![]() |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Bu kadar azimli ve sevgi dolu olabilmene hayranım Abla. 25889 Başarıların ve değişimlerin daim olur inş. super |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Alıntı:
|
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Canım sizlerin desteği ile çok daha iyi oldum hepinize teşekür ederim . Bu gün anneme gidiyorum yine ikimiz yalnız olacağız bakalım hayırlısı . Gelince uzun uzadıya yazarım .Yolum açık ve aydınlık olsun. kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Her acımda,gökdelenin tepesinden düşmüşçesine paramparçalıklarım... İşte belkide bundandır yükseklik korkum... Şimdi zemin katlarda,yeşil bahçelerde,gizli cennetlerdeyim... Düşsem sıyırır geçer artık... Bebek yaşta başlamış kaçıp gitme isteğim... Eylemlerim... Masanın altından uzanıp baktığım korkularım... Ve hep içimdeki sinsi gezen kendimi kanıtlama isteğim... Ve en çok sana... Sana Anne! Ne zaman itsen beni kendinden,daha çok kamçılanmışım sanki... Sana yetemedimya, Sana kimse yetemez... Bunu çok geç anladım... Anladımki sen bencilmişsin... Bunu bilsem çok önceden hırpalamazdım,gökdelenlerde amaçsızca gezinmez ve beni itmelerine imkan vermezdim... Düşmezdim... Ne zaman yükseklere çıksam,ayaklarım kesilse yerden,içsel bilinçaltım ve senin sesin,bakışların ve varlığın... Rüzgara karşı duramadım,rüzgarımı çaldın... Saçlarımı savuramadım çünkü saçlarımı topladın... Sana yetemedim... Sadece ben'im sanırdım yetersiz... Öyle sandırdın... Öyle değilmiş,geç olsada anladım... Yalnız değilmişim... Sevdiklerin,sevmediklerin,çiçeklerin,çocukların ve bedenin... Sana hiçkimse yetemedi... Doldurdun boşaldı...Boşaldıkça daha çok doldurdun... Çatlaktan sızanları hiç görmedin... Halen öyle... Çatlak iyice büyüdü...Herkes görüyor artık... Bir sen hariç... Herşey aynı sanıyorsun...Herşey 40 yıl öncesine ait gibi... Oysaki anne, Kır yıl sana göz açıp kapayıncaya kadar geçerken belki, Ben büyüdüm ve gördüm... Seni... ************************************** Birgün otururken yazmıştım...Kulağımda ney sesli telkinler vardı...Sizi düşündüm anne...Şükürler olsunki ben böyle satırlar yazmayacağım,yada çocuğum olursa senin için bu satırları kağıda dökmeyecek... Bence senin büyük başarın burada...Kutluyorum ve tekrardan öpüyorum seni...Bunları söylemek için ticari anneler gününü bekleyemeyeceğim...Anlamışsındır okuyunca bu satırları...Kime gittiğini... |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı 88aCanım kuzum ne güzel anlatmışsın beni.Sabah sabah okuyunca çok duygulandım. İçimdeki yükseklik korkumu masanın alatını ve yanlızlığımı .Bir çocuk için anne onayının önemini . Ne çok şey başarmışım ne çok aşılmayacak dağ aşmışım değilmi ?Kendim ve sizler için . Annem annanem devri bitmişi Serpil ve Gamze devrini başlatmışız. Ben değiştim ama sana hem öğrettim hemde senden çok şey öğrendim benim akıllı kuzum . Seni ve kardeşini çok sevdiimve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ve Allaha hep şükrettim ki sizi bana verdiği için.İyki varsınız ve benim çocuklarımsınız sizi çok seviyorum. Hiç kimseye artık rüzgarımı kesme iznini vermiyorum ben estikçe coşup taşıyorum . Kırılmışlıklarım ,şüphelerim acınmışlıklarım ,paramparça oluşlarım ,korkularım ve bütün yorgunluklarım işte benim hikayem beni benden iyi tanıyan biri ancak bukadar güzle anlata bilirdi canım bizim için hergün anne çocuk günü hediyen bana dünyada verebileceğin en değerli şeydi çok teşekür ediyorum ve seni kiss3 kiss3 kiss3 kiss3kocaman kocaman öpüyorum. |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Evet gelelim düne Eskiden eve 220 volta çarpılmış gibi gelen ben dün yorgun fakat daha sakin geldim .Hani matematikte etetkisiz eleman vardır ya nihayet annem benim hayatımda eski halinden etkisiz eleman haline dönmüş ne acı değilmi .Artık yaptığı veya yapacağı hiç bir şey beni acıtmıyor. dün yine eziyet etmede bütün haklarını kullandı.Bana ve babama özel bir gıcığı var bütün hırsını en hırçın bir şekilde bizden çıkarıyor .Hoş diğerlerinede pek dostça davranmıyor ama en çok bize yönetiyor okllarını . Bir insanın kendinden bukadar vazgeçmiş olabilmesini aklım alamıyor ve bukadar kendini donanımsız bırakmasını hiç anlamıyorum .Dün şöyle onun hayatını gözden geçirdimde hep başkaları onu sevsin diye yaşamışve sevdiği o an için birileri olmuş onlara körükörüne sarılmış hevesi geçince tepe üstü bırakmış en acısı geçekten sevdiğikimse olmamış bencil biri gözümün önünde oturdu durdu ve beni çileden çıkaranın bu olduğuna karar verdim .Anladımki başkalarını bıraktım kendi için bile birşey yapmayan insanlara tahamülüm kalmamış .Bu yüzden ona çok kıgın olduğumu fark ettim .Bizlere yaptıkları veya yapmadıklarının yanı sıra... Bir anne ziyaretimde böyle geçti ve dün günlükleri okudum ne çok şey yazmışsınız yetişemedim kafam okadar yoğun olduğu için cevap yazmadım.Her gün aramızdaki uçurumlar gün güne büyüyor o neyaparsa yapsın yinede onu seviyorum .Sadece benim annem olduğu için okadar... Yolum aydınlık ve açık olsun. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydın , bu gün yine turladım geldim ne güzel insanlar katıldı aramız ve kendilerini ne güzel ifade edip yaptıklarını anlatıyorlar .Şu ara bir çoğunu sadece okuyup biraz tanımak istiyorum .Bazen küçük bir dokunuşa ihtiyacı olana biraz dokunuyorum . Bu ara çok yoğun geçti benim için içimde ve dışımda bir çok olay oldu .Eski ben olsa üstüne vazife olmayan her işi üstüme alırdım .Aferin bana ... Sabah saatlerinin huzurunu yaşadım yine artık akşama kadar yetinmeye çalışaçağız. Bu gün kendime yükseklik korkum için EFt yapmayı düşünüyorum .İlginçtir cam silerken camın dışına çıkıyorum en yukarlarda gezini yorum ama gökdelen lere yüksek yerlere çıkamıyorum .Sanalda olsa gökdelenlerin tepesinden çok düşüp kırıklar içinde çok yaşadığım için olsa gerek.Canım kuzum iyiki hatırlattın .Belkide ertelememin sebebi beni çok incitmesi olabilir .Bir çok kere kendimi böyle hissetmem ve çok incinmişolmamdan dolayı bir türlü o konuya girememiştim. Ben ilk 17 yaşında Uludağa gitmiştik orada teleferiğe binememiştim .Ozmanlar ağaç tepelerinden hiç inmez camların kenarında bale yapardım .Herkes hayret etmişti benim teleferikten korktuğuma.Demek ki önceye dayanıyor korkum. |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Valla bencede yükseklik korkun kendini olaylardan sonra paramparça hissetmenden dolayı oluşmuş olabilir...Genelde birşey yaşadığımız zaman yaptığımız tabirleri beynimiz,mecazi olarak almayabilir... En kısa zamanda senlen teleferiğe benip,atakuleye çıkmak dileğiyle:) |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı actionsmile günaydın sderpil ablam , günlüğümü okuyup teşekkür etmişsin bile ttli3 gördüğün gibi kıpır kıpıırm bu gün hayat ne hoş ve süprizli s456 bir üzlüyoruz blissy bir umutlarla yeniden yeşeriyoruz sanırım bu ara telkinler çok etkili oldu |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydın günlüğüm yine sabahın ilk sakin ve huzurlu saatlerinde başbaşayız seninle... Bu gün günlükleri gezip yine sana döndüm ve ben nasıl bu kadar değişebildiğimi tekrar alatmam lazım herhalde . Ben kendimin 30 yaşında farkına vardım yüce uyanış bana çok zor geldi .Çünki ben 30 yaşıma kadar hep birilerinin bana söylediklerini yapmışım .Kendim için hiç birşey yapmamışım ağır geldi sanki bir tarafım felçli idide onu hiç kullanamamışım gibi.O günden sonra değişim başladı öncelikle kitap okumaya yeniden başladım .Sırayla insanlara hayır demeyi öğrendim .kimse artık ben istemezsem birşey yapmayacağımı biliyor ve bana soruyorlar benim adıma sözler vermiyorlar. Ben biyografi okumayı çok severim okuduğum insan hayatlarından çok dersler alıp kendimde onların yanlışları varsaonlardan vazgeçtim . Geçen sene tamda kafayı yemek üzere idea3 olduğum bir sırada secret kitabı ile tanıştım ve asıl değişim ozaman başladı .Ben meğerse hayatıma bilerek veya bilmeyerek neçok olumsuzluk çekmişim .Meğerse hayatımda ne çok olumsuzluğu kemikleştirmişim .Bunları çözebilmem zaman aldı.Öncelikle olumsuz olabilecek bütün kelimeleri hayatımdan çıkardım.Dilim alışmakta zorluk çekti beynimkabuleninceye kadar canım çıktı .Ben direndikçe onlarda bana direndi .Sonunda ikisinide yendim ve zafer benim .Bazen ağazımdan kaçarsa hemen iptal ediyorum . Bu secret kitabından şükretmenin nekadar önemli birşey olsduğunu öğrenmiş bulunuyorum.Eskiden de yapardım ancak şimdi daha bir düzenli yapıyorum sabah kalkınca akşam yatarken gün içinde aklıma geldikçe yemek yedikçe su içtikçe adım attıkça uzar gider.Kendime bir şükür listesi yaptım ne çok şükredecek şeyim varmış meğer görmezden geldiğim. Bunları yaparken aşamadığım bir sürü şey karşıma çıkıyordu ben bunları yapıyorum lakin neden başarılı olamıyorum diye düşünüyordum ki bu siteyle tanıştım canım kuzum bana azimle bilgisyar kullanmayı öğretti.Tekinleri dinleyip sitede turlar attım bugüne kadar öğrenmediğim bir çok güzel bilgi ile doldum. Telkinlerin bana duvarlarımı inceletmemde çok faydası oldu .Duavarlarım çok kalındı aşılması çok zordu.Sanki içiçe kaleler gibiydi bir çoğunu yıkabildim telkinler sayesinde . Ancak buda yeterli olmadıve EFTle tanışmam başladı ilk zamanlar biraz bocalasamda kendimle çok açık ve tavizsiz oluşum bir çok şeyin derinine temizlenmesine nden oldu .Henüz çocukluğumdan çıkamamış olsamda çok güzel başarılar elde ettim .alerjilerimi yendim .Tekrar ederse yeniden yaparım .Sabah kalktığınızdatıkanmadan kocaman nefesler alabiliyor olmak gibisi yok veya gece nefessiz kalıp uyanmaya paydos. Ben geçmişimi gizlemek istediğim bir yağ lekesi olarak düşünüp üstünü katkat peçeteyle örtmüşüm meğerse o çıktıkça ben kapatmışım .Ben dipte temizlik yapınca yağlekesi yok oldu ve artık hayatımda bir çok sorunun kaynağı yok . Bunlar bir günde olmadı ben oöncelikle değişmeye karar verdim ve kendimle uğraştım azmettim ve hiç yılmadım .İçimdeki ihmal ettiğim çocuğu buldum ve sevgiyle sarıp sarmaladım .Kendime zaman ayırp çok çalıştım .Bazen yıldığım acıddığım zamanlarda buardan sizlerden çok güzel destekler aldım ve yeniden başladım .Sizleri çok seviyorum iyiki varsınız. Birde hayatımdan ayıp günah ve yasak denen kalıpları yıktım .Bizler küçükken bu üçleme ile büyüdük .Bu gün günümüzde içi boşaltılmış kelimelerin arasında bence .Bunlar önemli kavramlardır.Ancak günümüzde bilgisizliği vecahilliğin kapatıcısı olarak kullanılıyor.Mesela ben çok soru soran bir çocuktum annem sorduğum soruyu açıklayamazsa hemen bu üçlüye sığınırdı .Bunlar bende zamanla kemikleşti.Ben bunları ancak bana çocuklarım soru sormaya başlayınca anlayabildim ve şimdi mantığıma uymayan birşey varsa güvendiğim kaynaklardan araştırıp öğreniyorum .Ben çocuklarıma elimden geldiğince ve onların anlayabileceği birdilde anlatmaya çalıştım . Ooo yine çenem düşmüş kusura bakmayın hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı y789 Günaydın Ne güzel ki bir şeylerin farkına varıp hayatını değiştirebilmişin kimileri halen körü körüne yaşıyor bizim bu yapiğimiz çalişmalarla alay edebiliyorlar ki sen bunların hepsini aşabilmişin tebrik ederim seni ablacım kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı serpil abla ne güzel anlatıyorsun kişisel gelişimindeki başarılarını. ablacım ben de ankaradayım bir daha ki buluşmamıza mutlaka katılcam ve seni de görmeyi çok istiyorum. sizleri çok seviyorum iyiki varsınız demişsin ya ben cevap veriyorum kendi adıma. ben de seni seviyorum, iyi ki varsın ve bizden ilgini sevgini esirgemiyorsun ablacım ttli3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Canlarım bende sizlerin gelişimlerini izliyorum ve sizleri çok takdir ediyorum .Bunları dün tekrar yazmama yanlış olumlamalar yapmanız neden oldu .Ben bu yaptıklarımı günlüğümde yazmıştım ancak gerilerde kaldığı için tekrar yaptım .Sizlere faydalı olabildimse ne mutlu bana . Bende Özlem'ciğim seni çok görmek isterim inşallah bayramdan sonra bir toplantı yaparızda katıla bilirsiniz .Ben geçen toplantıda pek çok kişi ile tanışamadan bitti .Bunda sizleri tanıyıp konuşmak isterim .Önceki toplantıda Novosla tanışmıştık bu toplantıda ondaki değişim süperdi .Toplantıların kendimiz geliştirmede çok faydalı olduğuna inanıyorum .Ayda veya iki ayda bir rutine bağlasak iyi olacak gibime geliyor.Ben geçen toplantıda doyamadan zaman geçti gitti.Bütün sevdiklerim gelmişti gelemeyenler kalbimde idi . Hiç tanımadığım veya çok az tanıdığım insanlarla böyle bir sevgi bağı kurmak bana önceleri imkansız gibi gelirdi ancak insan yaşayınca olabildiğini görüyor.Bir çoğunuz benim çocuğum yaşındasınız ne mutluki bana artık bir çok evladım var övüne bileceğim .Hepimizin yolu açık ve aydınlık olsun. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı selamlar canım ben 29 yaşındayım sanırım sende 31 veya 32 falan fazla bir fark yok bu yüzden sana abla demeyeceğim serpilciğim umarım yanılmıyorumdur ama yazıların okadar olgun ve tecrübeliki ... smiliyface ben nekadar daçok senin eski hallerine benziyorum günlüğümde bir hikayemi yazdım okursan ki okursun biliyorum içinde biraz geçmişini görebilirsin çünki bende hep bu yaşıma kadar başkalarının istediği gibi oldum hiç kendim olamadım ...... demek sadece telkin yeterli gelmeyecek ve eft de yapmamız gerekiyor o zaman benimde bu eft yi öğrenmem gerek kayınvalide korkusu,karanlık korkusu ,gülme korkusu bunları yenmem lazım sevgi ve ışıkla kal canım kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Yeşilim beni bu kadar genç gördüğün için teşekür ederim canım .Keşke o yaşta olsydım demeyeceğim çünki yaşımdan memnunumYakında 45 yaşına gireceğim .Ben yaşanan yaşların güzelliğine inanırım .Hayatımda pişmanlıklarım oldu ama bunların hiç birisi yaşımla ilgili olmadı .Canım nasıl hitap etmek istersen öyle hitap et .Bende Hayal'ciğim benden büyük olmasına rağmen ona ismiyle hitap ediyorum içimden nasıl geliyorsa öyle ve onu çok severim . En zoru kayı valide olsa gerek .Bende aynı sorunu yaşıyorum neyazık ki Allah kolaylık versin. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Insan hıssetıgı yastadır ablam krzm67 bak yesılım senı 30 hısetmıs ole olsun işte ne guzel kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Bu gün sabahtan beri yaşanan olaylar ve arkasındn yaşanan tasız durumlar birilerinin haklılığını kanıtlamak için yaptıkları kulisler ve söylenenler bu siteye yakışmadı.Ben sabah sesizliğinde kalıkp huzur bulmak için siteye girdiğimde sizlerin gece cıvıltılarını okuyarak gelip kendi günlüğümde esip coşuyordum ancak olay tatsızlaşmaya başladı. Ben kendi gelişimim için uğraştım ve sizlerlede paylaştım.Kimsenin işine karışmadım ve herkesi kendim gibi bildim .Canlarım burada çok güzel duygular yaşadım çok dağlar tepeler aştım .Yolun bittiğiyere geldim ve yayımı gerdim okumu yeni ufuklara atacağım .Bende sitedn ayrılıyorum.Hepinize huzur diliyorum yolunuz aydınlık ve açık olsun . |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı birisi neler olduğunu açıklayabilecek mi acaba, bize yol gösteren, gelişimimize katkıda bulunan, hayal ablam, serpil ablam nereye gidiyor ve neden gidiyor. bu durum önceden alınmış bir karar değil, bir şeylerin patlak vermesi diye hissediyorum ve üzülüyorum. sitenin ne kadar yavan kaldığını anlamıyor musunuz. serpil ablamın hayal ablamın kararına saygı duyuyorum. bizimde yapacağımız bu olacak sonunda. |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Evet,bende olanlar hakkında açıklama istiyorum moderatörlerden. Sevdiğim bir avuç insan vardı,onları bu kadar gücendirecek bir şeyler olduysa bilmek bizimde hakkımız diye düşünüyorum |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı agl34 işte bu hiç olmadı ablacım |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı merhabalar... ilk defa bukadar samımı olacağım sizlere... hayal ablada serpil ablada annem yaşında , ve aslıdan pek çoğumuzunda... o yüzden bu akşam aflarına sığınarak hayal anne demek istiyorum... hayal annem , serpil annem.. erkek ve kız kardeşlerim.. iş yerinde yazma imkanın olamdığı için bi msj kaçırmışım...ama biliyorum o ne ve içeri ne idi ise , aslında çokta onemli değil . çünkü önemli olan tek şey var üzülen insanalr.. satırlar elbet önemlidir , kalemler kılıçdan keskindir.... ama suan o satırlar değil akan yaşlar önemlididir... giden anneler , sarılamaycak olan yavrular kuzular ve onların gülüşünü mahrum bıraktığım kardeşelrim önemlidir...bukadar sıkıntı çekerek burada yol kat etmiş , sizlere bizlere kol kanat germiş annemi , annelerimi üzmem mumkünmü.. yuvadan gitmerline sebeb olmam mümkünmü.. onarl bu yasa kadar zaten sıkıntı çekmiş ...burada huzur ile sarılacağı yavrular bulmuşken koparmam mümkünmü.. atakan bey çok büyük , çok yol katetmiş bir insanmış ki bizim uyeliğimizi silmemiş... evet yol kat etmedim , çok gerideyim.. kendi anneme zarar verdiğim gibi buradaki ailemde zarar verdim...editorlere tek tek yalvarıyorum akşamdan beri.. evet ben sorun yaratan bir tipim... hep kaçan , dağıtan.. bunları onalr hak etmedi.. akşamdan beri yalvarıyorum çünkü silin artık beni...annemi tutun... göndermeyin... |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Alıntı:
Aman Allahim Serpil ablam sende gitme karari almissin...bu olay cok tatsizlasti..giden gidene... cok degerli insanlari kaybediyoruz...ah be ablam keske sen bu karari almasaydinda, gitmek istiyenleri vazgecirseydin..aslinda senden her nedense bunu bekliyordum..mutlaka serpil ablam hayal ablamla, gamzeyle konusup bu olaylar tatliya baglar diye umut ediyordum. nolur iyi dusunun ve gelin bu kararinizdan vazgecin..burda sizi cok sevenlerin hatiri icin burda kalin ablacim |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Atakan beyden üyeliğimin silinmesini istemiştim ancak kendisinden bir iki gün bekleyelim öyle sileriz cevabını almıştım .Bu bir iki gün içinde olaya sebebiyet veren arkadaşların yaptıklarından zerrece pişman olmayıp bir özür dahi dilememiş olmaları ayrıca ben oldum gerisi beni ilgilendirmez tavırları burada şirin yazılar yazıp özelden laf sokuşturmaları gerçekten bizi üzdü aldığım kararın doğruluğunu bir kez daha görmeme neden oldu .Atakan bey ve Shmanicge çabalarından dolayı teşekür ederim ancak artık burada kalmak istemiyorum ve üyeliğimin bir an önce silinmesini istiyorum . Canlarım siz artık yolu buldunuz kendi yolunuzda başarı ile gideceğinize eminim hepinizin yolu aydınlık ve açık olsun. |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı neden böyle ani karalar veriyorsun sana ne diğerlerinden biz ve yeniler ne olacak,hep yazışmaları çöpe mi atacağız.devamları olmayacak mı?yeni biri ol dön........... 96 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı sevgili mustang bende gitmenizi istemiyorum ne olduğunuda anlamadım sizin gibi değerli bi insanı kaybetmemeli bu site sizi üzenlerde lütfen bu güzel insanların kalbini kırmayın belki yanlış anlamalar olmuştur diye düşünüyorum bazen insanlar hata yapabilir bu herkes için geçerli insan olmanın ilk maddesi bu bence bu konuşulup aşılabilir bide mustang sen kimseye mecbur değilsin burda bir fısıltın belki duyulması gerekli bi ışıktır bir insan için herkes için bu geçerli gerekiyorsa lütfen sizde bi kedi gibi gerektiği yerde pençelerinizi çıkarın yada burda kalın ama arada konuşun sizi üzenleride , kimseyide umarsamayın |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Bikac gündür sitede sürekli olumsuz seyler oluyor.. Birbirine laf atmalar imalar hos olmayan bi sürü sey, Olayı cok cok iyi bilmiyorum ama siz bize yol gösteren insanlardınız. insanlar tecrübelerinizden yararlanmıs. burda isim bitti yolun sonuna geldim deyip cekip gitmek size yakısıyormu? Birkac kisi yüzünden bizi birakıp gitmeniz pire icin yorgan yakmanız dogrumu? geride kalan bizleride düsünün lütfen tecrübelerinize bilgilerinize ihtiyacı olan daha cok insan var bu siteye cok fazla emeginiz olmus burdan bu olaya sebep olmus insanlara sunu söylemek istiyorum hersey bir yana emeğe biraz saygı duyup bir özürü cok görmeyin bu sizi haksız duruma düsürmez aksine bizim gözümüzde yücelirsiniz.. Lütfen kimsenin gitmesine izin vermeyin |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı selam mustang cim seni seviyoruz ve asla bir yere gitmeni istemiyorum senin desteğine birteşekkürüne bile ihtiyacımız var ve biz birbirimze çok benziyoruz zannedersem birçok negatif konuşma özelde olmuş o yüzden sebebi çok bilemiyorum ama kalmanı istiyorum gitmeee 96 88a |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:46 PM. |