Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Mustang'in Rüzgarı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/3678-mustangin-ruzgari.html)

corlumemet 04-08-2008 01:39 PM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
Merhaba abla bir kişiyi daha sevginle aydınlatmışsın seni kutluyorum alk78


Su_Duru 04-08-2008 02:13 PM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
Sevgili Mustang son bir kac gundur uzun uzun siteye girip konulari ve gunlukleri okumuyorum...
fakat senin gunlugunu severek takip ettigim icin okumaya basladim fakat cok buyuk bir saskinlikla, ve uzulerek okudum, ve hepsini okuyamadim cunku yuregim daraldi...cunku kendimi suclu hissetim....sana yazdigim bir tesekkur mesajimi bu kadar olay olacagini bilseydim..asla asla ve asla gunlugune mesaj birakmazdim..ben sadece tanimadigim halde senin yazilarindan cok kendimi goruyordum..ve ornek olarak aliyordum...ben karakter olarak icimdekini cok cabuk disa vuran biri oldugum icin..sevgimi cok cabuk dile getiriyorum ve o anda dusundugumu yazdim ve bunun boyle duruma gelecegini dusunemedim, ama kesinlikle art niyet yoktu..

GUNLUGUNE BENIM YAZDIGIM BI MESAJ YUZUNDEN..SENI UZDUKLERI ICIN, BEN SENDEN BINLERCE KERE ÖZUR DILIYORUM
VE SENDEN HELLALIK ALMAK ISTIYORUM...CUNKU BU DURUMA GELMESINE SEBEP OLDUM..ARTIK KIMSENIN OZEL SAYFALARINA MESAJ YAZMAMA KARARI ALDIM...
YAZILARINI OKURUM VE TESEKKUR EDEREK CIKARIM

SENI COK OPUYORUM ve TESEKKUR EDIYORUM


Mustang 04-08-2008 07:20 PM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
Su duru sen kendini üzme ablam .Ben böylelerine alışığım içindeki kızgınlıkların acısını başkalarından helede hiç tanımayanlardan çıkarmaya çalışan insanlar her yerde var .Senle igisi yok her zaman beklerim kapım iyi niyetle geçmek isteyen herkese açık .

hayatimdegisti 04-08-2008 07:43 PM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
Mustang'ı Ankara toplantısında tanıdım.Kültürü bilgisi deneyimi esprileri ile ayrı bir renk kattı toplantıya.Eminim ki DmRcderya kendisini şahsen tanıma fırsatına erişseydi böyle talihsiz bir mesaj atmazdı.



Siyaset ve Din konusunun sitede konuşulmamasını istemememizin nedeni kişisel gelişim sitesi olmamızdan çok subliminal içeriktir.Sadece kişisel gelişim sitesi olsaydık bu kadar kesin bir kuralımız olmazdı.
Subliminal ülkemizde pek az biliniyor.Siyaset ve din konuları bu sitede konuşulursa o zaman bu siteye giren insanlar haklı olarak “Madem bu sitede siyaset ve din var o zaman telkinlerde de olabilir” diye düşünebilirler.Konu ile ilgili hassasiyet gösteren bu tavrımızın kesinlikle dine karşı olmadığını düşünen samimiyetimize inanan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.

Tabii ki bu kuralın istisnaları vardır.Eğer kişi günlük yaşamında bir şeyden bahsederken konu gereği forumda dinden bahsediyorsa bunda bir sakınca yoktur..DmRcDerya’da bu konuyu sorgulamış ki bence çıkış noktası doğrudur.

Mustang’a ise şöyle bir eleştirim olacak.DmRcDerya Mustang’ı kendisine yakın gördüğünü net olarak ifade etmese de Annesi ile onun yaşadığına benzer sorunları geçmişte yaşadığını söylemiş.Burası senin günlüğün yazmamı istemezsen yazmam bir daha demiş.

Mustang ise cevaben cümleye “İlahi Çocuk” diye başlamış.Karşınızda ki kişi önce ki mesajlarına bakıldığında çocuk sahibi muhtemelen 30 yaş üzerinde.Geçmişte ciddiye alınmamak eleştirilmek ile ilgili sorunlar yaşamış.
İyi niyetle de olsa bu tür yanlış anlaşılmaya müsait kendimize özgü ifadeleri daha samimi olduğumuz kişilere kullanmamalıyız diye düşünüyorum. Aksi takdirde üzücü yanlış anlamalar olabiliyor.


saime1 04-08-2008 08:16 PM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
çok haklısınız ,bazan yakınlık kurmak veya kendini çok bimiş biri olarak hissteğim zamanlar benimde karşımdakini kızdırabileceğim yaklaşımlarda bulunarak üzücü durumlar yarattığım oldu telafi edebilmek için akla karayı seçmek durumunda kaldım.Sizin uyrınızla artık böyle bir hatalı yaklaşımda bulunanmam teşekkürler

Akulina 04-08-2008 08:18 PM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
Atakan bey derya arkadaşımız o talihsiz mesajı,annem günlüğüne ona mesajı yazarken atmış...Yani çocuk lafı fln değildi mesele bence...Ben zaten halen anlamış değilim neden öyle bir mesaj yazma gereği duyduğunu ve neye bozulduğunu...Demekki kafası birine fena bozuktu,hıncınıda annemden çıkardı:)

O zaman üyelerin günlüklerinde din yada siyaset konularında küçükte olsa birşeyler yazabiliyorsak eğer,kendi adıma ben yazarım...Çünkü ben daha önce ufak ufak yazardım,günlük hayattan,beni etkileyenleri yazardım...Zamanında birkaç tartışma olduğunda,bu konularda sert uyarılar alınca bizlerde tedirgin olduk...Onun için küçük ve basit şeyleri bile aman forum huzurlu gitsin diye uyarma gereği fln duyduk...Sadece site kurallarına elimizden geldiğince uymaya ve saygı duymaya çalışıyoruz...

Belgin ∞ 04-08-2008 08:48 PM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
Her ne olursa olsun,yanlış hitap söz konusu olsa bile yine de hakaretvari sözler söylenmesinin üstü örtülemez.
Faşistlik,cahillik gibi çok çirkin ithamlarda bulunulmasının özrü olamaz.
Serpil ablamızın 'çocuk' lafına kızılmış olsa bile aksini ispatlamak için,farklı kelimeler seçip rüştünü aldığını yazdığı üslûpla ifade etmesi gerekirdi diye düşünüyorum.
Çok güzel bir atasözü vardır ''Akıl yaşta değil,baştadır''Benim bu konu hakkında daha önce yazdığım mesaj konunun içeriğine,ya da dini konulara girildiği için
tepki göstermeme bağlı değildi.Forum sayfasından özrünü beyan edip,özel mesajla hakaretler yağdırmasınaydı,hala daha öyle.

Forumda hepimiz din yada siyaset hatta futbol bile konuşmazken böyle absürd bir mesajın hoş görülmesi benim inancımı sarstı.
Saygılı sevgiler.

CeM 04-08-2008 09:00 PM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 

Neyse arkadaşlar olanlar okudum en iyisi ben aşağıya bir çizgi çekeyim ve bu konuyu kapatalım olurmu sung66
Biri müdahale etmezse uzayacak gibi gözüküyo sapkal89

__________________________________________________ __________________________________________________


Evet,Mustang bugün neler yaşadın?

hayatimdegisti 05-08-2008 12:34 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
Site kurallarımıza göre hakaret eden kişi siteden uzaklaştırılır.Söz konusu olayda kişi hakaret ettikten sonra üyeliğini kendisi askıya almıştır.Dolayısı ile olayın örtülmesi hoş görülmesi söz konusu değildir.
Öncelikle özellikle bunun altını çizmek istiyorum.


Siyaset ve Din konusunun sitemizde konuşulmaması konusu halen geçerlidir.Bu konu ile ilgili ihlaller olduğunda gerekli uyarılar yapilacaktir.Bu kuralın neye göre uygulanacağı ile ilgili detayları forumda örnekler ile yazacağım.Buna göre bir karara varıp detayları forum kuralları bölümüne ekleriz...

Mustang 05-08-2008 07:56 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
Günaydın ,arkadaşlar konu benim nasıl bir insan olduğumla alakalı değil .Ben ve beni tanıyanlar nasıl biri olduğumu zaten bilirve benim insanlara hitap şeklimlede alakalı değil çünki ben kişilerin cinsiyetini ve yaşlarını gizlemelerindende rahatsızlığımı toplantıda Atakan beye bildirmiştim bu kişi kadınmı erkekmi belli değil yaşıda yok zaten böyle birini bende kendimden küçük göre bilirim ve konuyu dahada keskinleştirmemek adına samimi davrandım.Bu suçsa ben bu sitede bir çok kişiye böyle davrandım.Benim çok sevdiğim bir mısır ata sözü vardır.Evini camdan yapmışsan kimseye taş atmayacaksın .Bu kişi bukadar kırılgansa kimseye taş atmayacaktı.Beni beyenmek zorunda hiç değil ve bende onun yaşadıklaını bilmek zorunda değilim .Bem burada kendimden küçükleri çocuklarım gibi görüyorum ve onlar üzüldüklerinde bende üzülüyorum sevinçlerinide kendime olmuş gibi seviniyorum.

Bu kişinin bana sarf ettiği sözleri üstüme bile alınmadım kendi kişiliğini ortaya koydu ben ve benim çocuklarım hiç bir zaman hiç tanımadığımız kişiler hakkında butür konuşmalar yapmadık .Ben faşitmişim değilim ama öylede olabilirdim kime ne kendisi dinci imiş bana ne .Ayrıca ben bütün dindar insanları çok da severim ve kendimde elimden geldiğince dinimin gerklerini yaparım.Ben dincileri sevmem.Ben iyi ki bana denk geldi diyorum bizim çocuklardan birinede denk gelebilirdi.

Biz burada birbirimize saygımızı koruyamazsak ozaman daha büyük sorunlar yaşarız .O benim evime gelip bana sorgu memurluğu yapacak ben yinede saygımı bozmayacağım ve benim samimiyetimden rahatsız olacak veburadan özürdileyip özelden kaçak dövüşüp bana hakaret içerikli yazıyazacak ve benmi suçlu olacağım .Ozaman böyle düşünenlerin önünü alamayız.Lütfen bizleri kendimizi sayunacak duruma düşürmeyin ozaman.


Bu konunun daha fazla uzamasını hiç istemiyorum ve buradan kpatıyorum tartışmak isteyende başka yerde tartışa bilir.



kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3Bu öpücükler hepinize sizleri çok seviyorum ve hep söylemeye devam edeceğim yolumuz aydınlık ve açık olsun.


Lier22 05-08-2008 11:10 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
lütfen burdan tartışmayalım... lütfen lütfen....



comte 05-08-2008 11:11 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 



Kişisel gelişim sitesinde, kendimizi geliştirmeye çalışalım derken, davalarla kendimizi mahkemede bulmamız, biraz abesle iştigal olmaz mı.

Tasvip etmediğimiz bu saldırılıar, yazdığımız bir yazı yüzünden, özelden, bana ve shamanic'e de aynı anda yapılmıştı. Ama orada kapandı.

Bu tip olaylar günlük hayatta da oluyor. Burada da olmuş. Üzücü bir durum.

Ama, konuyu daha da dallandırıp budaklandırmak, bundan sonra siteye üye olarak geleceklerin kafasında kötü imajlar bırakabilir.

Bu günlük neticede Mustang'ın Günlüğü ve olgunluk göstererek kapanmasını istemiş.

Başka üyeler de görüşlerini-desteklerini bildirmiş.

Admin de açıklamasını yapmış.

Bence bu konunun, daha fazla uzatılmamasının, eski-yeni bütün üyeler için faydalı olacağı kanaatindeyim.

Sağlıcakla... actionsmile




kaafinur 05-08-2008 11:16 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
merhaba serpil abla
gördüğüm kadarıyla biz kızlar annelerimizle sanıldığından daha az anlaşabiliyoruz hamileyken hep oğlum olsun diye dua ettim nedenine gelince benim de annem bana en fazla senin annen kadar iyi davrandı üstelik senin baban sana destek çıkmış ben ise eşimle karşılaşana kadar hep yalnız hissettim
hemen hemen hayatımızın ilk 25 senesi aynı ben de annemden bir güzel söz işitmek için evi temizlerdim hatta yaptığım beğenilmezdi. okurken boğazımda birşeyler düğümlendi şükür eşim beni herkese karşı savunuyor en azından üzüntüm olduğunda oturup dinliyor ve beni korumak için elinden geleni yapıyor ama yine de kimse annenin kırdığı bir kalbi tamir edemiyor işin kötü yanı benim annem bunu sanki iyiliğim için yapıyormuş gibi göstermeye çalışıyor günlüğünün hepsini okuyamadım çünkü daha başında beni anlattın sonu umarım güzel biter ve ben de gelecek için senden umut alırım

melodiss 05-08-2008 01:11 PM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
Alıntı:

Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Günaydın ,arkadaşlar konu benim nasıl bir insan olduğumla alakalı değil .Ben ve beni tanıyanlar nasıl biri olduğumu zaten bilirve benim insanlara hitap şeklimlede alakalı değil çünki ben kişilerin cinsiyetini ve yaşlarını gizlemelerindende rahatsızlığımı toplantıda Atakan beye bildirmiştim bu kişi kadınmı erkekmi belli değil yaşıda yok zaten böyle birini bende kendimden küçük göre bilirim ve konuyu dahada keskinleştirmemek adına samimi davrandım.Bu suçsa ben bu sitede bir çok kişiye böyle davrandım.Benim çok sevdiğim bir mısır ata sözü vardır.Evini camdan yapmışsan kimseye taş atmayacaksın .Bu kişi bukadar kırılgansa kimseye taş atmayacaktı.Beni beyenmek zorunda hiç değil ve bende onun yaşadıklaını bilmek zorunda değilim .Bem burada kendimden küçükleri çocuklarım gibi görüyorum ve onlar üzüldüklerinde bende üzülüyorum sevinçlerinide kendime olmuş gibi seviniyorum.

Bu kişinin bana sarf ettiği sözleri üstüme bile alınmadım kendi kişiliğini ortaya koydu ben ve benim çocuklarım hiç bir zaman hiç tanımadığımız kişiler hakkında butür konuşmalar yapmadık .Ben faşitmişim değilim ama öylede olabilirdim kime ne kendisi dinci imiş bana ne .Ayrıca ben bütün dindar insanları çok da severim ve kendimde elimden geldiğince dinimin gerklerini yaparım.Ben dincileri sevmem.Ben iyi ki bana denk geldi diyorum bizim çocuklardan birinede denk gelebilirdi.

Biz burada birbirimize saygımızı koruyamazsak ozaman daha büyük sorunlar yaşarız .O benim evime gelip bana sorgu memurluğu yapacak ben yinede saygımı bozmayacağım ve benim samimiyetimden rahatsız olacak veburadan özürdileyip özelden kaçak dövüşüp bana hakaret içerikli yazıyazacak ve benmi suçlu olacağım .Ozaman böyle düşünenlerin önünü alamayız.Lütfen bizleri kendimizi sayunacak duruma düşürmeyin ozaman.


Bu konunun daha fazla uzamasını hiç istemiyorum ve buradan kpatıyorum tartışmak isteyende başka yerde tartışa bilir.



kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3Bu öpücükler hepinize sizleri çok seviyorum ve hep söylemeye devam edeceğim yolumuz aydınlık ve açık olsun.


işte beklediğim cevap... kiss3

ablacım biz senin kalbini biliyoruz ...sende yanında olduğumuzu bil yeter... ttli3 konuyu kapatman süper oldu biz bu günlükte senin sevinçlerini okumak,görmek istiyoruz blissy

Mustang 06-08-2008 08:02 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
Günaydılar herkese,

Bugün sabah yataktan kalkmadan şükürlerimi yaptım .Benim şükredecek ne çok şeyim var şu anki huzuruma bile şükrediyorum.Pazartesi kuzumla alış verişe çıkmıştık yine kitapçıda kendimizi kaybedip bir sürü kitapla döndük.Kitap listemden iki kitap bula bildim ama hep istediklerimdi.

Dönüşte kız kardeşime uğradık ve yine ayağını burkmuşonun için aldığımız kumaşı verdik.Güzel bir gündü ve annemi çekiştirdik.Oda benim annemden çok çekti ve bir olayı hatırladık.Bizim Akçayda yazlığımız vardı ve annemle kardeşim okul kapanınca gider açılıncaya kadar dönmezlerdi ve kardeşimin ilk okul ve ortaokul yılları böyle geçti.Annem bizi okadar kısıtlamayave kendine okadar bağımlı yaşatmayı istiyorduki birgün kız kardeşim arkadaşı ile bisikletle gezmek isteyince ona şöyle dedi al bu bisikleti gez senin ne yaptığınla hiç ilgilen meyeyim yada gir mutfağa pasta börek yap ev temizle seni çok seveyim demişti.Bu olay yaşanırken bende yanlarında idim müdahale bile edemedim .Tabiki çocuk korkusundan annemin birdaha onu sevmeyeceğinden ikinciyi tercih etti.Bizlerin arkadaşlarını hep tanımak istedi tanıyıncada insanlara bir sürü kusur buldu ve bizleri yalnız ve kendine bağlı olalım diye yattığı yerden hala uğraşıyor.Şimdide benim yaşadığım hayat hayatmı ben ne olacağım diye duygu sömürüsüne başlamış bana yapamıyor .Bana bir şey söylediği zaman üç hamle sonra ne söyleyeceğini biliyorum ve ona göre cevaplar veriyorum.Bu yüzden işine gelmiyorum.Ben artık anneme kendi hayatını bu kadar hiçe saydığı için sadece kızıyorum ve hayatı boyunca bizler için yanlış çekimler yaptığı içinde kızıyorum .Bizlerin eşlerinin hiç zengin olmasını ve kendinden üstün olmasını istemedi ki kendi yetersizliği ortaya çıkmasın .Bizler ona muhtaç yaşayalım istedi ve kimi zaman biz ona muhtaç olduk.Babam bize yardım ettikçe babamada saldırıyordu ama çaktırmadan.Hayatındaki bütün çekimleri yanlış olan bir annenin çocuğu olmak gerçekten zorluyor.Hep birşeylerin karşılığı olarak birşey verdi şimdide verecek birşeyi kalmadı bu seferde hasta edebiyatı yapıp vicdanlarımızı sömürmeye çalışıyor.Bizler evlet olarak elimizden geleni yapıyoruz bakıcısı var ve şimdiki yaşam koşullarına göre çok da iyi yaşıyorlar.Bu hayat onun hayatıydı ve o iyi olmamayı seçti sonuçlarınada bizlerden fazla o katlanacak .

Kaafinur işte annemden bölümler dilerim sen daha farklı yaşarsın ve mutlu olursun .Canım benim en büyük şansın eşin hadi hayatında oda anlayışsız olsa idi.Bizimki evliliklerimizede müdahale etti ama bizler dirençli çıktık.Ben annemde yaşamadığım duyguları çocuklarıma fazlası ile verdim benim bir kızım ve bir oğluşum var ve iyiki bir kızım var onu çok seviyorum ve onun için herşeyin en iyisini diliyorum.Neleri kaybetiğime değil neleri kazandığıma bakmayı tercih ediyorum.Kaybetiğim şeyleri hayatımdaki tecrübeler olarak görüyorum ve kaznçlarıma da dört elle sarılıyorum .Değiştirmeyeceğiniz insanları değiştirmekten vazgeçin ve onları öyle kabul edin birini değiştirmek istiyorsanız kendinizi değiştirin bu dah zevkli ve daha kolay .Yolumuz açık ve aydınlık olsun. kiss3

Mustang 07-08-2008 08:39 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
Günaydın herkese,
Bu gün benim oğluşumun doğum günüşimdi karşımda kocaman yatıyor .Ogünü düşündükçe çok mutlu olmuştum onu hatırlıyorum . Onu ilk kez kucağıma verdiklerinde inanamamıştım Allahım bu güzel şeyi bana mı verdin diye?Gamze'den sonra kocaman bir bebek kucağımda duruyordu 4,100gr.

Kuzucuğum biz senle neçok şey paylaştık ve senle ne çok şey öğrendik .Sevinçlerimizi doyasıya yaşadık kocaman kahkahalar attık ikimizde çok şımarıklıklar yaptık .Sanki anne çocuk değilde aynı yaşta olduk oyunlar oynadık.İçindeki kendine olan güven seni hep başarılı yaptı .İnsanların acılarıyla üzülüp sevinçleri ile sevindin .Kimsenin ilgilenmediği insanlara bile yakın oldun ve senin yanında kendilerini herkes güvende hissetti.Seni tanıyan küçük büyük herkes seni çok sevdi.Banada bir anne olarak hep seninle gurur duymak kaldı.Seni çok seviyorum iyiki varsın ve benim çocuğumsun.Sizleri birbirinizi bukadar çok seven iki kardeş olmanız beni herzaman mutlu etti.

Seni uzaktan ve yakından takip ediyorum ve gördüğüm bizim seçiciliğimiz sanada geçmiş .Sende yaptığın seçimlerde seçicisin .Hayatınız hakkındaki bütün kararlarınızda yanınızdayım .Hayat sizin hayatınız ve nasıl istiyorsanız öyle yaşarsınız .Kendi öz saygınızı yitirmeden ne istiyorsanız öyle yaşayın.Önce kendinizi sonara çevrenizi mutlu edin.Hayatınız boyunca kendi işinize bakın .Senin için başkalarının ne düşündüğünden çok senin ne yapmak istediğin önemli oldu ve yaptın .Hatalarında oldu ama sonuç hep iyi oldu bildiğinden şaşma .

Ben senin ileride çok iyi bir babaolacağına inanıyorum içindeki sevgiyi sınırsız vereceğini biliyorum umarı senin gibi gurur duyacağın evletların olur.Ben şu anın tadını çıkarıyorum ve sizler henüz yanımdayken silerle doya doya yaşıyorum .Birazdan kahvaltısını hazırlayıp yatağına götüreceğim .Buda bizi doğum günü çocuğunu şımartma şeklimiz .Sabahtan akşama kadar süren bir kutlama yapıyoruz .Birilerine abartı olarak gelebilir ama henüz yanımdalarken yapıyorum.Bilimik oğlum seni çok seviyorum yeni yaşın sana hayırlar getirsin iyi günlerde iyi insanlarla iyi anlar yaşa hoş ve huzur dolu bir yaşam sür ve bütün dileklerin geçek olsun. kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3yolun açık ve aydınlık olsun.

melodiss 07-08-2008 09:10 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
alk78 alk78 kiss3

ne güzel ifade etmişsin sevgini ablam bence asıl gurur duyması gereken o kocaman oğlun... ttli3 kıymet bilmesi gereken...! biliyorsun çoğumuz seni seviyorum çocuğum demenin kötü birşey olduğunu düşünen anne babalarla büyüdük....artık bu durum aşılıyor ne güzel... blissy

oğluna sağlık ve huzur dolu uzun yıllar diliyorum.... kiss3

mutlu yıllar....(ismi neydi dusun 44)


http://www.resimkalesi.com/Dosyalar/...k7mb0gxzb6.gif

http://img161.imageshack.us/img161/8...mgunu10jq5.jpg

gunesim 07-08-2008 09:24 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
oğluşunun doğum günü kutlu olsun umarım yeni yaşında ve tüm yıllarında bütün güzellikler onunla olur. kiss3 kiss3 kiss3
cat3500 derty derty

kaafinur 07-08-2008 09:48 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
oğlunun doğumgününü kutlarım anlacım nice mutlu huzurlu senelere inşallah kiss3

Belgin ∞ 07-08-2008 10:00 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
Bilimik'cim doğum günü kutlu olsun.Sen belki okuyamazsın ama annen söyler sana nasıl olsa.Hayatın hep güzel olsun.Şans hep yanıbaşında dursun.
Mutlulukla,sağlıkla,huzurla dolu sevdiklerinle beraber uzun bir ömür senin,sizlerin olsun.

Buda benım hediyem naçizane.


http://img89.imageshack.us/img89/617/dsc3546led5.jpg




keops 07-08-2008 10:03 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
sevgili mustang oğlunuzun doğum günü kutlu olsun
tüm yaşamınız başarı mutluluk ve sevinçle dolsun.... kiss3

MuminOKAN 07-08-2008 10:34 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
oğlunuzun doğum günü kutlu olsun... smiliyface
daha nicelerine hep beraber erme dileklerimle... smiliyface

Akulina 07-08-2008 12:24 PM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Bilimik'cim doğum günü kutlu olsun.Sen belki okuyamazsın ama annen söyler sana nasıl olsa.Hayatın hep güzel olsun.Şans hep yanıbaşında dursun.
Mutlulukla,sağlıkla,huzurla dolu sevdiklerinle beraber uzun bir ömür senin,sizlerin olsun.

Buda benım hediyem naçizane.


http://img89.imageshack.us/img89/617/dsc3546led5.jpg


Oy oy Redflowerscığım ondan önce ben sevindim bu hediyeye:D

Bu gün sabahtan itibaren çok güzeldi...Kalktık bilimiğe tepsiye kahvaltısını hazırladık...Sonra başına gittik uyandırdık...O kadar çok sevindiki:D,sonra annem dayanamadı sabredemedi hediyesinide verdik...Ona daha da sevindi...En sevdiği şey puzzledır,üstünde motorcu bir adam olan puzzle almıştık ona...Sonra kargodan e-baydan istediği şey geldi tam doğum gününde,adam sanki bilmişte göndermiş...Üstünde Jim Morrison olan kol düğmeleri almıştı...Profösör olunca takıcam bunları dedi...Gözüm yaşardı ya...Ne kadarda büyüdü...İlk doğduğu günü hatırlarım,ilk karşılaşmamızı...O zamanda kocamandı:),uyuyordu sürekli...Öbür dünyadan bana oyuncak masa takımı getirdiğine inanmıştım:),onun için daha bi seviyodum kendisini:)
Sonra büyüdü,şirinleşti her yıl daha bir enteresanlaştı:)
Şimdi benim en yakın dostum,kardeşim,en sevdiğim insanlar top 5inde ikincisi:),birincinin kim olduğunu tahmin edersiniz sanırım:)
Bilimik... guitar bas gitarınla böyle çalarsın bu sene umarım...Ama dersleride aksatmak yok haa...Alırım gitarını super







Belgin ∞ 07-08-2008 12:28 PM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
  Anlaşıldı merkez.Ben yanlış hediye vermişim  y789 .E seneye de bas gitar alırız canım.(ama sizinde doğum gününüz sayılır değil mi?E bilimik doğdu sizde doğdunuz yani öyle oluyor di mi?Çokta yanlış bi hediye değil canım.Yok yok bence değil.Sizce?)  blook  smil56

Akulina 07-08-2008 12:32 PM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
Yok canım çok doğru bir hediye ben kendi adıma çok sevdim:),şimdi dışarıda oda görse bayılır... ttli3 kiss3
Bass gitarı bu ara alıyoda,çekim yasası kapsamında ona hitaben söyledim:)

Mustang 07-08-2008 06:05 PM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
Canlarım hepinize çok teşekür ederim Beni çok mutlu ettiniz .Şu an bunları mutluluk göz yaşları ile yazıyorum .Umarım Allah sizlerede arzu ettiğiniz şekilde evlatlar verir.Melodisim Güneşim Kaafinurum Hayal'cim Redflowersım Keops'cuğum Spygame hepinize çok çok teşekür ederim.

Musatafa bu mesajları görünce çok mutlu olacaktır eminim.Ona çok güzel bir pasta yaptım ve patlıcanlı börek sever onu yaptım .Şu anda arkadaşları ile ama mutlaka bizimlede bir kutlama yapar.

Hayata iyiki yapmışım dediğim ve gurur duyduğum çocuklarımı bana verdiği için Allaha şükürler olsun.Bu sitedeki siz dostlarımıda çok şükrediyorum iyiki varsınız ve hep birlikteyiz sizleride çok seviyorum . kiss3 kiss3 kiss3

Novos 08-08-2008 12:31 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
serpil abla bilimikin doğum günü kutlu olsun, nice mutlu yıllar dilerim ona. kiss3

Lier22 08-08-2008 08:40 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
burda kutlama varmış ben görmedim...

Bilimik'in doğum gününü ben de kutluyorum...

hediyemide yollayım şurdan...


http://img1.blogcu.com/images/h/a/m/.../nike_ipod.jpg super

Mustang 08-08-2008 09:23 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
Günaydın , Dün bizim için çok güzel geçti .Birlikte çok güzel bir kutlama yaptık .Kuzucuğum sizlerden gelen mesajları okudu hepinize ayrı ayrı teşekür etti.Lier'ciğim hediye için teşekürler çok sevinir.

Dün çok güzeldive çok duygulu anlar yaşadım .Mustafaya ve Hayal'ciğime gelen mesajları okudukça buradan hiç tanımadığım veya çok az tanıdığımı zannetiğim insanlarla nasıl güçlü bir bağ kurmuşuz aramızda birbirimizi neçok sevmişiz ve hiç karşılık beklemeden.Her şeyi yok eden bitiren bir toplumda ne güzel bir bağ kurmuşuz aramızda saygı ve sevgi bağı .Sizleri çok seviyorum iyiki varsınız . kiss3 kiss3 kiss3


ikizruh 08-08-2008 02:16 PM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
geç olsun ama güç olmasın ttli3 serpil ablacığım mustafanın doğum günü kutlu olsun s456

Mustang 09-08-2008 08:40 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
Günaydın , hani sitede dört mumun hikayesi vardıya bu ara çevreme şöyle bir bakıyorumda sadece umut mumunun yandığını görüyorum .Birinin gelip diğerlerinide yakması gerekiyor.Ama ne zaman bizim siteye girsem o birinin geleceğini yakın görüyorum .sizleri çok seviyorum ve iyiki varsınız .

Bu ara sıradan şeyler yapıyorum .Bazen insan hani hiç bir şey yapmazda kendini dinler ya bende öyleyim .Günlük teleşın dışında hiç birşey yapmıyorum.Kendime böyle zaman tanımalar yapıyorum .Dün face bookta eski servis arkadaşım beni bulmuş abla hiç değişmemişsin diye mesaj atmış .Ama çok değişmiş çok iyi bir insandı evlenmiş iki çocuğu olmuş ve eşinden ayrılmış .Hayat bazen bizi çok istemediğimiz yerlere savuruyor .ama mutsuz bir aileyi sürdürmektense ayrı ayrı mutlu olmak daha güzel kimse kimseyi kendi malı imiş gibi görmemli .Bizim toplumun en büyük yanlışları hatayı düzeltmek yerine üstünü kapatmak oluyor birkincede birden infilak ediyor ve hata onarılmaz hale geliyor.Arkadşımla konuşmak beni aldı yıllar öncesine götürdü .1980 biz ihtilal çocukları ben lise son sınıftayım ve okula asker eşliğinde gidiyoruz.Biz çocuktuk ozaman ne olduğunu bile anlamamıştık ...ama bizim yaşımızdaki insanlar sokaklarda ölüyorlardı .Biz kendi korunaklı dünyamızda çok eğlenmiştik .Servisin ablası idim hepsi benden küçüklerdi ve birbirimizi çok sevdik garip bir bağ kurmuştuk aramızda.Bu gün bizim sitedeki kurmuş olduğumuz dostluk gibisıcacık ve karşılıksızdı sevgimiz.


Ben hep hayatım boyunca seyahat etmeyi çok sevdim şimdi kendime gezi proğramları yapayım diyorum.Herkes ABD ye gitmek ister ben Japon'yaya gitmek istiyorum .Onların kültürleri beni kendine çekiyor adamlar dünya devi oldular ama geleneklerini yitirmediler.Kendice felsefeleri olan toplumlara hayranım.Birde latin amerikayı çok merak ediyorum oradada çok eski toplumun izleri var .Avrupayı gezmekte istiyorum kültürlerine öyle güzel sahip çıkıyorlarki en küçük şeye bile saygı gösteriyorlar.Bizim tarihimiz ve yaşayan onca medeniyetimize karşılık hiç kıymetini bile bilmiyoruz ve talan edilmesine göz yumuyoruz.Umarım bir gün ülkemin heryerini gezme fırsatı bulurum ve diğer görmek istediğim yerlerede gide bilirim.

Sevgili ,sayglı güzel ve huzurlu günler hepimizin olsun yolumuz aydınlık ve açık olsun. kiss3

pozitif 09-08-2008 03:34 PM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
Bende o kadar çok yeri gezmek istiyorum ki mustang mümkünse ömrümü bu şekilde geçirebilirim. tümdünyayı görmek istediğin an başka bir yere gitmek oraları görmek farklı hayatları kültürleri tatmak hayata akmak inanılmaz haz... smiliyface biras uçtum biliyorum ama 44
umarım bir gün.. super

Mustang 09-08-2008 05:12 PM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
Olsun istediğin kadar uça bilirsin .Bende uydu kanallarında lüks tv var onu seyrediyorum .insan hayal panosu yaprken gördüğü şeyler arasından daha rahat seçe biliyor .Bazen Türkiye'yi bile gösteriyor ve beni geçmişime götürüyor .Geçenlerde Hacı Bekiri gösterdi babam bana bayramlarda çok sevdiğim için Hacı Bekir'den badem ezmeli karamela alırdı tadı hala damağımda onları görünce aklıma geldi.Gezmek çok güzel bir duygu helede gittiğin yerlerde yaşayan insanların kültürlerini tanımak büyük zenginlik.Umarım bir gün gide biliriz. kiss3

Mustang 10-08-2008 09:56 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
Dün gün boyu farklı yaşanmışlıklar yaşdım hani dört mevsimi yaşadığımız günler vardır ya .
Güzel bir güne gözlerimi açtım ve şükürlerimi yaptım evimin önünde bir dut ağacı var küçüktü şimdi kocaman oldu .Ona çok hoyratça davranıp budamalarına rağmen o büyüdü serpildi kocaman oldu .Dün ona bakarken onun içinde şükretiğimi fark ettim.Hergün dallarını biraz daha bana uzatıyor sanki yakında elle tutuşacağız.
Sakin huzurlu bir gün geçirdik derken Kayınvalidemle eşim tartıştılar biz her zamanki gibi konuya müdahil olmadık.Korktuğumuzdan veya söyleyecek sözümüzün olmadığından değil söylenecek çok şey var ama benim sözüm sadece anlayana söylendiği için anlamayana sözüm yok.
Yaşlılar kendilerini okadar dünyanın merkezi zannediyorlarki herşey onların istediği gibi olsun istiyorlar ama devir hızla değişiyor ve onlarda kendilerini bu değişimin dışında tutukları için yanlış kanaatlere vara biliyorlar.Nerdeyse onlar için bile biz yaşayalım istiyorlar herşeyden mutsuz hiç birşey onu mutlu etmiyor .Çünki hayat bumerangını hep kötüye attı ve şimdi yalnız kaldı ve bundanda çevresini sorumlu tutuyor.
Hayat bizlerin hayatı iyide yaşamak bizim elimizde kötüde yaşamak bizim elimizde .
Ben çocuların Alla tarafından bizlere emanet olduklarına inarım ve emanet gözüm gibi bakarım.Çocukların üstlerine ipotekler koyan ilerde onlardan çok kendini düşünen ebeveynlerdende hiç hoşlanmam.Hiç kimsenin kimsenin hayatını yönetmesini karşısındaki kişiyi sanki o acizmiş gibi görmesinide sevmem.Her birey kendi hayatını yaşamalı kendi hatalarının derslerini çıkarmalılar .Biz eşimle ne yazık ki zor annelerin şevkatli babaların çocukları olduk ve içimizdeki iyilikleri sevgili bablarımızdan öğrendik.
Lütfen çocuk sahibi olurken iyi düşünün ve seçimlerinizi iyi yapın ve onları içinizdeki en güzel sevgiyle yetiştirin zamanı geldiğinde özgür bırakın kendi kanatları ile uça bilsin....

Hepimizin yolu açık ve aydınlık olsun. kiss3

pozitif 10-08-2008 09:43 PM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
merhaba mustang umarım bu gibi yorumlar seni günlük yazarken zorlamıyodur ama ilk defa birisinin günlüğünü okumaktan zevk alıyorum, aslında çok fasla günlükte okumuyorum, mutlaka diğer arkadaşlarda güsel paylaşımlarda yapıyorlardır fakat böyle işte yazılarını takip eden bi kişi daha çıktı .. hismiley

Mustang 11-08-2008 07:14 PM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
Ya arkadaşlar bu ay nasıl bir ay böyle kutlamalarla sevinçle geçen bir ay oldu sitede hergün ektiğimiz tohunların meyveleri için kutlama yapmak ne güzel .Doğum günlerinde sevgilerimizin , iş kutlamaların da emeklerimizin asker yollamalarda gururumuzun mevyeleri ...Biz gerçekten kocaman bir aile olduk birimizin sevinci hepimizin gibi seviniyoruz birimiz üzülüncede hepimiz destek olmaya başladık .Sizleri çok seviyorum iyiki varsınız .

kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

Belgin ∞ 11-08-2008 07:20 PM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
Evet ablacım bu ay hepimize çok uğurlu geldi.Ve ne mutlu ki bu ailede hepimizin sevincini paylaşacak bir dolu büyük yürek var.Ne mutlu bize.

alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78

reversi 11-08-2008 09:07 PM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
Sevgili "Mustang" başkalarını bilemem ama sizler yani bu site bana çok uğurlu geldiniz.Hepinizi çok seviyorum kiss3 ve bana hissettirmiş olduğunuz tüm pozitif enerjiler için sizlere sonsuz şükranlarımı yolluyorum 96 sevgi ile
reversi actionsmile

Mustang 12-08-2008 08:00 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
Bu aralar sevinçler katmerlendi sizlerin mutluluklarıda bizleri mutlu etti .

Mutlu olmak için illaki kendimize birşey olması gerekmediğini birkez dahayaşadık.

Bir yerde okumuştum .Adamın biri ölmüş ve öbür dünyaya gitmiş cennetemi gidersin cehennememi diye sormuşlar .Adamda ikisinide bir göreyim sonra karar veririmdemiş.Önce cehenneme gittmişler.Ortada büyük bir masa varmış ve ortada bir kazan ellerindede bir m. uzunluğunda kaşıklar varmış çevresinde açlıktan bir deri bir kemik kalmış insanlar pislik içinde perişanlarmış .Uzanıp bir kaşık yemek alıyorlarmış ve üstlerine başlarına döküyorlarmış.

Adam birde cenneti göreyimdemiş ve cennete gitmişler .Orada da yine bir masa ve ortada bir kazan varmış ellerinde birm. uzunluğunda kaşıklar varmış .Ama insanlar bakımlı ve sağlıklı imiş nedenini sormuş bekledemişler.Karnı acıkan biri bir kaşık yemek alıp karşısındakine veriyormuş yemeği yiyen kişide bir kaşık alıp veren kişiye veriyormuş .Böylece hiç kimse aç kalmıyormuş ve sağlıklı yaşıyorlarmış.Bizlerde bencilliklerimizden kurtulursak daha iyi bir dünyada yaşayacağımıza inanıyorum .Bizler bu sitede bencilliklerimizden kurtulmaya başladık .Birimizin mutluluğu hepimizin oluyor böylece içimize sevgi tohumları eke biliyoruz.

Yolumuz aydınlık ve açık olsun. kiss3

Mustang 15-08-2008 07:41 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
Günaydın

En son yazdığım yazıdaki gibi insan kendi cennetinide kendi cehenneminide kendisi yaratıyor.

Biz evde beş kişiyiz,ben eşim ,çocuklar ve kayınvalidem.Bizler çocuklarımla kendi küçük cennetimizde yaşıyoruz .

Ama anne ve oğul kendi cehehnnemlerinde yaşıyorlar.Hayatı zehir ediyorlarhem kendilerine hemde çevrelerindekilere.

Bizleri sıyırıp geçiyor.Kimi zaman aynı evde bile cennetle cehennem yaşanıyor.Eskiden bana yaptıklarını şimdi kendileri yaşıyor.

Çarşamba günü görümcemle kızı geldiler .Kızı 25 yaşından beri MS hastası 30 yaşındaşimdi.Hastalık gençlerde çok ağır geçiyor.

Şimdi eli çok titrediği için yemeklerini bile annesi yediriyor.Ençokta yazı yazamadığı için üzülüyor.Bilgisayarda bile yazamıyor.

O gün yine coştu sanki çocuğa iyilik yapıyormuş gibi sürekli akıllar veriyor bu sefer kız daha kötü olup daha çok titremeye başladı.

Onunla EFT yaptık Elinin titremesinden dolayı kendini tamamen ve derinden kabul edip onayladı .Bende kendimce alınmış olduğum EFT notlarını verdim.

Bir insan gayretli olursa yardım etmekte okadar kolay oluyor.Ben anneme anlatsamda yapmazkeşke annemde yapsa.

Onları yolcu ettik ve bir kez daha her kadın doğura bilir ama herkadın anne olamaz sözü doğrulandı.3 yıldır görüşmemişlerdi ama sanki dün ayrılmışlar gibi soğuktular.

Bence anne baba olmak sadece karnını doyurmak üstünü başını giydirmek değil çocuğun ruhunuda doyuracaksın.

Bunun eğitimlede alakası yok sadece karsılıksız sevgi en büyük ilaç.Birgün okulda vel toplantısında öğrtmenin biri anlatmıştı.

Bir öğrencisinin annesini çağıtmış çocuk çok başarılı imiş veliyle tanışmak istemiş karşısında eğitimli birini beklerken cahil okuması yazması olmayan bir anneyle karşılaşmış.

Merak edip sormuş çocuk nasıl ders çalışıyor diye .Anne anlatmaya başlamış.Beni okutmadılar ama çok isterdim okumayı.

Ben çocuklarımı okutmak istiyorum bu yüzden hergün çocuklarım öğrendikleri dersleri banada anlatıyorlar.Bende şimdi okuya biliyorum demiş .

Ben çoğu anne babanın çocuklarının okulda neyaptıklarını bilmediklerine şahit oldum.Annenin onlarla olan ilgisi hem kendine hemde çocuklarına çok faydsı olmuş.

Anne faktörü çok önemli ve kişinin hayatını etkileyen en önemli insan .Kayınvalidemde çocuklarına hiç birşey vermemiş onlar için hiç özen göstermemiş şimdi açmadığı dalda sözü geçsin istiyor.

Önce biz büyükler sevip sayacağızki küçüklerde bizlerden öğrensin.

Bu gün yine çok konuştum ama ah anneler demeden gçemedim.Her ne yaşarsak yaşayalım bizler kendimiz gibi olalım onlarda olmasını istediğimiz şeyleri biz çocuklarımıza verelim.yolumuz aydınlık ve açık olsun. kiss3



WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:19 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.