Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   yine yeniden merhaba....... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/227147-yine-yeniden-merhaba.html)

the desert 06-11-2010 12:25 AM

Cevap: yine yeniden merhaba.......

sabırr sabırrrr.sabır..........

the desert 07-11-2010 11:36 PM

bılıorum kı herşey benım bakış açımdna kaynaklanıo...bıtmış gıtmış..boşuna uzuluorum..herkes ayrılık yaşıo..bend eyaşıorum ve bıttı.o cunku başkasıyla..derın derın nefes almalıyım.cunku evlenıo..ışte tamamen aklımdna gıtmeıs ıcın fırsat..allahım cok şukurler olsun sana.....kalbımden de sılmeme yardım et allahım luten....

maviinci 08-11-2010 07:26 PM

Ablamm psikiyatra gittin mi hiç??

the desert 21-11-2010 08:43 PM

herşey bakış açına bağlı:)))ınan bana....

the desert 24-11-2010 07:56 AM

allahım bılıorum benım ıcın hayırlı olanı verıosun....bılıorum allahım..

the desert 05-12-2010 12:25 AM

gitmek mi zor...bıtmışlığı yaşayıp hala ınadına kalmak mı...
tukenmışliği yaşayıp hala ınadına kalmak mı..yoksa herşeye sıfırdan başlamak mı?
takıntımı bu yoksa varoluş kavgasımı?
neye naısl başlıcanı bılememk mi..
yoksa şımarıklık mı?
ne bu sevgılı gunluk ne?
hangısı daha zor?

herşey sandığın şeyın aslında yalandna ıbaret oldugunu gormek mi?
yoksa herşeye yenıdne başlamak mı?
tırnaklarınla yenıden kaızmak mı?

kalsan herşeyın aynı şekılde devam edecegını bılerek pırıltısız devam etmek mi
yoksa zorluklarıyla mutluluklarıyla bıtırıp yenıden aynı şekıld ebaşlamak mı?
yenıdne başlamak aslında tekrar başa donmek mi? ne hangısı zor sevgılı gunluk hangıisi?

the desert 05-12-2010 12:29 AM

yanı sevgılı gunluk gıtsem mı kalsam mı???

the desert 08-01-2011 01:17 PM

ehehehe bugun benım donum noktam....cunkuu butun 3 sene boyunca ayrılıp yınede duygusal anlamd abaglı kaldığım adamı ellerımle evlendııorum..:) ne mutlu bana ki...bana kii artık duygularım cozulup başkalarına akabılecek..yaşasın..cok mutluyum..kopek gıbı sadıklığım bıtıcek ve ben de gonlume akanı secebılcem...allahım ne mutlu bana kı bole bişiyi gosterdın..cok mutluyum...:)şukurler olsuns ana..boşa kurek cekmem belkı değecek bırısı ıcın olacak..belkide cok guclu başlıycam yarın hayata...belkı de bu sene bende aşkla huzurla mutlulukla evlencem..yaşasın...cocuklarım olcak bana benzeyen parçamı taşıyan..supper..:)

the desert 08-01-2011 04:30 PM

çok ılgınc...kımse bışı yazmamış..

the desert 02-02-2011 11:44 PM

allahım bana verdığın herşey ıcın mutluluk duyuyorum..olumsuz gıbı gorunen şeyler aslınd abenı sınaman ve benı gelıştırmen ıcın cıkardığın sınavlar..bılıorum..ve yıne senın ızınınle aşıcam bu sınavalrı.yeterkı sne bana guc ver...allahım gucumun fakrına varayım...oda yeter...allahım sana bınlerce kez şukur...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:37 AM.