun... Umarım senin çekimlerin üzerinde etkili olurda istediği herşeye sahip olur...Üzerindeki yüklerdende hafifler...Bir ohh çeker... ttli3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Ablacığım, Osman Bey'in Doğum Günü Kutlu olsun. Nice yıllara birlikte ve mutlulukla girmeniz temennilerimle... http://img101.imageshack.us/img101/9...ation164cw.gif |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı http://frecklescassie.files.wordpres...birthdaylg.gif mustang'cim sevgili eşinin doğum gününü kutlar nice nice uzun sağlıklı yıllar dilerim... tender45 sıcacık sevgi dolu yuvanızda ailenizle ve tüm sevdiklerinizle beraber... kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydın ,ben ramazanda hep kötü olurdum ama bu sene çok iyiyim .Her sene bir bağımlılığımdan kurtuluyorum .Gamze'le uzunsüredir yeşil çay içtiğimizden çayı aramıyorum kahve içmediğimizden kahveyi aramıyorum .Çay kahve içmediğimdende sinirli olmuyorum.Ben şimdide çekimlerimi tehlike üzerinde yoğunlaştırayım.Çünki hep şey diyorum ramazanda canımıza yetiyor herşeye bahane buluyor ve bizi üzüyor diyorum ve bu söylediklerimi iptal ediyorum.Bunun yerine ben ne yaparsam büyük bir zevkle yiyor ve bize hiç bir zararı yok ve ramazan bize huzur ve bereket getirdidemeyi seçiyorum . Eşimin doğum gününü çok güzel kutladık bizden yana bir sorun yoktu ama ana oğul birbirlrini çok kırdılar tartıştılar .annesi onun doğum günü olduğunu bile bilmiyordu ama mubarek ramazanda iftar vakti olacak şey değildi.Ama ben yıllarca bana yaptıklarının cezasını çeksinler bende seyredeyim demiştim aynen öyle oluyor bu benim geçmişteki çekimlerim .İşte olmuş çekim yasası örneği. Şimdide ilerki yaşamım için çekimler yapıyorum ve hepside huzurlu mutlu bir resim çiziyor.Sabah sabah kutlanacak neçok şey var yine Hayal ve Shamanic admin olmuşlar ne güzel desenize bu ayda biz yine kutlamalarla geçireceğiz.Umarım her günümüz bir şölen olsun .Sizleri seviyorum ve iyiki varsınız diyorum Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun kiss3 kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Merhaba Mustang; hismiley Yeni kıdemin hayırlı ve uğurlu olsun. redflowers'in partisindeki kutlamaya katılsam da, burada da tebrik etmek istedim.Günlüğünü okuyorum da gerçekten çok yol katetmişsin.Değişime açık olmak işte bu olsa gerek. Hayatını değiştirmek isteyen nice insana da iyi bir rehber olacağını biliyorum.Başarıların ve mutlulukların daim olsun... Bu arada her ne kadar geç kalsam da eşinin doğum gününü kutluyorum. İnşaallah birlikte daha çok uzun seneler mutlu yaşarsınız..Bu resim de ikinize benden bir hediye... actionsmile http://www.hizliresim.com/2008/9/6/757.gif |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydın.Bugün yeni bir güne yine çok şükrederek kalktım .Ben kendimde inanamıyorum bazen unuttum zannediyorum ama unutmuyorum yatağımdan kalktığım andan itibaren bunları yapıyorum okadar otomatiğe bağlandıki kendiliğinden söylenen sözler haline dönüştü bin şükür. Sabah kalkıp şöyle bir günlükleri dolaştım ve güzel gelişmeler gördüm.Artık bir çoğumuz kendi sorunları ile başa çıkmayı öğreniyor ve dimdik ayaklarının üstüne basıyor sizlerle gurur duyuyorum .İlk geldiklerindeki karamsar halinden kurtulmuş kimseye tutunmadan yaşaya bilen bireyler haline dönüşüyorsunuz .Buradaki arkadaşların tavsiyelerini uygulayıp daha ileri gitmeniz beni çok mutlu ediyor .Sizlerdeki gelişimi gördükçe işte bu demeden geçemiyorum . İnsan kendini geliştirdikçe kimseye ihtiyaç hissetmez ve kuracağı dostluklarda kendine koltuk değneği aramaz böylece karşısındakinden fazla bir beklentisi olmaz ve hayal kırıklığı yaşamaz .Size bana yardım edin ben çok kötüyüm diye gelen kişiye bir müddet yardım edersiniz karşınızdaki sizi koltuk değneği gibi kulanmaya başlarsa ozaman siz sınırlarınız gösteririrsiniz .Ama gelişmek için kendide gayret ederse siz ondan daha çok gayret edip onu ayağa kaldırırsınız . Bunları neden söyledim .Bizim sitede herkes birbirine yardımcı aman diyenin yanında ve birbirimize destek oluyoruz .Bir çoğumuz çok sıkıntılı zamanlarımızda bu siteyle karsılaştık ve sonuç hayatımızda hiç tanımadığımız insanlardan okadar kocaman bir destek aldıkki bu çok değerli olan desteğin artık var olduğuna bile inancımız bile kalmamıştı .İnsanlığın ölmediğini birkez daha gördük çok şükür . Bu değerli ortamı zaman zaman bozmak isteyenler çıkıyor ama bizler farkındalığın farkına varan insanlar sürü olmak tan öyle bir çıkmışızki hemen birbirimize sahip çıkıyoruz Belki hayata hiç kimse bize böyle sahip çıkmamıştır .Çünki birimizin eline diken batsa hepimizin canı yanıyor. Hele geçen ayki kutlamalar çok güzeldi sanki hepsini ben yaşadım ve çok mutlu oldum ne hoş ki kutlamalar hala devam ediyor .Bizler sıkılmış olabiliriz ve sorunlarımız olabilir ama kendi hırslarımızı birtarafa bırakarak sevdiklerimizin sevinçlerini paylaştık ve mutlu olduk.Sizleri çok seviyorum bak günlüklerinizi takip ediyorum ona göre .... Ben o gün tehlike ile ilgili bir karar vermiştim ya uygulamaya koydum gerçekten iyi sonuç vermeye başladı ve benim yaptığım yemekleri büyük bir iştahla yemeye başladı .Ben ona gıcık oldukça kötü düşünüyorum oda zaten kötü iyice kötü oluyor .Artık onun bana bir zararı dokunmaz kendi halinde yaşar ben ne pişirsem zevkle yer demeyi seçiyorum. Arkadaşlar bakın ben 44 yaşında hala kendimle uğraşıyorum ve kendime çözümler üretiyorum sizler neden yapmayasınız .Dün flim metodu ile şöyle bir geriye gideyim dedin ilk okula başladığım günki yalnızlığımı gördüm ve nekadar üzüldüğümü.Beni okulun ilk günü dayım okula götürmüştü .Okulum küçük sevimli bir yerdi ama bana çok kocaman bir canavar gibi gelmişti dokunsanız ağlayacak kadar yalnızdım .Herkesin annesi babası vardı ben tek başına idim .Osene benim için çok zor geçmişti annem beni bir kez olsun kalkıp yolcu ettmemişti ben kendim giyinip servise kendi bindim eve geldiğimde annem gezmede olduğu için bahçede beklerdim ve yalnız bir çocuktum .Allahtan babam vardıda onun sevgisi beni göklere çıkarıyordu.Şimdi bu konuya EFT yapmayı düşünüyorum .Bakalım sonuç ne olcak... Canlarım sizleri çok seviyorum ve biz büyük bir aile gibiyiz hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Merhaba yeni hayat çok teşekür ederim çok incesin .Beni gerçekten çok duygulandırdın. smiliyface |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Canım bir şeyleri bende biliyorum ama uygulamaya geçirmek kolay olmadı yılların birikimi var .Beni okadar olumsuz etkilediki çok birikti onun için iyi hiç bir fikrim olmadı ama şunu yaptım o bana kötü birşey yapsa bile karşılık vermedim .Bu çoğu zaman içimde birikti kimi zamanda aman boş ver dedim .Benim içimdekileri yok etmem zaman alıyor ve bildiğim şeyleri bile yapmam engel oluyordu .Senin meditasyonda dediğingibi yapıyorum ben içimde hiç bir olumsuz şeyi barındırmamayı seçtim işime yaramayan herşeyi serbest bırakıyorum umarım böylece olumsuzlar benden akar gider. Biz dün annemlere gittik çok üzüldüğüm anlar yaşadık onu öyle acınacak şekilde görmek bizi üzüyor .Bir insan kendine nasıl böyle umursamaz davrana bilir ...Biz onu bazı hareketleri yapmaya zorladıkça bizden başka yönde hırsını alıyor .Bu nasıl bitmez bir hırs anlamadım veye neyin hırsı? Babam sevgili bitanecik babam bambaşka bir insan ya .Dün oruç tutuğu için ona biraz birşeyler hazırladık birlikte iftar yaptık çok mutlu oldu .Babamın sevgisini gözlerinin içinde görebilirsiniz .Bu çok mütiş bir haz ve insanı mutlu ediyor.Eskiden annemle tartıştıklarında hep bir gün bu çocuklar beni anlayacaklar derdi ve dediği gibide oldu .Ama biraz geç kaldık ... Dün okadar yorgun geldik ama hiç zorumuz gitmedi.Bu sevginin gücü biz severek yaptık babamda severk kabul etti.Hayatımızı sevgi ile yaşamak dileği ile yolunuz açık ve aydınlık olsun. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı mustang cim.. uzun zamandır okuyamamıştım günlüğünü.. sevincli daima iyiye doğru giden tüm güzelliklerin için tebrik ederim.. ttli3 http://img374.imageshack.us/img374/2383/41638022sq3.gif sevgili eşinin doğum gününüde geçte olsa kutlar nice güzel seneleri birlikte huzurla başarılarla geçirmenizi dilerim.. http://img177.imageshack.us/img177/183/sc3034cc6.gif sevgiler.. |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Canım shamanic bizde seni çok özledik yokluğun çok belli oluyordu sıksık Gamzeyle kulaklarını çınlattık. vien1İyi dileklerin için çok teşekür ederim. kiss3 kiss3 kiss3 Canlarım dün çocukluğumdaki yanlızlığıma EFT yaptım hissetiğim yer boğazımdı ama benim bu ara dizim çok ağrıyor .Ben dizimde hissederim zannetmiştim .ama boğazımda hissettim.ve EFT yi yaptım 0 ladım .Bunu yaparken kafa durmadan çalışıyor ve ben bu diz ağrısını ilk hissettiğim güne döndüm .Dün EFT de yazmıştım insanlar benim haklı olduğum halde biriyle tartışmışsam olayı anlattığımda bana oraya gittmeseydin ona boşuna söylemişsin gibi beni kızdıracak şeyler söylüyorlar ancak kendi canları yanınca aa bak sen haklıymışsın diyorlar.Buda ozamanlar beni deli ediyor .Bu duyguya EFt yapmamlazım.Bunun bir çok açılımı olacak ve böyle zamanlarda dizim zonkluyor o anlarda kendimi terk edilmiş hissediyorum.Her şeyin zamaını geldiği anda çözülecegine inanıyorum demeki bu konununda zamanı şimdi geldi veya ben ancak hazır oldum. Bizim pamuk nine (saçları beyaz olduğu için belki böyle söylersem huyunuda yumuşatırım)eskisi kadar yemek seçmiyor hatta daha çok yemeye başladı.Olumlamalarım işe yarıyor. bizdeki bu olumlu değişim eşimide etkisi altına aldı oda arkadaşlarına benim ona söylediklerimi anlatıp akıl veriyor umarım kendide uygular bir defa aklına yerleşti . Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Pamuk Nine khkh56 Şimdi onu düşünürken böylemi düşüneceğiz,buna alışmak baya bir zaman alır khkh56 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydın , yine site turumu yaptım sana döndüm .Hala konuyu nasıl toplayıp EFTye nereden başlayacağıma karar veremedim olumlama cümlemi toplayamadın .Bu gün oturup bir yazılı çalışma yapayım bakalım ne çıkacak. Gamze sen gül ben onu pamuğa çevireyimde gör.Sanki pamuk bitkisi kendisi elini uzatığın anda dikenleri batıyor insanı acıtıyor iş onu koparıp bir kenara koymak bakalım ne kadar aşama kaydedeceğiz .Benim onun yemek konusunda yaptığı huysuzluklara yaptığı olumlamalarım işe yaradı.artık önüne ne koysam yiyor.Ben önüne ne koysam yer benim yemeklerimi severek yer diyorum. Sabahları içimi buraya döküp rahatlıyorum .artık içimde eskisi kadar birşey biriktirmediğim içinde kendimi huzurlu hissediyorum .Ben başından beri sizlere içimi dökmeye alıştım ve sizlerin samimi yorumlarıda benim görmediklerimi tamamladı.Böyle anlatıpta sende onu yapmasaydın orada hatalısın yerine yanımda olup zamanla dileklerinizi bildirmeniz benim kendimi daha çabuk bulmamı sağladı .Sizleri seviyorum iyiki varsınız. Buradan belki hayatı toz pembe görüyormuşum gibi gelebilir ama bunu başara bilmek için çok çaba harcadım .Ben kendimle dost olmayı öğrenince çok mutlu oldum .Hak etmeyen bir çok kişiye çok fazla değer verdim ve çok incindim .Şimdi kendime değer veriyorum hatta bazen şımartıyorum bile ...Şimdi bu yüzden toz pembe görünüyor hayat bana çünki bir çok sorun benim sorunum değildi başkalarının sorunlarını sırtlamıştım ve eziliyordum günbe gün artan sıkıntılardan.Şimdi yüklerimden kurtuldukça beni yoran inciten ve hiç bir şekilde birşeyler veremeyeceğim ve alamayacağım insanları hayatımdan çıkarıyorum .Benim çıkaramadıklarımlada arama çok kalın duvarlar çekiyorumki beni daha az kıra bilsinler.Şu an içim kocan bir şantiye .Sevdiklerimi sınırsız seviyorum .İnşaat bittikten sonrahaytımı ben şekillendirmiş olacağım buda çok güzel bir şey kendi hayatımı kendim kuruyorum. Yolumuz aydınlık ve açık olsun. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydın Mustang;http://www.hizliresim.com/2008/9/11/963.gifhttp://www.hizliresim.com/2008/9/11/963.gifhttp://www.hizliresim.com/2008/9/11/963.gif Olumlu cümlelerinle yine bu sabah da içimizi açtın.Senin adına çok seviniyorum. Hayata sıkı sıkıya bağlılığın , sorunlara yaklaşım biçimin çok kişiye örnek oluyor..Dediğin gibi, gerçekten de insanlara hakettiği değeri vermek lazım. Yoksa en büyük kötülüğü kendimize yapmış oluyoruz.İnsan kendine değer verince zaten başkalarının da değerini hakediyor.. Bu pozitif ruh halinin hep artmasını dilerim.. Sevgiler... kiss3 http://www.hizliresim.com/2008/9/11/961.gif |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı sana katılıyorum mustang bencillik yapmamaya çalışıyorum empatide yapıyorum ama sonunda bana zarar vericek insanlara karsı bende duvar örüyorum. Hayatıma sokmuyorum. İnanın bunu yaparsanız daha mutlu olursunuz. Sizin verdiğiniz değeri kesinlikle karşı taraf haketmeli ama bencillik yapmadan durumu fazla abartmadan smiliyface t678 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydın ,dün dinlediğim bir hikayeyi sizlerle paylaşmak istedim hikaye şöyle: Bir gün kör fakir ve kimsesiz bir adam varmış bir melekle karşılaşmış . Melek adama bir dileginin gerçekleşeceğini söylemiş ve dile demiş . Ama dilerken dikkat etsadece en önceki dileğin olacak diye uyarmış . Demişki gözlerinin açılmasınımı istersin. Yoksa zengin olmayımı dilersin . yoksa evlenip çoluk çocuğamı karışmak istersin. ama dikkat et sadece biri olacak ben üçsene sonra gelip seni kontrol edeceğim demiş. Melek üç sene sonra gelmiş gördüklerine inanamamış adamın gözleri görüyor ve villanın bahçesinde altın topla oynayan bir çocuk var. Hemen adama dönüp ne diledin demiş .Ben Allahım bana altın topla oynayan bir çocuğumu görebilmeyi nasip et demiştim demiş. Bu hikaye benim dileklerimizin nekadar akılcı kulanılması gerektiğini anlamam sebep oldu .Bazen dileklerimizi çok hoyratça savuruyoruz ve sonuç alsakta bizleri doyurmuyor. Evren sınırsız istemekten çekinmeyin sınırsız isteye bilirsiniz.Bizler kendimiz sınırlarımızı koyarız .Ben hala isterken kendime çizdiğim sınırları aşamıyorum .Hayal etmekte bazen zorlanıyorum .Bunuda şöyle çözdüm uyduan gezi kanalları seyrediyorum baya iyi geldi şimdi daha kolay hayal edebiliyorum . Bu günlükte bukadar yarın görüşmek üzere yolunuz aydınlık ve açık olsun. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydın , yine döndüm dolaştım ve buraya evime geldim.Bu ara çok nötür bir hale gelmeye uğraşındayım .Hayatta bize öğretilen ne çok şey yanlış sanki birileri bizi yanlışlarla doldurmuş gibi bir çok bildiğimden artık eskisi kadar emin değilim .Bazı şeylerden emin olmak için kendimi soyutladım ve benim önem verdiğim konuları hiç düşünmedim şimdiye kadar öğrendiklerimi yoksaymaya başladım ve artık yeni başlangıçlar için çekimler yapmaya başladım .Bundan bir yıl önce çevrem beni çok bunaltmıştı ve Allaha yalvarmıştım bana beni anlayacak insanlar göndermesi için ve bu siteyi bulmuştum .Ogünlerde sitede gezerken ne çok bilmediğim şey vardı .Şimdide var ve sizlerden hergün yeni bir şeyler öğreniyorum . Şimdide başka bıraktığım bir konuda bir ışık buldum henüz inceliyorum ve henüz kararsızım .Ben her zaman biraz konuya zaman tanırım iyice inceledikten sonra eğer emin olmuşsam devam ederim .Bütün dileğim artık aradığımı bulmak ve aydınlanmak .artık ülkemizde bu kadar bilgi kirliği var ken doğruları seçmek ve çıkarmak çok kolay olmasda yinede çekimlerimizi doğru yaparsak doğrulara ulaşmak zor olmuyor. İnsan kendi farkındalığını bulunca ve kendini geliştirmek isteyince herşeyde seçici oluyor .Bizler bu seçici kişiliğimizle neler yaparız kimbilir.Belki şimdiye kadar ki seçimlerimi ben yapamadım bundan sonra ki seçimlerim benim seçimlerim olacak ben artık tohumları nasıl ekeceğimi öğrendim ve ektim .Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı ablacım! tabiki zaman zaman insan kendini sorguluyor... ara sıra bende öyle yaptığımda bu siteyi ve buradaki ortamı çok sevdiğimi farkettim... burdaki dostlarımı düşündüm tek tek ve; hapimiz farklıyız birçok yönden ama birbirimizelede çok benzerliklerimiz var... bu bir çelişki gibi görünsede +- gibi çekiyor birbirini... yazılarını takip ediyorum ve kendi adıma çok paylar alıyorum... hep burda bizimle olmandan keyif aldığımı ve bu ortama çok büyük katkı sağladığını bilmeni isterim... sevgiler ve saygılar... hismiley |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydın Lierciğim sen beni takip ediyorsunda ben seni arayıp zor buluyorum günlüğünü okuyorum diye yazmıyorsun herhalde neyse işin şakası bu...Bizler bir çok yönden faklıyız fakat bizi birbirimize çeken şey kendimizin farkına varmaya başlamamız kendimizi bulma arayışımız .Bazı konularda yok aslında birbirimizden farkımız(hani eski bir reklam vardı ya ama biz Osmanlı bankasıyız.)Ama biz hayatım değişti ailesiyiz .Bizler kendimizi bulmaya çalışırken kimseyi incitmeden kimseye sataşıp bulaşmadan bir çok şeyin çevresinden dolaşarak biraz yorularak kendi işimize bakıyoruz .Birilerini eleştirmek yerine kendimzi eleştiriyoruz ve geliştiriyoruz kısacası kendi işimize bakıyoruz.Kimsenin canını yakmaya değil yaralarını sarmaya uğraşıyoruz .Hepimizin gönlü okadar büyük ki içine bir çok sevgiyi sığdıra biliyoruz .Böyle bir insan topluluğu tabiki çok özel olacak .Sizleri çok seviyorum iyiki varsınız . kiss3 Bu gün Ankara 'da hava bulanık umarım güzel sindire sindire bir yağmur yağar.Artık çok özledik çeşmeden akan suyu içmek veya yemeğe koymak artık mümkün değil sapsarı akıyor.Eskiden sular kesilipde geldiğinde öyle akardı ve su yosun kokuyor .İnsan yüzünü yıkarken bile midesi bulanıyor.Bakalın bu sorun nasıl çözülecek .Biz hafatda 6 damacana su tüketiyoruz ve artık zorlamaya başladı .Bu ara çevremde ishal vakaları çoğaldı .Bende önlem olsun diye yemeklere kekik koymaya başladım .Kekiğin dezenfekte özelliği var ishal vakalarında kaynatıp çayını içerseniz kesiyor . Bu ara çevremdeki enerjisi düşük çok insan var .Ben de bazen kendimi kaptırıp onlar gibi konuşuyorum .Sonra hemen İPTAL ediyorum .Canım Mücevherimi hatırlıyorum ...Artık kimsenin benim enerjimi düşürmesine izin vermiyorum ve bu beni oldukça rahatlattı.Bilgisayarla tanışmam benim hayatımdaki dönüm noktalarımdan biri oldu sabahları herkes uyurken giriyorum ve bir çok şey öğrenip çıkıyorum .Bu ara sabahları iyiyim ama akşama doğru iyice pilim bitiyor susuzluk canıma okuyor .Neyse az kaldı sabır.. Yolunuz aydınlık ve açık olsun kiss3 8([ |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı sevgili mustang ,günlüğümde bahsettiğim o kitabı bilhassa okumanı tavsiye etmek için yazıyorum bu yazıyı.zero limit senin gibi içi sevgi dolu insana çok iyi geleceğinden eminim sevgi ile hismiley |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Canım benim inşallah okurum kitap okuyup ben aklına geldiğim için çok duygulandım.Sen beni öyle sevgi dolu gördüğün içinne mutlu bana .Ben hep öyle olmak için uğraştım takdir görmek çok iyi geldi. kiss3 Hani insanlar yaşlanmaktan korkarlarya ben sert çizgilerle yaşlanmaktan korkarım .Bazen gittiğim kalabalıklarda insan yüzlerini incelerim .Bazılarının yüzünde okadar derin kederler öyle izler bırakmışki mutlu olsada fark edilmez .Benim annemin 88 yaşında ölen bir halası vardı Allah rahmet eylesin mütiş bir kadındı .Hayatında bir çok acı yaşamasına rağmen o hiç şikayet etmedi ve hep yüzünde insanın içini ısıtan bir gülümseme vardı .Biz çocukken bize çok gelirdi gitmesin diye ayakkabılarını saklardık .Bizleri sarar sarmalar güzel masallar anlatırdı.Hayatında hiç kimseyi incitmedi ama çok incindi .Yaşadığı hiç bir şeyden şikayetçi olmadı büyük bir olgunlukla karşıladı .88 yaşındaki kadının yüz çizgilerini görseniz şaşırırdınız.Öldüğünde bile yüzünde kocaman bir tebesüm vardı . Ben bu siteyi keşfedene kadar kaşlarımın arasında iki çizgi olmuştu ve nekadar değiştirmek istesemde istemeden suratımı asıyordum .Şimdi sabahları yerimden şükrederk kalkıyorum ve yüzümde kocaman bir gülümsemeyle günümü geçiriyorum .Reversinin önerisini görünce aklıma bu geldi sizlerle paylaşmak istedim.Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydın şöyle bir dolaşıp yine geldim.Bir kaçgündür günlüğüme yazmak içimden gelmedi .Bizim siteye ne oluyor ya bi bakıyorum bir yerde birileri tartışmış hepside sudan sebepler yok eskiler yenileri eleştiriyormuş yok şöyle böyle .Ben orucun birilerini tutuğu kanatine vardım .Canlarım ben bu siteye ilk girdiğim günden beri herkesten aynı ilgiyi gördüm ve şimdiye kadarda eski üye yeni üye ayrımı aramızda hiç yaşamadık.Herkes birbirine saygı duydu ve dilimiz döndüğünce birbirimizin yanında olduk .Ben hepinizi çok sevdim ve sizlerinde aynı duygular içinde olduğunuzu biliyorum .Bu bizler için çöl ortasında bir vaha oldu .Bizlere zaman zaman birtakım saldırılar oldu ama bizleri yıkamadılar.Birbirimize saygımızı yitirmeden eleştiri yapalım ve kendimize yapılmasından hoşlanmadığımızşeyleri yapmayalım .Bu ara herkes çok alıngan olmuş sakin olun ve düşünün .Bizler kendimizi geliştirmekle uğraşıyoruz ve bu tür davranışlar bizleri yavaşlatır . Ben dün yine anneme gittim .Orada yine tartıştık bizim bakıcı sapıtmış onu hizaya soktuk sokuncaya kadar ne kafanede beyin bıraktı .Sonrada yemek yapma faslı enkaz halde eve geldim .İnsanlar senin iyi niyetini su istimal edip tepene çıkıyorlar.Biz onu idare ettikçe oda kendini birşey yapıyorum zannetti.dün o çıktığı kaf dağından aşağıya indi .Dün yorgunluğun yanında çaresizliğinde acısını yaşadım .Canım babam annem düştükçe çok kızıyor çünki eğer bir yeri kırılırsa en çok zorlanan babam olacak .Annemde kendini böyle aciz bir duruma düşürdüğü için çok kızdım.Artık kızgınlıklarımı bir yana bırakmalıyım biliyorum çünki kızgınlıklar benim pozitif enerjimle besleniyor .Buna son verip enerjimi daha faydalı birşeyler için kullanmak istiyorum . Bizim pamuktan bahsedeyim birazda ben ona tehlike veye buna benzer isimler taktıkça odaha çok tehlikeli oluyordu .Bende ona önceleri inandırıcı gelmesede pamuk demeye kararverdim hatta kız kardeşime anneme bile söyledim onlarda şimdi dalga geçselerde pamuk diyorlar ve kadının yavaş yavaş huyumu değişiyor ne .Önüne ne yemek koysam yiyor .Televizyonun sesini eskisi kadar çok açmıyor .Ben olumlu düşündükçe onu bile yumuşatıp yaşanır hale getirebiliyorsam ne mutlu bana . Bazen insanın çaresiz kaldığı zamanlar vardır ya dün böyle bir anında babmın verdiği yardımı o yorgunluğuma rağmen yerine ulaştırdım ve o kişinin yüzündeki mutluluğu gördüm .Bizler istemeyi bildiğimiz zaman mutlaka istediğimiz bize gelcektir.Dün kul bunalmayınca hızır ulaşmazmış sözüne bir kez daha şahit oldum .Bence insanlar bunalınca gönülden konsantre olarak istedikleri için dilekleri çabuk oluyor.Bizde bunalmadan isteklerimizi konsantre olarak gönülden isteyelim .Kendimiz için istediğimiz şeyelri başkaları içinde isteyecek kadar gönlümüzde yer açalım . Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun ve hepimiz huzurla yaşayalım. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Herkese günaydın.gününüz aydınlık,sağlıkla ve huzurla geçsin. smiliyface |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Alıntı:
ablacım işte olay bu. super başdöndürücü bişey bu. her anımız kuantumda, biz, bunun, içindeyiz. odaklandıklarımızı yaşıyoruz. örneğiniz çok güzel. tehlikeli diyince tehlikeli oluyor. pamuk diyince yumuşuyor... hep istemediğimiz şeylere odaklanmak yerine, şimdiye kadar bizim için iyi olacak olan, hiç istemediklerimize odaklanalım... yani değişimi başlatalım... elimizde... red kuantum bu işte. dün anlatmaya çalıştığım "kuantum alan yoktur" dediğim ve demek istediğim buydu... içindeyiz bu olayın... |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Ben kuantum falan bilmem olumlu düşününce her herşey güzel oluyor ve sonuçlarıda tatmin ediyor .Bunun adı herne ise veya herne olursa olsun çok güzel insanda oh bunuda başardım dedirtiyor bundan sonra sırada annem var bakalım ona ne diye hitap edeceğim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:19 PM. |