![]() |
Cevap: yine yeniden merhaba....... bak tatlım nede güzel ifade ediyorsun her şeyi... aslında hem sorunlarımızdan bahsedip anında sebebini ve o sorunu en profesyonel çözümünü çok güzel bilebiliyoruz... yada bu sorunlarla ilgili dostlarımızdan fikirler alıp ferahlıyoruz... bu konuda asla hakkını ödiyemiyceğim arkadaşlarım var...krzm67 dedim ya hepimiz bir şekilde ufak defek sorunlar yaşıyoruz hayatımızda...rt67 telkinlerimizi dinleyip bilinç altı çalışması yapmayı ihmal etmemelisin bence...music45 çok faydasını göreceğinden eminim...superolaylara bakışın değişiyor... sevgiler...actionsmile |
Cevap: yine yeniden merhaba....... belkide olgunlaşmam için bu dertleri çekmem lazımm...ama dayanması cok zor... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Alıntı:
|
|
Cevap: yine yeniden merhaba....... şimdi yeni bir kıtaba başlıorum arkadaşlar orada begendığım düşünceleri sizlerle paylaşacagım..adı %100 kendınız olun... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... kıtabın adı yuzde yuz kendınız olun yazarı:matthew kelly |
Cevap: yine yeniden merhaba....... başarısızılıklarımızın veya hatalarımızın moralımızı bozmasına asla ızın veremeliyiz.başarısızlık ılelemenın bır parçasıdır.sonucun kendısı değil... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... ilerleme kaydettiğimde hıcbır şekılde ulaşamadığım bır mukemmellık vızyonunun peşinde koştuğumdan daha mutlu bır ınsanım.ılerleme bızır herekete gecırır.bıze yaşam verır.ılerleme kaydettıogımızı hıssettıgımızde tutkuyla enerjıyle,coşkuyla,amaçla,gercek ve kalıcı mutlulukla dolarız.ıelrleme şimdi için şukran duymamızı ve gelecege umutla bakmamızı sağlar.ılerleme kalıcı mutluluk yaratmanın yoludur. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... sanırım artık herşey bitti.................... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... hanı boyle bı yumruk olur yaaa nefesınızı engeller...yaşamıosunuzdur aslında ama konuşursunuz..bıtmıştir herşey ama zaman oldurursunuz....beklersınız.....uğraşır dıdnır ama bı adım gıdemessınız...bıtmıştir...ama farkında dılsınızdır..ama bı umut vardır ufaktan ıcınızde ...halbukı oda sonmuştür...hala nefes alamıosunuzdur...ama farkıdna dılsınızdır...ruyanızd aolur yaa bagırmk ıstersenız de sesınız cıkmaz...hanı her ınsan aolur ya...uyanmak ıstersenız...ama yanlışdır cunku yaşadığınız zatenn kabustur...boşadır cırpınışlar..emekler..hayaller bıtmıştır....tıkanmıştır yollar....en son care dıyerek baktıgınzı kapılar yuzunuze kapanır..hemde sertçe...........bıtmıştir herşey...bı ışık ararsınız..ama yoktur....yoktur.lanet olsun yoktur...............işte o durumdayım.....bıtti herşey.......... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Karanlığın en yoğun olduğu zaman, aydınlığa en yakın olduğu zamandır.super Her son yeni bir başlangıç doğurur. Bişeyler bitecek ki yeni şeylere kapı açılacak değil mi. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... haklısın bymehmet ama ınsanın elınde değil bazı şeyler..bazne cok yoğun hıssedıorum caresızlık hıssıni...elıdm edeğil..bıd ebeklenen şeyler olmayınca dah da kotu oluorum..ok kendıme gelmem lazım. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... allahım yoksa başamı donuyorum?sankı herşey bır dejavu..ya napcam benn en baştanmı başlıycam?akli dengemı mı kaybedıorum yoksa... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... hayırrrrrrrrrr kendıne gel sadece zor bı donem gecırıosun sen...kendıne gell aynaya bak hadi kalk kalk çabuk ve allahın verdığı guzelliği gör:(her nekadar cenemde bı sıvılce cıkmış olsada görmezlıkten gel:D)sen harıkasın..cunku işin var azda osla aılenden insanlar var paylaşımalrda bulunabılcegeın...evt sevgılın yok ama olsun...az da olsa sevenlerın var mutlu ol evın var başını sokabılecegın ne kadar şanslısın bak...bırde guzel bı suratın var ınsanlar bakıp duruo bak ne kadar guzel...ne o olee kafayı sıyırmak vs ne kadar ayıp allaha şukur et bakım:D |
Cevap: yine yeniden merhaba....... İstersen senin sayfana da çocukluk anılarımdan oluşan bir derleme yazıyım y789 Okur okur gülersin smil56 |
Cevap: yine yeniden merhaba....... super olur:D |
Cevap: yine yeniden merhaba....... teşekkur ederım redflowers ım:D |
Cevap: yine yeniden merhaba....... bugun sıradan bır gundu ne uzuldum nede mutluydum..sıradan dı ancak kendıme soz verdığım şeyelr vardı mesela olumlamalrı yapmak gıbı olumlama yaptım sabah ve oğlen..soraa işler durgun:( bıde ailevi şeyler aslında guzle bı gundu dıyebılırız..genel anlamda..sevgılı gunlukk senı cok sevıorum...nerden cıktı deme ıcımden geldi..iyki varsın... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... dun akşam kaza geçirdim..sanırım bıraz para gıdecek..neys ebunada şukur ama..en aızndna bana bı şey olamdı.ama şu parasızlıkta bana mı oslaydı ne.:P neysee bakalım..neys ebakalım kuantum olumlamayı aldım gelırken otobuste okudum bıraz...guzle bır kıtaba benzıo r.şanal yıne dokturmuş..bakalım okuyayımda sanada yazıcam sevgılı gunluk..dun hep berbat haberler aldım gece sanırım bı daha hyatım boyunca uyuyamıycmam gıbı geldi.ter ıcınde geneın korunde uyandım olee bakakaldım tavana..10 dkka uyuyup yıne uyandım..sanırım beynım bana oyun oynuo kalbımde katılıo bu oyuna sıkışıo nefes aldırmıo..amann be gunluk ....gercekten hayat boş...gerckten..bugunde gece uyuyamadığımdan dolayı cok yorgun ve bıtkındım hep gozlerım kapandı pek verımlı bı gun değildi aslında..yıne sorunlarımı duşundum ne yapabılırım die ama ses gelmedi maalesef...şunu yap die...neyse bakalım kıtap okuyup fılm ızlıycem bugun zevk aldığım şeyerli yapıcam yani...şimdilik bole gunluk sor agoruşurus... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... bugun olumlamay yapmayı unuttum sbahhh.belkıd eondna bole gecti? |
Cevap: yine yeniden merhaba....... bugun yenı bır gune başlıorum hayatımın gerı kalanında yenı bır gune...allahım buyuksun...içimdeki sıkıntıları ve kuşkuları al ne olur allahım al.. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Hayatının geri kalanının ilk günü ve diğer her günü neşe ve bolluk içinde geçsin ve geçecekkkk.... :) |
Cevap: yine yeniden merhaba....... normal bır gundu yıne kafamda acabalarla uğraştım durdum..yaww aslınd akafam meşgul dılken o kadr guzle ki hayat..ıvır zıvır şeyelri takmayınca vs...ama o ıvır zıvır şeyler olursa rezıl olurum ben...offf neyı nasıl yanlış yapıorum ya....nerde ne yapıorum da hayatımı sıkıntıya duşuruorum?allahımm ne dersın?bana bı ışık yak yaww da bulayım sorunu.. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... tuhaf bışıler ıcımde...onceden bole kelebekler ucuo gıbı hısedıordum ..ancak şimdi yarasalar ucuşuo...snaırsam..neyse durr kızımmm kendıne gellll kendıne gelllllllllllll topla toplaaaaaaaaaaaaaa:Dsağ yap sağ yap:Pooo67 ne dıom ben ya...kısaca şole dıyım snaırım artık umıdım azar azar tukenıo be gunluk...azar azar sona yaklaşıorum sanki... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... O0ama şunu ıtıraf etmek ıstıorum burdakı ınsnaların kalbı cok guzel...hepsıne ayrı ayrı tşkkur edıorum emeği gecen herkese........... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... emınım gecıcek amaa demekkı bunları kaldırabılecek gucteyım ben allah verıo..sabretcem yenılmıycem...ustesındne gelıcme ve.ılerde baktığımd akendıel gurur duycam vay be dıcm neelrin ustesınden gelmışım die.. |
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...g%5D%5B/URL%5D |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Bazen dıorum ki kucukken ben olumsuz bı kücük cınmı yuttum dıorum.sevincli.hatta bazen ole oksuruorum kı böö die cıksın die ama nafıle:D olmuyorr.y789sanırım o kucuk cın ara da sırada benı bolee olumsuzluklara ıtıo...yok gececek bılıorum ama bari zarar vermese cok fazla... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... hayat cok yavan ve cok tatsız tuzsuz...napıcam bılemıorum..hıc bışeye cozum bulamıyorum... |
sevgiler.. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... evet belkide ama işte cozume odaklanmayı nasıl yapıcam?onu yapamıorum yaa hiç gıbı hıssedıorum kendımi.. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Çözüme odaklanabilmek için, önce soruna odaklanıp kabul etmen gerekir.super Çözüm sorunun başladığı yerde.sevincli |
Cevap: yine yeniden merhaba....... yaaa ben gerckten anlam vermeıyorumm..gerckten neyı naısl yapacagımı bılemıorumm bı eyrlerden başlamak?evet ama nerden...sorunumu bılıorum cok mutsuzum ama duzletecek gucumu kullanabılecegım yerı bılmıorum ole yarın yarın dıye dıyee butun yarınla rbıtecek..hepp karanlıkmı kalacak? |
Cevap: yine yeniden merhaba....... [QUOTE=the desert;462677]yaaa ben gerckten anlam vermeıyorumm..gerckten neyı naısl yapacagımı bılemıorumm bı eyrlerden başlamak?evet ama nerden...sorunumu bılıorum cok mutsuzum ama duzletecek gucumu kullanabılecegım yerı bılmıorum ole yarın yarın dıye dıyee butun yarınla rbıtecek..hepp karanlıkmı kalacak?[/QUO yorum yapmak zorunda degilsin bosver sen gecene kadar sabret düsünce düsünceyi doguruyo anlamadinmi hala? |
Cevap: yine yeniden merhaba....... ben cok korkuorum yaşamdan cevremden aılemdenn..bana kotuluk gelecek die cok korkuorum..destek ıstıorum artık..bı guc ıstıorum arkamda..kendımı bırakabılecegım bı yumuşak yer ıstıorum..cok şey ıstıorum sanırım.. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... allahım nolurr nolurr allahım bana guc verr..guc verkı ayakta kalabıleyım nolur allahım lutfen.... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... artık yeter demek ıstıorum..yeter artık bu gordugunuz sessiz kız hanımhanımcık kız ben değilimd emek ıstıorum bazen..haykırmak ıstıorum yaa lanet olasıcalar ben değili bu demek ıstıorumbagırmak bırılerının canını yakmak ıstıorum..pat pat agzının payını vermek ıstıorum ..hayır demek ıstıorum ya..şeytanlıkla gıolzerımın parlamasını ıstıorum..aptal aptal şakalarla esprılerle bırıelrının canını yakmak ıstıorum..bırıelrının acaba napsam da bole bana davranmasa dedıgını duymak ıstıorum bırının benı duşunmesını ıstıorum ya..bırlerı bendne korksun ya..aas essız bu demesın artık..vurup kaçmak ıstıorum bırıelrının kabusu olmak ıstıorum ya..içimdekı olmayan allahın belası kotu gucc oluş ve cık ortaya cık be şebelek... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... allahım yaa nolurr ıcımde sankı ıkı ses catışıo hangısını dınlıycem artık..kafam karıştı..lutfenn bana yardım et yolumu cızeyım..zıkzaklar olmasın artık nolur ya....kıms ecıkmasın taam razıyım ama olanlarda kaızk atmasın lutfen allahım ya..lutfen ya.... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... hah evet ben de istiyorum aynından! hatta ben daha da kötü, tiksinç, şirret, kabus, baş belası, ürkünç, feci birşey olmak istiyorum! da nasıl olacak ki, yolun yarısını devirdim ben...yolun diğer yarısını göreceğimin de garantisi yok...hüffff! |
Cevap: yine yeniden merhaba....... nefret edıorum yaaa nefret edıorum ya..bılıorum yarınd abu zamanlarımı arıycagım sorunlarım cıkacak..bılıorum..allahımm..artık sınırden guluorum yaa...gercekten....ama halletcemm ben guclu bırıyım..gucluyum |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:09 PM. |