![]() |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Biz bu sitede bir hayal ormanı kursakta hangi ağaç olmak istediğimizi yazsak .Bakalım bizim ormanda ne ağaçlar olacak. Ben çınar ağacı olmak isterdim hemde ulu bir çınar her dalım her yapragımla birilerine faydam dokunsun ve gölgemde oturanları dinlemek isterdim. ---------------------------------------------------------------------------------------------- zaten öylesiniz en azından benim bundan şüphem yok. neden buraya yazdığıma gelince ilk önce günlüğünüzdeki yazıyı okudum ve okurken kocaman bir ağaç silueti oluştu... sonrasında "Biz bu sitede bir hayal ormanı kursakta...." diye devam eden yazınızı okudum. bunlara istinaden buraya yazma gereği duydum. sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydın günlük,Buara EFt yi bıraktım hiç yapmıyorum .Ama öğretmeye başladım Antalya'dan gelen arkadaşıma ve görümcemin kızına öğrettim.Başkalarınada faydam dokunduğu için mutlu oldum umarım devam ederler.Ben bu ara bıraktım ama daha önce yaptıklarımın sonuçlarını topluyorum.Evdeki bütün yün yorganları yıkadımve sonuç mükemmel ben sonderece iyiyim alerjiden eser yok .Ramazanda devam ederim işim daha proramlı oluyor. Kendimi yağmurun altında sırılsıklam ıslanmışta gelip üstünü değiştirdikten sonra ısınmak için yatıp uyuyan ve huzurla uyanan biri gibi hissediyorum. Bende üstümdeki tortulardan yağmurun arıttığı gibi kurtuluyorum en büyüklerini hallettim hala arınması gerekenler var .Ama olsun ... |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Mümin'ciğim beni öyle gördüğün için çok teşekür ederim .Ben hep ulu bir çınar olmak isterim hani şöyle gidip sıtımızı dayayıp gölgesinden faydalandığımız bize güven veren.Ben bu duyguyu babamla yaşıyorum .Benim babam benim ulu çınarım oldu hep beni nezaman ateş bassa gidip gölgesinde huzur buldum ve ulu çınarın ne olduğunu ondan öğrendim. Her dalında bir sevgi her yaprağında yeni bir bilgi olsun ve gölğesindeki herkese ayrım yapmadan huzur versin.Bazende kurtcuklar onu kemirse bile oyılmadan inatla ayakta kalsın . Canım benim henüz okadar büyümedim ama umarım öyle ulu bir çınar olurum. smiliyface |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydı herkese , Dün ben hiç sevmediğim bir düğüne gittim. ks3Hani şu mahalle düğünleri varya işte öyle .Sevdiğin için çiğ tavuk bile yenirmiş ya ben de o hesap. Keçiörende artık adım başı bir düğün kimsekimseye saygı duymuyor .Hastamı var ölenmi var hak getire.Dün kandildi ama mahalleye naklen düğün yayını yaptılar .düğünlere eğlenceye karşı değilim ama artık bu mahale düğününden nefret ediyorum helede o havai fişeklere geriden eğlenceli olabilir ama yakından iğrenç insanın üstüne küller yağıyor duman içinde kalıyorsunuz.Hede o silah atmalar korkudan yüreğime iniyordu oldum olası silahları sevmem .Ben bu insanların cesaretlerine şaşıyorum onca çolukçocuk varken birde silah sıkıyorlar.Yani rezillik diz boyu. Bir saat kaldık ve bu kadar sevmedim birde sonuna kadar kalsaydım ne olurdu.Çevreden çok şikayet oluyormuş sıksık polis geldi . Neyse bu duygular içinde taksiye bindik .Taksi şöförü çok beyefendi bir gençti bir an bana abla simanız hiç yabancı gelmiyor sanki sizi biryerden tanıyorum diye sordu sohbete başladık .O an çok iyi geldi bir anda için üstümdeki negatif duygulardan sıyrılmama neden oldu .Pozitif enerji yayan insanlar bende hep aynı etkiyi uyandırır. Gelince Gamze'yle kritik yaptık ve birdaha böyle sevmediğim ortamlarda bulunmamayı diledik.Yolumuz aydınlık ve açık olsun. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Alıntı:
Aa sen de mi Keçiören'desin ablacım? Ben de Keçiören'deyim ve evet ben de bu düğünlerden şikayetçiyim. Hani derler ya davulun sesi uzaktan hoş gelir diye ,yok ben bu lafa katılmıyorum. Davulun sesi uzaktan insanı bıktırıyor. O düğündekilere zaten güzel geliyor davulun elektrobağlamanın sesi ama uzaktakiler bir iki bina ya da sokak ötedekiler için tam bir başağrısı sebebi. Eğer müsait olursan görüşelim Serpil abla ister bana buyur gel ister dışarıda bir yerde buluşalım. |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Siz şanslısınız bence. evimin önünde bir bahçe var her hafta sonu mutlaka düğün eğlencesi olur.cuma,cumartesi ve pazar bizde tv açılmaz çünkü duyamıyoruz.sohbet edemiyoruz lambalar balkonumuza takılır.müzik balkonun altına koyulur anlayın halimizi.şimdi biz çok alıştık ya buna kışın bize zor gelecek. neseli56 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Valla o düğünler yüzünden çocukken çok sevdiğim havai fişekten nefret etmeye başladım...Akşamları 6-7 kere havayi fişek görmek insanı sinir ediyor...Ayrıca açıkçası bütün bir mahalleyi bezdiren düğün yapmanın neresi eğlenceki...Tabi bu bir anlayış... |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Ya anlayış veya değil bir kere müsemma gösterince iş şirazesinden çıkıyor.Bizim ev dört yol ağazı hele o düğün alayları konvoylar gündüz bir dert gece ayrı bir dert onların eğlendiği kesinde biz hiç eğlenmiyoruz şu sıcakta cam kapamak hiç eğlenceli olmuyor.Ben başkanı görsem bu işi şikayet ettmeye karar verdim.Ya bunlara bir alan tahsis etsin yada bir çözüm bulsun. Kaafinur'cuğum bu ara biraz yoğunum ama inşallah bir ara görüşürüz. kiss3 |
|
Ynt: Mustang'in Rüzgarı sevgili mustang,"ÜSTAD" kelimesi sana çok yakıştı. 96 bu yazıyı neden yazıyorum bilmiyorum ama içimden geldi seni sevgi ile selamlıyorum ,iyi ki varsınız... kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Ablacım, malesef bu yaz ayları, birilerinin sevinci iken, biilerinin sıkıntısı oluyor. Bizim burada da, stad var, düğün salonu var. Biri olmasa biri oluyor. wave Havai fişekler saat başı. E, öyle kutuyla satarlarsa, her önüne gelen patlatır tabi ki. Buna bi yasak getirirler yakında inş. super Sağlıcakla... hismiley |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı . Aynı sorunu İzmir'de de yaşıyoruz , burada çok sokak düğünü yapılıyor , bazen üçü beşi birbirine karışıyor , hele o havai fişekler çıldırtıyor. paraları yok sokakta düğün yapıyorlar ama yüzlerce havai fişek atıyorlar . Az önce ,saat 0030 civarında gelin getiriyorlarmış kapının önünde en az 10 tane attılar , insanlar düşüncesiz ,saygısız. sokak düğünleri de , havai fişekler de yasaklanmalı. |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydın ,Dün bu düğünlerin sanki bir katdaha fazlası vardı.Bizim yanımızda bir tıp merkezi var düğünlerde yaralanan veya fenalaşanlar dün orayı mesken tutu.Hastalar ambulansla götürülürken yakınları gece kıyafetiyle başlarındaydı .Polislerin biri gelip biri gidiyordu sonunda bizim karşı düğün sahipleri ile kavga bile ettiler .Sıcak bir yandan gürültü bir yandan ambulans sinirlerimi bozuyor (annemle yaşadıklarımdan sonra)Kabus gibi bir gece neyseki uyumuşum gerisini hatırlamıyorum. Bunlara nasıl bir olumlama yapsamda bitse diye düşünmeye başladım.Bu insanların paraları olmadığından değil hem sokak düğünü hemde düğün salonu tutuyorlar.Artık abartıyorlar birilerinin dur demesi gerekiyor. Yarın anneme gideceğim iki hafatdır gitmiyorum bakalım nasıl bir gün geçireceğiz.Ben kendimin farkına vardıkça artık beni küçümseye miyor buda onu çıldırtıyor ama olsun bu benede alışması gerek.Önce hırsını çıkarmaya çalıştı baktı olmuyor sonra sevgi gösterisinde bulundu komik kaçıyor baklım daha neler göreceğiz.yolumuz açık ve aydınlık olsun. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı serpil abla bu ne sizin ordaki dügün anlayısı bir ilginçmiş y789 dügün degil savas masallah... |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydın, Ohhh ne güzel yine sizlere kavuştum .Annemden geldimki bizim siteye girilemiyor. Ben meğer sizlere ne çok alışmışım şöyle gelip içimi dökmek istedim kimse yok . Annemle tipik günlerimizden birini yaşadık ne acı ki artık aramızda ki sınırlar çok kalın duvarlarla örülmüş. Ben oraya yaklaşsamda beni elektirik çarpıyor sanki.İşine yaramayan insanları hayatından hemen çıkarıyor. Sonrada lazım olunca hadi gel diye çağıra biliyor.Anlamak ve anlatmak zor sadece yaşayan bilir. Ben hala onun vicdanı gibiyim söylenmesi gerekenleri söylüyorum ve benden hoşlanmamsına neden oluyorum. Ben kimse için nefes alamam veya haytını yaşayamam işe glince elinden gelse herşeyini bana yaptıracak . Ama lafa gelince birden diriliyor ve çok ağır konuşuyor sanki söylediği şeylere hakkı varmış gibi. Şuna karar verdim onu kendi haline bırakacağım benden istenen herşeyi yaparım ama gersi ona kalmış. Ben hayatım boyunca onu memnun etmeye çalıştım .Artık onun memnuniyeti benim için önemli değil. Kendimi annem konusundaki herşeyden tamamen ve derinden kabul ediyor ve onaylıyorum . Bu yaşadıklarım eskiden beni üzüyordu ve acıtıyordu .Kaçkere oradan gelirken canım yanarak geldim. Bunları kimseyle paylaşamadım bizi okadar sınırlandırmıştıki onun hakkında konuşursak çocuklarımızda bize yapsın diye tehdit edilmiştik. Kendi yetersizliklerinin acısını bizden daha çok da benden çıkardı . Ama ne mutluki artık beni acıtamıyor sadce içimde bir burukluk var keşke böyle olmasydık sevgi dolu bir anne kız ola bilseydik. Ben üstüme düşenden fazlasını yaptım ama tek taraflı olmuyor .Bir ilişki çift taraflı yaşanıyor. ks3gine içimi döktüm bana bu şekilde katlandığınız için hepinizi kocaman öptüm iyiki sizler varsınız . Hepimizin yolu açık ve aydınlık olsun. kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Reversi canım çok teşekür ederim darısı sizlere olsun. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı kısa zamanda ne kadar uzun yol katettiğinizi görmek mutluluk verici... bi kaç ay önceki yazılarınızı hatırladım da az evvel. korkuyla gidip sıkıntı içerisinde gelirdiniz... ama şimdi o mustang ten eser yok... 956k blissy smiliyface çok güzel... smiliyface |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Canım çok teşekür ederim sizlerin desteği ile ve kendimi fark etmem birleşince işte sonuç.Bu siteden çok şey öğrendim ve kendime uyguladım .Sizler bana çok şey öğrettinizi iyiki varsınız .Hepinizi çok seviyorum 96 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı http://www.haydisohbet.com/linkler/r.../manzara13.jpg bir çocuğun yetişkinlere öğretebileceği 3 şey vardır..., -nedensiz mutlu olmak... -her zaman meşgul olabilecek bir şey bulmak... -elde etmek istediği şeyi var gücüyle dayatmak... Gönülde sevgi olmayınca Yaşamak boştur Dünya insanla güzel Yaşamak sevgiyle hoştur... A.Ulukaya |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Lier'ciğim teşekür ederim .Bu resim beni çocukluğuma götürdü .Anannemlerin evindende biz Erciyes dağını böyle görürdük.Bana sanki her an sırtımı dayaya bilirmişimgibi gelirdi.o negüzel bir güven duygusudur öyle.Şiirde çok güzeldi senin sayende yeniden şiir okuyorum. alk78 |
sevgi ve selam ile |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydın , Bu gün eskiden okuduğum bir kitaptan bir bölüm aklıma geldi.Genç bir kadın başka bir şehirde olan eşine süpriz yapmak için oğlunuda yanına alarak eşini ziyarete gider.Bulunduğu şehre varır hemen eşinin bulunduğu yere doğru yola çıkar .Evin kapısına varır ve zili çalar, eşi kapıyı açınca süpriz der.Ama ikisinede süpriz olur eşi içerde yalnız değildir ve kadında ilk trenle döner .Bu süpriz onların hayatlarının süprizi olmuştur aynı eviçinde yaşayıp bütün ilişkilerini bitirmiştir. Ben süpriz yapmayı çok severim ve herkese elimden geldiğincede yaparım .Ama bu kitabı okuduktan sonra süprizle karşılanmak istemiyorsan süprizlerin belirli ölçüde olmasına karar verdim .Mesela bir yemek veye bir hediye süprizi yapıyorum.Ama en yakınlarma bile habersiz gitmiyorum.Hiç değilse evden çıkmadan bir neredesin ben geliyorum diye haber veriyorum.Bu adamın yaptığını haklı çıkarmaz ama kadın bilmeseydi belki çok mutlu olacaklardı diye düşünmedende geçemedim. Ben biyografi okumayı çok severim ve çok da okurum.En zorlandığım kitaplarda kişisel gelişim kitapları sanki iki sayfa okuyunca uykum geliyor.ama zimle okuyorum ve bitirdiğimde iyi anlıyorum. Hayat biz nasıl isersek öyle şekilleniyor ve kendimiz için istediğimiz herşey gerçekleşiyor .Bu yüzden çekimlerimizi iyi yapalım ve sonuçları güzel olsun . Ben bütün sevdiklerim içinde iyi çekimler yapıyorum .Bütün sevdiklerimde mutlu olsun ve her günümüz huzurlu geçsin .Böylece bizler gibi insanlar çoğalsın. Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Merhabalar ,nekadar ara versemde yinede sana bir şeyler yazmak için döndüm.Bu aralar siteye giremedim girsemde yazdıklarımı gönderemedim. Şunu fark ettimki hepimiz dostluk yolunda ne kadar çok yol kaydetmişiz.Kimi zaman giremeyişimiz kimi zamanda haksız saldırılar bizleri biraz daha birbirimize bağlamış. Bizler buraya ve birbirimize saygı istedikçe arada birileri saldırıyor ama bu bizlerin daha güçlü bağlarla bağlanmamıza neden oluyor. Ben bu sitede küçüğünden büyüğüne kadar herkesi birbirine olan saygısından dolayı çok seviyorum 96. Canlarım sizlerden çok şey öğrendim .Benim en sıkıntılı anımda bana hayatla mücadele edebilmem için bana yol gösterdiniz. Ben kendimi güçlü bir kadın zannederdim ama şimdi güçümün ne olduğunun iyice farkına vardım. Kendimdeki sivri yanları fark edip onlar üzerinde çalışmalar yaptım ve herbirinizden çok destek aldım . Sizleri seviyorum iyiki varsınız .Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun. kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Biz de seni çok seviyoruz mustang hemde çok zaten birbirimizzi sevmesek birbirimize katlanmaz sabretmezdik.birbirimize destek veriyorsak bu birbirimize olan sevgimizdendir. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı çok tatlısın ablacım hep yanımızda ol kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Serpil'im gücümüzü birbirimizden alıyoruz. herzaman söylediğim şeyi tekrar edeceğim, iyiki burdayım ve iyiki sizleri tanıdım. Sevgimizi paylaşımlarımızla çoğaltıyoruz. Hep birlikte daha güzel günlere inşallah kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı serpil ablam biz burda kenetlendik, bir daha da ayrılmayız, herkes birbirine destek oluyor, enerjilerimiz bir, iyi böyle bir ortamımız var, sen de hatırlattın bunu kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydın herkese,arakadaşlar küçük bir maya attık hamur yaptık kabardı kabardı ve artık taşmaya başladı hele bu ay sevinçler katmerlendi coşkuları biraz daha coşkulu yaşadık sevdikçe çoğaldık ve çoğalacağızda.arada çıkıntılar oldu ama neyse biz artık bazı şeylerin ayrımını daha iyi yapıyoruz ve görüyorumki hepimiz fazlasıyla herşeyin farkındayız.Sizleri seviyorum ve iyiki varsınız diyorum .Bizler bütün olmaya karar verdik ve iyiki bu bütünün parçasıyım .Sizler gibi değerli insanların olduğundan tamda ümidimi kesmeye başlamışken karşıma çıktınız.En güzel örneği Hayal'ciğimin başarısı artık kabına sığmıyor taşıyor ne güzel ve onur verici bir olay arkadşımın başarısı ile gurulanmak ne hoş bir duygu .Bu ayı çok sevdim dilerim diğer aylardada mutluluğumuz devam eder ve sevinçlerle coşarız.Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun. kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı İnşallah bu ay hepimize mutluluk güzellik sağlık sevinç getirecek.Burdaki tüm arkadaşlar her şeyin en güzeline en özeline layıklar.Serpilciğim seninde dediğin gibi burdaki birlik beraberlik olduktan sonra hiçbir ayrılıkçı bize bişey yapamaz bak ne oldu onlar bu kardeşliğe dostluğu nifak sokamadılar bu bütünleşmeye bu sevgiye zerre kadar zarar veremediler Hatta bu imtihandan tüm forum dostları güçlenmiş olarak çıktı.Hepinizi çok ama çok seviyorum |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı günaydın ablacım... dileklerin çok güzel, inşallah kat be kat fazlasını yaşarız... sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydın herkese,nihayet siteye girebildik.Canlarım sizden habar almadan olmuyor.Bu ara sadece siteye girip birde televizyon seyrediyorum.Yaz bitince hayat bir düzene girecektir .İnsan olmak ve insanca yaşamak güzel güne önceleri olumlu kelimelerle başlıyordum sonra cümleler oldu şimdi duygulara dönüştü artık her şeye olumlu bakıyorum içimde tarif edemediğim bir şekilde kocaman bir gülümseme var bazen bulutlansada çabuk dağılıyor veya yaz yağmuru gibi çabuk geçiyor. Kendimi tanımak bana iyi geldi artık sınırlarımın farkına vardım ve ne yapacağımı biliyorum yapamayacağım şeyleri üstlenip kendimi yormuyorum.Hayatım boyunca sınırlarımın üstünde çalıştım ve yoruldum .Birde kimseye kıymet bildiremedim sandım .Ama yapılan hiç bir şey boşa gitmiyor gördüm.Sadece bir kişi bilmek istemedi ama oda biliyorda söylemek istemiyor bunu anladım.Ben hayatan ödülümü aldım beni seven insanlarım var geçmiştende gelecektende .Aradan nekadar zaman geçerse geçsin karsılaştığımızda aynı sevgi ve saygı devam ediyor. Dışarı çıkacağım için sonra devam ederim hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı alk78 96 kiss3 no coment hismiley |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Çok güzel çok sevindim bu duygulara inşalah birgün bende sahip olurum bende herşeye olumlu bakmaya başlarım |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Günaydınlar ,ben çekim yasaını ilk uygulamaya başladığımda kendimde bazı şeylere inanmıyordum.Çünki çok sıkı bağlarla bağlanmıştım .Hayatım boyunca ayıp ,günah,yasak üçlemesi ile bizlere okadar çok şey dayatılmışki kendimde şaştım.Sonra acayip bir temizliğe giriştim .İnsanlar zorlandıklarında veya hiç çaba harcamadan herşey sanki sihirle çözülürmüş gibi çözülsün diye bekliyorlar .Kendimiz için yapmamız gereken ne varsa yapmamız gerekiyor .Ben öncelikle bütün olumsuz kalıplarımı yıktım yerlerine olumluları arayıp buldum alışmaya çalıştım daha sonra sabah ve akşam şükürlerimi yaptım ve gün içinde herne zaman aklıma gelirse yaptım .Buna öylesine alıştımki artık su içmek gibi doğal bir şekilde yapıyorum.Sonra kendime EFT yapmaya başladım ve bir çok sorunumu çözdüm .Kendimle tanışıp ilişkimizi derinleştirdik.Şimdi yüzümde kocaman bir gülümsemeyle dolaşabiliyorum.Kendimi huzurlu hissediyorum sizlere de tavsiye ederim.44yıl sonra kendim için birşeyler yapabilmenin mutluluğunu yaşıyorum .Bu çok güzel bir duygu imiş. Sizlerde öncelikle kalıplarınızdan kurtulun .İnsanlar din konusunda açıklayamadıkları birşey varsa günah .Ahlaki birşeyse ayıp .Baş edemedikleri bir şeysede yasak koyuyorlar ve çocuk kendini bilmeye başlayıncada ilmek ilmek işliyorlar.Bu kalıplardan kurtulmadan hiç birşeye çözüm bulamazsınız.Bu gün bir söz duydum bugün yaşadıklarınız geçmişte dilediklerinizdir bu günden itibaren kendinize iyi şeyleri çekin. Ben eskiden dua ederkenAllahım çocuklarımı hertürlü kötülükten koru diye dua ederdim .Şimdi Allahım çocuklarıma iyi günlerde iyi insanlarla iyi anlar yaşat diyorum. Kendinizi mutsuz hissediyorsunuz hayatınız hiçde sizin istediğiniz gibi gitmiyorsa onu sürekli bu şekilde düşünürseniz dahada mutsuz olursunuz.Eşinizin kötü yönlerine odaklanmak yerine onun iyi yönlerine odaklanın ve bunları söyleyin.Her şeyi ondan beklemeyin onu şaşırtın siz ona birşeyler verin olumlu düşünün ve göreceksinizki herşey düzelecek . Ben bu dediklerimi yaptım .Eskiden eşimdeki bütün olumsuzluklara odaklanmıştım ve her yaptığı bana batıyordu .Şimdi yaptığı iyi şeyleri düşünüyorum ve ona iki nokta yapıyorum kalbinin üstüne elimi koyup sarılıyorum ve benim için ne yapmasını istiyorsam içimden söylüyorum çok etkili oldu sizlerede öneririm oda artık eskisi kadar olumsuz olmkatan vazgeçti . Hayatımızda belirli kader noktaları var ama ondan sonrası sizin düşüncelerinizde siz düşüncelerinizi nasıl yönlendirirseniz öyle gelişiyor iyi ve huzurlu yaşamak varken neden huzursuz olasınız.Çekimlerinizi iyi yapın isteklerinizde sınırsız olun. En çok ta hayat zor lafını hayatınızdan çıkarın .Hayat güzel ve benim bu hayattan alacağım çok güzellikler varı hayatınıza ekleyin. Hepimizinyolu aydınlık ve açık olsun. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı teşekkür ederim. sabah sabah iyi geldi. |
mustang ablacım ssadece bişeyi merak ettim.sanki ben bu yazılardan birinde özgür iradeye müdehale etmememiz gerektiğini okumuştum.senin eşine yapmış olduğun 2 noktalama v.b. şeyler etkisini gerçekten gösterdi mi.senin için yapmasını istediğin şeyler özgür iradeye karşı yapılan bir olay diil mi?sadece kafama takıldığı için sordum ablacım,hata yapttıysam affet... |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Canım benim ben ondan kötü birşey istemiyorum Sadece zaten onun yapması gereken birşeyi istiyorum .O okadar olumsuz ve umutsuzki onu olumluya çevirmeye çalışıyorum sen herşeyin üstesinden gelirsin diye yoksa benim istediklerimi dikte etmiyorum veya kötü birşey yapmasını dilemiyorum .Elbetteki diğer şeyler özgür iradeyi etkilemek olur belki kaş yapayım derken göz çıkara bilirsiniz .Ben sadece onun olumsuz düşüncelerini olumlama yapmaya çalışıyorum. kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı Serpi Ablacım her şeyi çok güzel anlatmışsın. Çocukluktan beri kafamıza sokulan o kadar çok gereksiz şey varki. Çekim yasasını uygulamaya çalıştığımda farkettim bunu. Kendim için birşey isteyemiyorum. Buna hakkım olmadığını, elimdekilerle mutlu olduğumu düşünüyorum. Halbuki olmasını hayal ettiğim bir sürü şey var. En kısa zamanda bu düşüncelerimi temizlemeyi planlıyorum. Bize kendindeki değişiklikleri bu kadar detaylı anlattığın için çok teşekkürler kiss3 |
Ynt: Mustang'in Rüzgarı serpil ablacım çok güzel yazmışsın, ben de din konusunda gerçekten bu dediklerin gibi yaşıyordum, bunun üzerine ergenliğin getirdiği duygular, depresyonlar, kat be kat üzerime çökmüştü, gençlik yıllarım 8-9 senem sanki zindanda geçti, ve ben zindanda olduğumu da bilmedim. neler götürmüş hayatımdan ama artık buna üzülmüyorum, geçmişe değil geleceğe bakıyorum, bunu bile kendime bir artı olarak düşünüyorum, hayat ne de olsa tecrübe edinerek yaşanıyor, ben bu şekilde belki de çoğu kişinin girmediği bir patikaya girerek, hayatın farklı bir penceresine sahip oldum. din konusunda maalesef korkutularak büyüyoruz, ablacım sen de bahsettin bir çok yerde. tanrı çok merhametlidir, bunu biliyorum ki hiç bir güzel kulunu yardımından esirgemez. geçen gün kitapçıda tanrı sana küsmedi diye bir kitap gördüm, içini açtım, baktım, çok güzel şeyler yazıyordu. işte benim tanrım, allahım bu dedim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:39 AM. |