Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Mustang'in Rüzgarı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/3678-mustangin-ruzgari.html)

Mustang 17-02-2008 05:44 PM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Yıllar,yıllar ne çabuk geçip gidiyorsunuz.Kendime şöyle bir bakıyorumda ne çok şeyi tüketip neçok şeyi biriktirmişim.İyisiyle kötüsüyle yaşadığım herşey için Allaha şükürler olsun.Ben hayatım boyunca yaptığımçekimlere bakıyorumda mesela benim saçlarım çok düzdü her ne yaparsam yapayım bir türlü güzel bulelerim olmamıştı.Ama çocuklarımın saçları dalgalı ,onlarda düz istiyorlar.Bu siteye yazı yazmaya başladıktan sonra şunu fark ettim ki konuşuken daha etki iken yazarken daha az etkili ola biliyorum.Herhalde nedeni benim uzun süredir bir kaç kelimenin dışında yazı yazmamamdı.Kuranda önce oku sonrada yaz emri gelmişti.Hem okuyup hemde yazmalıyız.Buraya yazdıkça kendimi dahaiyi hissetmemin yanında dahaiyi ifadeede bileceğimi sanıyorum.Ben bilgisayarı yeni kullanmaya başladım yazmakta biraz zorlansamda sizin gibi dostlar buldugum için çok mutluyum.İyiki varsınız sizi seviyorum .Shamanic'e hayranım herkese her konuda bilgi verip destek oluyor Allah gücünü artırsın iyikivarsın. kiss3

hayalayaz 17-02-2008 08:13 PM

mustang'cığım sana öyle geliyor..yazıların çok etkileyici..birazda bakışa bağlı diye düşünüyorum, yani okuduğundan alman gerkeni almak için okuyorsan bir hazine değerinde, ama sadece okumak için okuyorsan teneke değerinde..yazdıklarınla bana kattığın hazineler için teşekkür ederim..sen değerli bir insansın senden'de ancak zenginlikler doğar, saygılı sevgiler

shamanic 18-02-2008 05:01 AM

mustang cim ben seni öncelikle değerli bir anne olarak tanıdım kızın vesilesi ile..

ama katılımların arttıkça görüyorum ki güzel kızının seni tanıtmasından çok daha değerli ve özelsin...

kendi güzel bilgi hazineni bizlere en doğal halinle bu kadar harika bir şekilde yansıttığın için ve yanımızda olduğun için sana..
seni bizimle buluşturan güzel kızına sonsuz teşekkürler...

atları sevdiğinin tüyosunu almıştık daha önce.. bu güzel resimler senin için... sevgiler..

http://i108.photobucket.com/albums/n...ages/im001.jpg http://www.resimde.com/wallpapers/te...zay800x600.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...PalFarnese.jpghttp://img.blogcu.com/uploads/sulugu..._unicorn16.jpg

Mustang 19-02-2008 05:49 PM

Ah canım nekadar güzel atlar böyle... Benim için atlar gerçekten özel hayvanlardır. Özgürlüğünü yaşadığı zaman sınırsız.Bağlandığı zamanda sonuna kadar bağlıdırlar.Kendimi bir mustang'e benzetirim içimde sınırsız dışarda kuralara uyan.Sahiplenen sadık ve koruyucu.Ben ara sıra saçlarımı savurarak dolaşmayı severim.Benim için söylemiş olduğunuz
güzel sözlere teşekür ederim.Benim de buradaki arkadaşlardan çok güzel şeyler öğerenmemen küçüğünden en büyüğüne sizlerle yaptığım bilgi alış verişi ayrıca buranın kaliteli oluşu kendimi rahat hissetmeme neden oluyor.İyiki varsınız . kiss3

Mustang 21-02-2008 02:41 AM

Sevgili günlük ,seninle olan hikayemizi şöyle yeniden bir okudum.İçimde ne varsa sana dökmüşüm.Acı tatlı herşeyi tabi ençokta annemi.Kızımla sevinişim ,yeni dostlarımla tanışmam hepsi çok güzeldi.Shamanic,hayal, hülya ,üçgömlek,siyah hepiniz iyiki varsınız.Sitede geziler yapıyorum,bilmedğim konulaı okuyorum.Bu aralar Ankara'da kar var.Ankara kara doydu uzun zamandır kışlar soğuk ama yağışsız geçiyordu.Bu seneki susuz yazdan sonra herkes yağsın diye dua ettik.Kızımla kar yağarken çaylarımızı ,kahvelerimizi alıp iyi keyif yaptık.Çocuklarım yanımda iken onlarla uzun sohbetler yapmak onları doya doya yaşamak istiyorum.Henüz aynı evde yaşarken birlikte yaşıyacağımız zamanın nekadar değerli olduğunu bilerek onları doya doya seviyorum.Hayatın bana verdiği en değerli hediyeleri,Gamze zaten en güzel sevgililer günü hediyem oldu.Ben hayatı ve sizleri çok seviyorum.İyki varsınız. kiss3

hayalayaz 21-02-2008 04:20 AM

günlüklerimizi okumak iyi oluyor..bazen anlık, veya çok uzun sürmeyen karışıklıklarım olmuş. bazen karışıklıklarım daha uzun sürmüş.o anda ne yaptığıma tekrar bakmak..şimdi olsaydı neler yapardım demek..ve artık bir konuya açıklık getirmek için bir çok çözüm üretebildiğimi görmek derin bir huzur veriyor bana..günlüklerimiz bizim içselliğimizin dışarı açılan penceresi diye düşünüyorum..veya içimizde biriken zehiri akıttığımız dert kuyuları..inşallah yakında o kuyulardan güzellikler çekeceğiz..hatta güzellikleri çekmeye başladık bile ..saygılı sevgiler

siyah 21-02-2008 07:01 PM

Günaydın
Bugün daha iyi bir gün kendimdeki değişimi ilk defa dün kabul ettim. Dün annem anjiyo oldu. Çok heyecanlıydı korkuyordu ilk defa bir iki yetişkin olarak yanyana oturuyorduk o çocukluğumda dizlerimi titreten kadın değildi ne kadar minyon ne kadar ufak tefekti içimde ne korku vardı ne öfke yaşamın üstüne gitmiş herşeye rağmen dedimdedikliğiyle kendi isteklerini yerine getirmişti... Annemle ben yanyana ama ben çocuk değilim içimde ne acı var ne öfke sadece ilgi isteyen bir insan korkularının yatışmasını bekleyen...
Koridorda ablamla birlikte bekledik benimle konuşmuyor hala içinde üstünlüğünü göstermek isteyen bir yan içimde ne öfke var nede birikmiş haksızlıklar ben büyümüşüm ben annemin annesi ablamın ablası....
Gerektikçe konuştum onunla içimde öfke yok... Ben büyümüşüm yanımda çocuk annem ilgi ve şefkat isteyen...
Yanımda eşim daha düne kadar kaybetmekten korkmadığım herzaman yanımda herzaman az konuşan çok destekleyen halimdeki prens olmayan her daim vefalı... Dün ben hayattaki yerimi kabul ettim... Hayalimde çok okuyan entellektüel herşeyi bilen bir eş vardı yanımda taşımak istediğim ama dün kabul ettim yanımda taşıdığım yada beni taşıyan insan çok daha değerliydi dün ben hayattaki yerimi üstlendiğim görevi doldurduğum boşluğu kabul ettim...
Sevgili mustang bunları senin günlüğünde hayalayaz'ın her daim yanımda hissettiğim güzelliğinde burada paylaşmak istedim. İyi bir gün dileğiyle...

hayalayaz 21-02-2008 07:25 PM

siyahım seni kutlarım. işte bu, dedim yazdıklarını okuyunca işte bu kadar...bu bakış açısı dahada gelişecek...değiştiremediklerimizi, belki güle oynaya değil, ama isyan etmeden kabullenmek...kendimizi kabullenmek..belki hayalimizdeki değil, ama yanıbaşımızda var olanın, güzelliğini görebilmek..tebirk ediyorum..arkadaşım içim doldu sevinçle..annene geçmiş olsun..tez saatte iyileşir..ne kadar doğru bilmiyorum..ama anjiyo olanların kişilik değiştirdiğini söylüyorlar..istermisin anacığınla yaşayamadığın o, güzellikleri bundan sonra yaşayasın..inşallaaaaah..eğer öyle bir şey olursa hemen yaz, ihtiyacı olsun olmasın, hiç önemli değil, valla ben benimkide sokarım anjiyoya. kiss3
saygılı sevgiler

siyah 21-02-2008 11:51 PM

,teşekkürler inşallah yaralarımızı kanatmaktansan sarmaktan yanayım. Değişsin yada değişmesin Allah selamet versin... Benim için zor olan kendimi kabul etmekti... Kendime yanlızlığıma sızlanmaktı... Dışlanmanın acısıydı... İlk defa gördümkü onlarda çok mutlu değilller... Almak üzerine kurmuşlar yaşantılarını hep almak vermek hep kıyas hep yarış sadece kalan ömrümü daha kaliteli yaşamak istiyorum... Benden de sizlere saygılı sevgiler iyiki burdasınız.

Mustang 22-02-2008 04:53 PM

Dün bilgisayarın başına hiç geçmedim.Kızkardeşimin kursuna gittik,ögle tatilinde yemeğe çıktık .Kardeşimle ve kızımla annemden gizli çok güzel vakit geçirdik.Annemden gizli çünki hemen bana gelmiyorsun bak nerelerde geziyorsun diyecek.Kardeşimle söylememeye karar verdik.Artık ikimizin birbirimizle iletişimimiz okadar azaldıki ne konuşacağımızı şaşırıyoruz nekadar acı.Hayatımızdaki sayılı günleri kısır çekişmelerle geçiriyoruz.Artık keşke demediğimi fark ettim, günlüğümle paylaştıkça ona eskisi gibi kızgın, kırgın olmadığımı fark ediyorum.Sadece insanların hayatlarına neler yaptıklarına hayret ediyorum.Hekesi bir tarafa bırakalım ben kendi kendimin efendisi olarak kendime emirler veriyorum .Dizim bir bebek kadar esnek çelik kadar sağlam olacaksın diye kendime hükmediyorum başarılı oluyorum.Kendimi seviyorum ve ben değerliyim.Dah evvelsi gün günlükleri gezeken siyah'cığımseni düşünmüştüm siyah epeydir yok diye duygularını benimle paylaştığın için teşekür ederim.Öncelikle annene geçmiş olsun.Ayrıca sanada geçmiş olsun geçmişin seni incitmesinden kurtuluyorsun .İnsanları olduğu gibi kabul edip onlara farklı roller vermemeyi öğreniyorsun.Hayatımızı bu yaştan sonra bizim şekillendireceğimizi unutma hayattan iyi çekimler yap.Geçmişini unutma ama geçmişede takılıp kalma.Sana bu söylediklerimi benim kendi kendime uygulaya bilmem inanki çok vaktimi aldı.Daha önce bana yol gösteren hiç kimse olmadı .Ben bir çok şeyi her zaman olduğu gibi deneme yanılma yöntemi ile kendim öğrendim.Şimdi buraya yazmaya başladığımdan beri sizlerinde benimle benzer sorunlar yaşadığınızı gördükçe yaşadıklarınızı birlikte paylaştıkça insan yalnız olmadığını görüp kendinince çözümler ürete biliyor ve kendini suçlamaktan kurtuluyor.İnşallah hayat sana bundan sonra iyilikler güzelikler mutluluklar gönderir.İyiki varsınız sizleri seviyorum hepimize iyi günler diliyorum. kiss3

siyah 22-02-2008 05:53 PM

Bende sizleri ve burda olmayı seviyorum hiçbirinizi fiziksel olarak tanımıyorum ama o kadar çok şey paylaştıkki... Dün benim doğum günümdü (kendime acıma günüm) yani geçen senede dahil öyle geçirdim her doğum günümde içimdeki yara biraz daha derinleşirdi. O kadar çok odaklanmıştımki annemle yaşadığım geri çevrilişlere bir hafta önce ablamın doğum gününü kutlar benimkini es geçer yada mutlaka bir ayrım yapar yada canımı acıtacak bir şeyler yapardı benim canımda zaten hazır acımaya tetikte acıyı kapmak için ama dünü öğle yaşamadım arkadaşlarım eşim çocuklarım bana çok güzel bir gün ve neredeyse iyiki doğmuşum dedirtecek bir gün hediye ettiler... Son oniki yılımı anne ve abla sevgisine odaklanarak geçirmişim benim beklentim artıkça onlarım kabalıkları artmış sanki aklımda başka hiçbirşey yok sadece onları düşünmüşüm o kadar çok şeyi ihmal etmişimki sanırım kendime ve hayata çevreme hiçbirşey katmamışım ölü gibi ruh gibi tam oniki yıl. Demektir ki hayata hiç inanmamışım bu süre içinde . Kabuğumu her geçen gün dahada kalınlaştırmışım bu zıhtan sızabilmek ancak çok inatçı insanların israrı ile olmuş bu gün buradayım mutluyum iyi varım inşallah... Kızım Su senin çocuğun olduğum için çok mutluyum yazmış.... İnşallah her geçen gün hayatla dahada barışır kendime ve çevreme yararlı olurum... Sevgiler

hayalayaz 22-02-2008 06:18 PM

mustang cığım
belkide farkında olmadan,birbirmize rehberlik ediyoruz, hayata dair başarıları okudukça..aynaya bakıyorum..bazen bir günlüğe yazılmış mesajı okurken, benimde pek başarılı olmadığım, fakat başka şeylere odaklandığım için, gözardı ettiğim eksik yönümü farkediyorum..en güzeli artık kendime salak demeden kabulleniyorum durumu..ve değişimi o yönde' de sürdürüyorum..öğrenmenin yaşı yok..dün geçti, yarın henüz gelmedi..şimdi, bu an çok önemli diyorum ikinizide kocamaaaan öpüyorum.. kiss3 siyahım sana ekstradan bir öpücük daha..sen bu yıl gerçekten doğdun..küllerinden var oldun..iyiki doğdun anka kuşum..iyiki varsın..vazgeçmediğin için..burada olduğun için saygılı sevgiler kiss3

Mustang 22-02-2008 10:45 PM

İyiki doğdun Siyah .Bunu burada benimle paylaşman gerçekten çok hoştu.İnşallah bu sene gerçekten iyiki doğarsın .İçindeki yüklerden kurtulup gerçek seni yaşarsın.Hayat kimse için feda edilecek kadar uzun vede
değersiz değil .Önce ben demeyi öğrenmek gerekiyor.Ben bu gün eft ile ilgili bölümü okudum ,çok tutum tam
bana göre sanada okumanı tavsiye ediyorum.Ben denemeye başlıyorum en kısa zamanda da kitabını alıp okuyacağım.Hayata kendi gözlerimizle baka bilmek dileği ile iyiki doğdun SİYAH İYİKİ DOĞDUN SİYAH kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

Mustang 25-02-2008 05:37 AM

İki gündür eft ile ilgili araştıma yapıyorum.Mürüvvet Muratın kitabını aldım okuyorum .İnşallah banada faydası olur.intrnete gezerken çeşitli şeylerle karşılaştım ilginçti .internet hayatıma girdiğinden beri çok şey öğrendim bir çok konu hakkında araştırma yaptım .Defterime yazılar yazdım siteye yazılarım oldu.En önemlisi günlük tutmam oldu daha öncede denemiştim ama sabah kalktım kahvaltı yaptım falan filan günlük rutinleri yazdığım için vazgeçmiştim.İnsanın içini dökmesi geri dönüp tekrar bakması kendisi ileyüzleşmek gibi oluyor.Secret kitabındaki sorunların üstünü örtmek sorun olan hiç birşeyi bazen sorun olmaktan çıkarmıyor.Ancak secret'la birlikte eft ,nlp gibi tekniklerde uygulanmalı.Sorunları çözüp olumlamalarla hayatımızı en iyi şekilde yaşamaya çalışmalıyız.Yaşam kalitesi çok önemli bir konu eniyi engüzeli yaşama şansımızı neden kulanmayalım.Bizim nesil çok karambole geldik diye düşünüyorum .Ben çocuklarımı bile planlayarak yapmadım.Halbuki insan hayatı nekadar önemli .Hayat anne karnında başlıyor.Anne nekadar bilinçli ise çocuğa verebilceğinin ne olduğunu bilerek onu karnında eğitmeye başlıyor.Doğduktan sonra yapılan her hareketimiz onun ilerki hayatına çok büyük etkileri oluyor.Yapılan yanlışların derin izleri oluyor.Yaşama kaliteli bireyler hazırlamak için hazırolmadan dünyaya çocuk getirmemeliyiz.Önce kendimizi sonrada çocuklarımızı iyi yetiştirmeliyiz.Anne babalar lütfen kendiniz ve aile içi hayatınız hazır olmadan sırf ben istiyorum oldu diyerek çocuk doğurmayın.Evlilik hayatınızdaki sorunlarınızın kurtarıcısı olarak çocuk yapmayın hiç bir çocuk biten bir evliliği kurtaramaz sadece erteler.Hayat daima insana tecrübeler yaşatır ,yaşanmışlardan ders alabilmek ve ugulaya bilmekinsan için bir kolaylıktır.Ama hep yaptığımız şey kendi tecrübelerimiziedinmektir.Bir musibet bin nasihatten iyidir demişler ya.Kafam çok dolu ,bu gün anneme gitim geldikten sonra eft yaptım .Bakın fadası olduki ancak aklıma geldi.Deneyelim bakalım ne olcak?

hayalayaz 25-02-2008 07:53 AM

mustang cığım eft yi yaptıktan sonra sedona yöntemi ve deep peat'ı da yap çok faydası oluyor..

Mustang 26-02-2008 01:15 AM

Merhaba ,insanın kendi için birşeyler yapması ne kadar zormuş .Geçmişte beni üzen olayları hatırlamaya çalışıyorum.Üstlerini öyle kalın örtülerle kapatmışımki sorun çok derinlere kaçmış.Of 44 yılın birikimi benim
ev çok toz duman .İşe en kronik olandan başlıyorum .Annemden bakalım ne yapacağız,sonra eşim ve
diğerleri.Hayal'ciğim denememi önerdiğin metotları bende duydum ama önce eft alamaya çalışıyorum .Hepsinimi bir arada uygulamam gerkli.Bu konu hakkında bilgin varmı.Bu gün kendime kol ve diz ağrılarım için eft yaptım çok iyi geldi.Ayrıca
listeleme yaptım hangi konularda uygulamalıyım diye of neçok şey varmış. yrl78

hayalayaz 26-02-2008 01:37 AM

mustangcığım işin doğrusu ben eft de pek bir netice alamadım, daha sonra sağolsun keops taaa afyonlardan gelip bize deap peat ve sedona için karma bir seminer verdi..ben sedonadan' da değil ama deap peattan daha kolay netice alabiliyorum..deep peat eft nin daha kolay olanı, bana göre..ben öyle günler süren çalışmalarda pek istikrar sağlayamıyorum..istersen notları sana gönderebilirim veya daha geniş bilgi istiyorsan kitapları var piyasada..keops bize bu yöntemlerin hepsini kokteyl edebileceğimizi öğretti..ama ben ayda yılda bir olsada rakıyıda sek içerim..bu çalışmalarında her birini tek tek uygularım..kişi kendisine yararlı olanı bulup yapıyor bir şekilde, sana kolay gelsin..çalıştıkça altta yatan nedenler ve hatırlamadıkların bir bir ortaya çıkar kendiliğinden..hiç merak etme..bazen ay ben bunamı kırılmışım dediğimiz bir kahkaha attığımız o kadar çok olay varki..hatırladıklarının seni daima güldürmesi dileğiyle saygılı sevgiler..

Mustang 26-02-2008 05:11 PM

Benimde kafam karıştı hangisine önce yapsam ,hangisini nasıl komut vererek söylesemdiye .Sendeki notlarını gönderirsen sevinirim.Nekadar çok kaynak olursa içinden kendine uygun olanı seçiyorsun.Hayatımda hep çok seçnekli olan şeyleri sevdim dayatmlardan hoşlanmam.Bu yöntemleri çocuklarım küçükken öğrenmiş olsaydım onların birçok korku veendişelerini yok ederdim.İnsan içinde biriktirdikçe daha sonra gülse bile o an içi acıyor.Küçük şeyler kocaman buz dağları oluyor.İyiki varsınız bir konuyu araştırırken hep takıldığım yerdebazen bıraktığımda olmuştur ama bu sitede sizlerle paylaşınca kaldığım yerden devam diye bilmek güzel bir duygu. smiliyface

hayalayaz 26-02-2008 09:53 PM

hemen gönderiyorum..ama detaylı bilgiler yinede kitaplarda..biz seminerde uygulayarak öğrendiğimiz için bu kadarı bize yetti..umarım ihtiyacını görür..

Mustang 27-02-2008 10:03 AM

Merhaba günlük ,hayatımda farklı bir dönemi yaşamaya başladım .Kendimi keşfe başladım,şimdiye kadar yaşamam gerektiği için yaşamışım ama şimdi farkında olarak yaşamayı seçiyorum.Kendimi seviyorum ve önemli buluyorum.Yıllarca birşeye üzülünce hep boğazıma bir yumru otururdu , korktuğumda ,heyecanlandığımda da oluyordu.Bu soğuk algınlığındaki gibi kolay geçmezdi .Hani boğazına inmek varya işte öğle.Bir gün Gamze çikolata yerken kağıdı boğazına takılmıştı az daha boğuluyordu çok zor çıkardık.O günden sonra yaşadığım olaylardan en çok boğazımetkilendi.Ben çocukken de bir şeye tepkimi veremezsem boğazım ağrırdı.Benim hassasnoktam boğazım. Eft yaparken şunu fark ettim ,benim hayatım boyunca hastalıklarımın geçtiği bölge boğazımolmuş.Sorunlrın üstüne gitikçe ağzımdan boğazıma kadar yara oldu ama pes etmek yok.EFT benim kol ve diz ağrılarıma çok iyi geldi.İki gündür uyguluyorum ağrılarım %50 azaldı.İnsanın bütün mucizeleri kendinde yeterki farkında olmak ve ne yapacağını bilmek gerek. kiss3

hayalayaz 27-02-2008 10:48 AM

günaydıııııın
mustangcığım...kendimizi ifade edemediğimiz zaman..saygıdan, kaybetme korkusundan, veya korktuğumuzda çığlık atamadığımız, vs vs zaman bundan boğazımız hasar görüyor, istersen elini boğazına koy, bu hareket senin bio enerjini harekete geçirip boğazını iyileştirecektir...KENDİMİ VE YARATICI DÜŞÜNCELERİMİ ÖZGÜRCE İFADE EDİYORUM ;diye bir olumlama yaparsan bunu aşacağını düşünüyorum..yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaşımız bu tür olumlamaları yazmıştı sitede, o zaman güzel bir kaynak demiştim..bir insanı insan yapan tüm düşünce ve eylemler boğaz yoluyla sese dönüşüp ifade edilir..eh bizimde kendimizi ifade etmemiz sen küçüksün sus bakim lerle engellenmeye başlandığı için..boğazımızın bu duruma gelmesi kolay..banada hasbel kader sabah bir telefon eden olursa iyi günler beyenfendi diyerek kapatıyor telefonu..veya önce telefonda tanıştığım bir insan benimle görüşmeye geldiğinde gözlerini benden 70 cm yukarda tutuyor.beni oralarda göremeyince yavaş yavaş aşağılara iniyor bakışlar..o sesin kelli felli, boylu poslu bir kadına ait olduğunu düşünüyorlar ilk önce ..boğazımız çok hassas ve bizim özümüzü sese dönüştürdüğü için büyük bir özeni hak ediyor..en az bedenimizin diğer bölgeleri kadar, sana notları dün gönderdim..inşallah almışsındır..nette bir olumsuzluk olduğu için almadıysan tekrar gönderirim..saygılı sevgiler

Mustang 27-02-2008 01:18 PM

Hayal'ciğim notlarını aldım şimdi uyulamaya gidiyorum bakalım sonuç ne olacak .Oğluma kitapları sipariş verdim .heryerde elimin altında olması iyi oluyor.Notlar için teşekürler... kiss3

Mustang 27-02-2008 07:18 PM

Aman Allahım ne çocuk yarabbi tam herşeye güzel bakmaya başlamışken telefon açıp anne yarın kan testi yaptıra bilirmiyiz arkadaşımda hepatit c çıktı diyip yüreğimi ağzıma getirdi .Kendininde eli ayağı titriyor,hemen bilgi sayardan araştırıp bulaşmanın kan , kan nakli veya cinsel yoldan olduğunu söyledim biraz rahatladı.Arkadaşıda kulağını deldirmiş o zaman bulaşmış ola bilirmiş. Bukonuda bilğisi olan varmı birlikte aynı şişeden su içmişler ona çok korkmuş .Ben her zaman derim hiç kimsenin birşeyini kullanmayın diye benimle dalga geçiyorlardı.Kocaman adam oldu hala içindeki küçük oğlanı ilk günki gibi yaşatıyor.Benim içinde hala o küçük oğluş olması güzel onu çok seviyorum. kiss3

hayalayaz 27-02-2008 10:46 PM

doktora götürdüm geçenlerde,( çok oldu) üşütmüş benim tohumluk..o ayakta duruyor beni oturttu zorla ...kadınlar var..konuşuyoruz..herkes çocuğunun gece nasıl ateşler içinde yandığında bahsediyor..bende konuşuyorum..sirkeli sulardan falan bahsediyorum..cayır cayır yandı evladım..kötü kötü öksürdü çocuk diyerek...ordan densizin biri ..sizin çocuk kaç yaşında diye sordu..bende ayakta duran oğlumu gösterdim..eee, çocuk değil adam olmuş dediler..önce bir utandım..sonra düşündüm..yüz yaşınada gelse..başkaları için adamda olsa benim çocuğum...normal zamanda böyle değilim ama hasta, üzgün olduğunda..benim kuzum, aslında, insanlar haklı.. evlenmekten korkan,yakında 30 zuna basacak olan, vede biraz daha evlenmezse tohuma kaçmış olarak kabul görecek olan bir herif işte... ama gelde bana sor...

Mustang 28-02-2008 10:33 AM

Bu sabah erkenden kalkıp çekim yasası meditasyonunu dinledim.Ay çok güzel olmuş .Hayal'ciğim sana teşekür ederim.Allah ne muradın varsa versin.Herşeyi yapıyordum ama kendimi ışıkla doldurmayı beceremiyordum .Sağol canım sayende artık yapabiliyorum. Dün sedona yönetimi kitabını aldım .Bu günde p.e.a.t alacağım.Bu kendini geliştirme olayının dipsiz bir kuyu olarak görüyorum .Her taşın altından yeni bir şey çıkıyor.Bakalım daha neler başarırım. kiss3

hayalayaz 28-02-2008 10:54 AM

Mustang'cığım hayırlı olsun..bu öğrendiklerimiz hazine değerinde, düşünüp bulan, geliştiren , kitap haline getiren ve emeği geçen herkesten allah razı olsun..düşünsene gelişim..doğduğumuz günden son nefesimize kadar sürüyor..ve bu bilgiler bize o, uzun yolculukta, ne kadar yardımcı..ve allah bizdende razı olsun..çünkü, yaşamımızın hangi nokatsındayız..yeni başlangıçlar zor demedik..değişimi kabul ettik ve eyleme geçtik..ne kadar başarırız bilmiyorum..nokta kadar başarı bile hiç başarmamaktan iyidir...diye düşünüyorum..başarmaya gönüllü olnlara saygılı sevgiler... kiss3

Mustang 28-02-2008 12:43 PM

Bende sanki hazine bulmuş gibi hissediyorum.İnsanın kendi için birşeyler yapmaya ne zaman başlarsa başlasın , hiç birşey yapmamasından önemli .Kendinin farkında olmak bundan sonraki yaşamımız için kendimize yetebilmemiz , bizim en büyük kazancımız olacak.Ben geçensene bir çekim yapmıştım farkında olmadan.Çevremde birşeyler anlatığımda yüzüme bu ne diyor diye bakmayan .Beni anlayan benimde kaşımdakini anlaya bileceğim insanlar olsun birlikte yaptıklarımızı paylaşalım istemiştim .Bizim oturduğumuz yerdeki insanlardan bunu beklemek biraz zor.Onlar insanın ne giydiği ile ne yediği ile neye bindiğiile ilgililer.Beni hiç açmıyorlar , onlarlada oluyorum birazda olsa değişiklikler yapıyorum amakendinde olmayınca benin çok vaktimi alıyorlar.Busiteye girdiğimden beri kendimi olmak istediğim niteliklerde insanların arasında buldum .Bu bile insana coşku veriyor. Bu coşkuyla ben daha neler yaparım.Geçen sene kendimi çok kötü hissediyordum,yorgun ,hayata karşı umutsuz ,kırgın ,neyapacağını bilmez bi haldeydim.Önce secret sonra hayatım değişti ve şimdide diğer kitaplarım oh be dünya varmış insanın kendi sularınyüzmesi çok güzel oluyor.İyiki varsınız siziseviyorum kiss3

Mustang 29-02-2008 09:15 AM

Merhaba hayatın farkında olmak ,hayatıma kendim yön vermek neistediğini bilmek ...Bunları daha önce yapamamış olmak beni eskisi kadar rahatsız etmiyor.Kendimi bundan sonraya proğramlıyorum ne yapamadıklarım değil ne yapacaklarımı düşünmek istiyorum.Benim hayalim hep küçük şirin bir kitap kadfem olsun.Kendince mönüleri olsun ,kitap kurtları ile hoş sohbetler yapılsın.Ben denizi seyretmeyi severim mümkünse deniz kenarında olsun.Canım istediğinde seyahat edebileyim .Benim çocuklarım vardır benim doğurmadığım annelerinden korkup çekinmezler benden çekindikleri kadar.Bilirlerkionları çok severim hata oğlum bazen kıskanır şu şımarık şeylerden bıktım diyeşikayete başlar.Çocukların saf enerjilerini hissetmek bana hep iyi gelmiştir.Hayatımdaki keşkeleri bir tarafa bıraktım ama bir tanesini hep söyleyeceğim .Keşke öğretmen olsaydım.Çocuklarımı seven onları aydınlık gençler olarak yetiştirmeyi isterdim.Öğretmen olamadım ama öğretmeye devam ediyorum.Benim hayatım kısıtlı bir çevrede geçiyor, günlük gördüğüm kişi sayısı 3-5kişiyi geçmez .Ama busite ve sizler bir çok kişi oldunuz hayatımda bana süper geldiniz .Hepinizi çok seviyorum.Herşey gönlümüzce olsun kiss3

Mustang 02-03-2008 10:20 AM

Kendimle çıktığım yolculukbazen dümdüz ovalarda ,yeşililklerin arasında bazen sakin deniz kenarında,bazende dimdik bir dağın tepesine tırmanıp daha sonra aşağıya nasıl ineceğini bilmez bihalde çare ararkenki gibi.İnişler çıkışlar ve dinlenceler.Ama en güzeli hayatın bize verdiklerinin sonuna kadar farkında olmak ve şükrede bilmek.Sabah yataktan sağlıklı kalktığına ,Allahın sana verdiği nimetlere ,doğaya ve daha bir çok şeye çok şükürler olsun.Ben eskiden beni rahatsız eden şeylere aman bunu hiç sevmem şunu beğenmiyorum bunun rengini sevmedim gibi kusurlar bulurdum .Artık kusur olarak görmemeye başladım daha çok renk ve çeşit diyorum.Soğuktan hiç hoşlanmam hata bi ara bende keşke ayılar gibi kış uykusuna yatsamda bahar gelince uyansam diye söyleniyordum.Artık kışı sevmesemde yazı özlemeyi seviyorum.Nekadar şanslı olduğumu ya hep kış yaşanan bi ülkede yaşasaydım ne yapardım diye düşünüyorum.Hatta bu sene karı seyretmekten zevk bile aldım.Hepimizin yaşamında hoş anların olmsı ve o anların değerini bilmek dileği ile hoş ve huzrlu kalın. kiss3

hayalayaz 02-03-2008 10:40 AM

günaydııın..
bende yaz ve güneş çocuğuyum..çok severim..kış geldimi içimi karartılar basardı..şimdi gitmek bilmez bu diye..ve ben bunu izmirde söylüyorum.. utananadam..ayıp bana, bizim kışımızdan ne olacak..her yıl birkaç gün ayaz yapar okadar..zaten mevsimlerde değişti..artık 4 mevsimi yaşamayı öğrendim demek isterdim..ama içlerinde en çok sevdiğim yinede güneşli yaz ve bahar günleri..sonbaharla kışa artık küs değilim..şimdilik elimden bu kadarı geliyor..
artık kendimden daha bir eminim..yürüdüğüm yol hangi materyalle döşenmiş olursa olsun..ben o yolu yürüyorum..ve önüme engel gibi görünen bir şeyler çıkarsa, bunun bana baştan kazandırılmış bir oyun olduğunu bildiğim için fazla umursamıyorum..bu gün itibariyle benim geldiğim nokta bu..bakalım yol beni nereye götürecek..iyi yerlere gideceğimden eminim..bu işin en güzel yanı yolumu yürüken aynı yolu yürüyen başakalarıyla arkadaşlık edebilmek..iyiki varsın ve burdasın..

Mustang 02-03-2008 11:19 AM

Bende yazı sıcağı pek severim hani güneşin içine huzur veren ısıtan sarıp sarmalayan sınırsızca özgürce verişi.Ben meditasyon yaparken o sıcaklığı hissediyorum.Kışı sevmememin bir nedeni de kışın doğmam her halde hayatım boyunca hep üşüdüm.Benim ellerim ve ayaklarım hiç ısınmaz.Evliliğimde kışın olmuştur.Gamzemide kışın doğurdum.Ama oğluşumu yazın doğurdum.Hayatımdaki kış olaylarını böylece sonlandırdım.Ankarada kış yaşmak gerçekten zor.Bu sene halime çok şükrederek yaşadım evim sıcacık bolluk ve bereket içinde iken Allah binlercekere şükretim.Bize verdiklerinden olmayanlarada versin istedim.Kışı bu sene eğlenceye çevierdik.Hayatımıza renkler katık kremalı kahveler kestanelerve kar manzaraları çok güzeldi.Yazada inşallah İzmire gelme ihtimalimiz var.Görümcemin torunun sünneti için.İzmiride çok severim .Deniz olsunda .....Hayal'ciğim piramiti bizde yaptık kırmızı olması şartmı ben altın yaldız yapsam olurmu.Altının maddi değerinden çok rengini seviyorum değerlide olursa fena olmaz hani.

hayalayaz 02-03-2008 11:44 AM

mustangcığım ben sabırsız olduğum için ( bir şey istedimmi, koca olsun bu gece olsun tutumuna girerim) kırmızının sıcak, canlı,çoğaltan ve hızlı enerjisini severim..ama sarının enerjisinede söyleyecek söz bulamam doğrusu..içsel bir yolculuk bu yanlış yapmak mümkün değil..içinizden gelen o, yumuşacık ses ne diyorsa o, doğrudur..altın asil bir madendir asaleti ve vakarı çağrıştırır, piramidin gözümde belirdi muhteşem bir görünüşü var, hayırlar getireceğini biliyorum..daha fazlasını diliyorum..ona her gün sevgiyle bak..mümkünse dokun ve sevginin enerjisini ona yükle, ve ondan beklentin her ne ise zihinsel olarak anlat..bu hem onu senin istediğin doğrultuda proğramlayacaktır..hemde senin beklentinin bir an önce tezahür etmesini sağlayacaktır..çünkü düşünce çok hızlı bir enerjidir..ulaşması gereken yere çok hızlı ulaşır..saygılı sevgiler

Mustang 02-03-2008 11:20 PM

Biraz önce centin günlüğüne yazı yazıyordum elektirik kesilip geldi bütün yazdıklarım gitti.Ay zaten ben zor yazıyorumBide silindi. Busite iyiki var hesapsızca atıp tutuyorum .İçimde birikmiyor.Ben yarın anneme gidiyorum kemik taraması yapılacak hastaneye gideceğiz.Kemik taramasının sonucuna göre hastaneye kaçgün yatacak ne yapacagız belli olacak.Annemin idrar yolları enfeksiyonu geçmedi.Kafasına göre aldığı antibiyotiklere bağışıklık kazndığı için fayda etmiyor.Doktor ateşi yükselmediği sürece yapacak birşey yok dedi.Ah be annem kendine neler yaptın, şimdi kendide bizde çekiyoruz.Artık ikimiz hiç birşey paylaşamıyoruz sanki birbirimizle bağlarımız iyice koptu.Onun yerine babamla dost olduk .Canımıniçi onu hepsevdim anneme rağmen bir birimizi hiç kırmadık.Canlarım allah hepimizin gönlüne göre versin kiss3

cent 02-03-2008 11:29 PM

Mustang canım neler yazdıydında gittiydi hı meraktan ölürüm şimdi cilgin897

canım annen için geçmiş olsun allahtan şifalar yagsın bir tanem yüregini serin tut iyi olur inşallah sevgiyle kal kiss3

Akulina 03-03-2008 04:29 PM

http://img525.imageshack.us/img525/967/horseru4.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/9...59a9ea348a.jpg
Mustang'im,çabutkabam:)))
Bakıyorumda değişimine,gerçekten iyiki nete bulaştırmışım seni...Her ne kadar,çok zaman geçirip bize ortak olsanda:)bu çok iyi oldu...Hem çözümde ürettik,bu ortaklığa...
Umarım bugün iyi gelirsin oradan...Ki artık seni daha sakin görüyorum...
Düşünüyorumda bizim en büyük kazancımız ne oldu biliyormusun,insanlara onların istedikleri sözleri söylemeyince,onların istedikleri durumları yaşamamış olduk...Bu çok büyük bir kazanç bence...Eskiden bunu anlamıyordum ve herşeyi içimde tutmaktan nefret ediyordum...Sonra bundan kurtulmaya başladım...İnsanlarla çatır çatır konuştum yeri geldi...Sonra o konuşana baktım,bana çok yabancı biri...Çünkü ben öyle biri değildim...Şimdi artık daha sakinim...Ve sakinliğimide seviyorum...
Bazen ileriyi düşünüyorum...Bu bende merak uyandırıyor...Bu tıpkı vavvv 2000 yılında 16 yaşımda olacağım,dediğim zamanki gibi,heyecan veriyor bana:)))
Ama şunu biliyorumki,hepimiz ilerde kafamıza koyduğumuz herşeyi elde edeceğiz...
Bu yılın sonunda bile büyük büyük aşama kaydetmiş olacağız...
kiss3

Mustang 04-03-2008 09:52 AM

Dün yine annemle aramızdaki duvara bi tuğla daha koyduk.Hastanede beni çileden çıkardı.Aman ya ,kocman sedyenin üstünde zaten kilosuda var beni kaldır yatırlarla geçen 1,5saat .Kardeşlerim işlemler için koştururken ben başında kaldım.Oda bana performansını sergiledi.Yok geçenlerin topuk seslerine gıcık oldu vay efendim temizlik arabası nasıl gürültü çıkarıyormuş.Kendime eft yaptım kimselere göstermeden içimi ışıkla doldurdum Hayal'in sesini düşündüm .Artık eskisi gibi kendimi harab etmiyorum .Şimdi öğrendiklerimi uyguluyorum.Canımın içi beni nekadar iyi tanıyor aynen oresimdeki gibi denize bakmak bütün sorunların üstesinden gelebilmek için enerji toplamak istiyorum.Ben şimdi arada bu resme bakarak idare ederim.Kuzucuğum seni ve kardeşini çok seviyorum iyiki varsınız .Annemin bana sarılmamasını size sarılarak ve sizinde bana sarılmanızla telafi ettim .Arkadaşlarıma sevgi ve şevkatle sarılırım onlardanda aynı şekilde bana yansır .İçimdeki sevgiyi yansıtmak bana hep güç verir.Şimdi diyeceksinizki belki gösteremiyordur ama kardeşlerime gelince sarılıyor onlara sevgisini gösteryor.Aman çokta önemli gelmiyor artık.Osevmezse sevmesin benim beni seven birsürü sevenim var.Benimde bisürü sevdiğim var kimsenin beni sevmesini bekleyecek değilim ben severim.Ağaçları çiçekleri denizi güneşi ve daha birçok şeyi.En öncede kendimi seviyorum hayatın bana verdiklerine şükrediyorum ve vereceklerinide büyük bir içtenlikle kabul ediyorum.Hayata pozitif baktıkça kendimide iyi işler yaparken buluyorum.Hepimizin gönlünden geçen başımıza gelsin.

Mustang 05-03-2008 09:21 AM

Bu gün Hayalin çekim yasası medisini yaptım .Önceleri yaparken ayaklarını hisset dediğinde ayaklarımı oynatıyordum .Ama artık oynatmadan hissetmeğe başladım.Bugünki çok daha iyi oldu sanırım sadece dinlemek bile işe yarıyor mediden yüzümde kocaman bi gülümsemeyle yerimden kalktım.Hayatımızın bi dönemini nasılsa yaşlı geçirecegiz hiç değilse yüzümüze baktıklarında huzur çizgileri olsunistiyordum.Hayat şartlarının beni zorlaması ve kendimi sıkıyor olmam buna engel oluyordu.Ben hayatımın hiç bir döneninde dişlerimi sıkmadım hatta doğumlarımda bile .Ama şu son 5sene beni çok zorladı öğle birşeyki dişlerime dolgu yaptırıyorum dolgu dişlerimi sıkmaktan düşüyordu.Ağustos ayından beri çekim yasasını uyguluyorum.Artık kendimi eskisi kadar sıkmadığımı fark ettim.Hayalin medisinden sonrada bi rahatlama bi huzur geldi kendimi artık hiç rahatsız hissetmiyorum.Eski kramplarımda geçti .Hayal'ciğim senin enerjini de hissediyorum sanki iyiki varsın gönlünden geçenler hep seninle olsun. kiss3

Mustang 05-03-2008 06:18 PM

Kayınvalidem aniden misafir kabul etti.Bana hiç sormadan,eskiden olsa sinirlirim zıplardı .Bugün çok sakindim eşim bile hayret etti.Bende büyük aşamlar var.Misafiri çok severim,benim kızdığım misafirin gelmesi değil bana sorulmaması idi.Artık bunuda eskisi kadar önemsemiyorum.Gelene hoş geldi gidene haşçakal diyorum.Herşeyi güler yüz tatlı dille çözüyorum .Benin hakkımda gitiği yerlede olumsuz konuşmalar yapıyor herhalde gelen bana tavırlı geliyordu giderken canım lütfen bizede bekleriz nekadar iyi bi geliniz var diye gidiyorlar .Ben sadece kendim gibi davranıyorum. kiss3

Mustang 06-03-2008 10:29 AM

sabah ları eken kalktığım için meditasyonu sabah sesizliğinde yapıyorum.Bu gün şunu fark ettimki hani Hayal diyorya negaif enerjinin içinizden geçip gitiğini hissedin hatta olumlu enerjiye dönüştürün .Bende en çok negatif olmama sebep olan kişi kayınvalidemdi artık onu hiç önemsemiyorum onun yaptığı olumsuzluklar sanki içimden akıp gidiyor.Eskiden içimde birikiyordu buda bende bi çoksıkıntı yaratıyordu.Bir isannın başka bi insana sıkıntı vermesini aklım almıyor insan bilmeden olan şeylere kızamıyor ama bilerek ve isteyerek yapılınca ozaman tepesinintası atıyor.Nasıl biriki kendinden başka kimseyi sevmiyor.Çocuklarını kendine köle olsunlar diye dünyaya getirmiş onların hayatlarıyla oynamaktan zevk alan biri.Benim eşim tekstil mühendisi iş imkanları İstanbul ,İzmir ,Adana gibi yerlerde ama annesi Ankradan başka yerde olmamasını istediği için kendi işini yapamadı.Kendi işidışında biçok işidenedi ama annesine işde beğendiremedi.Şimdi hiç hak etmediği bi hayatı yaşıyor ve yaşatıyor.53 yaşında artık hayattan bıkınlık ve bezginlik içinde şu son iki yıl içindede iyice zorlandı annesi ile benim aramızda kalıyor.Gerçi ben fazla bir şey söylemiyorum ama annesi hiç durmadan şikayet ediyor .Allah yardımcısı olsun.25 yıllık evliliğimizde hayatımızı cehenneme çevirdi eşim eskiden annesini savunuyordu buda beni çileden çıkarıyordu.Haklıda olsa haksızda olsa onun dediği oluyordu,buda bizim evde savaş baltaları hazır beklememize neden oluyordu.Onun yüzünden kaç dünya savaşı yaşandı bizimevde ama sonuç eşimde bazı şeyleri gördü.Artık biçok şeyden bin pişman ama nafile giden zaman geri gelmiyor.Bir insan düşünün ki ben 25 senedir bana karşı yapmış olduğu en ufak bir iyi şey görmedim veyapmadı teşebüs dahi etmedi.Hayatımızdaki bütün önemli günlerde sıkıntı yaşamamıza sebep old.Benim hayatımdaki kara delik olarak görüyorum.Ama artık beni rahatsız edemiyor.Derin derin nefes alıyorumve onun olumsuz etkisini içimden süzülüpgitmesine yok olmasını sağlıyorum.Kendimi huzurlu hissediyorum.İyiki varsınız sizlerden çok şeyler öğrendim halada öğrenmeye devam ediyorum .Bu günde değişik bir bölümünü gördünüz hayatımın ama olsun buda benim hayatımdaki zorlukların bi parçası koyu renkli bölümü ama artık onlarda fulu olmaya başladı inşallah silinipgiderler.Sevgi ile kalın. kiss3

Mustang 06-03-2008 11:30 AM

ÇOCUGUNU ÖYLE KARSILA KI;
eve geldigi zaman, en güzel yere geldigini hissetsin....

ESINI ÖYLE KARSILA KI;
yanina geldigi zaman, en dogru insana kavustugunu hissetsin....

ANNENI ÖYLE KARSILA KI;
dogumundaki agrilari lezzetle takas etsin...

BABANI ÖYLE KARSILA KI;
ömür boyu bir baska evlada imrenmesin...

FAKIRI ÖYLE KARSILA KI;
ona serdiginden büyük, bir dua sofrasi sersin....

ZENGINI ÖYLE KARSILA KI;
Senin gönlünü gördügünde, kendi gönlünün fakirliginden kahretsin.....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:27 PM.