Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Mustang'in Rüzgarı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/3678-mustangin-ruzgari.html)

comte 03-07-2008 10:21 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Uzun bir süre yoktunuz.

Yokluğunuz hissedildi.

Yolculuk da iyi geçmiş ne güzel. art56art56

Aramızda tekrar görmekten mutluyuz. super

Tekrar hoş geldiniz... actionsmile

hayalayaz 03-07-2008 10:36 AM

canım arkadaşımız hoş geldin, dün baktım daha dönmemişler dedim kendi kendime, ama bu gün mesajını görünce çok şükür sağ ve esen evlerine ulaşmışlar dedim..ablam başkalrından etkilenmediğin kesin..o düğünde olumlulukların yanı sıra gelişen olumsuzluklar senin ışığını söndürmemiş, pazar günü gamze ve sen pırıl pırıl parlıyordunuz..serpilim..eft ve sedona yöntemi konularını canladırırmısın? ben şunu farkettim..yaptığımız çalışmaları noktası, virgülüne anlattığımızda, arkadaşlarımız daha fazla faydalanıyor..eğer senin için yorucu olmayacaksa..eft yaparken, hangi konular için hangi olumlamaları seçiyorsun..neyi nasıl yapıyorsun..eft ile tıkandığın noktada sedonayı nasıl devreye sokuyorsun..bunların hepsini detaylı olarak yazarsan çok iyi olur..gelir gelmez ayağının tozuyla,başına iş çıkardım ama, sen o ışıl ışıl yüreğinle elinden gelenin en iyisini yaparsın eminim..gamzeyi ve seni öpüyorum kocaman..saygılı sevgiler

MuminOKAN 03-07-2008 10:53 AM

ablacım hoşgeldiniz. sevincli özlemiştik sizleri 956k yazınızı okuyorken yüzümde bir gülümseme oldu ve "işte" dedim "olay bu". super 25889 alk78 25889 alk78 25889 alk78 25889 alk78 25889 alk78 25889 alk78 25889 alk78 25889

yaptığınız eft ve sedona uygulamalarınızı bizle de paylaşırsanız, deneyimleri okumak ve canlandırmak daha başarılı sonuçlara erken ulaşmanın bir yoludur diye düşünüyorum.

MuminOKAN 03-07-2008 10:54 AM

o gülümseme yüzünüzden hiç eksik olmasın sapkal89

sağlıcakal ve ışıkla...

suzzy 03-07-2008 11:10 AM

serpilcim...gamzecim...mücevhercim...hayal ablam... tender45

yanınızda olmayı çok isterdim...hayal ablam bana ulaşmaya çalışmış kıyamam ama biz bir kaç hafta ailecek dağıldığımız için bu hafta kendimize ayırmıştık... blook

yanınızda olamadım... sad456 eminim çok güzel sohbetler olmuştur...bizim ailemizin (hayatım değişti ailesi) toplantıları hoş sohbetleri güzel dostlukları ile nam salıcak bu gidişle... sevincli hepinizi kucak dolusu öpüyorum... thumbsanim sevgiler... hismiley

MalloryKnox 03-07-2008 11:14 AM

Serpi ablacım hoşgeldin :) Günlüğünün son iki sayfasını okuyunca kendimi çok iyi hissettim. Bu kadar zorluğa rağmen bu kadar güçlü, dimdik ayakta ve mutlu olman bana güç verdi. Tüm kalbimle tebrik ediyorum seni ve hayatındaki herşeyin daha güzel ve gönlünce olmasını diliyorum.

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
canım arkadaşımız hoş geldin, dün baktım daha dönmemişler dedim kendi kendime, ama bu gün mesajını görünce çok şükür sağ ve esen evlerine ulaşmışlar dedim..ablam başkalrından etkilenmediğin kesin..o düğünde olumlulukların yanı sıra gelişen olumsuzluklar senin ışığını söndürmemiş, pazar günü gamze ve sen pırıl pırıl parlıyordunuz..serpilim..eft ve sedona yöntemi konularını canladırırmısın? ben şunu farkettim..yaptığımız çalışmaları noktası, virgülüne anlattığımızda, arkadaşlarımız daha fazla faydalanıyor..eğer senin için yorucu olmayacaksa..eft yaparken, hangi konular için hangi olumlamaları seçiyorsun..neyi nasıl yapıyorsun..eft ile tıkandığın noktada sedonayı nasıl devreye sokuyorsun..bunların hepsini detaylı olarak yazarsan çok iyi olur..gelir gelmez ayağının tozuyla,başına iş çıkardım ama, sen o ışıl ışıl yüreğinle elinden gelenin en iyisini yaparsın eminim..gamzeyi ve seni öpüyorum kocaman..saygılı sevgiler

Tavsiye ettiğin gibi EFT kitabını aldım, okudum ve uygulamaya başladım. Her yöntemde olduğu gibi acaba doğru uyguladım mı, işe yarıyor mu gibi şüpheler içindeyim. Hayal abla yukarıdaki mesajında deneyimlerini yazmanı istemiş. Eğer yazabilirsen benim de çok çok işime yarayacak :))

Kucak dolusu sevgiler kiss3

mücevher 03-07-2008 11:31 AM

Sevgili Mustang cım,
Hoşgeldin sitene ve evine. İnsan bir süre evinden ayrı kalıp da tekrar geri döndüğünde evim gibisi yok duygusunu yaşıyor. gerçekten de evimde bulduğum huzuru başka yerde bulamam ben. sizleri görmek benim için öyle harika bir tecrübeydi ki anlatamam. sanki rutin hayat kesitim birden kesildi ve ben onun çok dışında bir yerde harika anlar yaşadım. o gün buluşacağımız yere yaklaştıkça içimi tarifi imkansız bir mutluluk sardı. ben gelmeden oluşturduğunuz o güzel enerji uzaktayken dahi beni sarıp sarmaladı. heyecanlıydım da üstelik. ama arabadan inip de Hayal Ablamı orada kollarını iki yana açmış görünce sanki yuvama gelmiş gibi hissettim. O çok farklı bir ışığa sahip olan ve dünyada çok ender bulunan bir insan. bunu, onu görünce daha iyi anladım. sonra sen ve sycorox. içindeki sevgi ışığı gözlerinden taşan insanlarsınız. sizlerle görüşmek sanki bir rüyaydı. aynı zamanda bana şu an için geçmişimde kalmış can ciğer bir dostumu hatırlattın. sen tıpkı ona benziyordun. bu nasıl bir tesadüftür anlamadım ama insanlar çift yaratılmış sözü bu olsa gerek. Sycorox hakkında benim kızım durup durup "anne arkadaşın var ya onun kızı çok güzel ben onu çok beğendim" dedi. şöyle bir baktım, o da sizlerle tanıştığına çok memnun göründü bana. Sizleri orada bırakıp gitmeyi hiç istemedim saatlerce oturup tatlı sohbetlerinizi dinleyebilirdim. ama bu kadarı nasipmiş. dilerim ki bu buluşmalar ankara' ya geldiğimizde veya sizler buralara geldiğinizde tekrar etsin. insanlardaki güzellikleri görmek bazen emek istiyor. böyle insanlar dolu etrafta. ama sizler kendisi güzellik olan insanlarsınız. ehhh haliyle sizlerden ayrılmak da zor oluyor. ama iyi ki sitemiz var. hiç olmazsa buradan birbirimize ulaşabiliyoruz. buradan sana ve sycorox 'cuma selam ve sevgilerimi gönderiyorum.

mücevher 03-07-2008 11:42 AM

Sevgili Suzzy cim,
ahh keşke seni de görseydim.çok isterdim inan bana. ama nasip başka zamanda saklı sanırım. artık eylül deki Adil Maviş seminerinde görüşürüz belki. Sevgiler canım....

bigci 03-07-2008 12:54 PM

sevgili ablacıhım hg tekrardan aramıza yoklugunu gercekden hissetdik seni böyle mutlu sevincli görmek bizide mutlu ediyo keşke bende senni kadar mutlu olabilsem diye bazen kıskanıyorum hatta seni
tek dilegim bu sevinç ve mutluk suratından hiç eksik olmasın

Akulina 03-07-2008 01:04 PM

Sevgili Mücevher ablam, nickin çok yakışmış seni ve kızlarını görünce bunu anladık...Valla kızlarına ben bayıldım,o kadar kibar narin güzellerki...Beğenmesi çok duygulandırdı şimdi beni,karşılıklıymış bende ona bayıldım,büyüyünce o çok güzel bir kız olacak eminim...
O gün çok güzeldi keşke senide görseydik suzzyciğim...Neyse bi dahakine artık:),biz annemle bir dahakine otelde kalmayı düşünüyoruz,evdekiler sıktı bizi:),mövempick miydi neydi o otelde kalıcaz:)ehuhe...Aslında Hiltonda kalmayı kararlaştırdıkta,sonra annem mövempick'i beyendi...Sonra düşündüm oradan kordon manzarası süper:)

Mustang 03-07-2008 07:25 PM

Canlarım hepinize çok teşekür ederim insanın sevildiğini hissetiriyorsunuz.Sizleri bizde çok özledik bu sitede başlayan karşılaşıncada derinleşen dostluğumuz çok güzeldi .Sevgili suzy seni görmeyi bizde çok isterdik ama kısmet işallah bir dahaki sefere kim bilir belki siz gelirsiniz görüşmüş oluruz.Canım mücevherim sen ve çocukların mücevher gibiydiniz ışıl ışıl parlıyordunuz .Bizleri çok mutlu ettiniz Hayal'ciğim söyleyecekşey bulamıyorum benden büyük olmasına rağmen sanki aramızda hiç yaş farkı yokmuş gibi hissettim .Siz site sakinleri hepinizi ayrı ayrı her gün okuyorum ve sizlerden çok şey öğreniyorum .Sizlerden ayrı kalınca sanki boşlukta gibi hissettim . ben kendi uygulamalarım sayesinde çok şey başardığımı gördüm sizlerede önerilerim olacak elbeteki deneyimlerimi paylaşırım .Benim günlüğümü okuyanlar zaten bilirler her ne yapıyorsam anlatırım ama bundan sonra EFT blümünde sadece kendi deneyimlerimi yazarım sizde sormak istediklerinizi sorarsınız sabah yazdığım yazıda bile yorgunluğum belli oluyordu şimdi daha iyiyim hepinizi seviyorum .Kuzumla hayalimiz nasıl ama biraz fazlamı attık diye sordu bende neden olmasın dedim. kiss3

Belgin ∞ 03-07-2008 07:59 PM

Ablacım hoşgeldin.Ne tatil yaptınız ama.Çok özledim seni,yokluğun çok hissedildi tarafımdan haberin ola.Haftaya geliyorum sevincli .Bir sabah kahveni içerim artık.Buluşmayı da organize ederiz.Ben bir açıldım pir açıldım.Tutamaz artık kimse beni.

duru79 03-07-2008 11:25 PM

Serpil ablacım çok geç oldu ama hoşgeldiniz.. s456 Yokluğun gerçekten çok belli oluyor..Sycorox'a çok selam söylersin.İyi kandiller.... kiss3

Mustang 04-07-2008 08:37 AM

Oh be şöyle ....Sabah kalkıp sizlerle buluşmak içimi sizlere dökmek çok özlemişim .Bizler artık aynı kişi değiliz bunu çok net görmeme bu gezi neden oldu. Ben ve çocuklarım ayrıca söylemlerimizle eşim bile herkesten farklı idik.Bu fark insanları bizi ezmeye yönelti.Bana ve çocuklara saldırılara biz ya aldırmadık yada sakin ve mantıklı cevaplarla kendilerini küçük hissetirdik .Ama eşime çok saldırdılar.

Benim eşim hayatını annesine adadı o nederse yaptı işini beğenmedi işi bıraktı beni beğenmedi beni bırakmaya kalktı ama olmadı.Biz iki anne özürlü analarımızın hayatımızı mahvetmesini ve sonundada herne hikmetse yinede suçlu biz olduk.Eşimin ablasıyla konuşmalarımızda sürekli eşimi suçladı .Haklı ama eşim sadece bize karşı suçlu onu sadece ben suçlaya bilirim benden başka kimsenin suçlamaya hakkı yok .Benimde cadılığım tuttu hiç alta kalmadım anesinin hatalarını söyleyince ne yapacaksın yaşlı idare edeceksin diyor ama eşime gelince sanki adam öldürmüş gibi suçluyor.Kendilerine gelince iki günde sepet havası yaptılar kadın kalmak için gitmişti fakat ne oğlu ne kızından teklif geldi okara yolu boşuna gitmiş oldu tam arabaya binecekken kalsaydın dedi.Torunları fersah fersah kaçtılar .Bir insan için ne üzücü bir manzara ama sevgi satın alınmaz ne zorla seve bilirsiniz nede sevmemesini söyleye bilirsiniz.

ben hayatım boyunca hep ölçümü korumaya çalıştım hiç bir zaman en yakınlarıma bile sevyeli oldum kimsenin sınırlarını zorlamadım o yüzden dost olduğum kişilerle ömürlük dostluklar kurdum.Herkes bir tarafa ben artık kendimle dost olmaya başladım.İnsanın kendi ile dostluğu inanın çok güzelmiş.

Eve geldikten sonra olanları eşime anlatımçok üzüldü .Hekes hayatını yaşarken o annesini memnun etmeye çalıştı ne annesi memnun nede diğerleri memnun .Dün çok üzgündü o takdir edilmeyi beklerken birde şikayet duyunca ablasının annesini sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermeye çalışması onu çok üzdü.Ayrıca ablası annesinin kaçkere aradıysa kızım ben gelmeyimdediğini söyledi.Eşimde bana birkere söyleseydi gitmezdik bütün bu yaşananlarıda yaşamazdık dedi.Onca emek onca mücadele hepsi kocaman bir fiyasko.İnsanın hayatını harcayıp sonrada yapmasydı demek nekadar kolay .

Hayatı önce kndimiz için sonrada başkaları için yaşarsak sanırım böyle sorunlar çıkmaz.Ben hayatımda hiç içmedim ama çocuklarıma da karışmadım .Oğlumun içki ile arası çok hoş değil ama kendini zorluyor .Birkaç kötü tecrübe yaşadı .Bir gün karşıma alıp ona şunları öğütledim.Eğer içmek istiyorsan sakın üzgün olduğun bir zaman içme .Eğlenmek için iç .İçiyorsan ölçünü bil ölçüyü kaçırıp yanındakileri zor duruma düşürme .Yanında sahip çıkman gereken eşin ola bilir kız arkadaşın olabilir onları koruyamazsın demiştim.Kuzumda bana söz vermişti .Ogün düğünde eşim eskisi kadar içti belki ama artık yaşı ilerlediği için kaldıramıyor.Bazı şeyleri hatırlamıyor bile arabayı görümcemim torununa vermiş çocuğunda ehliyeti yok bu yüzden araba çekildi ve muayinesinin olmadığı ortaya çıktı .Düğünün kritiğini yaparken eşime oğluma dediğim şeyi hatırlatım ve bana gerçektenüzüldüğünü ve bir daha ölçüyü kaçırmaması gerktiğini anladığını söyledi .İnsan demeki heryaşta yeni tecrübeler ediniyor.

Ben kendime sedonada yerine koyulacak çok güzel bir gün buldum Hayal'ciğimle yaşadığım gün hatırlamak istediğim en güzel gün diye hatırlayacağım.Yine çok konoşmuşum kendimi kaptırmışım .Herkesin gönlünden geçen ne varsa onu yaşaması dileği ile hoşça kalın. kiss3 kiss3 kiss3

Mustang 05-07-2008 07:18 AM

Günaydın ... ben bu gün yine anneme gideceğim böyle kaygılı bir şekilde gitmek beni yormaya başladı kendime bir şeyler yapmam lazım .Bu gün kardeşler bir araya gelecegiz annem bizi öyle uzaklaştrdıki artık çok zor bir araya geliyoruz.Biz bir kaç yıl öncesine kadar her c.tesi annemlerde yemekte olurduk .Ben coşar bir çok yemek yapardım.Birlikte çok eğlenirdik hepimizi evden savurduSanki ona bir zararımız varmış gibi şimdide toplamaya çalışıyor ama bir defa dağıtınca toplamak çok zor oluyor.
Bazen mutfaktakendime eft yapıyorum biraz sakinleşmiş dönüyorum ama gerçekten ele almam gerekiyor.İnsan en çok sevdiklerinin isteyerek veya istemeyerek yaptıklarından etkileniyor.Çünki güvendiği inandığı kişilerden hiç zarar gelmeyeceğine inanıyor ve yaralar daha derin ve acı verici oluyor.Gelince görüşürüz bana şans dileyin. kiss3

selero 05-07-2008 09:10 AM

Iyi şanslar,hersey cok güzel olacak.
kardeslerinle ve annenle cok güzel bir gün gecirecek aksam da bizimle paylasacaksın smiliyface

Mustang 06-07-2008 07:15 AM

Günaydınlar... dün annemde her zamanki olayların bir tekrarını yaşadım ama birşey dikkatimi çekti ben onu bıraktıkça annem bana yakın olmaya başladı.Sanki beni kaybetmekten korkuyor.Dün sabah evden çıkmadan daha sinirlerimi hoplattı sabahın köründe arayıp bakıcyaiki gün izin verdiklerini ve memleketine gittiğini söyledi bende anneme çok kızdım sonra aşırı tepki verdiğimi gördüm ama ben zaten gelecekken bana telefon açıpta söylemesine kızmışım bu ruh haliyle yine iyi idik.Akşam üzeri kardeşlerim geldi hep birlikte güzel bir akşam geçirdik.Seleronun dediği gibi güzeldi iyi dilekleri için ona çok teşekür ederim.

Kendimi biraz toparladım yolculuğun zorluğu üstümden gitmiş gibi bu gün güne çok zinde ve sağlıklı başladım.Dilerim sizlerde aynı şekilde kalkarsınız sizleri çok seviyorum herşey gönlünüzce olsun. kiss3

Mustang 07-07-2008 08:26 AM

Merhabalar , sitede şöyle bir dolaşıp geldim yine .Dikkatimi çeken bir şey var herkes sorunlarını dilediği kadarını anlatmış ama içinden geçeni dökmüş kimseden çekinmeden ve herkes yardıma koşmuş .Bazılarına garip gelecek şekilde ya bize ne olmuş böyle diye düşünmeden edemiyor insan.Eski mahalemi hatırladım insanlar birbirini incitmekten sakınan bir dertleri olduğunda payaştığında hekes el birliği ile koşan düğündede ölümdede yanında olan bütün mahallenin çocuklarının ashiplenildiği bir çok abimiz ve ablamızın olduğu bayramda akrabadan çok mahallede gezdiğimiz insanlarımız ne olmuş derken bu siteyle tanıştım .Sanki kendimi bizim eski mahallede budum.

Sizleri çok seviyorum her biriniz ayrı ayırı çok özelsiniz ben siteye girdiğimden beri bir takım arkadaşlarımı bıraktım .Artık boş laflarla uğraşacak vaktim yok Hayal'ciğiminde dediği gibi sitedeki insanlar gibi insanlar olmadıkça kimse bize yetmiyor.İnsanın farkındalığının farkında olması çok güzel .Hepimize farkında günler diliyorum. kiss3

birmutluluk 07-07-2008 10:51 AM

günayddıııııınnn.. kiss3 ne güzell yazmışsın doğru valla kimse bize yetmiyor benim içinde geçerli ben sitemden kimseyi haberdar bile etmedim yakın arkadaşlarımda dahil kimseyle paylaşmadığım şeyleri paylaştım burda eft yaparken aelrjilere ayrı ayrımı yapmak gerekiyor hepsine yani şu şekilde yapsam sinirlenip kızıp sıkıntılandığımda yüzümde ve ve vücumda oluşan kızarmalara rağmen kendimi derinden kabul ediyorum ve onaylıyorum b456 doğrumu

Mustang 07-07-2008 04:54 PM

Asalett 'ciğim ben bütün alerjilerimden dolayı kendimi tamamen ve derinden afediyorum demiştim .Ama senin dediğin gibide olur içinden nasıl geliyorsa öyle söyle. kiss3

birmutluluk 07-07-2008 05:02 PM

teşekkür ederim.. bugüne kadar söyleme fırsatı bulamamıştım resmine bakınca çok güzel temiz aydınlık pırıl pırıl kalbi gönlü temiz iyi niyetli bir insan gördüm

Lier22 07-07-2008 05:29 PM

bu günlüğün yazıları 10 numara tıpkı sahibi ve dostları gibi...
bize de yer varmıdır...

ben böyle yürek böyle temiz bir defter görmedim bu güne kadar...

insanlık daha ölmemiş dedirtiyosunuz...

ve bu yazıları buraya yeni gelen biri okusa çok kıskanır... hismiley

Mustang 08-07-2008 08:48 AM

Günaydın ... güzel sözlerinizi görerek güne başlamak gerçekten çok güzelinsana doping gibi geliyor.Ben hayatım boyunca bana yakışmayacak beni ben olmaktan çıkaracak bir şey yapmaktan hep kaçındım.Bunun en önemli sebebi kendime duyduğum saygı oldu .Hayata başımız türlü şeyler gelebilir ama biz kendimizi öz saygımızı yitirecek şekilde kaybedersek çok vahim sonuçlar çıkıyor.Bende kendime olan öz saygımı hep korudum bana yakışmayan hiç bir şeyi yapmamay dikkat ettim.

Bu bazen çok kolay olmadı ama kendime bilmeden koruma kalkanı yapmışım .Bu öyle birşeyki insanlar bana hep mesafeli olmak zorunda kaldılar.En çk incindiklerim ve beni üzenler bile.Şimdi kendimi bulduktan sonrada inanın insanın kendinin farkında olması çok güzel bir duygu sanki paket paket çikolata yemişim gibi.İnsanlar önümde beni küçümsemeye çalışıyorlar sonra kendilerini küçüçük böcek gibi hissediyorlar.Ben İzmir'de bunu yaşadım .Her konuda kendini yetiştirmiş (tabi Türkiye şartlarında)bir insan görmek onları çok şaşırtıyor .Birde buradan öğrendiklerimi üstü kaplı servis yaptım ağızları açık kaldı .

Benhep insanın kendini yenilemesinden yanayım .Bunun içinde gençleri ve çocukları çok severim .Onların yüzlerinde maskeler azdır veya yoktur.İnsanca ve karşılıksız severler.Bende onları onlar gibi severim ve kendimi yenilerim .

Hayat bize güzelliklerin yanı sıra çirkinlikleride gösterir ama biz kendimizi hangisine yakın hissediyorsak onun yanında oluruz .Düşüncelerinize hislerinize bile sahip çıkın .Sizi hiç bir şekilde kötülüğün esir almasına izin vermeyin .Kedinizde çok fazla ödün vermeyin .Yapabileceğiniz şeyleri yapın yapamayacaklarınızada hayır değin .Bir müddet sonra insanlar size alışıyor.

Ben hayatımda hiç bir zaman insanların bana acımasından hoşlamadım .Benim yaşadığım bir acı varsa kendi içimde yaşadım ve kendi çözümlerimi ürettim .İnsanlar beni hep güçlü gördü .Şimdiye kadar insanlara sorunumu anlatığımda ya tefine ya kasnağına vurdular.Bu yüzden sorunlarımı çok az olan dostlarım dışında kimseyle paylaşmadım ama bu sitede içimden nasıl geliyors öyle yazıyorum .Sizleri seviyorum ve yorumlarınıza değer veriyorum.Ben ajitasyondanda hiç hoşlanmam .Hayata olduğum süre içinde ve öldükten sonra arkamda iyi şeyler bırakmak isterim.Yüz çizgilerimin bile gülerek olmasını çok isterim .

Hayata bazı zorluklar yaşaya biliriz ama yılmadan hayatın güzelliklerini kaybetmeden dimdik ayakta kala bilmmemizi diliyorum .Güzel bakan güzelilkleri görür. kiss3

shamanic 08-07-2008 05:16 PM

[size=16pt][font=Monotype Corsiva][color=teal][i][b]biraz geç oldu ama ben de bu aralar fazla girememiştim forumumuza .. utananadam

seyahatinizi her şeyin üzerinde güzellikleri ile hatırlamanız muhteşem.. thumbsanim

dilerim çok daha keyifli huzurlu mutlu günleriniz olur.. s456
sen çok bilinçli bir şekilde bu konuda kendin ve yavrularının adına sağlam temeller atmaktasın.. super
tekrar seni tebrik ediyorum ;
http://biscottegrz.free.fr/gifs/Gifs/fleurs/F00039.gif
evinize hoşgeldiniz mustangcim ve sycoroxcum.. kiss3

sevgiler.. http://img248.imageshack.us/img248/5...wers196dj0.gifhttp://img248.imageshack.us/img248/8...wers163dd8.gif

Mustang 09-07-2008 08:59 AM

Günaydın ...Bu gün kalktığımdan beri dilime bir şarkı dolandı onu söyleyip duruyorum.Hoş geldin yar yüreğime boşver be elalem nederse desin hadi hadi hadi ...Diye kendi kendime söyleniyorum .Aslında çok güzel motive ediyor insanı .Her ne yaşarsak yaşayalım elalem neder kelimesini hayatımızdan çıkaralım.İstediğimiz kadar iyi yaşayalım elalem aradıktan sonra söyleyecek şey bulur.

Kendimi huzurlu hissediyorum benim olumlu düşünmem eşimide etkiliyor .Artık oda olumlama bile yapıyor.Ha birde bizimle yeşil çay içmeye başladı.Kalp damarlarını genişletme olayını okumuş .Bende ona önce sigarayı bırakmasını önerdim pek hoşlanmasada düşünmeye başladı bu bile aşama.

Ben bu gün yogun bir şekilde temizlik yapacağım bakalım deterjanlar dokunacakmı size yazarım .Ben bu tür sorunlarımı aşmanın yolunu buluyorum artık.Bu siteye ve bu sitede öğrendiklerime sonsuz teşekür ediyorum. kiss3

mücevher 09-07-2008 09:33 AM

sana kolay gelsin canım. deterjan alerjisi hafif de olsa bende de var. umarım kurtulmuşsundur. sevgilerimle... hismiley

MalloryKnox 09-07-2008 09:44 AM

Serpil Ablam ne kadar temiz bir yüreğin var, ne kadar olumlusun kiss3 Yazılarını okurken yüzüme bir gülümseme yayılıyor. Hayatındaki güzel gelişmeleri duymak çok sevindirici sevincli Umarım hayatın çok daha iyiye gider.Sevgiler kiss3

Mustang 09-07-2008 04:29 PM

Hehee bu gün salonun halısını yıkadım ve kendimi şimdiye kadar yokladım şuana kadar kötü hissetmedim genelde nefes almakta zorlanır azım mideme kadar su toplamış gibi kabarırdı ama çok şükür iyiyim .Ben bütün alerjilerime diye yapmıştım ve sonuç hepsine iyi geldi. 96

birmutluluk 09-07-2008 04:58 PM

ay inanmıyorum yyyaa nasıl oluyor bu böyle ne zamandır yapıyosun bir türlü düzenli yapamıyorum ve unutuyorum sadanim

Mustang 10-07-2008 05:01 PM

Asalet ciğim EFt de düzenli yapmak diye bir şey yok sorun hallona kadar yapmak var .Bazen sorun içinden sorun çıkıyor.Bu gün sitede eft ile igili bir video seyrettim sanada tavsiye derim .Bülent uranın efttürk diye bir bak istersen.

Bugün temizliğin sonuna yaklaştım oh artık kendime ayıracak vaktim olacak.Metrix 'e hükmedin kitabına şöyle bir göz attım.Bakalım neler deneyimleyeceğim.Bu siteye girdiğimden beri her an yeni bir şey öğrendim.Kendimi değiştirmek için çaba sarfediyorum biraz yavaş oluyor ama bendeki yılların birikimi çabuk halledilmiyor .Herşey emek istiyor ve zaman ayırmak gerekiyor .Benşimdiye kadar nekadar boş şeylere zaman ayırdığıma bakıyorumda kendimle ilgili zaman ayırmak az bile geliyor.Hepimizin gönlünden geçenlerin gerçekleşmesi dileği ile hoşça kalın. kiss3

birmutluluk 10-07-2008 05:14 PM

teşekkür ederimm düzenli sanıyordum evet o siteyi biliyorum hayal abla söylemişti tekrar teşekkürler kiss3 kiss3

Mustang 11-07-2008 08:47 AM

Günaydın Dün gece biraz zor geçti .Bizi üst komşu yine kavga ettiler.Bizede naklen yayın dinlemek düştü.Bundan Altı sene önce taşındılar.Kadın çok hoş mavi gözlü uzun boylu bakmaya kıyamazsın adam yeşil gözlü yakışıklı çocuklarda haliyle çok güzeller.Dışardan bakıldığında mükemeller taşındıktan sonra bi ara sanki üstümüzde hiç ses olmadan sanki güreşiyorlarmış gibi seseler gelmeye başladı sonra sadece adamın sesi siz bunları hak etmiyorsunuz demeleri çocukların yapma babcığım demleri.Bizler bir anlam veremedik ev halidir karışmak bize düşmez dedik ama sonra apartmanın softa yakasıyla pek bi anlaştılar kavgalar boyut değiştirdi ve şiddetlendi bütün apartman müdahale etmeye başladı.

Bizlerlede görüşüyorlar ama diğer tarafla daha samimiler.Kızın annesiyle tanıştım çok hoş biri ayıca benim arkadaşımında akrabası olduğu ortaya çıktı.Sora diğer tarafbunlardan bıkı görüşmeyi kesince bizimle samimiyet kurdular eşim vebende üstümüze vazife olmayan herşeye atlarmışız gibi bu olaya syirci kalamadık.Biz onları ayırmaya çalıştıkça onlar daha çok tarıştılar olan çocuklara oluyor.Bu aile kendilerini okadar yalnız bırakmışlarki kimseleri yok sanki.Kadın kocasını herkesten ve herşeyden kıskanıyor adamı kendine saplantı yapıyor ve adamın yanında olan ve haklı bulan herkese cepe alıyor ben hadimi aştım ve işn içine çok girdim .Kıaz akıllar verim adama belki hayatında kimsenin söylemeye cesaret edmyceği şeyler söyledim .Hani bir değim varya bir kulağından girip öteki kulağından çıkıyor diye kadının kulağından bile girmiyor .Kulakları tamamen kapalı hani girip çıksa belki kırıntıları kalır.Adam mantıklı söylenmiş şeyleri dinliyor ve uyguluyor.Kadın beni diğer komşularımdan hatta kendi kız kardşimden bile kıskandı.İki sene uğraştan sonra kendimi yorgun hissettim ve bana yaptığı bir sygısızlıktan sonra bütün ilişkimi kestim.Şİmdi huzurluyum vekafa dinliyorum .Şimdi kendilerine başka seyirci buldularki kavgalar yeniden başladı.Kadına tedavi görmesi için çok uğraştık ama kabul ettiremedik zaten biri başlasa hepsini DR tedaviye alır.Dün ine aynı aolaylar başladı ve ben sonderece ilgisiz bir şekilde baktım .Bir şeyi değiştiremiyorsanız bırakın gitsin.

Ben insanların kendilerini DRa gitmekten neden çekindiklerini anlamıyorum sorun ayak olunca gidiliyor ve bizim komşunun günü hastanede geçer her neresi ağrırsa hastaneye gider ama iş kafa DR gelince ben delimiyim diye tuturur.İllaki delimi olmak gerekiyor bir erimiz ağrıyınca nasıl DR gidiyorsak kendimizi iyi hissetmediğimizdede RuhDR gide bilmeliyiz .Ben bu olayda çocuklara çok acıyorum .Biz konuşurken bana sığınıyorlardı şimdi çok yalnızlar ve bu aylnızlık onları aşırı hırçın yapıyorBizler hayata karşı sorumluyuz gerekirse deli DRuna gerekirse hastaneye yatmalıyız .Hayat çöpe atılmayacak kadar değerli kendimizden biz sorumluyuz ve bu yaşam bize emanet ve ne gerekiyorsa yapmak ize düşüyor.

Kötü bir paylaşım oldu ama hayatın gerçeği bazen biz bazen çevremizdekiler bu tür şeyler yaşaya biliyor.Lütfen yardım almaktan kaçınmayın . kiss3

capella 11-07-2008 09:32 AM

ablacım çok güzel yazmışsın.. sizlerin hayat deneyimleri, bu deneyimlerden bize verdikleri o kadar önemli ki.. kötü bir paylaşım olmamış o yüzden, çok faydalı paylaşımlar bunlar, almak isteyene öyle çok mesaj var ki..

teşekkür ederim, eline diline sağlık kiss3

Mustang 12-07-2008 07:13 AM

Günaydın ... Biz dün kuzumla kız kardşime gittik ve güzel bir gün geçirdik .Onun evinde trafik gürültüsü bizimkine göre az sanki sayfiye gibi geliyor bize.Biz kuzumla iyi vakit geçirdik ama evdeki hava hiç bizimki kadar iyi değildi.Bizim tehlike kendine gidecek yer bulamamış ve biz gittiğimiz için kızgındı ve buda eşime yansımış .Bizi almaya geldiğinde sonderece sinirliydi .Bende hiç umursamaz bir tepki verdim.Benim umursamaz halim önce biraz sinirlenmesine sonra skinleşmesine neden oldu.Kuzum biraz sinirlendi ama onuda sakinleştirdim .Elimdekilerin hiç birini ona kaptıramam.Bizim İzmir seyahatinin etkileri henüz çıkmadı fırtına öncesi sesizlik yaşıyoruz .Geçen sene İzmir dönüşü terör estirmişti ama zararlı kendisi çıktı eskiden hiçdeğilse birbirimizle konuşuyorduk artık çok gerekli olursa bir iki kelimeden çok konuşmuyoruz.Bir insan kendi eliyleancak kendine bukadar zarar vere bilir.Hayatın her yaşında hayata saygılı olacaksınki saygı görebileceksin.o elinden geleniardına koymayacak ve herkes ona saygı duyacak diye bir şey yok.Büyük büyüklüğünü küçükde küçüküğünü bilecek .Hiç kimse karşısındakine yapmadığı birşeyi bekleyemez.Bu sene İzmirde kalmak amaçlı gitmişti ama bizimle geri dönüp gelmek zorunda kaldı.Çünki kimse orada kalmasını istemiyordu.Bizimle giderken Aslan gibi kükreyerek gitti gelirken süt dökmi,üş kedi gibi geldi .Düne kadar kafasıyla konuşup durdu .Bir insan için en zor olan şeyi sevdikleri tarafından istenmemeyi yaşadıçok zor olsa gerek .Onun için hiç üzülmedim ama zoru kendisi yaratıyor .

Ben çok konuşurum çok şeye karışırım ama insanlara seçimlerine ve düşüncelerine saygı duyarım .Benim insanlarım vardır yıllarca görüşmesekte kaldığımız yerden devam ettiğimiz .Hayat sürekli dipdibe yaşamak değil yaşanan anların kıymetini bilmektir.Hepimize sağlık huzur bolluk ve bereketli günler diliyorum. kiss3

Mustang 13-07-2008 07:49 AM

Merhaba, ben dünü biraz hareketli yaşadım vede yoruldum.Sabah Gamze'ciğimi elimden geldiğince geç uyandırmak için uğraştım ama kız kardeşim arayıp uyandırdı sağolsun.Öss sitesine ancak 1veya 2 doğru gire bildi ve sonuçtan bir şey anlamayınca çok sinir olduk.

Benim kocaman aslan İstanbuldaya kendime itiraf edemesemde özledim onu şimdiden.Kendini bilen sorumluluğunun farkında biri olarak gözüm arkamda değil ayrıca amcasının olması ve onunla ilgilenmeleride bir rahatlık veriyor .Bunlar benim çocuklarımın kendi kanatlarıyla uçuş denemeleri ve zamanı geldiğinde onları serbest bırakma denemelerim.Ben onlar için çok şey ifade ediyorum ama onları hayatımın merkezine koyup onları sıkmak vekendimi de bunaltmak istemiyorum .Herkes zamanı geldiğinde kendi hayatını kursun ve biz gerektiğinde görüşelim saygılı sevgili yaşayalım.

Ben çocuklarıma yanımda iken acayip konuşuorum bütün hayatlarında duyabilecekleri kadar çok öğüt ve tecrübe aktarımı yapıyorum.Şimdi yanımdalar ve çok şükürki ikiside hala beni dinlemekten bıkmadılar.Kendi hayatları olduğu zaman onlara bukadar karışmayacağım ve onları kendi hayatlarının akışına bırakacağım.Ama onlar bilirlerki her zamananne dediklerinde arkalarında olacağım.

Bizim toplumumuzda istemeden vermek adet olmuş adam yardım istemez zorla yardım ederler yardıma ihtiyacı olur kimse yanında olmaz.Bu tür yanlışları yapmaktan vazgeçmeye uzun süre önce kararverdim ve benden yardım istemeyen kimseye yardım etmiyorum.Bunu görmemede annem sebep olmuştu .Benim annem bir işe başlardı ve ben hemen koşup elinden alır devam ederdim ve annem alışmıştı buna.Bir gün hayır deme kararı aldıktan sonra da aynı şeyi yapmıştı benim için çok zor olsada kendimi tutmuş yemek koyarken ne elinden almış nede yardım etmiştim ve sofraya yemeği getirdiğinde kafama atarcasına kızgın koymuştu .Bende inat onun pişirdiği yemeği yemedim .Birkaçgün sonra o gün yemek yaparken kendisine yardım etmediğimi yemeği çok zor koydğunu söyledi .Bende kararaldım benden yardım istemeyene yardım etmeyeceğim dedim ve ogünden sonra bir kişinin gücü yetiyorsa ve bendende yardım istemiyorsa kimseye yardım etmiyorum.Sonuç üstüme vazife olmayan şeylere karışmıyorum.Buda beni daha az yoruyor ve de kafam da daha sakin oluyor.

Hayatı kendim için yaşamyı seçiyorum ve sevdikleriminde seçimlerini bu yönde yapmalarını diliyorum. kiss3

ametist 13-07-2008 07:57 AM

ablacım süpersin sen.çocukların çok şanslılar ve biz de çok sanslıyız cat3500.sevgilerimle kiss3

tatlıcadı 13-07-2008 06:49 PM

gerçektende huzursuz insanların etrafta olması bazen farkına varmasakta bizleride huzursuz edebiliyor herşeyde bir hayır var dedikleri bu olsa gerek uzaklaşmanız çok iyi olmuş o aileden kıskançlık en kötü hastalık bencede ve çıkılmıyorsa işin içinden yardım almak en güzeli elbette benımde bır arkadaşım vardı böyle eşini yedi bitirdi en sonunda adamcağız ardına bakmadan kaçtı olanda dünyadan bir haber minicik yavrularına oldu

Akulina 14-07-2008 12:54 PM

Özledik sıpayı ya:)
Valla oda baya boş geliyor,garip geliyor bana...Şehir dışında fln olsaydı napardıkki?
Heralde sürekli telefonda başının etini yerdik:)
İyiki yanımızda çocuğumuz,çok şükürki 96

gülfuren 14-07-2008 08:35 PM

Alıntı:

Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba, ben dünü biraz hareketli yaşadım vede yoruldum.Sabah Gamze'ciğimi elimden geldiğince geç uyandırmak için uğraştım ama kız kardeşim arayıp uyandırdı sağolsun.Öss sitesine ancak 1veya 2 doğru gire bildi ve sonuçtan bir şey anlamayınca çok sinir olduk.

Benim kocaman aslan İstanbuldaya kendime itiraf edemesemde özledim onu şimdiden.Kendini bilen sorumluluğunun farkında biri olarak gözüm arkamda değil ayrıca amcasının olması ve onunla ilgilenmeleride bir rahatlık veriyor .Bunlar benim çocuklarımın kendi kanatlarıyla uçuş denemeleri ve zamanı geldiğinde onları serbest bırakma denemelerim.Ben onlar için çok şey ifade ediyorum ama onları hayatımın merkezine koyup onları sıkmak vekendimi de bunaltmak istemiyorum .Herkes zamanı geldiğinde kendi hayatını kursun ve biz gerektiğinde görüşelim saygılı sevgili yaşayalım.

Ben çocuklarıma yanımda iken acayip konuşuorum bütün hayatlarında duyabilecekleri kadar çok öğüt ve tecrübe aktarımı yapıyorum.Şimdi yanımdalar ve çok şükürki ikiside hala beni dinlemekten bıkmadılar.Kendi hayatları olduğu zaman onlara bukadar karışmayacağım ve onları kendi hayatlarının akışına bırakacağım.Ama onlar bilirlerki her zamananne dediklerinde arkalarında olacağım.

Bizim toplumumuzda istemeden vermek adet olmuş adam yardım istemez zorla yardım ederler yardıma ihtiyacı olur kimse yanında olmaz.Bu tür yanlışları yapmaktan vazgeçmeye uzun süre önce kararverdim ve benden yardım istemeyen kimseye yardım etmiyorum.Bunu görmemede annem sebep olmuştu .Benim annem bir işe başlardı ve ben hemen koşup elinden alır devam ederdim ve annem alışmıştı buna.Bir gün hayır deme kararı aldıktan sonra da aynı şeyi yapmıştı benim için çok zor olsada kendimi tutmuş yemek koyarken ne elinden almış nede yardım etmiştim ve sofraya yemeği getirdiğinde kafama atarcasına kızgın koymuştu .Bende inat onun pişirdiği yemeği yemedim .Birkaçgün sonra o gün yemek yaparken kendisine yardım etmediğimi yemeği çok zor koydğunu söyledi .Bende kararaldım benden yardım istemeyene yardım etmeyeceğim dedim ve ogünden sonra bir kişinin gücü yetiyorsa ve bendende yardım istemiyorsa kimseye yardım etmiyorum.Sonuç üstüme vazife olmayan şeylere karışmıyorum.Buda beni daha az yoruyor ve de kafam da daha sakin oluyor.

Hayatı kendim için yaşamyı seçiyorum ve sevdikleriminde seçimlerini bu yönde yapmalarını diliyorum. kiss3

Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum..Bende hep hayatımda bu hataları yaptım.. Aynı hataları eskisine göre daha az yapıyorum ama tamamen bu huyumu değiştiremiyorum..Sizlerden öğreneceğim çok şey var..
Sevgiyle kalın.. kiss3

Mustang 14-07-2008 09:00 PM

Merhabalar ben bu gün anneme gittim eve yeni döndüm.Bu gün kızkardeşimle ikimiz birden gittik ona rica ettim ve birlikte gideceğiz.Ben sabah erken gittimkardeşimde işlerini hallettikten sonra geldi güzel bir gündü çok sevdiğim bir kuzenim geldi ve güzel vakit geçirdik.Bir birimizi özlemişiz yemek yedik ,sohbete tatı idi üstünede bikahve içtik tam oldu.Ben oluşumu özledim bu gün geliyor inşallah. kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:32 AM.