![]() |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Kendimi Rafa Kaldırdım Artık vakti geldi. Hep sevdim, hep bekledim. Belki de senin için bir kitaptı kendi yazdığın veya okuduğun. Hani elinden hiç düşürmediğin, kimseye bırakmadığın, hep bağrına bastığın… Ama bir şeyler oldu iste, ya kitap bitti noktayı koydun. Ya da sen değiştin ve gerek duymuyorsundur veya bu hikayeden artık bıkmışsındır. Tek söyleyeceğim nokta koyma. Virgül koy, kaldır rafa. Zaman geçsin belki biraz tozlanır, eskilir yani yaşlanır ama hep orda durur. Koyduğun gibi kimselere dokundurmaz. Hep ordadır beklemiştir seni. Zaman geçer onu özlemişsindir… Aklına gelir belki, hiç aklından çıkmaz hani yarım kalmıştır. Eline alırsın onu ve hiç tereddüt etmezsin bilirsin, seni beklemiştir ve hiç risk yoktur. Yeni bir şeyin tedirginliği yoktur içinde. Hep bildik hep senindir zaten, bıraktığın yerden devam edersin. Ben kendimi rafa kaldırıyorum... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... allahım neden boyle oluo neden tamam duzledı derken herşey alt ust oluo..ya deneme tahtası gıbı hıssedıorum kendımi..yemın ederım..aklım allak bullak delırcem ..allahım nolurrr yıne bı kapı aç bana lutfen allahım nolur............... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... güzel hikayeler okuyorumda hosuma gideni senin günlügüne yazdim hem ortam degissin hem nasilsin demek istedim |
Cevap: yine yeniden merhaba....... super yazmışsın ...saol yada her kım yazdıysa..tam benlık bı şey aslınd arafa kaldırmak kendıni ve tozlanmak ve sonra herşey gecınce tekrar okumak kendını hıc daha once yazılmamış gıbi...naısl yapıcam peki?bılıosan onuda soyle.sınır sıstemım harap cunku..hep sonu duşunuorum nasıl son verebılırım bu acıya dıye..bu sınır sıstemı bozukluğuna..naısl son verılrı bu hayata dıye...sonra duşunuorum aslaa allahın verdığı canı ancak allah alır die..benım oyle bı luksum yok die.susuorum ama bu aralar yıen bu duygum depereşti..bazen dıorum kı at kendını sokağa bı aranın altına..ama sonr aburda son verdıgım sorunları dıer tarafta aramak nereye kadar? |
Cevap: yine yeniden merhaba....... cici bayan kendin söylüyosun sinir sistemim harap diye yani bundan ne anliyoruz bilinc altin suan acilmis durumda durmadan getirir aklina sen bisi yokmus gibi cool takilcaksin taki dingin oluna kadar |
Cevap: yine yeniden merhaba....... kolay sanki... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... kolay degil... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... naısl yapcam peki? |
Cevap: yine yeniden merhaba....... bunun nefsle cihat oldugunu idrak eder sevap isledigini benimsersen allah yardimci oluyo |
Cevap: yine yeniden merhaba....... delirmek uzereyım... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... ama delirmiyo insan:)) sinirler bozuluyo hepsi bu |
Cevap: yine yeniden merhaba....... ya ne kadar soyluosun da ınan bana kotuyum artık kaldırmaıycma gıbı gelıo ve sankı bunlar herşeyın başlangıcıymış gıbı gelıo bana yanıı daha o kadar cok otu şey varkı yaşayacagım..allahım cok korkuorum |
Cevap: yine yeniden merhaba....... yooo hayat akiyo kimisi icin berbat kimisi icin seker gibi olan bisi yok sana öyle geliyo sinir sisteminin imdat cigliklari stresten uzak dur diyo böyle sacma sapan seyler getiririm aklina diyo |
Cevap: yine yeniden merhaba....... ya boyle çığlık atmak ıstıorum yaaa allahım nıye benn nıye?????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????? |
Cevap: yine yeniden merhaba....... yaaa dızlerıdme derman denen şey yok..yok yok yok..............kalmadı nefes alamıorum tekrar bıdaha olmıycka dedığım şeyelr yıen oluo ya bu ne ya....allahım yaaa sorun sorun sorun........... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... bir dakika! ne oldu burda? neyin var arkadaşım? kim üzdü seni söyle, kafasını kıralım! |
Cevap: yine yeniden merhaba....... herşeyden nefret edıorum herşeyden ya..lanet olsun!!!!!bıktım artık...............sıkıldımmmmmmmmm...hep aynı şeyleri yazıorum bılıorum amaaa hayatım labırent gıbı hep aynı yere donuş yapıorum....cıkmaz sonuc....paradoks yaa herşeyy neden hep başladığım yerdeyım?ne becerıksızım..allahım yaaa.dayanamıorum al canımı yaa...valla gcuum kalamdı............. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... bak eğer şu uzayan teoman canını sıktıysa hemen sıkıştırıp dövelim! lütfen teoman yaptı de hadi! sevincli |
Cevap: yine yeniden merhaba....... şimdi ben hangı telkını şimdi ben bu lanet durumdan kurtulmak için ne yapayım?hangı telkını dınleyeyım?hangi yaızyı okuyayım ne yapayım?bana yardımcı olurmsunuz? |
Cevap: yine yeniden merhaba....... ben değerliyim ve hiçkimse benim kadar önemli değil de yeter... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... öylemi gercekten doğrumu bu? |
Cevap: yine yeniden merhaba....... benim için değerlisin mesela dostum... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... canım saol ama bu içimdekı korkuyu ve sıkıntıyı almıo be cnm...send ebenım için cok değerlisin ınan bana...ama hayatım 360 derece değişcek die ınan bana cok sıkıntıdayım ne yapcam bılemıorum...cok cnaım sıkkın bu hayat benı cok yoruo emınım herkesı yoruodur ama ınan bana cok bunaldım.. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Alıntı:
|
Cevap: yine yeniden merhaba....... gulporcumm çok teşşekkur ederim cnm amaa....sorun şukı ıyılık yapıp denıze at derler ya benımolayım ole dıl ben kendım ıcın ıyılık yaptım aslında ıkı taraflı yanı karşımdkaı ıcınde ama en cok kendım ıcın yanı bu şey gıbıydı bır nevı anlaşma gıbı..cunku eğer o ıyılığı yapmasaydım bende zor durumda kalacaktım..yaptım yıen kaldım..cunku dıer tyaraf sozunu tutmadı..yapacagını yaptı..ve bunun sonucunda ben cok zor ama cok zor durumda kalıorum..offfffffff neysee acıkca yazmdana anlaşılacak bışey dıl ...sonucta ben cok uzuntuluyum cunku gercekten aşmam gereken sorunlarım var yanı kendımle alakalı olmayan şeylerın benım hayatıma bu kadar etkı etmesını ıstemıorum ..ama cok etkılenıorum duygusal olduğumdan dolayı sanırım...gercekten allah bana bu sorunu verdı cunku bunu halledersem kendımdekı en buyuk sorunumu halletmış olacagım başkalarının duşuncelerını onemsememe gıbı bı şey...ben cok takıorum...takmamam grekıo bılıorum ama cok takıorum ve cok yordu bu huyum benı ne geldıyse başıma bundna dolayı geldi.cok mutsuzum o yuzden...ağla2 |
Arkadaşım slm,yukarda yazdıklarım,senin tam olarak sorununu bilmediğim için,genel şeylerdi...belliki seni çok üzmüş bu konu rt67üstesinden gelicek olan yine sensin,karamsar düşünme...hayatın güzelliklerle dolsunsmil56 |
Cevap: yine yeniden merhaba....... şimdide olmammış şeyelrın senaryosunu duznelıorum kafamda...yaolursa dıe kı kesın oluo cunku ne korktuysam başıma geldi..iyi duşunemıorum cunku bu konuda:( |
Cevap: yine yeniden merhaba....... evet gercekten cok uzdu ve halada uzuo.saol cnaımcım umarım hallolur cunku artık yapabılcegım bı şey kalmadı:(ağla2 |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Emin ol ki herşey geçecek.Senin için dua edecem... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... herşey kotuye gıdıo yaa...allahımmm:( napıcma bennn |
bu sekilde gidersen yasamayi birakmis kendini harcamakla mesgul olucan görünen o... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... hadi bakalım bugun yenı bır gune başladık ben yıne lanet olsunla kalktım sanırım bılıncaltı abı yıne devrede..sıkıldım ama ondan artık.neyse kalbım sıkışıo yer yer...kotu bışey olacak hissiyatı işte sonrada amann dıorum ne olcaksa olsun..ole dıyıncede korkuorum kotu bı şey olmasından ıyıce:D sanırım ben psıkopata bağladım neyse.e.hafıften mıdme bulanıo...işe gıtmek ıstemıorum..cunku rezsıl olcakmışım gıbı bı duygu hakım bende..şimdi bı kahvemı içeyımde ne olacaksa olsun..yaa cok sıkıldım bu kafamdakı konu benı cok rhtsız edıo hayatıma yon verıo sanki..olumsuz yonde...halbukı ben bu kadar aciz ve sıradan olmamalıyım..iyi bır işim var ama ya olmassa?:(offfffffffffff neyse allahahım yardım yardım sabır............. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... canım thedesert cim.. sabah uyanır uyanmaz aklına böyle endişe dolu fikirler geliyorsa adım adım kendine yeniden olumlu düşünmeyi öğretmelisin tatlım.. ilk adımda sabah uyanır uyanmaz göreceğin bir yere; olumlu güzel şeyler yazalım.. mesela : bu gün harikulade güzeliklerle dolu bir gün.. yaşamıma beni mutluluğa.. huzura.. başarıya.. sağlığa .. refeha.. dair tüm güzellikleri sevgiyle kabul ediyorum.. tüm bunların olmasını engelleyen yanlış inançlarımı.. kötü düşüncelerimi sevgiyle özgür bırakıyorum.. biliyorum ki benim en büyük gücüm düşüncelerim.. bunun için şükürler olsun.. düşüncelerimle yaşamımı güzelleştirebilirim.. bu gün harikulade güzelliklerle dolu bir gün.. ve ben yaşamıma tüm güzellikleri sevgi ile kabul ediyorum.. uyanır uyanmaz göreceğin yerde olması çok önemli.. bunu okuduktan sonra yatağından kalk bir kaç esneme hareketi yap ve odanın penceresini aç.. sabahın güzelliğini.. bereketini.. mutluluğunu odanın içerisine al.. aynı zamanda her nefesinle içine çek.. sen iste ve kabul et canım.. bu gün harika bir gün.. kiss3 sevgiler.. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Shamanicwink77,seni yazılarını okurken,hep zihnim senin yoksa bir melekmi olduğunu söylüyosmil56,ve senin yazdıkların, okurken insana meditasyon etkisi yapıyo,bak yine aynı şey oldu... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... evet gülpor kesınlıklee katılıorum sanaa bole shamanıc ole sevımli tatlı cana yakınki...anne şefkati kıvamında...oyyyy yerım senı ben...bak yıne kanım fokurdadı:D shamanıc ama cnm benım benım bazı sorunlarım belkıde kucuktur ama ben onları gurur yapıorum..sankım dunyanın sonu gıbı...evet evet bak tuylerım yıen tiken tiken:P olduu..neyseee susayım bari...dunyanın sonu değil vee olmayacaklar..kışşşşşş kışşşşşşşşşşş fıkırler duşunceler..:P neyse bakalımm hayırlısı olsun...ama bolee kalbım daralıo...napim... |
|
Cevap: yine yeniden merhaba....... aynenn.meleğim shamanıcım:D |
Cevap: yine yeniden merhaba....... yaw arkdaşlar bıde bı şey sorcam size burd ayazı yazarken naısl yazıları renklerndırıorusss?ben sırf sıyakla yaızom yaww... |
actionsmile |
Cevap: yine yeniden merhaba....... aha bak ole yaptım....ama olmuo..tobe tobe....benım pc de sorun var sıyırmış ...ee neden olsa sahıbıd eole:D |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:09 PM. |