Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   yine yeniden merhaba....... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/227147-yine-yeniden-merhaba.html)

elccy 21-08-2010 12:10 PM

Cevap: yine yeniden merhaba.......

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763666)
sevgılı gunluk yıne sınrılerımı bozna bı olay oldu ama bene skı ben deılım..asla oturup ağlamıycam..aksınee hayata baglancam:)))hatta baglandım bıle onlıne ım:)

MERHABA CANIMCIM
BAĞLAN TABİKİ HAYATA,HATTA HİÇ KOPMA.. HİÇDE ZAYIF BİR KARAKTER GİBİ DE GÖZÜKMÜYORUN,AMA BİR BOCALAMA İÇİNDE GİBİSİN...HEPİMİZ GİBİ.. AMA BİRGÜN GELECEK VE FARKINA VARIP HERŞEYİN ,BU DALGALANMALARIMIZDA SON BULACAKTIR..

HAYATA HEP GÜLEREK MERHABA DEMEN DİLEĞİYLE.. HEP ONLİNE OL, EMİ ??O0

the desert 22-08-2010 10:29 AM

:))) teşekkur ederimmmmmm...:)

the desert 22-08-2010 11:19 AM

bugun daha ıyıyım..ıykı derdımı anlatabılecegım ınsanlar var cevremde...yaşasın..:)cok şanslıyım benı dınleyen...

the desert 31-08-2010 07:54 AM

bugun ıkı nokta yaptım bakalım olcek mi:D

the desert 05-09-2010 10:54 AM

iki noktam olmadı:))) neyse bı dahakıne 3 nokta yaparım:P

evet hayatım butun monotonluğu butun olağanlığı butun herşeyıyle devam ederken.....ben artık sağlığıma maddı sahıp olduğum ve manevı sahıp olduklarıma şukur edıyorum...elımde kalanlar ıelrde kalmayabılır cunku ...butun çabam onları elımde tutmak..allahıma şukurler olsun...bgun kadır gecesı..arkadaşlar herkesın kadır gecesı mubaerk olsun..allah tum gunahlarımızı bağışlasın...tum dıleklerımızı kabul etsın...........:)

the desert 08-09-2010 04:18 PM

sevgılı gunluk..............aşka ınancım kalmadı...ınsanlara hıc yok.............................umarım ınancımı gerı getırcek ınsanlarla karşılaşırım umarım sevgılı gunluk..çunku şu an hıc nefes alamıorum

reyna 08-09-2010 05:07 PM

her yaşın bir derdide var bir çok güzelliğide .yaş ilerlerken sen dertlerinlemi kalıcaksın sevgiyle kal

the desert 08-09-2010 05:44 PM

reyna cok merak ettım..sen kaç yaşındasın?

the desert 10-09-2010 10:59 PM

şu an guya tatıldeım.ama hala moralım cok bzouk....ınsan neden gecmışını duşunur durmadan.cunku gecmışten bu yna yenı bışiler yaşayamadığı için....allahım sabır ver.................sabır................bıde yenı bı sevgıli....

the desert 15-09-2010 07:38 AM

hadi kızım aycan kalk bakalım....şolee bır guzel gıyın...unutma hayatta en onemlı şeysın.herkese guvenıp yarı yolda kalabılırsın ancakkkkkkk tek senı yarı yolda bırakamayacak olan sensın...unutma....boşverrrrrrr gıden gıder..evlenırde.....ama gerı kalan sağlar senındır..unutma:)) herkes hayatına bakar..hadı bakım toparlan sende hayatına bak..hadııı cnm benım.....senı cok sevıorum:))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:18 AM.