![]() |
Cevap: yine yeniden merhaba....... bugun yenı bır gune başlıorum hayatımın gerı kalanında yenı bır gune...allahım buyuksun...içimdeki sıkıntıları ve kuşkuları al ne olur allahım al.. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Hayatının geri kalanının ilk günü ve diğer her günü neşe ve bolluk içinde geçsin ve geçecekkkk.... :) |
Cevap: yine yeniden merhaba....... normal bır gundu yıne kafamda acabalarla uğraştım durdum..yaww aslınd akafam meşgul dılken o kadr guzle ki hayat..ıvır zıvır şeyelri takmayınca vs...ama o ıvır zıvır şeyler olursa rezıl olurum ben...offf neyı nasıl yanlış yapıorum ya....nerde ne yapıorum da hayatımı sıkıntıya duşuruorum?allahımm ne dersın?bana bı ışık yak yaww da bulayım sorunu.. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... tuhaf bışıler ıcımde...onceden bole kelebekler ucuo gıbı hısedıordum ..ancak şimdi yarasalar ucuşuo...snaırsam..neyse durr kızımmm kendıne gellll kendıne gelllllllllllll topla toplaaaaaaaaaaaaaa:Dsağ yap sağ yap:Pooo67 ne dıom ben ya...kısaca şole dıyım snaırım artık umıdım azar azar tukenıo be gunluk...azar azar sona yaklaşıorum sanki... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... O0ama şunu ıtıraf etmek ıstıorum burdakı ınsnaların kalbı cok guzel...hepsıne ayrı ayrı tşkkur edıorum emeği gecen herkese........... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... emınım gecıcek amaa demekkı bunları kaldırabılecek gucteyım ben allah verıo..sabretcem yenılmıycem...ustesındne gelıcme ve.ılerde baktığımd akendıel gurur duycam vay be dıcm neelrin ustesınden gelmışım die.. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Alıntı:
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...g%5D%5B/URL%5D |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Bazen dıorum ki kucukken ben olumsuz bı kücük cınmı yuttum dıorum.sevincli.hatta bazen ole oksuruorum kı böö die cıksın die ama nafıle:D olmuyorr.y789sanırım o kucuk cın ara da sırada benı bolee olumsuzluklara ıtıo...yok gececek bılıorum ama bari zarar vermese cok fazla... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... hayat cok yavan ve cok tatsız tuzsuz...napıcam bılemıorum..hıc bışeye cozum bulamıyorum... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Alıntı:
sevgiler.. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:49 AM. |