Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Mustang'in Rüzgarı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/3678-mustangin-ruzgari.html)

ikizruh 28-10-2008 07:05 PM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Ablacığım çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum akrabana inşallah atlatır

flower 28-10-2008 07:22 PM

ne üzücü gerçekten rt67
bir an önce şifa bulması dileklerimle http://img266.imageshack.us/img266/9297/duaiu7.gif

suzzy 28-10-2008 07:47 PM

mustang'cim çok üzücübir olay... sad456

acil şifalar diliyorum...bebek ne durumda canım...umarım bişey olmamıştır... ağla

yeni bir hayat 29-10-2008 12:14 AM

Geçmiş olsun mustang,
Çok talihsiz bir kaza, acil şifalar diliyorum..Hayatın bize bazen ne getireceği belli olmuyor işte..
Dualarımla yanınızdayım..En kısa sürede sağlığına kavuşur inşaallah..

Mustang 29-10-2008 07:35 AM

Canlarım hepinize çok teşekür ediyorum inşallah iyi olur evine yuvasına döner.Dün sizlerle paylaşmak istedim heryerden gelecek duaya çok ihtiyacıvar ki .Halasıyla telefonla görüştük çok zor durumdalar sadece konuşurken dua edin diyebiliyorlar.Bizim ülkemizde hala böyle asansörler malesefki bakımsız olduğu için böyle kazalar oluyor gepegenç bir delikanlıyı bile ne hale getire biliyor işten eve trafiği atlatıp gitmiş ama evdeki canavar onu yakalamış .Bence bu kader değil düpe düz cinayet.Eşinin durumu iyi çünki asansörde değilmiş ama üzüntüden ne olur bilinmez.

Böylesine acı olaylar yaşadığımızda hayata nekadar küçük şeylere takıldığımız fark ediyorum ve biraz serbest bırakmayı öğreniyorum .Ben 99 depreminde oğlumun sünnetini yapacaktı hazırlıklar ve her kafadan bir ses çıkması ve iki küs aile ile sünnet fikri beni bir hayli bunaltmıştı .Bir gün yumoşa gitmiştik ve beni çıldırtıp göndermişti ve ben kafayı yemek üzerydim .Sabah salim kafayla birşeyler düşünmek üzere yattım gece yumoşun telefonuyla kalktık hareket oluyor diye bizi uyandırdı veelektirikler kesik ve ortalıkta bir faliyet yok küçük radyoyu açtık ve yavaş yavaş kötü haberi aldık hiç unutmuyorum sabah avcılarda bir binada enkaz altında kalan bir kızın görüntüsüyle güne başladım .Ben hayatım boyunca lüzumsuz bir şeye sinirlendiğimzaman o görüntü gelip bana kendini gösteriyor ve üzüldüğüm şeyin boşluğunu hatırlatıyor.Ben oğluma sünnet kıyafeti bile almadım sadece eşimin tarafına yemek benim tarafımada mevlit okuttuk ve o kadar insan acı çekerken ben eğlenemedim her düşündüğümü iptal ettim .Şöyle bir düşünüyorumda hiç pişman değilim .Bazı acılar var insani derinden etkiliyor .Bu olayda lüzümsuz şeyler için üzülmememi bir kez daha hatırlattı.

Dün annemlerde canım babam bizim için işe gitmemiş kalmış ve güzel ve yorucu bir gün geçirdim .Biz eve döndük evde eşim biraz zorda olsa montaj işini başarı ile tamamlamış ve sonuç çok hoş olmuş ....biraz kabaca topladım bugün temizlik günü bugünde yorulacağım güya ben toplatıya kadar fazla işyapmayacaktımda dinlenecektim ellerim felaket oldu çimentodan .

Sizleri seviyorum ve iyiki varsınız.Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun. kiss3

yeşillim2005 29-10-2008 09:34 AM

günaydınlar
bebek ve anne ne durumda canım yoğun bakımdan çıkmıştırlar umarım Rabbim onlarla birlikte tüm iyi enerjilerimi onların iyileşmesi için gönderiyorum

yeşillim2005 29-10-2008 09:42 AM

pardon ben hamile olan bayanın asansörden düştüğünü zannetmiştim kuzeninizin oğlunun düştüğünü anlıyorum bu son mesajda umarım en kısa sürede iyi olur ama eşininde psikolojik destek olarak biri yanında olmalı hamilelik çok hassas bir süreç

Mustang 31-10-2008 07:31 AM

Günaydın bu gün güzel bir güne yine gözlerimi açtım sakin geçirmeyi umduğum haftayı koşuşturmacayla geçirip durdum.

Bizim yumoş yokken kafa dinlemeyi ummuştum ama olsun yorucu ve güzel bir hafta yaşadım her halde bu gün gelir.

şöyle bir düşündümde ne kadar sevmesemde artık bizim ailenin parçası olmuş ve onun evde yeri oluşmuş .

Bunu kimi insan iyilikle kimi kötülükle kazanıyor o ayrı bir şey ama yer ediyor.

Yarın toplantı var çok güzel bir gün geçireceğimi biliyorum bütün sevdiklerimi yeniden göreceğim göremediklerimizinde kulaklarını çınlatacağım.

Bu aralar EFT ile ilgili konularla tv de bile çok rastlar oldum .Dün Derya Baykalın konuğuda bir EFt uzmanıydı ve kadınla dalga geçmeye başladılar buda insanı sinirlendiriyor.Bu işin ciddiyeti henüz kavranmadığı için saçmalıyorlar.

Ben EFT ile kendimle ilgili bir çok konuyu hallettikten sonra bu konunun önemini biliyorum.

Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun. kiss3

ikizruh 31-10-2008 08:22 PM

Bende çok yaşıyorum şu eft yle ilgili gereksiz diyalogları serpil abla.Gel sana EFT öğretiyim dediğim her beş kişiden üçü içinde havalenin de geçtiği şu soğuk esprilerden yapıyor ks3 Ama öğrendikleri zamanda vazgeçemiyorlar art56art56

Mustang 31-10-2008 08:31 PM

Hastayı kaybettik genç bir insanın hayatını yaşayamdan gitmesi çok acı belkide böylesi daha hayırlı oldu .Ömür ne kadar süreceği doğmadan yazılmış .Allahtan rahmet dilemekten başka bir şey gelmiyor elden.Bende hiç tanımıyor olmama rağmen çok üzüldüm.

comte 31-10-2008 08:41 PM

Başınız saolsun Abla.

Üzüldüm. Ama senin dediğin gibi böylesi daha hayırlı olabilir.

O şekilde, bi yerleri eksik ya da kusurlu hayata devam etmek daha zor olurdu.

Allah yakınlarına sabır versin.

Mekanı cennet olsun.

sanemce 31-10-2008 10:47 PM

Allah mekanını cennet eylesin. Ailesine sabırlar versin sad456

hayalayaz 01-11-2008 12:14 AM

canım benim başınız sağolsun allah geride kalanlara sabır versin

yeni bir hayat 01-11-2008 12:27 AM

Başınız sağolsun,
Ölüm her zaman erken,hele bir de kişi genç ise...
Kendisine Allah'tan rahmet,geride kalanlara sabır diliyorum..

Mustang 01-11-2008 07:56 AM

Hepinize ilginizden dolayı çok teşekür ederim .
Malesef ki genç biri ölünce insan durup kendi hayatını sorguluyor .
Ne çok gereksiz şeyle zaman geçiriyoruz diye düşünüyor .
Ben kendimle uğraşmayı ne çok gereksiz şey için erteliyorum bunu gördüm .
Hayat kısa ve biz bunu elimizden geldiğince iyi yaşamalıyız.

isobel 01-11-2008 10:01 AM

Canım benim, başınız sağolsun, yolu ışık olsun. Sabırlar diliyorum

ikizruh 01-11-2008 01:47 PM

Başınız sağolsun serpil ablacım Allah geride kalanlara sabır versin

taçyaprak 01-11-2008 06:53 PM

başınız sağolsun

ailesi ve yakınlarına Allah'tan sabır diliyorum

mekanı cennet olsun

Mustang 02-11-2008 09:06 AM

Günaydın hepinize ilginizden dolayı çok teşekür ederim.Ne yazık kigiden gidiyor ve hayat devam ediyor.

Dün çok güzel bir gün geçirdim canlarım benim toplantımız çok güzel geçti.Belginim ne çok özlemişim fakat daha doyamadan ayrıldık konuşacak ne çok şeyimiz yarım kaldı.

Shamanic canım bir insan bukadar nasıl sevebilir diye düşündürüyorsun insanı ve içindeki güzellik dışına neçok yansımış .Senide görünce çok mutlu oldum ayrılmak bir okadar zor geldi .Eşinede sevgilerimi ilet işi gücü rast gelsin seni bize yolladığı için.

Dün kendimle ilgili neçok şeyi aştığımı fark ettim .Aferin bana kendimi çok sevdim ve gurur duydum .Bunu yanlış anlamayın kibirlenmedim .Ben hayatım boyunca başkalarını sevdim ve başkalarıyla gurur duydum .Ama dün bu duyguları kendim için yaşadım ve bu benim hiç tatmadığım bir histi ve çok güzeldi.Kendimle çalışmaya başladıktan sonra başarmış olduklarımdan aldığım sonuçlar beni çok mutlu etti .Ben içimdeki terkedilmiş ve yanız bırakımış çocuğu büyütüyorum ve bu çocukla yaşı büyüdükçe elde ettiği başarılarla övünmek çok iyi geliyor.İçimdeki beni keşfetmek onunla ilgilenmek beni kimi zaman hissettiğim yanlızlıktan kurtarıyor.

Bizler kendimizi tanıdıkça ve kendimize döndükçe bunu sakın içine kapanmakla karıştırmayın.Bir çok sorunun aslında kendimizi ihmal etmekten kaynaklandığını göreceksiniz.

Olumlu düşünmek ve şükretmek hayatımda kendim için yaptığım ve çok zorlandığım iki konu oldu ama ben bunu aştım .Ben kime şükredin diyorsam ben zaten şükrediyorum diyor eski benin dddiği gibi.Bende eskiden şükrettiğimi zannederdim ama bunu belli bir rutine koymazsanız size bir faydası olmaz unuta bilirsiniz .Ben sabahları kalkınca ve akşamları yatarken şükürlerimi yapıyorum gün içinde aklıma geldikçe devam ediyorum.Benim ne çok şükredecek şeyim varmış meğer.

Şu an çıkmak üzereyim sonra görüşürüz. kiss3

yeşillim2005 02-11-2008 09:54 AM

okuyunca bir tuhaf oldum ve olamaz dedim
serpil ablacığım Allah rahmet eylesin geride kalanlara büyük sabır versin mekanını cennet eylesin
ecel saati şaşmaz derler ya

disik82 02-11-2008 08:51 PM

başınız saolsun serpil ablam, allah geride kalanlara sabır versin.

Mustang 03-11-2008 09:35 AM

Günaydın, hepinize ilginizden dolayı teşekür ederim.

Bu gün hala düşüncelerim toplantıda hala konuşulanları sindirmeye çalışıyorum ve gelemeyenleri gözlerimin aradığını fark ediyorum.Mehmetle geçen toplantıda çok hoş bir sohbet yapmıştık ne kadar naif bir genç .Herkese çok güzel yaklaşımlarda bulunur ve yardım eder ve benim gözlerim bu toplantıda Mehmeti aradı her kapıdan giren sanki mehmetmiş gibi baktım .Bizler birbirimize ne çok alışmışızki sanki oda olsaydı diye sitem edebiliyorum.Mehmet'ciğim kendini anlatmıyorsun bu aralar neler yapıyorsun günlüklerini okuduğum içinmi yazmıyorsun .Burada meraklı bir ablanız var kendinizi merak ettirmeyiniz yazınız.

Ben kendimle ilgili yazılar yazarak ne çok anlatım ve ne çok faydalarını gördüm .Keopstanda yazmanın ne kadar önemli olduğunu öğrendim .Diğer elimizi kullanarak yazdıklarımızın içsel konuşmalarımız olduğunu da öğrenmiş bulunuyorum .Ben hala diğer elimi kullanmakta çok acemiyim benim içsel durumum hala kargacık burgaçık kendimle daha çok çalışmalıyım içimdeki bene daha çok zaman ayırmalıyım.

Ben hala yolun başında olan bir yolgezerim yolum aydınlık ve açık olsun diyorum. kiss3

comte 03-11-2008 11:26 AM

Merhaba Abla. hismiley

Ankara toplantısına gelmeyi düşünüyordum ama, sonradan vazgeçtim.

Geçen toplantıda seninle uzun ve güzel bir sohbetimiz olmuştu.Yine güzel bir sohbet iyi olurdu. super

Şu aralar biraz kafa dinlendiriyorum. Forumda da pek aktif değilim.

Dinlenme modundayım. Kafamı dinlendirmeye çalışıyorum.

Günlükle ilgili olarak da ben zaten onu günlük olarak değil de bir köşe olarak açmıştım. Arasıra yazarım diyerek.

Son zamanlarda da yazmıyorum evet. Askıya aldım.

Ama sen okuyorsun diye değil :)

Gönüller bir olsun, her zaman görüşürüz yine Ablacım. super

Mustang 04-11-2008 09:27 AM

Canım benim iyi olmana sevindim Seni merak etmiştim haber almak iyi geldi.Ben günlüğümde coşup herşeyimi anlatıyorum ve bana geri dönüp baktığımda nekadar yol aldığımı gösteriyor .Ben içimde çözümlediğim şeyleri yazıyorum çözümleyemediklerimi henüz dile getirmedim.Kimsenin görmesini istemiyorsanız kendinize bir günlük yapın ve içinizi dökün o an içinizden geçen konuşmaları kaydedin .Bu size hem hatılamakta kolaylık sağlar hemde göz ardı etmeye çalıştığınız şeyleri önünüze çıkarır kendinize dürüst olmanızı sağlar.

Bu ara ertlenmiş temizlik işlerimle uğraşıyorum ve onları hallettikçe rahatlıyorum .Busene ne çok ihtiyacım olmayan şeyi hayatımdan çıkardım ve ne çok sadeleştim.Hala da ne çok şey var halletmem gereken .

Ben olumlu düşündükçe çevremdeki insanlarda değişti ve onlar ya kendilerini benim rüzgarıma kaptırıyorlar yada benden uzaklaşıyorlar .Geçen sene kendime benimgibi anlaşmakta zorlanmayacağım insanları çekmiştim ve bu sene bir çok benim gibi insanlar hayatıma girmeye başladı.

Secret kitabını yeniden okumaya karar verdim bakalım bu okuduğumda ne gibi şeyler katacak hayatıma .Geçen sefer benim hayatımın dönüm noktası oldu ve çok köklü değişiklikler yapabildim .

Bu gün yaşadıklarımız geçmişte yaptığımız çekimler yarın yaşayacaklarımızda bu gün yaptığımız çekimler oluyor .Bu yüzden yaptığımız çekimlere dikkat edelim.

Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun. kiss3

Mustang 05-11-2008 08:43 PM

Merhaba, bu gün yoğun yorucu bir gün geçirdim uzun süredir bukadar yürümemiştim .Kız kardeşime çekap yaptırdık oradan oarya koşturduk .Bazen düşünüyorumda iyiki varlar diye şükrediyorum.İnsanın her zaman kendine yakın olan veya yakın hissedeceği insanlara ihtiyacı var çok şükürki ben bu konuda şanslı oldum hep.

Ankarada en çok sevdiğim semt mebus evleridir hep şehrin orta yerinde sakin ve huzurlu bir yer.Bu gün yolda yürürken orada sonbaharın geldiğini gördük ağaçlar sonbaharın en güzel renklerine bürünmüştü huzur ve sakinlik vardı.Ben ne çok zamandır sakinlği özlediğimi fark ettim.Bu gün çok yoruldum ama çokta keyif aldım.

Dün gece kendime EFt yaptımbütün hatalarımdan dolayı kendimi tamamen ve derinde onaylayıp afediyorum diye hissettiğim yer midem ve karnımdı ayrıca çok esnedim .Ben hatalarımı afetmem gerektiğini gördum yaptığım her hatayı affetmezsem bu işin içinden çıkamayacağım.

Kendimi seviyorum ve değerli buluyorumve benim kadar değerli olan insanları hayatıma çekiyorum ve mutlu oluyorum.
yolum aydınlık ve açık olsun.

phantomm 06-11-2008 07:22 PM

Merhabalar Serpil Abla..Günlüğünü zamanım oldukça okuyorum.Gerçekten çok azimli ve güçlü bir insansın.Yüreğinin aydınlığı kelimelerine yansıyor.Sabrından,gayretinden örnek almaya çalışıyorum.

Mustang 07-11-2008 07:51 AM

Canım benim bende sizleri takip ediyorum umarım anlattıklarım sizlerede yol gösterir.ben içimde çözümleye bildiklerimi anlattım ve sonuç çok şey değişti değişimden bende çok mutluyum.sizleri çok seviyorum iyiki varsınız. kiss3

phantomm 07-11-2008 12:05 PM

Gösteriyor emin ol.Dün canım sıkkınken okudum yine günlüğünden, bilgisayar başından kalktığımda içimden sevinç dalgaları yükseliyodu ve hala da aynıyım ttli3 Saol iyi ki sen de varsın..

Mustang 08-11-2008 07:55 AM

Günaydın dün yorucu fakat güzel bir gün geçirdik .Annemlere gidip artık düzgün gelebiliyorum .Ben annemin nekadar anlık yaşadığına bakıyorum kendi için nekadar az şey biriktirmiş hayret ediyorum .Biz okadar çalıştık bize teşekür edeceği yerde söylediği elin kızı sizden iyi bakıyor demesi ile bütün şevkin kırılıyor .Bencil ki ne bencil...

Bizde sanki oraya sırf babamı mutlu etmek için gidiyormuşuz gibi hep onun isteklerini yapıyoruz ve babam sonderece mutlu.Evlerimize çok yorgun ama huzurlu döndük ve benim cadı dün çok yoruldu ve asabi idi.Pire içn yorgan yaktı üyeliğini sildi ve sizlerin desteği ile geri dönmüş çok sağolun.

Ben bu ara hiç hissetmediğim kadar huzurlu ve sakinim sanki dünya yıkılsa umrumda değil .Kendimle uğraşmaya öyle bi dalmışım ki kendimle uğraşmanın dışında beni bir çok şey ilgilendirmiyormuş gibi .Ama çok şeylede uğraşıyorum bu sitedeki herkesi düşündükçe dua ediyorum kim benden yardım istes koşuyorum neredeyse gücüm tükeninceye kadar çalışıyorum ve halada böyle hissediyorum .

Ben kendimle ilgilenmeye başladıkça derinlerdekiler öylebir çıkış yapıyorki yıllarca üstünü örttüklerim yağ misali kusuyor derine inip temizlemedikçe kusmaya devam edecek ama o kustukça ben temizleyeceğim taki bitene kadar .

Şu an evde herkes yatıyor bir huzur bir sakinlik bende doya doya huzuru yaşıyorum.Sabah şükürlerimi yaptım ve sizleride okuduktan sonra buraya yazmaya başladım .Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun. kiss3

Mustang 09-11-2008 07:45 AM

Günaydın, dün dinlenerek ve uyuyarak geçirdiğim bir gün oldu .Bu hafat çok koşturup durdum ve böyle bir dinlenmeye ihtiyacım varmış meğer.Gündüz uyumamarağmen akşamda çok geçyatmadım ama sabah erken uyandım yine çok güzel sesiz ve huzurlu .

Bazen düşünüyorum neler yaptım neler kazanıp neler kaybettim diye en çok kaybettiğim şey zaman bazen boş insanlarla bazen tembellikle bazende çok çalışıp hiç bir yere gelememekle .

Ama kazançlarım uzun süreli dostluklarım sınırsız sevgilerim hiç bitmeyen öğrenme isteğim ve artık pozitif baka bilmeyi öğrenmiş olmam.Bunlar bana ne çok şey kazandırdı şu son zamanlarda kendimi bulmam beni nerden nereye getirdi .

Bir tarafım çok gelişirken bir tarafım yok oluyo hissederim .Artık iki tarafımda aynı anda gelişiyor hissedebiliyorum .Ablanızın içindeki yalnız çocuk büyüyor ve bu bana çok büyük bir coşku olarak geri dönüyor.

Bu pazar sabahında kendimle başbaşa huzurlu ve dingin bir haldeyim ne çok zamandır bu duyguyu özlemişim.Hani çok büyük bir kalabalığın içinde kendinizi yalnız hissdersiniz ya bende hayat hengamesinde kendimi çok huzursuz hissetmiim .Ben her gece yatarken huzursuz yatıp sabahta huzursuz uyanmışım.Şimdi gece yatarken gün içinde kendimi mutlu hissettiğim bir an bulup ona şükrediyorum ve sabahda çok huzurlu kalkıyorum .Bir aralar hep kötü şeyleri düşünerek yattığımı hayatımda düşündüğümde hiç iyi anları hatırlayamadığımı düşününce kendime ne çok haksızlık yaptığımı fark ettim .Kendi hayatıma ne çok haksızlık etmişim kendime ne çok kötü olay çekmişim .

Bazen kendimize ne çok kötülük edebiliyoruz.Kendi yaptıklarımızın suçunuda başkalarına yükleme kolaylığına gidiyoruz.Artık kendi hayatımın sorumluluğunu aldım sorunlarım için bana bunu yptılar demek yerine ben şimdi ona birEFT yaparım veya bir çözüm bulurum diyorum ve kendimle uğraşıyorum .

Kendiyle uğraşan insanın başkalarına ne demiş ne yapmış diye bakacak zamanı olmuyor ve zamanını boşa harcamıyor.Biraz geç oldu ama öğrenmenin yaşı yok yola devam.
Hepimizin yolu açık ve aydınlık olsun. kiss3

Mustang 10-11-2008 10:42 AM

Günaydınnnn, günlüklerimi gezip kendiminkinede uğramadan geçmeyim dedim sizleri takip ediyorum anacığım kimse okunmuyor sanmasın ben hepsini bi güzel okuyorum.Kiminiz çekinerek kiminizde benimgibi içindekini döküp kurtulmuş yazıyorsunuz sizlerdeki gelişim süper oluyor.

Yazmayanlara sözüm yazınki beni merakta bırakmayın .Melodis kısmen mümin malory knox nerelerdesiniz ?Haber bekliyorum . kiss3

perilice58 10-11-2008 10:50 AM

utananadam tık tık komşi ben geldim sende benim gibi içinden geldiği gibi döktürmüşün günlüğünde utananadam heh önce utanmıştım ya şimdi daha iyi oldu diyom 98569 Günğn güzel geçmesi dileği ile arkadaşım k8908

MuminOKAN 10-11-2008 10:53 AM

Alıntı:

Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Yazmayanlara sözüm yazınki beni merakta bırakmayın .Melodis kısmen mümin malory knox nerelerdesiniz ?Haber bekliyorum . kiss3

ablacım ben buralardayım. geçen hafta izindeydim. hafif dinlenir gibi yaptım. iş güç yoğun.

Mustang 10-11-2008 11:04 AM

Mümin'ciğim tek engel işin olsun canım ne güzel birşeyişi olmak.Dinlenmiş zinde de başlamışsın yolun açıkolsun .

Perilice insan içini dökünce rahatlıyor daha sonrada ay ben bunlaramı üzülmüşüm ne gereksiz şeylermiş diyorsun.Ben EFT yaparken günlüğümden çok faydalandım .Şimdi arada bir okuyup daha ne yaparım diye bakıyorum .Hiç utanma sıkılma rahatla .Seninde yolun aydınlık ve açık olsun. kiss3

yeşillim2005 10-11-2008 12:06 PM

ablacım selam
heryerde yazılarımı okuduğunu farkediyorum seni öpüyorum kiss3 günün günden güzel olsun diliyorum mlk34

perilice58 10-11-2008 05:03 PM

Alıntı:

Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Mümin'ciğim tek engel işin olsun canım ne güzel birşeyişi olmak.Dinlenmiş zinde de başlamışsın yolun açıkolsun .

Perilice insan içini dökünce rahatlıyor daha sonrada ay ben bunlaramı üzülmüşüm ne gereksiz şeylermiş diyorsun.Ben EFT yaparken günlüğümden çok faydalandım .Şimdi arada bir okuyup daha ne yaparım diye bakıyorum .Hiç utanma sıkılma rahatla .Seninde yolun aydınlık ve açık olsun. kiss3

dusun eft mi bunu bende öğrenmeliyim 98569

_link_ 10-11-2008 10:12 PM

Günlüğün tam 61 sayfa olmuş. Bravo.
Benimkisi daha 2 sayfacık.
Canım ya bi özet geçsene sendeki değişimleri. Benim gibi yenilere de örnek olur bari yaşadıkların. [Bunu tüm eskilerden isteyeceğim galiba :) ]
Şimdiden sağol.

pisiii 10-11-2008 10:53 PM

terli345 ablacım iyi geceler. bende eft ve enerjiyi salabilme konusunda deneyimelrine ihtiyaç duyanlardanım. hayal abla ve senin yaptıkların müthiş :)
aslında sevgiden geçiyor diğmi çok şey. enerjiyi ayda sevgiyi serbest bırakabilmek.
belkide anakara bir araya geliriz serpil ablacım ha?
enerjiyi nasıl serbest bırakıcağımızı anlatırsın. ark5
türk kahveside içeriz , ama dedikodu yok tabiki cilgin897

Mustang 11-11-2008 08:41 AM

Canım link ben bu 61 sayfayı hemen hemen hergün yazarak neredeyse 10 aydır üyeyim öyle biriktirdim .Ben hala azimle günlüğüne bir şey yazanlardanım .Sen daha çok yenisin ve seninde bir yıl sonraki halin ne olur göreceğiz .Dün kızdıklarım gibi günlüğüne yazmaktan vazmı geçeçeksin yoksa benim gibi yılmadan devam mı edeceksin.

Size kendimi kısaca özetleyeyim .Ben 4 4 yaşında iki çocuk annesi bir ev hanımıyım .Benim hayatttaki en büyük sorunum annemle yaşadıklarım Benim günlüğümün baş sayfalarını okursanız açık bir şekilde yazdım.Annemle yaşadığımız sorunlar ve benim bunları sorun olarak görebilmem bir 30 yaşını buldu o güne kadar ne yaşadığımın farkında bile değildim ve 30 yaş kafama balyoz gibi düşüp benim kendim için hiç birşey yapmadığımı hatırlattı .Ben kendimle uğraşmaya hayata annemin dışında devam etmem gerktiğine karar verdim ve kendime yeni arkadaşlar yeni uğraşlar aramaya başladım .Aradan geçen 14 sene benim için çok özel yıllar oldu .Öncelikle istemediğim hiç bir şeyi bana kimsenin yaptıramayacağını herkes kabul etmek zorunda kaldı .Bu çok kolay olmadı bana gücenen darılanlar oldu en çokta annem ama şimdi herkes bana bir şey söylerken düşünmek zorunda kalıyor.
Hayat yoğunluğundan ara verdiğim kitap okumaya yeniden başladım ve çevremede aşıladım hatta arkadaşımın biri ay kitabı bitiremediğim zaman okumadığım yerden sorarsa diye korkuyorum ne güzel benide kitap okumaya zorladın demişti.

Hayatımda bir çok iyi bir çok kötü günler geçirdim ve hayat bana çok değerli tecrübeler kazandırdı .Her gümümden ders alamyı öğretti .Geçen sene kızımın büyük çabaları ile ben teknoloji özürlü biri olarak bilgisayarla tanıştım ve hayatım değişti ailesinin bir ferdi oldum .Bu benin kendimle barışmam ve içimdeki beni nekadar ihmalettiğimin ve onunla nasıl anlaşıp onuda büyütebilmem için ne yapmam gerktiğini öğrendiğim bir kaynak oldu.
İçimdeki çocuk o kadar yalnızmışki ben onu okadar ihmal etmişimki .Ben içimdeki benden vaz geçmişim meğer.Ben içimdeki kuytudan onu bulup çıkarmam epey uğraş gerektirdi iki günde çözümlenmedi .Bana bu konuda en büyük yardımı önce telkinler sonrada EFT yaptı .Buradan Atakan beye teşekür ederim.Ayrıca buradan bana desteklerini esirgemeyen dostlarıma canlarımada teşekür ederim .En büyük teşekürüde canım kızıma ediyorum onu çok yormama rağmen benden vazgeçmedi ve ikimiz çok şey kazandık.
EFT de dah henüz çocukluğumdan çıkamadım ama yaşadığım olaylar hayatımın bir çok yerinede kişiler değişmiş yerve mekan değişiliği ile yeniden karşıma çıkmış .Dejavu gibi ben üstünü bir bezle örtükçe o sanki yağ gibi tekrar tekrar üste çıkmış .Derindeki temizlenincede hepsi birden yok oldular veya hükümsüzleştiler.

İçimdeki ben şu anda benim hissettiğim 20 yaşında bir genç biz aynı yaşa gelince kimbilir neler yaparız diye düşünüyorum .
Hepimizin yolu açık ve aydınlık olsun . kiss3

MalloryKnox 11-11-2008 09:31 AM

Ablacım buralardayım ben hismiley Günlüğüme yazmayı bırakmadım, sadece kendimi dinliyorum biraz. Güzel gelişmeler var, hepsini en kısa zamanda anlatacağım ttli3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:11 AM.