![]() |
Cevap: yine yeniden merhaba....... yolun yarısı ne be?neyın hangı yolun yarısı?guldurme beni...yarına cıkacagın bellimi?hanı yol?ben tuhaf bı yerde ıelrlıorum....yol bıle dıyemedıgım tepeler daha cok..tepeelrden gecerken hoppppp bı bakıorumm dıpteyımm..sonra tekrar cıkıorum uc bela son vıteste ılerlerken bı bakıom frenım patlamış....kabus gıbı herşey... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... ölelim biz...kahvesmiley şaka kıs, sakın haa! daha düğününde göbek atıces...(e hep böyle derler ne diyim) |
Cevap: yine yeniden merhaba....... yok ole bı duğun....maaleef atamıycan... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Bugün kendini nasıl hissediyorsan yarın da öyle hissedeceksin canım benim.Yarın başına neler geleceğine inanıyorsan sürpriz yaşamayacaksın.Şu anki duygularınla geleceğini güzelleştirmek elinde.Seçim senin.. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... yenı bır hafta yenı bır gun bakalım neler olacak....işallah guzle şeyler olur.. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... allahıms ana şukurle rolsun bereketlı bır gundu ve bı sorun yaşamadım..allahıms ana şukurler olsun........ |
Cevap: yine yeniden merhaba....... mutluyum mutluyuz mutlusun mutlusunuz mutlular.mutlu... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... güzel evrenın güzel yaratıcısı senden guzel bereketli mutlu bır gun dılıyorum... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... güzel evrenın guzel yaratıcısı sana sonsuz kere şukredıorum..super verımlı bır gundu..bana yardıme dermısın her gunum bunun gıbı yada buna yakın gecsin?şukurler olsun sanaa.. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... bugun herşey gayet ıyıydı..takı oğleden sonraya kadar..hayatım bı duzelıo bı alt ust oluo...ve ben bundan sıkıldım..yanıı bılıorum herşey bı şeylerı oğrenmem ıcın belkıde ama aynı şeyleri yaşıorum bır kısır dongu ıcınde...ve gucsuzleşiorumda demek ıstemıorum da..cunku başka bı sorun cıkıo evt uzuluorum ılk başta...sonra bakıorum onunlada başa cıkıorum demekkı bu gucsuzleşmek değil.ağlamıorumda eskısı gıbi..ama tuhaf bışıler var..cunku ıcım doluo doluo ve bırıkıo hıssedıorum onu ıcımde...allahım lutfen ana bı cıkar yol goster... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... yılmıycam yılmıycam yılmıycam........... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... yılma yılma!!!! bravoo sana |
Cevap: yine yeniden merhaba....... yılmıycam tabi..buyuk ve guzel evrenın eşsız ve tek yaratıcısı...bılıorum ordan benı seyredıosun ve benımle gurur duyuyosun..aslınd abend ekendımle gurur duymuor değilim..dış gorunuşumle aklımla kışılığımle...aslında gerckten sana sonsuz kere teşekkur etmem lazım şukretmem lazım.elımde geldığınce yapmayada çalışıorum aslında.cunku ıstedığım gıbı fızıgım aklım beynım işim herşeyım var.olmayan şeyelr benı sıkıntıya sokuo ama olsun onalrd ayok napalım..yada bekkı duzlecek guzel ve sonsuz evrenın tek ve yuce yaradanı senı sevıorum senden pozıtf duygularımı daha d katlanarak bana gelmesını ıstıorum..sonsuz kere dolansınlar etrfaımda..sıkıntılarımı alsınlar içime huzur ve yuzume gulucukler getırsınler..yuce yaratıcım senı sevıorum ve her defasında senın zerreelrını sevgını içimde hıssettıgım için cok şanslıyım ve bu şansımın farkına varabılmem için bahşettıgın aklım ıcınde tabıki....yuce yaratıcım sana sonsuz kere şukurelr olsun.......... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... aynen katılıyorum yüce yaratıcım...sevincli |
Cevap: yine yeniden merhaba....... hey yuce yaratıcımmm sana bınlerce kee daha şukurler olsun bugunum umduğum gıbı gecmedi..uzun zaman sora benım için onemli olan bırını gordum..onu gormek benı cok mutlu etti..bu şekılde hıckımsem dılmış gıbı onunla selamlaşmak bıle kendımı ıyı hıssettırmeme yetti..sana çok teşekkur edıorum yuce yaratıcım...senı cok sevıorum sonsuz kere teşekkurelr sana.. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... çok tuhaf aslında şu anda o kadar tuhaf hıssdıorum ki kendımi...sessiz ama bı o kadar da cığlık cığlıga...kızgın ama dıngın..sesım cıkmıoo ama avaz avaz bagırıorum..yanlızım ama dertlerımle bı o kadar da kalabalık..tuhaf ya..gerckten şu yeryuzu cok tuhaf kımınle ne zmaan nasıl karşılaşacagımız bellı olmuo..harbıden..tuhaf..ama tek bıldığım benıdme hayatım duzelecek bundna emınım..gercekten emınım......... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... ve yuce yaratıcımm keısnlıkle yılmıycam beklıyorums adece benı denemek için verdığın o surenın bıtmesnı beklıorum..bıtecek ve bana işte bu sınavı gectın dıyıp odulumu vereceksın ve ben ahfıfleyecegım..oyunun ve bu testın başarılı şekılde sonuclanması sneın sabrına bağlıydı dıyceksın ben her zmaan olduğum gıbı başarılı olduğumdaki o hıssı sonuna kadar duyup içime cekecegım...işte dıyecegım emek verdığıme ve sabrettıgıme değdi..odulumu aldım..beklıorum allahım o gunu sabırsızlıkla ve bana layık gordugun engellerı kendımı bozmadan kışılığımı vs. gececegım.. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... no comment........ |
Cevap: yine yeniden merhaba....... yuce yaradn negatıf vızıltıları lutfen uzak tut benden!!! |
Cevap: yine yeniden merhaba....... hayat cok tuhaf aslında cunkuuuuuuuu bınbır çeşit ınsan var hayatta ve kımle ne zaman karşılacagınız ve neler yaşayacagınız kesınlıkle bellı değil..allah ole bı fırsat verıokı sıze yada fırsatları alıokı elınızden..cok tuhaf yaa..ama her ıkısındede var bı hayır...yanı bızım olgunlaşmamız ve pişmemiz ıcın yapılıo herşey ama onemlı olan şey d ebunu anlayıp sabır gosterebılmemiz..tıpkı şu an bırılerıne sabır gosterdıgım gıbı::d sorunlu ınsanlara karşı sabır gostermeyı oğrenıorum:D |
Cevap: yine yeniden merhaba....... herkese herşeyden dolayı cok teşekkur edıyorum..umarım herkes kalbındkeıne ulaşır. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... yuppeeeeeeeeee burdayımmm:P buyuk evrenın yuce yaratıcısı senden oyle bı guc ve enerjı ıstıorum ki şolee kendıme gelecegım hedefelrıme koşmam ıcın ıtıcı bır guc ıcımdekı enerjı esprili kızı cıkaracak yenı bı cıvıltı ha azcık da ışıltı........yuce yaratıcımm yarın meselaaa azcık kırıntısını versen ben var yaaa nasıl farklılaşırım..şimdiden teşekkur ederım bana bahşettıgın tum guzlelıkelr ıcın:Dsenı sevıorumm benı yarattığın ıcın..... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... :D yaşasınnn yaşasın....yaaa her gun aynı herşey aynı ama içimde kıpırtılar var..yaa sankı bolee bışıler olcak olumlu...allahım yaaa sne cok buyuksun...bı sene oncekı halımı ve şu ankı halımı duşunuorum da dağlar kadar fark var valla.ve hayatıma donup baktığımda gercekten herşeyı başardığımı aklımdakı mesleğe sahıp olduğumu hemde bu yaşta ..sonraa gerckten cok ıstedıgım bı şeye daha sahıbım..sonra super bı annem var :D canım annem sneı cok sevıorum..saygın bı karıyerım var evt ben şanslıyım kımseye muhtac değilim...fızıksel ozlelıklerım cok guclu ...kışılığımde ole kımsede olmayan merhamet duygusuna sahıbım mesela..salaklık derecesınde ama olsun..babamıda burda anmadan edemıycem ondan gecmış..babams enı cok sevıorum..yaa allahım şukurelr olsunkı benım ben benım:D |
Cevap: yine yeniden merhaba....... nefes alıorum...sağlıklıyım..muhtac değilim...evt bazı sorunlarım cıddı sorunlarda osla onları da cozecegım allah bana o gucu verecek.. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... ey guzel yaratıcımmm yarın cok guzle huzurlu bereketlı guzel bı gun olsun benım ıcın tum ıyılık ısteyen ınsanlar ıcın benı ıyı surprızlerle karşılaştır nolur allahım:D senı cok sveıorum ve sana guvenıorum bana tum olumlu enerjılerı yolluyacagını bılıorum.... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... yüce allahımm teşekkur ederım vukuatsız ve huzurlu hatta mutlu dıyebılcegım bır gun gecırdım..teşekkur ederım sana sonsuz kere..işallah yarın da en az bugun kadar enerjık dınamık ve bereketlı ve kazasız belasız bır gun gecırırım.eğer sorun yaşarsam da onları en guclusunden duşuncelerle gecırmeme ızın ver...senı sevıorum ve sana ınanıyorum yaratıcım..bılıorum yarında en az bugun kadar ıyı gececek... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... allahımm dua etme dıyenlere ınat sana dua edıcem hemde her an her sn ye her dkka..herşey ıcın..sıhırlı değnek için her şey ıcın..cunku neler yaşayacagımı ve nelerle karşılaşacagımı ancka sne bılırısn.. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... senin için dua ediyorum uzaktan uzaktan... beni anladığını biliyorum arkideşim, şu aralar sana sadece zararım dokunurdu...iyileşirsem konuşuruz... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Selamlar desert harika gidiyorsun :) Değişen bakış açınla hayatında neleri değiştirdiğine nasıl geliştiğine bir bak, mükemmel! Gelişmeleri bekliyoruz Sevgiler MERT. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... The desert tek kelimeyle mükemmelsin :) |
Cevap: yine yeniden merhaba....... teşekkur ederım merto ve kumsal 1980....yani bazen olumsuzlukalra kapılmıorum değil..gerckten zor bı donem atlatıorum maddı manevı ama allhın ıznıyle gecıcem bu donemıde..cok sevındım cok teşekkur ederimm benı takıp etmenzı ve bana guzle şeyelr yazmanız benı cok sevındırdi..cok teşekkure derım:D sizleri cok sevıorum... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... SİYAHÇAMMMMMMMMM...senı cok ozledim bunu solemek istiorum ılkonce.....sen olmayınca akşamlar kahkahasız tatsız tuzsuz kapanıo sanki..ama sen ıyı ol yeter cnmm anlayabılıorum seni...eğer konuşmak istersen adresı bılıosun....ben ustune gelmek ıstemıorum pek fazla..emın ol herşey yoluna gırcek sadece sabır sabır....O0O0 |
Cevap: yine yeniden merhaba....... bugun guzle bı gundu..eğlencelıydi..hıc beklemedığım biri aradı vs..yaa yemın ederımm bolee mıdem kelebeklenıo:D cok ılgınc ortada fol yok yımırta----dıkkat edın yımırta:D-- yok ama benım bole mıdem kelebeklenıo hayırdır işallah sankım bu bole cok mutlu olcagıma işaret:D ha evet sorunlarım var yok değil hatta buyuyolar durmadan ama napımm yaaa ona uzul buna uzul hayatım gıdıo amannn dedım bende elımden gelenı yapıp alaha tevekkul edıorum...ne demışler eşşeğını---ayıptır solemesı--- sağlam kazığa bağla sonra allaha ole tevekkul et.--yada ona benzer bı şey---- |
Cevap: yine yeniden merhaba....... hımmm allahımmm gerckten varlığınla huzur buluorum içimde damarlarımda ,kucucuk kalbımde,aklımd abeynımde zıkrımde olman cok guven verıcı bı duygu....ve guc verıcı...sankı sankı bolee hanı yanlış yapsanda arkanda dev gıbı şey vardır korkmassın ya işte sne benım için oylesın...senden başkada kımsem yok zaten:( neyse...evet sana guvenıorum ve sana ınanıorum..senın varlığınla ve sneın sayende herşey duzlecek...bende gulucem--kı aslıdn azaten guluorum--:D eğlenıcem....---çok şukur oda var:D----herşey duzlecek..ama şuda bı gercekkı sorunlarımla karşılaştığımda bana bı yol gosterıosun allahım hemen bı ışık goruorum hıc bı zaman devamlı karanlıkta kalmıorum..teşekkur ederım allahım...senı duşundukçe ıcım huzurla doluo... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... hayattttttttttt seniiiiiiiiiiiiiiiii çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviorummmmmmmmmmmmm hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:d |
Cevap: yine yeniden merhaba....... hiçbir zaman karanlıkta kalmaman dileğiyle.. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... teşekkur ederim teo:D senınde uzaman dileğiyleeeeeeeeee:D |
Cevap: yine yeniden merhaba....... :( offf kafamda şupheelr var huzursuzum yaww.neyse bakalım allahım yıne guzle bır gundu teşekkur ederım herşey ıcın...ılkonce bole bı sıte var herşeyden once benı ızleyen ne yaptıgımı dıkkatle takıp edenler var.cok saolun...ıyı yoldayım merak edılmek guzle şey:D soracımamaaa alnım acık yaptığım her işte....huzurluyum o acıdan...sonraaa kazasız belasız gezınıorum ortada:dosracımaa umıtlerım varrr hayata dair...sorunlarımda var benı olgunlaştıran hayata daha pozıtıf bakmamamı sağlayan...teşekkur ederım allahım:D |
Cevap: yine yeniden merhaba....... gunaydın herkeseeeeeeee..............herkesın guzel super bır gun gçirmesi dileğiylee |
Cevap: yine yeniden merhaba....... hayat berbat....snaırım pollaynnacılık buraya kadarmış..herşey kotu gıdıo hayatımda....nefret edıorum herşeyden.......bu kadar ıyı kalplı olupda bı ınsan neden bu kadar cok uzulur anlam veremıorum..gerckten anlama veremıorum..cok bunaldım cok.allahım ya var ya gercekten al şu cnaımıd akurtulayım ya... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:09 PM. |