![]() |
Cevap: yine yeniden merhaba....... allahım senden cok guzel hayırlı başarılı huzurlu sağlıklı bır gun dılıyorum....yardımlarını esırgeme benden... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Günaydınnnn, Yepyeni bir gün yepyeni başlangıçlar.... Aslında her yeni gün yeni bir başlangıç elbette ancak kimi zaman bizler geçmişin fazla etkisinde kalarak yada geleceğe dair güvensizliklerimizle bu günümüzün ne kadar anlamlı, güzel, hayrlı, başarılı, sağlıklı olduğu göremiyoruz... Umarım tüm dilekklerin dilinden kalbine aksın ve kalbimizdekini gerçek kılan yaradana ulaşsın.... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... allahım bana o kadar zorluk cıkarıp sabrımı doğru kullanmamı sağladığın ıcın sana bınlerce kere şukurle rolsun...her zorluk bır sınav,,her sınav bırer başarı....teşekkurler allahım... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... allahım bu guzle çarşamba gununde senden zorluklara sınrı bozucu şeylere ve yanlızlığıma karşı dayanma gucu ıstıyorum...bana yardım et allahım.... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... ve verdığın butun nımetelr ıcın şukurle rolsun....... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... the desert, palaştığımız onca şeye teşekkür ediyorum. Beni ne çok motive edip, geleceğe, yeniye bakmamı sağlamaya çalışmıştın. benim için harcadığın eforun binde birini de kendin için harcamanı istiyorum. teşekkür ederim, özlemiştim... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Alıntı:
bende ozledım senınle sohbetlerımızı. bılıomusun dedığın laf bana cok koydu şu anda lonk gıbı ıcımde...kendım ıcın o eforun bınd ebırını cıddı anlamda harcamadım bılıomusun justagırl...haklısın....ne haksızlık edıorum kendıme..yada efor sarfetsemde bı şekıdle yarım kalıo ...saol...ıyıkı geldın... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... tepkısiz...yarı baygın..şiş ve kırmızı gözler.yorgun bır vucut..uykusuz bakışlar...bıkmış..umutsuz...... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... bınbaşı olmuşum bu arada..buı demek oluoki.bayagı zamandır burdayım..ama gram ılerleme yok...ne guzle..gurur duyuyorum aptallığımla.. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... pravaaa pravaaaa...kızım nasıl bu kadar sabıt fırkılı takıntılı olabılıosun?geceelrı uyuyamıosun duşunuosun kuruosun uzuosun.uzuluosun..naısl bı hayat bu..cabalıosun ama duşunce batagındna cıkamıosun..olayı ıyce elıne yuzune bulaştırıosun..ne bu ya...bırak ne halı varsa gorsun...adammı yok..ne bu ya ne bu?ne bu salaklığın?yeter artık.. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:26 PM. |