Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   yine yeniden merhaba....... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/227147-yine-yeniden-merhaba.html)

the desert 13-10-2010 08:38 PM

Cevap: yine yeniden merhaba.......

düzlüğe cıkmak ızın ıyce aşağıya duşmek lazım ya..bende duşuorum ışte..ama sadece duzluk ıcın:))

the desert 15-10-2010 07:45 AM

allahım senden guzel bır gun dılıorum..ruh eşimle karşılaşmaya ramak kalmış olsun.benı sevsın kollasın..sahıp cıksın bana.bende ona..elımden gelenı bır ınsan ıcın yapmayı oğreneyeım allahım...nolur allahım..ellımdekı elındekı olsun..herşeyımle..lutfen allahım ona bakınc ahuzur dolsun içim..işlerım rast gıtsın stres olmadan hakkıyla yapabıleyım....sana şukurler olsun allahım..

genco 15-10-2010 03:26 PM

İnşallah dilediğin gibi güzelliklerle karşılasır, arzu ettiğin bir hayata kavusursun. Umidini yitirme, umutsuz da düşünme tamam mı;)

the desert 16-10-2010 06:25 PM

umarım................

ELPARANOID 16-10-2010 07:31 PM

The desert, benim ruh esim sandigim kiz shimdi baskasiyla evli..ama hayat devam ediyor..her shey guzel yani. Boyle seyleri kafana takma..(söylemesi kolay diyorsun icinden shimdi y789)

the desert 16-10-2010 08:59 PM

Alıntı:

ELPARANOID Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773690)
The desert, benim ruh esim sandigim kiz shimdi baskasiyla evli..ama hayat devam ediyor..her shey guzel yani. Boyle seyleri kafana takma..(söylemesi kolay diyorsun icinden shimdi y789)

bak sned esoyluosun ruh eşim SANDIĞIM ....demekkı sadece sanmışsın ruh eşin deılmış:)) bence beklemeye değer....

the desert 16-10-2010 09:00 PM

kafama takmıorum zaten..sadece artık istiyorum......ama takıntı deıl..sadece şiddetlı ıstek:)))

the desert 17-10-2010 08:08 AM

şimdi uyandım ve pc yi açtım..elelrım tıtrıo...mutsuzluğum ruyalarıma kadar gırıyor..allahım neden hala bu şekıldeyım neden?nolour allahım yardım....

the desert 17-10-2010 11:34 PM

allahım sana şukurle rolsun.ıstesem kafamı dağıtabılıorum..ıstesem sneın verdıgın butun dunya guzlleıklerını ve bana sunduğun ımkanları kullanabılıorum..ıykı sana ınanıorum..sana şukredıorum..sen herşeyın hayırlısını bılırsın allahım benım ıcın..bazen sabırsız davranıp burnumu sneın işine sokabılıorum..od abenım densızlığım..allahım sana herşey ıcın bana verdıkelrın ıcın hayırısz oldugu ıcın gerı aldıklaırn ıcın...bana sabrımı gostermem ıcın ve olgunlaşmam ıcın gosterdığın zorluklar ıcınd ecok teşekkur ederım...sneı sveıorum allahım...sana sonsuz kere şukurler olsun...........

ELPARANOID 18-10-2010 12:13 AM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773903)
allahım sana şukurle rolsun.ıstesem kafamı dağıtabılıorum..ıstesem sneın verdıgın butun dunya guzlleıklerını ve bana sunduğun ımkanları kullanabılıorum..ıykı sana ınanıorum..sana şukredıorum..sen herşeyın hayırlısını bılırsın allahım benım ıcın..bazen sabırsız davranıp burnumu sneın işine sokabılıorum..od abenım densızlığım..allahım sana herşey ıcın bana verdıkelrın ıcın hayırısz oldugu ıcın gerı aldıklaırn ıcın...bana sabrımı gostermem ıcın ve olgunlaşmam ıcın gosterdığın zorluklar ıcınd ecok teşekkur ederım...sneı sveıorum allahım...sana sonsuz kere şukurler olsun...........

keske ben de senin kadar icten dua ede bilsem...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:15 AM.