![]() |
Cevap: yine yeniden merhaba....... atakan beyyyyyyyyyyyyyyyyy alın benden rutbemı layık deılım ben ona................. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... allahım nolurr sabır ver bana nolur allahım ... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Alıntı:
olma öyle! Dün kabus gibi bir gündü. Üzüldüm uykum kaçtı. Bugün o korktuklarımın hiçbiri olmadı! Ben anımı mahfettiğimle kaldım. Bugün hep ne düşündüm biliyor musun? Yaşıyorum. Nefes alıyorum. Ayağım tutuyor. Gözüm görüyor. Şükür dedim. Bu olumlu duygu hemen gidiyor olumsuzlar ağır basıyor ama izin vermemeye çalışıyorum. Kötü düşünürken "acaba bundan sonraki düşüncem ne olacak?" demeye başladım inan işe yarıyor. Afallıyor gibi oluyor beynin. Çaba sarfet artık lütfen. Biliyorsun benim bulunduğum nokta ne kadar karanlıktı. Ha çok mu düzeldim çok mu değiştim? Hayır çok değil azıcık! o azıcık o kadar güzel ki anlatamam sana! O azıcık o kadar güzel ki! Yeter artık seni üzgün, yanlız mutsuz vs vs vs vs vs vs vs vs vs görmek istemiyorum! İyi ki varsın... |
|
Cevap: yine yeniden merhaba....... hayat benım bakış açımdır..ben olumsuz bakarsam olumsuz gelır..olumlu bakarsam olumlu olur..bahçe duşunuorum hayatı su verırsen gereklı ozenı verırsen yeşıllenır..cennet olur..ama kasvet ve huzun olursa hıcbışı başlamaz ve hıcbışi yetışmez....sevımlı pozitif olalım hepbırlıkte bahcemızde herşey yetışsın.... |
|
Cevap: yine yeniden merhaba....... eevt hala uzerımde bır huzun var ama gecıo sanırım..alıştım....en azından yolum açıldı..tıkanıklık sona erdi....ne mutlu bana..:) |
Cevap: yine yeniden merhaba....... hayat...bana cok guzle şeyelr getır bu sefer....mutluluk,sevgi,aşk cıksın sahıplenme cıksın torbandan...hedıye gıbı sun bana...anıden surprız olsun..feleğimi şaşırayım...cok sevıneyım..tam da susadığım an gıbı cıksın kı kana kana ıceyım..hadı hayat..beklıorum...tum alıcılarım açık....:) |
Cevap: yine yeniden merhaba....... allahım o kotu gunler bitti.... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... darısı benım basımaa kujum ..kendın ıcın yazdıgın guzel dıleklerede bayıldımm :) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:04 AM. |