Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Mustang'in Rüzgarı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/3678-mustangin-ruzgari.html)

berkant16 22-05-2008 01:54 PM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Sevgi hanım mutluluğunuzu paylaşıyorum art56art56

sağlık ve esenlikler dilerim

Akulina 22-05-2008 04:03 PM

Çok güzel kitaplar aldık k8908
Sahafları çok seviyorum,kokularını,bir dolu kitap arasında nereye bakacağını şaşırmayı,aaaaa istediğim,aradığım kitap işte orda diye çıldırmayı fln...Bu arada biz neyi unuttuk biliyormusun?..."Tanrıların Arabaları"nı almadık...Tüh valla dunk56...Neyse başka zaman bulmak dileğiyle...
Oy oy oy sen kahve içmeyimi özledin?Kıyamam sana kahvesmiley...Burada birkaç resim yollayayım,ama şöyle bir türk kahvesi sefasıda yapalım bugün:)
Bu arada namı-değer bilimik kardeşim,bizleri başarılarıyla kasım kasım kasılmamıza sebeb veriyor:)Umarım bütün okul ve akademik alanda hep bu şekilde başarılı olur ve bizde çok kasılma sonucu orta yerimizden çatlarız smil56
Sen çok seversin güllü lokumu:)
http://img220.imageshack.us/img220/1...d861ax4.th.jpg
http://img120.imageshack.us/img120/2...7b7a883ld8.jpg
http://img120.imageshack.us/img120/2...eaabba8cbb.jpg

shamanic 22-05-2008 06:03 PM

y789 güllü lokumları ben bitirmeden annen yetişse bari..

şekerli şeyleri pek sevmem ama güllü lokumada dayanamam tender45 3-4 tanesini ben yedim haberiniz olsun.. girlhaha

mustang cim her iki evladınında hayırlı uğurlu başarılı huzurlu günlerini göresiniz inşallah..

iyi günleriniz daim olsun..

böyle güzel haberler alınca sizden çok mutlu oluyorum..

negatif enerjiden arınmak için bir tütsü daha var canım aklında bulunsun
günlük ve cavi alıyorsun bunları karıştırıyorsun..

az miktarda kullan lütfen..

biraz dumanlıdır aklında bulunsun..

erimeyecek bir kabın içinde bunları yak.. duman çıkmaya başlayınca..
niyetini ederek örneğin evimin arınmasına temizlenmesine pozitif enerji ile dolmasına diyerek
oda oda dolaş.. iç güdülerin seni bazı köşelere daha çok çeker.. bilki o noktalarda daha fazla birikim vardır..

evini bolca havalandır peşinden..

inançların doğrultusunda dua da okuyabilirsin canım..

http://img141.imageshack.us/img141/1...77wbmv7ib1.gifsevgiler.. kiss3

Mustang 23-05-2008 10:04 AM

Ah canım afiyet şeker olsun hepimize yeter ye...Lokumda favorim güllüve meyanköklü lokumlara bayılırım .Kayseride bisküvi arasına konup yenir mütüş olur. canım ben günlüğü biliyorum ama caviyi bilmiyordum, bi denerim .Dün Kuğulu daki sahafa gittik ay ay çk güzeldi insan kendini darı ambarına düşmüş tavuk gibi hissediyor o koku ve görüntü mütişti biçok bize verilen lüzümsuz kitaptan kurtulduk.Kitaba lüzumsuz demek garip geldi ama bize şimdi öyle göründü.Bu sene bahar temizliği bayağı ağırgidiyordu demekki öğreneceğim şeyler varmış.Bizi aydınlattığın için çok teşekür ederim. dün evdeki bütün kuru çiçekleri attım .Eşim çok mutlu oldu ama bana aldığın gülleri kurutmuştum dediğimde aman boşver ben sana canlısını alırım onlar ölüp gitmişler dedi. Demekki ben onları tutmakla yenilerinin gelmesini önlemişoldum.Kitaplar, çiçekler giyisiler ve daha bi çok şeyden kurtuluyoruz.Giyisi demişken kız kardeşime ve kızma diktiğim gece elbiselerini işledim ve kız kardşimin kursuna götürecegim, orada sergilenecekler belki satıla bilirmiş .Dilerim satılır yeni kumaşlar alırım böylece onlarıda yenileri ile değiştirmiş olurum.Bana iyi dileklerinizi gönderirseniz mutlu olurum.Kuzucuğumla kahvemizi içtik .Özlemişim yeni kitaplarımız seyretik .Bi ara çocuklara kuzucğum demiyeceğim demiştim ama vaz geçtim çünki kaç yaşına gelirlerse gelsinler benim kuzularım olarak kalacaklar ve bende onların hayatlarında hep bitane olacağım .Kitaplar öyle diyordiye yapmamzlık etmeyeceğim.Bir insanın annesi tarafından şımartılması güzel birşey olsa gerek .Ben hiç yaşamadım ama çocuklarım yaşasın istiyorum.Ben anneme ne zaman sokulup biraz ilgi beklesem aman şımarıklığın lüzumu yok dediği için bu duygunun nasıl oldugunu bilmiyorum.Canlarım oğlumun başarısı bizi çok mutlu etti dilerim devamlı olur.Allh hepimize gönlümüzde dilediğimiz başarıları bizlere nasip etsin. kiss3

duru79 23-05-2008 02:22 PM

Sevgili mustang abla(abla dedim ama umarım sakıncası yoktur)biz pek diyalog kuramadık ders çalıştığım için pek giremedim ama seni ve scyroxun yazılarını takip etmeye çalışıyorum.Oğlunu çok tebrik ederim çok sevindim alk78 alk78 alk78 umarım çocuklarının daha güzel başarılarını,sevinçlerine tanık oluruz.ve inşallah yaptığın elbiseler satılır ve yeni elbiseler dikersin.Ben buna inanıyorum.Çok kiss3
Alıntı:

Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Ah canım afiyet şeker olsun hepimize yeter ye...Lokumda favorim güllüve meyanköklü lokumlara bayılırım .Kayseride bisküvi arasına konup yenir mütüş olur. canım ben günlüğü biliyorum ama caviyi bilmiyordum, bi denerim .Dün Kuğulu daki sahafa gittik ay ay çk güzeldi insan kendini darı ambarına düşmüş tavuk gibi hissediyor o koku ve görüntü mütişti biçok bize verilen lüzümsuz kitaptan kurtulduk.Kitaba lüzumsuz demek garip geldi ama bize şimdi öyle göründü.Bu sene bahar temizliği bayağı ağırgidiyordu demekki öğreneceğim şeyler varmış.Bizi aydınlattığın için çok teşekür ederim. dün evdeki bütün kuru çiçekleri attım .Eşim çok mutlu oldu ama bana aldığın gülleri kurutmuştum dediğimde aman boşver ben sana canlısını alırım onlar ölüp gitmişler dedi. Demekki ben onları tutmakla yenilerinin gelmesini önlemişoldum.Kitaplar, çiçekler giyisiler ve daha bi çok şeyden kurtuluyoruz.Giyisi demişken kız kardeşime ve kızma diktiğim gece elbiselerini işledim ve kız kardşimin kursuna götürecegim, orada sergilenecekler belki satıla bilirmiş .Dilerim satılır yeni kumaşlar alırım böylece onlarıda yenileri ile değiştirmiş olurum.Bana iyi dileklerinizi gönderirseniz mutlu olurum.Kuzucuğumla kahvemizi içtik .Özlemişim yeni kitaplarımız seyretik .Bi ara çocuklara kuzucğum demiyeceğim demiştim ama vaz geçtim çünki kaç yaşına gelirlerse gelsinler benim kuzularım olarak kalacaklar ve bende onların hayatlarında hep bitane olacağım .Kitaplar öyle diyordiye yapmamzlık etmeyeceğim.Bir insanın annesi tarafından şımartılması güzel birşey olsa gerek .Ben hiç yaşamadım ama çocuklarım yaşasın istiyorum.Ben anneme ne zaman sokulup biraz ilgi beklesem aman şımarıklığın lüzumu yok dediği için bu duygunun nasıl oldugunu bilmiyorum.Canlarım oğlumun başarısı bizi çok mutlu etti dilerim devamlı olur.Allh hepimize gönlümüzde dilediğimiz başarıları bizlere nasip etsin. kiss3

Mustang 23-05-2008 07:28 PM

Duru'cuğum bana abla demen beni mutlu eder sizler gibi içi sevgi ile dolu gençlerin bana içinden ne gelirse öyle hitap etmesini isterim .Allah hepinizin başarılarını daim etsin dilerim hepiniz yapmak istediklerinizi en iyi ve hayırlı bişekilde yaparsınız.İyi dileklerin için çok teşekür ederim.Bu gün kursta hocaya kıyamadım yapılan işlerin bi çoğu işe yaramaz .Benim kaldırmış olduğum eskiden dikmiş olduğum şeyleriçıkardım onlarıda pazartesi günü götüreceğim.Kuzucuğumun yaptığı maskeleride götüreceğim . kiss3

Belgin ∞ 23-05-2008 07:38 PM

Sevgili mustang bende sana iyi dileklerimi pozitif düşüncelerimi gönderiyorum.Dilerim yaptıkların satılır,çok paralar kazanırsın belli mi olur bi dükkan açarsın e bizede indirim yaparsın (nası pay çıkardım ama kendime.) Sevgiler.

Mustang 24-05-2008 09:10 AM

İyi dilekleriniz ve güzel sözlerinize çok teşekür ederim.Benim bütün hayalim bi kitap kafe açmak kitaplarım ve benim özel tariflerimle yaptığım pastalar olsun siz dostlarım gibi doslar gelsin,güzel sohbetler yapalım gelirsin sana yaptıklarımı tatırırım.Canım benim ben 18 yaşımda dikiş öğrendim ve biçok şey diktim ama artık zorunlu olmadıkça dikmiyorum.Dikiş dikmek hem zevkli hemde zor.benim gibi zor beğenen ve farklı olmaktan hoşlanan birini n yapması gereken bişey.Ben genç anne olmuş biriyim sanki çocuklarım benim oyuncak bebeklerimmiş gibi oldu onlara diktim giydirdim süsledim püsledim.onları hep farklı yaşamalarıve farklı bakmaları gerektiğini öğretmeye çalıştım .Bazen diyorum bukadar farklı olmanıza gerek yoktu diye takılıyorumve onları çok ama çok seviyorum.

Belgin ∞ 24-05-2008 03:57 PM

Sen aç dükkanı bitanem.Kitap dediğin zaman bende akan sular durur.Tabi ben yaşadığım yeri bu bakımdan çok zayıf buluyorum o ayrı.Sadece 2 kitap evi var gidip bakıp beğenemiyosun hangisini alıyım diye.Genelde sipariş oda 1 hafta beklersen.Çok şükür ki internet var 2 günde kapıya kadar teslim ediyorlar.Pastaya gelince mümkünse çilekli olsun tadına doyum olmaz.Tabii sen özel tarifler demişsin.Farklı olmak ve farkı farkederek yaşayabilmek zorlu ama güzel bir yaşam tarzı bence.Küçük yaşta daha kolay ediniliyo alışkanlıklar.Büyüdükçe zorlaşıyor herşey.Tabular kolay kolay yıkılmıyor.Öp kuzucuklarını benim için ablacım.Sevgiler.

Mustang 25-05-2008 09:53 AM

Bu gün yine yağmur var akşamdan beri yağıyor .Huzurlu ve arındırcı bir şekilde yağıyor ılık bir sıcaklık var.Bu senede bir huzur var .Hayatımdaki değişimlerin üzerine sanki doğada yardımcı oluyor yıkıyor temizliyor okşayarak hırpalamadan iyileştiriyor.Herkes uyuyor evin ve sessizliğin tadını çıkarıyorum.

Busene iğdeler açmış yine penceremi açınca inanılmaz güzellikte bi koku doluyor odama .Aman he hoş diyeceksiniz ama iğde benim alerjimi azdırıyor nefes alamıyorum dün gece bütün alerjilerime eft yaptım.Ben bu sene hiç çilek yemedim onada alerjim var.Ama çok çilekli pasta yaptım.

Ben hayatımın her döneminde kendimi önemli hissettim .Benim kendimi öyle hissetmeme babam neden olmuştur .Benim doğduğum gün çok mutlu olmuş beni kucağından bırakmak istemmemiş .Eskiden erkekler hep erkek çocukları olduğunda mutluyken benim babam küçücük bir kızla bille mutlu olmuş.Beni her zaman çok sevdi ve sevgisini hiç çekinmeden gösterdi.Birsene çok kar yağmıştı yollar kardan kapanmıştı. Bana doğum günü pastası almak için iskitlerden dışkapıya kadar yürümüş ve tekrar dönmüş .Bende bütün umudumu yitirmiş azdaha ağlamak üzereyken elinde pasta üşümüş ve yorgun bir şekilde geldiğinde dünyalar benim olmuştu.Bizim kardeşimle pastayı yerken seyredişi sanki üstünden bütün yorgunluğu gitmiş gibiydi.

Ben hayatım boyunca babamın bu davranışını örnek aldım sevdiklerimin değerli bulduklarıma önem verim.Benim erkeklerden ricam lütfen çocuklarınızla ilgilenin onlar büyürken sadece annenin büyütmesine izin vermeyin çocuklarınıza vakit ayırın onlara sevginizi gösterin.Bende erkek kardeşimde babam gibi çocuklarımızı sevdik hatta daha fazlasını yaptık tepemize çıkardık.Ben biyandan tepeme çıkarırken katı kurallarda koyarım benden çokta çekinirler çünki öfkem kötü dür.Çocuklara kural koyarsanız kurallara uyarlar ama koymazsanız onlar size kurallar koyar vede uygulatırlar.

Şimdi elimde kiraz sapı çayımla oturmuş bunları yazarken gözümün önüne kitap kafem geldi.Heryerin ahşap kaplı oldğu Mis gibi kokuların yayıldğı sıcacık sohbetlerin yapıldığı bir yer.İsmide DOSTKAFE olsun sahaflarla çalışıp oralardan aldığım kitaplarla dolsun.Yazarların kitap günleri olsun onlarla söyleşiler yapılsın .Okumayan dostlarıda okur yapıldğı bir yer olsun hatta mümkün olursa sulu biyerde olsun.

Ben uzun süredir hayal kurmadığımı fark ettim .Hayal kurmak güzel bir duygu helede gerçekleştiğini görmek mütiş olur doğrusu.Hayal kurdukça sizlerle paylaşmaya karar verdim.

Canım Redflowers gerçekten ağaçyaş iken eğiliyor ama insan isterse kuru ağaçları ıstıp düzeltipte baston bile yapıyor.Haytımız boyunca yeterki biz isteyelim yapamayacağımız hiç bir şey yoktur.İstemek ve gayret etmek birde hayata olumlu bakmak .Tabular demişsinya canım toplumun kanayan yarası .Birileri birilerini baskı altına almak için yaptıkları şeyler.Canım kuzucuklarımı senin adınada öptüm ve senide onlar gibi öptüm . kiss3 kiss3 kiss3

Mustang 26-05-2008 09:46 AM

Bu gece biraz rahatsızdım ağrıyla uyandım .Kendi kendime sağlıklı olduğum için şükrettim.Bana verdiği sağlık için Allaha şükrettim ellerim tutyor ayaklarım yürüyor, gözlerim görüyor oldğuğu için milyonlarca şükretim.Ağrımın azaldığını hisetim ve yeniden uykuya dalmışım.

Dün Ayhan Sicimoğlunun programında bir hanım konuğu vardı .Kadın göğüs kanseri, rahim kanseri ve beyninde tümör varmış ve ameliyat olmuş hepinden.Daha sonra Hindistana gitmiş oradaya gitmeden
tümör yine tekrar etmiş.Hindistanda ayur veda ve yoga kliniklerinde tedavi görüp yogi olmuş.Hanımın beynindeki tümör yok olmuş.

Bu bana insanların isterlerse neleri başara bilecekleri konusunda bir kez daha düşündürdü.Kendimizi hiçde küçümsemeyelim ve kendimizin farkında olalım.

kiss3

MuminOKAN 26-05-2008 09:53 AM

Alıntı:

Bu gece biraz rahatsızdım ağrıyla uyandım .Kendi kendime sağlıklı olduğum için şükrettim.Bana verdiği sağlık için Allaha şükrettim ellerim tutyor ayaklarım yürüyor, gözlerim görüyor oldğuğu için milyonlarca şükretim.Ağrımın azaldığını hisetim ve yeniden uykuya dalmışım.

Dün Ayhan Sicimoğlunun programında bir hanım konuğu vardı .Kadın göğüs kanseri, rahim kanseri ve beyninde tümör varmış ve ameliyat olmuş hepinden.Daha sonra Hindistana gitmiş oradaya gitmeden
tümör yine tekrar etmiş.Hindistanda ayur veda ve yoga kliniklerinde tedavi görüp yogi olmuş.Hanımın beynindeki tümör yok olmuş.

Bu bana insanların isterlerse neleri başara bilecekleri konusunda bir kez daha düşündürdü.Kendimizi hiçde küçümsemeyelim ve kendimizin farkında olalım.

kiss3

vay be. ooo67 clapping

valla bravo. çok iyi bir bilgi bu...

çok saolun paylaştığınız için.
teşekkürler.

Mustang 27-05-2008 09:08 PM

Bu sabah erken kalktım sitede şöyle bi gezindim .Acele anneme gittim.Annemle ilgili yaptığım EFT işe yaradı artık onun fikirleri beni incitmiyor .Annem beni hep halama benzetirdi kendisi halamı sevmediği için bende kötü bişeymiş gibi üzülürdüm .Bu gün beni yine halana benziyorsun diye inçitmeye çalıştı ama benim için hiçde kötü bir şeymiş gibi gelmedi, hatta birazda gurur duydum.Artık annemin yaptığı hiç bir şey beni incitmiyor.

Sadece onun için üzülüyorum ,bir insanın kendine nekadar zarar verebileceğini gördüm.Benim önümdeki en kötü örnek .Geçmişten anılar canlandı amcamın eşi hep kendine oh Allahıma şükürler olsun demir gibiyim derdi yengem 75 yasında hakikaten hala demir gibi.Yengem bilmeden yıllarca çekim yapmış ve şimdide demir gibi.Annemde yıllarca hasta olmayı çekti şimdi hasta.

Bu gün siteyi gezerken herkeste bir kötüyü çekmedir gidiyor .Nerede kaldı sitede ki olumlu düşünceler? n9598 Hayatımızda yeterince olumsuzluklar var.Ama biz bunu sürekli dile getirirsek ozaman olumsuzlukları kendimize çekeriz .Hayatımızdaki olumsuz ola bilecek her şeyi olumlularla değiştirelimki hayaımıza iyilik ve güzellikler girsin .Oğluşum başımda bekliyor şimdi çıkıyorum.Hepimizin yolu açık olsun . kiss3

Belgin ∞ 27-05-2008 09:32 PM

Mustang desene anlaşamayan gelin-görümce vakalarının faturaları hep kız çocuklarına ödetiliyor.Benim annemde yıllarca ödetti bu faturayı hem ablama hem bana.Ama anlaşılan artık oda yoruldu aynı sözleri tekrarlamaktan.

Benim tek derdim annem bugünlerde hiç birşey yapmak istemiyor.Amann benden geçti hesabında devamlı.Anne gel bak medi dinletiyim sana diyorum gel beraber olumlama yapalım diyorum napıcam ben 65 imden sonra bunları diyo.Yok sunu almıyım az zamanım kaldı zaten derdinde devamlı.Nasıl davranıcağımı bilemiyorum bende.Hakkında hayırlısına deyip beyaz ışık göndermeye başladım bende 2 gündür yeni öğrendim çünkü.

Sabahın erken saatlerinde beni uyarmışsınya ablacım söz verdim bende sana olumsuz falan yok.

Mustang 28-05-2008 09:35 AM

Günaydın...Ben hayatım boyunca hep başkalarının faturalarını ödedim .Annem ,eşim , kayıvalidem hepside hırslarını hınçlarını benden çıkarddılar.Ama kaybeden onlar oldular tabiki beni acıtıp incittiler ama kendileri benden çok şey kaybettiler.Kazananı olmayacak kavgalara girmek en çokta kavga çıkaranı kaybettiriyor.İnsanların hırsları hakimiyet çabaları ve becilliklerionları yok ediyor.

Kendilerini geliştirip kendi kendilerine yetmeyi beceremeyen insanlar başkalarının hayatlarına hükmetmeye çalışıyorlar.Sanki kendi hayatlarını hak etmişlerde başkalarının hayatlarınıda düzeltecekler.

Ben hayatımın her döneminde başkalarının işine karışmaktan hoşlanmadım .Benden yardım isteyen insanlara elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım .Çocuklarıma hiç bir zaman onların sahipleriymiş gibi bakmadım .Ama herzaman koruyup kolladım.Çünki onları her zaman bizlere verilmiş emanetler olarak gördüm.

Hayatın şimdiye kadar vermediği veya şimdiye kadar yanlış kişilerden isteklerde bulunmamdan dolayı yaşadığım sıkıntılardan kendimi serbest bırakıyorum.Şimdiye kadar yaşanan zaman için artık üzülmeyeceğim ve beni kimseninde üzmesine izin vermeyeceğim.

son beş yıldır hayatımı gün bu gün saat bu saat an bu an olarak yaşıyorum.Bu beni hayatın olumsuzluklarını düşünüpte kendime çekmme engel oluyor.Mesela bir borç konusunda ben düşündükçe olumsuzlaşıyorum ben olumsuzlaştıkça eşime de etkim oluyor.Benim sakin ve huzurlu halim onuda sakinleştiriyor ve bir çok şeyin üstesinden gele biliyoruz.

Geçmişiveya geleceği düşünerek anı kaçırıyoruz.Böylece ne geçmişe nede geleceğe faydamız dokunuyor.Hayatımız baştan sona kadar hatalarla dolu olabilir .Geçmişi geçmişte bırakıp geleceğimiziHatalarımızdan aldığımız derslerle yeniden kurmalıyız.

Tanrı ile dosluk kitabında okuduğum birşey vardı.Geçmişin başarılarına takılıp kalma ama hatalarını da görmezden gelme diyordu.Hayatımız en güzel şekilde yaşamak bizim elimizde umarım hayat yolunda herkes kendince iyi olan yolu bulur. kiss3

capella 28-05-2008 10:19 PM

merhaba b456
günlüğünüzü 2 gündür okuyorum. 10. sayfaya kadar geldim ve yaşadığınız zorlukları annem de üç aşağı beş yukarı yaşadığı için yazdıklarınızdan hem fayda sağladım hem de annemi daha da iyi anladığımı hissettim..hatta ilginç bir tesadüf ki annemler şehir dışında ve ablamın yanından anneannemin yanına geçecek oldukları için annemin modu biraz düşmüştü..ayakları geri geri gitmek tabiri vardır ya, insanın annesine giderken bunu yaşaması sanırım çok acı bir şey. annem 54 yaşında ve hala ara ara acılanır, 83 yaşındaki annesiyle son zamanlarını böyle geçiriyor olmaktan. dün günlüğünüzü okurken hayalaz'ın ve shamanic'in yazdıklarıyla birlikte anneme de faydasının dokunacağına inandığım bazı şeyleri onunla paylaştım. bugün onun yanındaki 3. günleri sesi hala iyi geliyor annemin ttli3 o da artık biraz kabul evresine geçiyor..kısacası teşekkür ederim burada paylaştıklarınız için..farkında olarak ya da olmayarak etrafınıza da yardım etmiş oluyorsunuz.. 25889 hayalaz ve shamanic'in duyarlılığına ve empati yeteneğine hayranım zaten..öyle güzel anlıyor ve anlatıyorlar ki herşeyi. bizler için bulunmaz hazineler gibi görüyorum onları..ama en az onlar kadar burada yüreğini cesurca ve saflıkla açan insanları da birer hazine olarak görüyorum..bu yüzden teşekkür ederim size de..iyi ki varsınız ttli3 dilerim bu güzel gelişimleriniz sizi mutluluğun en ışıl ışılına kavuştursun..

sevgilerimle kiss3

not: atları ben de çok severim. size bir kaç resim hediye etmek geldi içimden smiliyface

http://img170.imageshack.us/img170/8...arabiandb2.jpg

http://img238.imageshack.us/img238/1...erhorseht4.jpg

http://img230.imageshack.us/img230/2...rainbowhm7.jpg

Mustang 29-05-2008 10:45 AM

Canım Ezgi'ciğim benim günlüğümde paylaştığım şeyler bizim yaş ortalamamızda yaşanan sorunlar .Ben burada sizlerle paylaşarak belki birilerinin daha konuşup rahatlarve kendilerinin yanlız olmadıklarını anlarlar diye yazdım.Sorunlarımızı paylaştıkça daha kolay çöze biliyoruz .Bende senin günlüğünü okuyorum canım kendine güven ve hayatan zevk almanı diliyorum.

Kendime alerjilerim için EFT yapıyorum .Bana gerçekten faydası dokunuyor.Oh bu işide çözeceğim galiba.Bazen öğrendiklerimi sindirmek için zamana ihtiyacım oluyor .Bir ara herşeyi bırakmıştım şimdi yeniden başladım .

Dün okuduğum kitabı bitirdim .Sitede gezerken göz bozukluklarının pisikolojik oldugunu kendimizi telkinlerle iyi leştire bileceğimizi öğrendim .Ben bu günlerde yakın gözlüğü takmaya başladım.Hemen kendime olumlama yapmaya başladım.Benim gözlerim 21 yaşımdaki kadar iyi görür diye biraz faydası oldu gibi sabah kitap okurken gözlük takmadan rahatça okudum.

Dün bitirdiğim kitapta savaşlar vardı Silmarilon.Ben savaş lı kitaplar okumak istemedikçe önüme çıkyorlar çocuklar bana anneler gününde Dirilişi almışlar onu çok merak ediyorum onu okuyacağım.Bazen ben araya bir aşk kitabı koyar öyle okurum. kiss3

Mustang 30-05-2008 10:21 AM

Günaydın...Ben dün yine günlüğümü okudum.Kimi yerinde hüzünlendim kimi yrinde duygulandım .Ay ben bütün içimi dökmüşüm .Beni en çok yaralayan kişi annem olduğu için en çokta onu anlatmışım.Birde site arkadaşlrımla ne güzellikler paylaşmışız .Beni çok mutlu etti.

Hayat bazen bize çeşitli oyunlar oynar .Bizi dener alır yüce dağlrın başına çıkarır sonrada kayanın başından aşağıya yuvarlar bizi dener bakalım nekadar güçlü diye.Ben her zaman kadere inandım .Ama benim inandığım kader Dünyanın yörüngesinin kader olduğu ondaki sapmaların kader olduğu .Bir insanın dünyaya gelişinin kader olduğu yaşamındaki önemli olayların kader olduğudur .Gerisi biz insanlara kalmış .Hiç kimse çalışıp çabalamadan herşey altın tabakla önüne gelmez gelmiş olsada kıymeti olmaz.

Herşeyi kadere bağlamak her hatayı her iyi şeyi kader demek insanlara haksızlık olur.Herkes kendi kaderini kendi yazar sözünü çok severim.Biz insanlara çeşitli baskılar ,yanlış yönlerdirmeler, çekememezlikler ,hırslarla hayatlarımızın yörüngesini şaşıtıyorlar sonrada senin kaderin oluyor.

Biz anneler ben kendi adıma konuşayım çocuklarımız üstünde inanılmaz etkilerimiz var.Bizler unutmayalımki o mimicik bedenler bize emanettir.Bize onları koruyup kollamak yol göstermek için verilmiş armağan olarak görüyorum.İnsanların çocukluk dönemlerindeki yıkımlar ,yaralanmalar,hatalar ömür boyu hayatlarını etkiliyor.

Her anne baba elbete çocuklarını sever ama en çokda sevdiklerimize zarar veririz.Hayatın bir mucizesi olarak görüyorum sevgi her şeyi sanki yıkayıp arıtyor .Hiç iyileşmeyecek yaralar sevgiyle iyileşiyor.

Ay gine derinlere dalmışım size yaptığım birşeyi anlatayımda biraz gülün .Ben anneme gittiğimde annem le aramız kötü gitmeye başlayınca inşallah biraz uyursun diyordum .Biraz sonra annem horluyor bile .Bir ,iki ,üç annem kızmaya başladı sen gelince ben niye uyuyorsam diye .Aramızda telepatikbir durumlar oldu her halde.Ben tartışmak yerine onun uyumasını tercih ediyorum.Benden çok sıkılıyor bende ondan.Annem hayatı boyunca oğlunu çok sevdi zannetmiştim ama artık onun birini seve bileceği ihtimali üzerinde durmuyorum sadece işine geleni seviyor gibi yapmış.

Ben hayatım bounca evlat ayrımından çok çektim.Annem erkek kardeşimi çok sevdi zannettim.Halbuki erkek kardeşimin işide zordu çünki ailenin herşeyini sırtlamak belki onada ağır geldi ve bir çok başarısızlıklar yaşadı.Erkekler bu konuda biraz ketumlar ne yaşadıklarını pek bilemiyorum.Evlendim çocuklarım arasında ben yapmasamda eşim yaptı.Ama onun çocuklar üstündeki etkisi az olduğu için yani ilgilenmediğinden dolayı pek etkilen mediler.Bende böyle bir ayrım yapmadığım için benim çocuklarımı etkilemedi.

Geçenlerde bir arkadaşımla konuşurken o anlatmıştı .Annesi altı kardeşler üç kız üç oğlan annesi oğullarına köfte yaparmış kızlara normal yemek bizimde canımız isediği zaman bize kızardı diye anlattı çocuk kalbi ile çok yaralanmıştı .Şimdi her köfte yiğişimde annemin bu sözü aklıma gelir boğazıma bir yumru oturur dedi.Küçücük önemsizmiş gibi görünen şeyler bile nekadar derinden etkiye biliyor .

Bu gün benim için güzel bir gün olacak kendimi huzurlu mutlu vesakin hissediyorum .Gece bir rüya gördüm ama hatırlamıyorum.Kabus gibi birşeydi yatakta çok dönüp durmuşum.Buna rağmen iyi kalktım .Herkesin gününün iyi geçmesi dileği ile hoş çakalın. kiss3

Mustang 31-05-2008 11:06 AM

Merhabalar ben yine dün coşmuşum ama olsun .Ben dün shamanic'ğin arınma temizliğini yaptım yatağımın altını ve odamı temizledim yatağımın altına tuz koydum .Gece çok rahat bir uyku uyumuşum adaçayı tütsüsü yapacağım .

Kimi zaman hayata zorlana biliriz hayatın bazen bize adil davranmadığını düşüne biliriz .Hak etmediğimiz şeylerle karşılaşa biliriz ama biz kendimizi tanıdığımız zaman ne istediğimizi bildiğimizde hayatın önümüze çıkardığı engelleri aşmakta zorlanmayız.Kendi ile dost ola bilmiş bir insan kendini ömrü boyunca yalnız hissetmez ama dostlarla içilen kahvenin tadınada doyum olmaz. kiss3

Mustang 01-06-2008 09:39 AM

Bu gün kalatıktan sonra sabah şükürlerimi yaptım bir duş alıp üstümdeki negatiflerden kurtuldum.Kendime ekmek konusunda EFT yaptım bakalım sonuçlarını yazarım.Kendimi huzurlu hissediyorum .İki yıldır benim için huzur= sesizlik oldu ama yaptığım çalışmalar sanki okadar karmaşanın içinde huzuru yakalamış gibi olmamı sağladı .Belki kendi iç huzurumu bulmaya başladım.

Hayatımla ilgili bir çok kayayı yerinden oynatım .Onlara sanki en ağır sökücüleri kullandım.Onların yerinden oynamasıyla birlikte oluşan boşluğada siz dostlarımı koydum.Ayrıcada kendimle tanıştım şimdi birlikte vakit geçiriyorum .Bunları anlatırken kendimi başarılı buldum .İnsanın kendi tarafından başarılı bulunması inanın çok hoş bir duygu.

hayat bize verilmiş en büyük armağan bu hayatı en güzel biçimde yaşamak bizim elimizde .Hayatımızı nedenler veniçinlerle geçirirsek hiç bir sonuca varamıyoruz. Ama kendimize güvenip ne istediğimizi bilirsek hayat bize iyiliklerinide gösteriyor.

Belki benim annem gibi bir çoğunuzunanneside hayatlarını dar kalıplar içinde yaşamış olabilir .Benim annem ev işleri ve gezme ile yaşadı bütün hobisi bunlardı.Dar alanda kısa paslaşmalar deyince aklıma annem gelir.Hayatında hiç kitap okumadı okuyanada sinir oldu .Bizler okuduğumuz zamanda mutlaka bize bir iş verirdi.Kitap okuyanı zamanını boşa harcıyor gibi gördü .Şİmdi şöyle bir dönüp baktığında yaptığı hiç birşey ortada yok .Hayatında hiç kimseyi mutlu etmedi en önemlisi kendini hep mutsuz hissetti.Hayatını başkalarının mutluluğu üzerine kurduğu için hiç mutlu olmadı hayatında yalnız kalmamak için bir çok tavizler verdi.Hayata en çok korktuğu şey yalnız kalmak oldu.En büyük kötülüğü kendine yaptı hasta olmayı seçti busene bunun farkına vardı ama artık çok geç ayrıca çaba bile harcamıyor.Yazık böyle boşa yaşanmış hayatlara.

Benimde böyle bir anneyle hayatım her nekadar zor geçsede ben hiç bir zaman pes etmedim .Hayatı hep sevdim anneme rağmen çok okudum .Kendimi geliştirmekten kendimle yarışmaktan hep hoşlandım.Hep bir adım daha önüme geçmeye çalıştım.Hayat bana zorlukların yanında çok güzeliklerde verdi.Belki zor anlarım olmasydı iyi anlardan bukadar zevk almayacaktım.Allaha bana verdiklerinden dolayı binlerce şükürler olsun .Artık hayata kendi gözlerimle bakıyorum .Kendimi tanıyorum ve ne istediğimi biliyorum.Daha önceleri kendimi insanların bana anlattıklarından tanıyordum .İnsanlar her zaman doğruyu söylemiyorlar.Kimi kıskançlığından kimi şımatmamaktan kiminin kapasitesi sizi görmeye yetmediğinden ve bir çok nednden dolayı size sizi yanlış tanıtıyorlar.Kendine dönen kendi kendini iyi tanıyan birine kimin nekadar zararlı etkisi olur?

hayat bizim hayatımız belki şimdiye kadar hayatımızla ilgi hiç birşey yapamadık ama hiç birşey için geç değil farkındalğımızın farkına varıp yolumuza devam edelim.herkese farkında günler dilerim. kiss3

meryemi 01-06-2008 10:44 AM

Alıntı:

Benimde böyle bir anneyle hayatım her nekadar zor geçsede ben hiç bir zaman pes etmedim .Hayatı hep sevdim anneme rağmen çok okudum .Kendimi geliştirmekten kendimle yarışmaktan hep hoşlandım.Hep bir adım daha önüme geçmeye çalıştım.Hayat bana zorlukların yanında çok güzeliklerde verdi.Belki zor anlarım olmasydı iyi anlardan bukadar zevk almayacaktım.Allaha bana verdiklerinden dolayı binlerce şükürler olsun. Artık hayata kendi gözlerimle bakıyorum.Kendimi tanıyorum ve ne istediğimi biliyorum.."tebrik ederim" Daha önceleri kendimi insanların bana anlattıklarından tanıyordum.(uzun zamandır bende)İnsanlar her zaman doğruyu söylemiyorlar.Kimi kıskançlığından kimi şımatmamaktan kiminin kapasitesi sizi görmeye yetmediğinden ve bir çok nednden dolayı size sizi yanlış tanıtıyorlar.'evet'Kendine dönen kendi kendini iyi tanıyan birine kimin nekadar zararlı etkisi olur?

hayat bizim hayatımız belki şimdiye kadar hayatımızla ilgi hiç birşey yapamadık ama hiç birşey için geç değil farkındalğımızın farkına varıp yolumuza devam edelim.herkese farkında günler dilerim. kiss3

evet hiçbirşey için geç değil, hiçbirşey için...

Alıntı:

farkındalığının varkına varmış iyi günler.... s456

Mustang 02-06-2008 10:47 AM

Günaydın site turumu yaptıktan sonra kendi günlüğüme geldim .Bazı arkadaşlarımızın yaşı çok genç ola bilr ama akıl yaşta değil baştadır derler ya işte onlarda belki bizler kadar deneyimleri olanları var bazen kişlerin olaylar karşısında farklıtepkiler ve farklı algılamalarımız oluyor .Bu yüzden kimiçin önemsiz olaylar kimimiz için çok kötü sonuçlar vere biliyo

Hayatımız boyunca her ne yaparsak yapalım öncelik kendimizin olsun.Biz önceliklerimizi başkalarına verdiğimizde kendimizi bir kenara bırakmış oluyoruz.Aradan zaman geçipde geriye baktığımızda kendimiz için hiç bir şey yapmamış ama önceliklerimizin habire değişmiş olduğunu görüyoruz.Kendimizle başbaşa kaldığımızda kendimizi tanımadığımız için çok sıkılıyoruz.Oysaki herkes gidici biz kalıcıyız.

kedimizin varkında olmamızı diliyorum. kiss3

Mustang 03-06-2008 09:23 PM

Oh maşallah site ben yoken bayağı faalmiş bu gün .Haftalık rutinimi yapıp anneme gittim.

Eve geldiğimde Gamze'ciğim bana hemen çikolatamı getirdi biraz sakinledim.Sanki 220wolt yemiş gibiydim.

Birlikte yaşadığımız zor günlerden birisi idi.Bütün duygular nasıl bir aradayaşanır diye şaşırmayın biz bu gün yaşadık.

Hala kendimi toparlayamadım kızdım , acıdım ,öfkelendim,sevdim , çıldırdım ve evime geldim.Siteme girdim sizleri okudum

haberlerinizi aldım.Sizlerin mutluluğuna iyi olmanıza sevindim iyiki varsınız.Ben yarın kendime EFT yaparım , sedonayla

bırakırım Bütün yüklerimi üstümden atarım .Sizlerle o zaman görüşürüz. kiss3

bigci 03-06-2008 09:36 PM

ya ablacıgım baslıgını her görüşünde bizim hakan abi geliyo aklıma yaa :d bi müşterim :D benim sayemde mustangı var
wayyyy bee ne mustang ama
7.6 v8 76 ben toplamasam adama benzeyecegi yokdu arabanın :D ah ulean ahhh ben açköpegimden ve allıbalıdan vaz geçebilsem 68 impala yada 72 nova oda olmadı 78 commodorre alcam ama daha yasımız ufak sımdılık m40 a devam :D

burcu-tkn8 03-06-2008 09:48 PM

sevgili mustang bu sayfanın başındaki yazdığınız satırlar beni çok etkiledi..bazılarımız şanslı hayatı en başından kavrayabiliyorlar bazılarımız işe şanslarını bizim gibi yaratıyorlar.bende kendi alanımı kendim yarttım sizin gibi.banada yol açan olmadı pek yol gösteren.evet biraz geride olabiliriz ama geç değil..bazı insanların ne kadar sığ olduklarını anlayabilmek görmek bazen insanı huzursuz ediyor üzüyor ..onları çevrenizden uzak tutun çünkü her insanın bir çekimi var yukardaysa yukarı aşşağıdaysa aşşağı çekiyorlar enerjıleri ile...inanın ankarada olsanız sizle tanışmak isterdim benimde bir ablam olurdu :)günlüğünüzü en baştan okumaya başlayacağım sanırım..biraz geriden geleceğim şimdiki hayatınıza ama ,geç kalmış olmadığımı görüyorum ..ne güzel bu site sayensinde sizin gibi insanlar tanıyoruz.

Mustang 03-06-2008 10:07 PM

İlahi bigci senin yazdıklarını görünce nedediğini önce anlamadım sonra araba olduklarını anladım Canım benim benim için atı arabası fark etmez hepsi ayaklarımı yerden kesiyor kendi özgürlüğüme doğru. y789

Burcu'cuğum canım her halde kaçımışsı canım biz zaten kızımla Ankara'da yaşıyoruz.Keçiörende oturuyoruz.Canım ben zaten uzaktutmaya çalışıyorum ama annemi uzak tutamıyorumki.neyaparsın idare edeceğiz. kiss3

bigci 03-06-2008 10:13 PM

y789

abla nabıyım benim aklım 2 şeye basar :D bi araba bi arabeks saz vs

saten hayata baglayan 2 sey var beni

bak biri bu biride bu

http://www.resimekle.gen.tr/pics/018...33e7daf331.jpg

yirim 2sinidee

biri benim kızım biri ablamın kızı :D

http://img180.yukle.tc/images/2139S3010017.JPG

burcu-tkn8 03-06-2008 11:50 PM

evet öyleymiş  utananadam sizde ankarada otuyormussunuz.73sf ya kadar geldim..günlüğünüzü okurken gördüm üstelik benımle yaşıt kızınızda varmış ::) .. bir sözünüz varki benı çok etkiledi yaslanmak için çınar aramayın çınar olun..işte benim hayatımdaki en büyük eksikliğimi yazmıssınız.ben hep yaslanacak çınar aradım ..birilerini hep hayatımın merkezıne koydum ve deli gibi arkam sağlamda diye onlara yaslandım fakat onlar çekip gittiğinde onların üstüne kurduğum hayatlarımda altüst oldu.her defasında aynı hatayı yaptım ama artık inşlh yapmayacagım.benım annem benım hayatımda ne yoluma taş koydu neden yolumu açarken taş aldı.şöyle söyleyeyim annem ben üzülünce üzülür fakat neden üzüldüğümü anlamaz..benım annem çok zayıftır savunamaz kendını,ben daha hırcınımdır hayata karsı o kadar kabullenmışlıklerı var ki..ben kızınca neden ezdiriyorsun kendini hakkını ara ,şöyle cevap veremedın mi annnecim  dediğimde hep ne yapayım kızım derken ...o kadar ürkek ki...o da anne özürlü bu halini o eksikliğine veriyorum.ben anannemle görüşmüyorum..aneme yaptıkları için annemı kardeslerinın içinde yalnız bıraktığı için sevemıyorum.annem o kadar incedir ki annesine kızmayayım onu kötü bilmeyeyim diye onun anneme yaptıklarını benden saklamaya çalışır.ben annemın bakısının bile yere gelmesıne tahammul edemezken annemi mutfakta elinde telefon benım kızdıgımı bildiği için duymayayım dıye kapı arkasında ağlattığı için sevemıyorum onu.

comte 04-06-2008 12:00 AM

Merhaba burcu-tkn... hismiley

Aslında annemize, babamıza, onların anne ve babasına kızıyoruz da...

Onlar ne gördüler ki bizim anne babamıza,

Bizim anne ve babamız ne gördü ki bize ne öğretecekler...

Onlar haklarını arayamamışlar...

Adetleri ne ise ona uymuşlar...Uydurulmuşlar...

Sonraki nesil de öyle...

Fakat, burada bakmamız gereken konu, bizim en azından bunların farkında olup, bu gidişe bir son vermek konusunda bilinçli olabilmemiz...

Artık, hepimiz okuyoruz, öğreniyoruz...

Onların böyle şansları var mıydı bakalım...

Kızarak, emin ol bi yere varamıyoruz...

Tabii her şey bununla da alakalı değil elbet...Biraz düşünce, biraz da yapı meslesi...

İnşallah bizler kendi çocuklarımızı, hakkını arayan, öğrenen-öğreten, paylaşan birer evlat olarak yetiştiririz.. super

Sağlıcakla... hismiley

burcu-tkn8 04-06-2008 12:16 AM

çok haklısınız ..onlar bizim gibi yetişmediler.ev işi tutsunlar diye okutulmamış bile.daha dışardaufacık kız beş taş oynanırken gelen görücüye kahve yapsın diye eve çağrılan birisiymiş.zaten duyudugum sey öfke değil..annemı cok sevıyorum melek gibi kalp derler ya aynen öyledir kimseyi kırmamak için kendi kırılanlardan evet dediğiniz şey annem için geçerli o annesinden ne gördüki bana da onu verebilsin.mücadele etse belki olurdu ama etmemiş canısağolsun annemin ama ananneme öyle değil ama onun yaşattığı şey farklı evet oda belki bilmiyor ama bildiği şey zarar vemek onu çok iyi uyguluyor.üzülen annem oluncada bu benim kanıma dokunuyor.benım annem kalp hastası anannenm onun belkide ömründen çalıyor benim annemi her üzdüğünde benım onunla geçireceğin anları çalıyor kızgınlığım ondan.yoksa onuda sadece annemın annesi olduğu için onu doğurduğu için minettarım.

Akulina 04-06-2008 02:02 AM

Mustangim,biyonik hatunum:)
Yine bi geldin saçlar 220 wolt:)
Akılma ne zaman öyle gelsen Lorelai ile Rorynin Emily'nin evinde çıkışları geliyor...Maşallah bizim Emily gene formundaymış:),amaaaan boşver...Bu yaptıklarını sana değil kendine yaptığını unutma...Önümüzde süper bir yaz var onu düşün...Ohhh mis gibi eğlenicez...

*Burcucum seni merak ettim,günlüğünü okumaya geliyorum...Bende senin gibiydim,hep içimde bir yerlere birilerini koymaya çalışırdım,çok kazık yedim,üzüldüm...Ayrıca bende anneannemden çok soğudum...Oysaki eskiden nede çok severdim...Hep eskide gördüğümüz insanlar bazen öyle kalsalar...Ama kalmıyorlar,işte onlarda büyüyorlar değişiyorlar,olumlu olmuyor değişimleri bazen...Yada biz büyüyoruz ve onları daha net görüyoruz fln...
Not=Babam her an kapıyı açıp ödümü kopartarak,hadi yat kızım saat 2 olmuş diyebilir:),yatmak zorunda kalıyorum sonra:(

Mustang 04-06-2008 09:47 AM

Günaydınlar herkese, bu gün dünün Çıldırmışlığını üstümdenatıp kendimi toplamış olarak kalktım .Gözümü açtım yine karşınızdayım.Canlarım ne güzel beni ziyaret etmişsiniz.Sizleri çok seviyorum .Bende sevgimi isteyenlere veririm istemeyenle uğraşmak yoruyor insanı.Serkan'nın ki aşk acısı benim ki anne acısı Burcunun ki sevdiğinin hırpalanması... hepimizdeki sevgi yüzünden hırpalanmak ama değişik şekillerde .Ben aralarda bir yerde o sevmezse sevmesin benim sevgim ikimizede yeter demiştim ya dün şunu gördüm tek kişilik sevgi yetmiyor.Ben annemi anneme rağmen sevmeye çalışmam beni yoruyor ,hırpalıyor ,incitiyor.

Dün yolda gelirken az daha yere yığılıp kalacaktım .Ben sinirlenince diz ağrım yine nüks etti eve az bir yer varken dizim sanki isyan etti.Ben eve geldiğimde kuzum halimden anlar hemen beni mutlu edecek bir şeyler yapmaya başladı .Kuzucuklarımın ve sizlerin haberleri beni mutlu etti.Bir az skinleşip yattım.Telkinlerdeki su sesini dinlemek beni sakinleştiriyor.Bütün olumlamalarımı yaptım Alalha şükürlerimi yaptım ,Kitabımı okurken uyuya kalmışım.

Sabah daha sakin ve huzurlu kalktım.Sizleri okurken bizler içimizden geçenleri nekadar yalın bir şekilde anlatmışız.Her birimiz belki en yakınlarımızla bile paylaşmadığımız bir çok özelimizi burada sınırsız atmışız içimizden.Hayatımızda dibe vurmuş olabiliriz ama yukarı çıkıp yeniden hayatımızı kurmak bizim elimizde.Hatımızda son nefesimize kadar en iyi şekilde yaşamayı kendimize borçluyuz.

Bizim dönem çok kapalı bir dönemdi annemde annesinden pek bir sevgi görmemiş ama ben bunu mazeret olarak kabul etmiyorum.Bizim ailenin kadınları hepsi sanki birer amazonlar.Tabi bu babamın ailesinde böyle.Mesela babaannemi sevdiği kocasından bir çocukla ayırmışlar hastalanmış ölümden dönmüş .Daha sonra dedemle evlenmiş dedemin üçtane çocuğu varmış ama babaannemin çocuğunu iştememiş.Babaannemde onun çocuklarına nekadar iyi olursa okdar iyi olmuş .Babam altı aylıkken babasını kaybetmiş Babaannem henüz 30 yaşında imiş.Sonradan adamla dişişmenin hiç birşey kazndırmadığını anlamış ama işişten geçmiş .Kalmış 8 çocukla başbaşa hepsi bir birlerine çok bağlanmışlar .Büyükler çok çalışmş küçüklere bakmışlar.şimdi hepsi çok zengin oldular. Bir gün bütün aile hep bir arada otururken amca çocukları babalrı olanlar babamlara habire vurup duruyorlarmış babamın amcası dayanamamış babanneme kızmış sen niye çocuklar dayak yiyor ses çıkarmıyorsun diye .Babannemde neyapayım .Bir gün el küçülür biz büyürüz demiş bunun üzerin amca dayanamayıp babamları korumasına almış .Hakikaten babamlar hepsi iyi durumdalar o kişiler ya öldürüldü yada çok kötü durumlara düştüler.

Benim halamı okula gönderememişler ama o azmetmiş okumayı köyün diğer çocuklarından öğrenmiş.Halam evlendikten sonra eşine çok saygı duymuş ve birbirlerini çok sevdiler. Büyük şehre geldiklerinde hiç bir şey bilmeden bir çok şeyi yeniden öğrendi .Çocukları ile okumayı daha pekiştirdi.Hayatı boyunca çok geçim sıkıntısı çekti buna rağmen hayatı sıkıksıkı tutnarak yaşadı .Annem beni hep bu halama benzetirdi bende üzülürdüm .Çünki ona göre halam beceriksiz ve kötüydü ama ben halam artık kendi gözlerimle bakıyorum ve ona geçekten saygı duyuyorum.Demek ki benim savaşçı tarafım ondan gelmiş.

Hayata hep kendi kendine yeten insanlara hayranım.Ben geçmişlerinin arkasına sığınıp her yaptıkları hatayı başkalarına mal eden kişleri sevmiyorum.Ben kendi hatalarımı bile seviyorum çünki onları ben yaptım ve hatalarımı görüp başkalarını sorumlu tutmuyorum ve onlardan kendime dersler çıkarıyorum. kiss3

MuminOKAN 04-06-2008 10:04 AM

http://images.google.com.tr/url?q=ht...FLHMlvurvcY_RA

http://www.igallopon.com/images/tonka.jpg

http://www.4tuning.ro/masini-modific...t_2004_006.jpg

http://www.gotpetsonline.com/picture...stang-0015.jpg

http://www.behav.org/Student_essay/h...g/image002.jpg

http://www.critters-2-go.com/feral-i...n-mustang1.jpg

http://www.pryorhorses.com/jasper.jpg

Mustang 04-06-2008 10:14 AM

Mümin kardeşim hepsi çok güzeller teşekür ederim. smiliyface

MuminOKAN 04-06-2008 10:24 AM

ben teşekkür ederim. resimdekiler bana gücü, hırsı ve hırçınlığı anlatıyor. yazınızda bundan daha büyük bir güç vardı. üzgünüm ama elimdekiler bunlar. smiliyface

Mustang 04-06-2008 10:38 AM

Bende hayatım boyunca hep bana karşı yapılan şeylerde hıçın oldum kimseyi yanıma yaklaştırmadım .Başımdik ve gurula yürüdüm.Ama sevdiklerimi dibine kadar sevdim onlara sevgi ve uysallıkla yanaştım ve herkes bana güvendi Bazen çok zorlandım ama hiçkimseyi kırmamaya çalıştım.Kimini önemsemedim cevap vermedim ,kimini icitmemek adına sustum ama hep kedimi şöyle bir rüzgara karşı koşar buldum .Bu benim rüzgarımda oldu çok kişyide kendime benzetim.Hayatı seviyorum ve hep koca bir çınar olmak istiyorum gölgesinde ve üstünde bir çok insanın olduğu. smiliyface

bigci 04-06-2008 11:39 AM

serpil ablacıgım hep boyle mutlu gorelim seni senden güç alalımki bizde mutlu olallım gulensmiley

şiii mumin su en üstdeki varya ankda 2 tane var o canavardan biri benim musterim ben topladım whay yawrum whyyyyy 68 model oburude 76 doch 68lik kasa va alttan üstten kızıl yatak :d v8

yazıcam imzama yaaa v8 i yolda zehrayı düşlerle sevdim 88a lam nerden geldi aklıma ya :'(

Mustang 04-06-2008 11:46 AM

Serkan siz hangi sanayidesiniz benim baabmda atasanayide esnaftı .Şimdi hala oradalar.

bigci 04-06-2008 09:54 PM

serpil abla ben ivedik organize sanayi bölgesindeyim sanayi bölgesi esnafını tanırsa beni % 99 .9 tanır :D organizede cindoruk & son yolcu dedinmiydi alayı tanır:D niyeyse cindoruk derler bana babamada son yolcu =)
ilk biz büyük sanayide idik M.gökcek bize okkalı bi kazık attıordan şaşmaza geçdik ordada düzen tutmadı ordan buraya geldik ekmegimjizle oynadı :'( m.gokcek 2 -2.5 sene kuru sogan ekmek yedik :'(
yeni yeni iştee ben askerden felan geldim servbisi duzene felan sokduk işte

Mustang 05-06-2008 09:18 AM

günaydın ,bugün çok şükür iyi kalktım.Dünüm diz ağrısı ile geçti.Ben sinirlenince kendine gel diye beni zorluyor. Hayatında senin için daha önemli şeyler var böyle lüzumsuz bir şey için kendiniüzdüğüne deymez diyor.Benim bazen jetonum geç düşer olaylara geç tepki veririm .Olay anında sanki o söylenen bana değilde başkasına söyleniyormuş gibi tepkisiz kalıyorum .Ama acayip bir şekilde sinirli oluyorum.Aradan zaman geçiyor ben kendimi patlamaya hazır hissediyorum.Sonra gecenin bir vakti jeton düşüyor.Tabi bende volkan patlıyor.

Annemlerden çıldırmış gibi gelmiştim ya dün jeton düştü.Beni yataktan kalkmak için okadar zorlayan neredeyse onun adımlarını bile ben hareket ettiren annem ben mantı sıkarken yanıma gele bilmek için iki ker kendi başın yataktan kalkmış yanıma geldi.Evde ikimizden başka kimse yok çıtırtılara ihtimal bile vermedim ama bir anda karşımda görünce kanım dondu .Şimdi diye bilirsinizki ne güzel benim içinde çok güzel ama bizi bukadr zorlarken canı istediği zaman yürüye bildiğini görmek insana kendini kullanılmış gibi hissetiriyor.

Birde ogün yine bana babamı kötüleyerek onunla aramızı bozmaya çalıştı.Ben bir kitap okumuştum Kurt Seyit diye babamla ilişkimiz oradaki baba kız ilişkisine çok benzer gerçi annemle ilişkimizede benzer.Sonunda annesi ve kız kardeşi yüzünden babası ile küs müşlerdi ve babası öldüğündede küslerdi.Bu beni çok etkilemiştir.Annemin her faliyeti benim korkumu gömdüğüm yerden çıkarıyor ve tepemin tası atıyor.

Kendine yaptıkları ve bize yapmaya çalıştıkları bana muhteşem diz ağrısı olarak geldi çok şükür bu gün daha iyiyim.Dün eski komşularımıza gittik.akşam eğlenceli geçti.Sevdiklerimle bir arada olunca bana ilaç gibi geliyor. kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:32 AM.