Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   yine yeniden merhaba....... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/227147-yine-yeniden-merhaba.html)

the desert 07-05-2010 07:54 PM

Cevap: yine yeniden merhaba.......

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 740717)
hayatım içinde kin nefret duyguları varken bende çok mutsuzdum.ilk yapacağın kendini kızdığığın her kimse onları affetmek.hayattta hiç affedemeyeceğim kişileri affettim.sırtımdaki yükü bıraktım.ferahladım yoluma devam ettim.görmemezlikten gelmeden çözüm arayarak.siteye ilk girdiğim zaman moderatör arkadaşlar olsun yaşam koçu merto bey olsun hepsi affedebilmenin önemini vurguladılar.kendin negatif olunca bu kin ve nefretle etrafınada çekersin negatifleri insan olay hastalık.ne duyuysam uyguladım.nefes alıp verme teknikleri.şu iki sene yaşadıklarımı kimse bilemez.neredeyse rı düşündüm.ama bunları burda dile getirmedim yazmadım.yazarsam enerji yükleyip kuvvetlendindirmemek için.hep hayatımdaki güzellikleri hatırlamaya çalıştım ki bunlar çoğalsın.dertlendikçe bunlara pirim vermiş oluyoruz.burada yaşadıklarımı net olarak anlatamıyorum.sorumlu olduğum kişilerin haklarını da benim hatam yüzünden kaybetme korkusu beni mahvetti.ama hatamı kabul ettim.çözümünün olacağına inandım.hem yasal yoldan hem manevi yoldan bütün eylemlerimi gerçekleştirdim.bunun yanında kurtulacağım inancını hiç kaybetmedim.sana tavsiyem redflofersın derindeki acıları dindirmek için bir yazı dizisi var sanırım kitap ordaki bütün olumlamaları hissederek yap.çok işe yarıyor.böyle dertlenip durmaya vakit ayırma.bunun yerine çalışmalları yap.senin aracılığınla sevgili belginciğimede teşekkür edeyim burdan.allah onun yolunu da ışıklar içinde ilerlemek nasip etsin.seninde bu yükleri bırakıp yoluna hafiflemiş olarak yürüyeceğine inanıyorum.çünkü burdasın.canım benim hiç ümidini kaybetmeden yola devam mutluluk o kadar uzak değil.sen izin ver bu sıkıntılarını görmeden güzellikleri daha çok dile getir.bilinçaltı nasılsa sorgulamadan kabul ediyor.şimdi yazdıkların geleceğini oluşturuyor biliyorsun.aman dikkat canım.ışık elçinin bir meditasyonu vardı.üzerindeki yükleri boşaltma tv de yaptırmıştı.sonra mor alev enerjisi meditasyonu bunları hep uyguladım.yılmadım ama başardım.bu sıkıntılarından kurtulmayı niyet et.mutlu olmaya güzelliklerin gelmesine izin ver,affedemediğin kişileri ve olayları bağışla ve özgür bırak senin üzerine yapışmasınlar.olumlamalarını yap bak bakalım mutlu olacakmısınço zaman görüşelim tamam mı canım.ben bunları yaşamış ve mutluluğu yakalamış biri olarak yazıyorum.abla tavsiyesi y789sevgi ve ışıkla canım benimactionsmile

sudem8 slm.................

ınan bana cevabını sanırım arka arkaya 8 yada 9kez okudum anca yazıorum bunu belleğimi toplayıp...hımm her okuyuşumda bır umut belırdı belırdı ıcımde....negatıflık gercekten ınsana acı veren bır hastalık..duşunceler karışıor beynınde kalbın sıkışıo...ve hoppp.bı bakmışsın bıtmışsın..neyse ok.dedığın herşeyı yapıcam ve hatta şu an da bıle yapmaya çalışıorum..cok teşekkur ederımıyıkı varsın...

sudem8 07-05-2010 10:10 PM

canım ya mutlu olmanı çok istiyorum.bu kırgınlıkları kalp sıkıştırmalarını hepsini atlattım.kin nefret belkide bana haksızlık yapan kişiyi öldürebilirdim.ama bu affetmelerden sonra şimdi hiç bir his bile yok o kişiye karşı.yaşam koçu merto bey bunu şöyle açıklamıştı geçen sene içim yana yana bu siteye girdiğim ilk günlerde eşimi affedemediğimi onun için karşıma daha kötü birini çıkardıki eşimi affedebileyim.gerçekten öyle oldu.eşimden çektiklerim birşey değilmiş onu affediyorum diyene dek.affediyorum bağışlıyorum diyorum ama kalpten içten gelerek değilmiş benim dediklerim.21 gün bağışlama sözleri var onları söyledim oğlum için teşekkür edrim dediğim anlarda ağlamaya başlıyordum.meğer blokajlar varmış onlar kaybolana kadar ağladım.sonra blokajlar temizlendi eşimi ve o kişiyi affettim.yükümü boşalttım.bir meditasyon var rahat bir nefes alıyorsun.önünde upuzun bir yol var bu geleceğin.arkanda da bir yol bu geçmişin.adım atmana ilerlemene mutlu olmana engel olan geçmişten gelen senin anı yaşamana mani olan yüklü bir giyecek var üzerinde.çok ağır.ben aynı bu şekildeydeim.sanki iki büklüm olmuştum.beni tutan ilerlememi engelleyen o giysiyi hemen ayaklarımın yanına bıraktım hiç arkama dönmeden.bana verilen beyaz hafif bir giysiyle önümdeki yoldan ilerlemeyi seçtim.hayal ettim.bunu 3-5 gün aklıma geldikçe yaptım hafifledim.sanki uçumaya başladım.gerçekten sırtımdaki ağırlık gitti.olayım çözüldü bana yapılan haksızlık ispatlandı delillerle hemde.kesin sonuçlandığında da yüklü bir miktar alacağımla birlikte o kişide cezsını alacak.bunları hep imgelemiştim şimdi yaşıyorum o yüzden çok mutluyum.y789

the desert 11-05-2010 11:40 PM

umutlarım tukenıo....

the desert 13-05-2010 12:10 PM

hayır tükenmıyor..cunku umut tukenırse hayat bıter...sadece şu anda ertelenmış olabılır ancak he bır umut var içimde..hatta içim kıpır kıpır.....:))

the desert 17-05-2010 07:14 AM

allahım senden bugun mutluluk,umut,saygı,sevgi diliorum.....

the desert 17-05-2010 07:15 AM

bugunude sağlıkla karşıladığım için sana şukurler olsun allahım....956k

the desert 19-05-2010 12:03 AM

yine yeniden neye merhaba?hıcbişeye..herşey aynı şekıdle devam edıo ken..neye merhaba soylermısın?aynı ben aynı mutsuzluk...

maviinci 19-05-2010 01:24 PM

bir bir üstteki yazdığına bak, bir de 2 üstteki. . O anların arasındaki fark nedir acep??

the desert 19-05-2010 05:51 PM

bilmiorum..sence?

the desert 20-05-2010 07:50 AM

neyse....

allahım şukurler olsun sana..bır gune daha ağrısız sancısız başladım.--her zaman kı gıbi sağlıklı bır şekılde---allahım sana bana vermış olduğun butun herşey ıcın teşekkur ederım..şukurle rolsun allahım sana...butun ıyı şeyler vee uzulduğum benım ıcın kotu şey olarak adlandırdığım ama sadece ders cıkarmam ıcın bana evrdığın şeyler ıcınde şukurler olsun allahım..teşekkur ederım..senden guzle bereketlı bır gun daha dılıyorum allahım...

the desert 21-05-2010 12:55 PM

allahım sana şukurler olsun...sonsuz kere.. huzurluyum mutluyum zengınım..herşey cok guzel gıdıyor..herşey ıstedığım gıbı oluyor...bu kadar guzle olacagını tahmın bıle edemesdım..bana acı veren herşeyden kurtuldum...herşey butun sorunlar cozuluyor kendılığınden...senı cok sevıorum allahım sonsuz kere şukurler olsun..

the desert 21-05-2010 12:56 PM

allahım evrene bağışladığın bereket ve bolluktan huzurdan aşk tan sağlıktan başarıdan zengınlıkten bende kısmetımı alıyorum..bana bunu sağladığın için teşekkur ederıms ana..şukurler olsun allahım....956k

the desert 21-05-2010 12:58 PM

bu guzle hayatım gıttıkçe guzelleşiyor ...ve zengınleşiyorum...aşıkken daha bır aşık oluyorumm ve sevılırken bu sevgı katlanarak artıyor...teşşekkurler allahım....

the desert 24-05-2010 08:08 AM

allahım senden guzel bereketli uğurlu mutlu surprızler sağlıklı bı gun ve hafta dılıorum...herkese mutluluklar dılıorum..sana şukurler olsun allahım...

the desert 24-05-2010 12:34 PM

allahım lutfen uzerımdekı stresi al...sneden guzle bır gun stresiz kazasız belasız bır gun dıluıorum..en azındna egrı kalan kısım için

the desert 24-05-2010 10:15 PM

içhesaplaşmalarım susmuo..durmuo...beynıme kazınıo sankı..yanlış mı yapıyorum acaba..gunaha mı gırıorum bu şekıdle davranarak?ama mutsuzm eğer bu şekılde davranmassam.en azındna gozumden uzka olan kalbımden de uzak olurr.ama kolay mı bunar sılmek koskoca gecen kaç yıl..aıle bıde..ama ıcımden artık rol yapmak da gelmıo.allahım napıorum ben?yada ne yapmam gerekıyor?bılemıorum.ama en azından şu şekılde uzka durmak en ıyisi...cunku artık ıcımd ebuyuyen bır kın ve nefret var.ole durup bagıracagıma bole uzka durup kımsenın kalbını kırmamaış olurum...ne yapmam alzım hıcbışey bılmıorum..allahım senın buyukluğune sığınsam acaba bana yardım edemrısın?lutfen sen bana yardım et yoksa ne yapmam gerektığını bılmıorum..ılk defa rol yapmıorum ıcımden geldığı gıbı davranıyorum ve kaçıorum.ılk defa bışıelrı ustlenmıyorum..başkalarının sorumluluklarını.kendıelrı cekıo..çeksınler de..umrumda deıl....allahım ınşalahh doru olan budur..lutfen bana yardıme dermısın?

DeLiTaY21 25-05-2010 09:35 AM

ne oldu?sorun nedir paylaşsana.paylaş ki için rahatlasın biraz.

the desert 27-05-2010 07:49 AM

allahım senden sonsuz guzle gunlerden bırısını ıstıorum:))

the desert 07-06-2010 07:41 AM

allahım senden ıcımdekı bu burukluğu almanı ve enerjımı kat kat gerı vermenı ıstıyorumm.harıka kısmetler,harıka fırsatlar,bu fısatları değerlendırlebılecek gozuacıklık,:):):)soraaa hazırcevaplılık,uygun zamanlama:))) vs herşeyı ıstıorum..ve şimdiye kadar verdığın olağanustu herşey ıcın --en onemlisi benım ıcın--sana sonsuz şukredıorum yuce allahım...hadı bakalım...herkese kolay gelsın...:)

the desert 07-06-2010 07:42 AM

teşekur ederim allahım...

the desert 08-06-2010 12:41 AM

o kadar garıp ki....bır zamanlar huzur ve pırıltılarla bakan gozler şimdi anlamsız ve boş bakıyor...bır zamanlar işte bu dedığım ınsan şu anda sokakta gecen yabancıdan farkısz..hatta normal bırı..peki benım bı zamanlar kurduğum düşlerım nolcak?nereye kaldırcam onları?elımde ole duşup yere kırıldılar..nasıl yapıştırcam onları?nasıl yenıden eskı yerlerıen koyacagım?naısl ışte bunlar yenıleri dıyıp devam edecegım?eskıelrı unutmka kendıme yaptığım saygısızlık olmaz mı?pekı napcam ben bu kadar hayalkırıklığını?nereye sığdırcam?nereye kaldırıp atıcam?buyuk bı alan var mı?yada naısl sındırcem?kısmetsızlığımı ve bahtsızlığımı?neden karşıma doru durusut bırı cıkmaz allahım?neden bende dıer ınsanlar gıbı mutlu olmayayım?olacagaım ama ne zaman?ya cevap hıc bı zamansa?

the desert 08-06-2010 12:45 AM

bır zamanalr delı gıbı guvendığım gozum kapalı 100 lerce ınsanın arasından sıyrılıp boynuna atladığım ınsan şu anda bana bır yabancıdan arksızken ben nasıl yenı bırını tanıyıp ona tekrar guvenıcem..tekrar o mınıcık kalbımı acıcam?ıcındekılerı dokucem...ve o benı anlıycak sevecek...her daım yanımd aolcak...ya o kadar uzak gelıokı şu anda...ıstemıorum da ..kendımı yoracak hıcbışey ıstemıorum..ruhumu dınlendırcek bıri lazım artık....katıksız huzur ıstıorum.....sohbetınden hoşlandığım bır buyugum demışti ki bana...sen aptalmısın aşık olacaksın azcık elektrık...azcık mantık olay bu bırka o sana aşık olsun.......bırak o sana aşık olsun aşk acı cekmektedır..kendını karşındakı acı cektırcek kadar seveceksın sen acıyı cekmeyeceksın....baglanmayacaksın.....aa evet demıştuım o zmaan ole kırıklarla doluydukı kalbım...evet dedım kımseyı sevmıycem artık..sevdıkde noldu?

the desert 08-06-2010 12:47 AM

ve kapattım tum kapılarımı aşka sevgıye..onyargılarımı kapılara surgu yaptım...ve şu anda kımse acamıyor o kapıları...surgulerı o kadar sağlam ki.....halbukı bazen kapının altından bır ışık gırsın bana aydınlık olsun..oyle cok ıstıyorum ki....bır mucıze olsun veeee pırıltılarla bırlıkte acılsın kapılar.....elelrım bazne gıdıo kapıalrı acmaya ama elelrım o kadar kucukkı o kocaman surguleırn yanında....cesaretım kırılıor ve boşver dıorum..kısmet boyleymış...

the desert 08-06-2010 12:50 AM

halbu kı o kadar ozledım kı yuzumu boynuna koyup bırısın ona ozgu kokususunu ıcıme cekmeyı...yanımd ayokken bılee kkususnu ıcımde hıssetmeyı...onunla uyumayı onunla uynamayı o yanımda dılken bıle..oyle cok ozledım kı sırf zaman cabuk gecsın die hemen uyuyup uyanmayı...bırı ıcın suslenmeyı...bırı ıcın hedıye secmeyı..kalbımın carpıntısını..oyle cok ozledım ki....gzolerım yaşarıo bunalrı yaşarken cunku benım kı artık hıc yuruyemeyecegını bılen bırıının maratona katılmaıs gıbı ımkansız bı şey...bı kere kırıldımı kalp bır daha asla yerıne bı şey gelmıo.....hıcbışey....

the desert 08-06-2010 01:02 PM

allahım senden guzle bır oğleden sonra dılıorum mutluluk ve huzur dolu gulumsemeler dolu olan....

the desert 15-06-2010 07:35 AM

allahım mutluluk hırs aşk saygı sağlık ve huzur ıstıorum..

Işıldayan Safir 15-06-2010 11:04 AM

Dileklerin bulsun seni :)

Ama hırs neden? Azim yapsak onu olmaz mı? girlhaha

the desert 15-06-2010 11:20 PM

olabıler tabıki..hepsıde..ama hırs azımden daha bı tutkulu ve daha şiddetli gelıo bana....

the desert 15-06-2010 11:20 PM

dibin dibi not:cok mutsuzum:(

maviinci 16-06-2010 12:04 AM

yerin dibi not: ben daha mutsuzumm :(

the desert 16-06-2010 07:41 AM

sanmam ben daha mutsuzum:(

genco 16-06-2010 09:02 AM

Sayfana bir dipnot Aycan'cıgım;

Çok mutluyum,uçuyorum muyum neesevincli bu sayfada da bunları görmek istiyorum.

Ba bayyyt678

bayşegül 16-06-2010 10:37 AM

the desert
bugün ve hergün bütün güzelliklerin seni bulmasını seçiyorum

YESHAPPY 16-06-2010 03:05 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752401)
sanmam ben daha mutsuzum:(

Bir de ben bakayım. Yok yok mutlusun çok şükür ;)

O meşhur mutluluk kurabiyelerinden sana da yolluyorum. İçin hep kıpır kıpır olsun mutluluktan ;)

http://2.bp.blogspot.com/_QLQNcBTKS5...00/smiley1.jpg

the desert 16-06-2010 11:22 PM

canlarım benım hepınıze tek tek cook teşekkur ederım okudukça gulumsettınız benı..ama benımd erdım halledılecek gıbı deıl..:(

teoman_ 17-06-2010 12:25 AM

mutsuz olman normal
insan her zaman mutlu olacak diye birşey yok.
her zaman mutlu olmalıyım şeklinde bir kaygıda gereksiz ve tamamen boş bir beklenti.
mutsuzluk olmazsa mutlululuğun ne anlamı kalır...
dertlerinin kısa zamanda çözülmesi ümidi ile...

pericem 17-06-2010 01:43 AM

merhaba desert ..günlüğünü birazcık inceledim ..başlarkenki niyetini gördüm.. biten bir ilikinin ardından kalan harabeyi onarmak istemiş bu gelişimi izlemek için ise bu günlüğü tutmuşsun..zaman zaman hikayene gözyaşlarımla eşlik ettim zaman zaman sana kızdım..sabırla ne zamnan düzelecek bu kız dedim..çok istedim bu hikayeyi mutlu bitirmek ..içinde bu kadar istek olan ve etrafında bu kadar güzel dostalrı olan sanal alem demeye utanırım bu site için benim için çok kısa zaman oldu buraya gireli ama hala düzeyli insanların olduğunu görmek beni çok mutlu etti..ve seni bu insanlar hep svemişler....destek olmuşlar..sana iyi niyetle seslenen bu insanlara zaman zaman olumlu yaklaşmış başaermışsın bazen olmuyor feryatları atmışsın..görmediğin şu olmuşcanım..işte hayat bu..iniş ve çıkışarı var..çher gün mutlu yada hergün hüzünlü olunmuyor..sen çok sağlıklısın..sağlıklı her insanın yaşadığı süreci yaşıyorsun..
hikayem sana çok benziyor...benim sıkıntımı başkası nasıl yaşıyor görmek istedim..bu nedenle hikayeni mutlu bitirmek istedim ..sende kendimi gördüm..tek farkla senin muhteşem arkadaşların var..ben bu süreci aşamadım hala..gece gündüz olmadık anda aklıma gelir ..bazen ben de isyan ederim..bazen ben de unttum sanırım derdi kederi şarkılar söylerim gülücükler saçarım ama dertler yerinde durur sen onla yaşamayı öğrenirsin..onun sana kattığı dirençle ayakta durusun....kendindeki kimsede olmayan o duyguyu muhafaza eedersin bilirsin erdemdir o..hep şöyle dua ederim..(öncede sonrada ettim aslında işin acı yanı ama kadermiş napalım neyse )..allahım beni iyilerle karşılaştır..işimde hayatımda heryerde ..bu hepimiz için öyle olsun..böylece hepimiz iyi oluruz..
senin bütün bu duygularını bu kadar samimiyetle burada paylaşman beni çok duygulandırdı..cesaretine hayran oldum..kendine verdiğin değere,..sen çok özel birisin..adın gibi tatlısın..umarım tüm güzel anları ard arda yaşarsın ve yaşatırsın..hoşçakal

the desert 17-06-2010 07:45 AM

Alıntı:

pericem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752621)
merhaba desert ..günlüğünü birazcık inceledim ..başlarkenki niyetini gördüm.. biten bir ilikinin ardından kalan harabeyi onarmak istemiş bu gelişimi izlemek için ise bu günlüğü tutmuşsun..zaman zaman hikayene gözyaşlarımla eşlik ettim zaman zaman sana kızdım..sabırla ne zamnan düzelecek bu kız dedim..çok istedim bu hikayeyi mutlu bitirmek ..içinde bu kadar istek olan ve etrafında bu kadar güzel dostalrı olan sanal alem demeye utanırım bu site için benim için çok kısa zaman oldu buraya gireli ama hala düzeyli insanların olduğunu görmek beni çok mutlu etti..ve seni bu insanlar hep svemişler....destek olmuşlar..sana iyi niyetle seslenen bu insanlara zaman zaman olumlu yaklaşmış başaermışsın bazen olmuyor feryatları atmışsın..görmediğin şu olmuşcanım..işte hayat bu..iniş ve çıkışarı var..çher gün mutlu yada hergün hüzünlü olunmuyor..sen çok sağlıklısın..sağlıklı her insanın yaşadığı süreci yaşıyorsun..
hikayem sana çok benziyor...benim sıkıntımı başkası nasıl yaşıyor görmek istedim..bu nedenle hikayeni mutlu bitirmek istedim ..sende kendimi gördüm..tek farkla senin muhteşem arkadaşların var..ben bu süreci aşamadım hala..gece gündüz olmadık anda aklıma gelir ..bazen ben de isyan ederim..bazen ben de unttum sanırım derdi kederi şarkılar söylerim gülücükler saçarım ama dertler yerinde durur sen onla yaşamayı öğrenirsin..onun sana kattığı dirençle ayakta durusun....kendindeki kimsede olmayan o duyguyu muhafaza eedersin bilirsin erdemdir o..hep şöyle dua ederim..(öncede sonrada ettim aslında işin acı yanı ama kadermiş napalım neyse )..allahım beni iyilerle karşılaştır..işimde hayatımda heryerde ..bu hepimiz için öyle olsun..böylece hepimiz iyi oluruz..
senin bütün bu duygularını bu kadar samimiyetle burada paylaşman beni çok duygulandırdı..cesaretine hayran oldum..kendine verdiğin değere,..sen çok özel birisin..adın gibi tatlısın..umarım tüm güzel anları ard arda yaşarsın ve yaşatırsın..hoşçakal

bu sabahın korunde ağlattın ya benı helal olsun sanasad456 sende en az benım kadar ıcten yazdığına gore benı anlıyor ve paylaşıorsun duygularımı emınım....ah be cnmm bende hep tektım normalde hıc ark yoktu gelırdım buraya yazardım ayzardım ağlardım sora gozyaşlarımı sılıp devam ederdım hayata..evet hayat bu ama bu kadar ıyı kalplıyken neden bunları yaşıyorum?allah bılır gercı kalbımı ama bence dışardakı bı cok ınsana karşı cok ıyı kaldım ben korudum kendımı ama sonuc bu..hala yanlızım..allahın bıldığı dıyıp susuorum ama umarım ya benım hatamsa yaşananlar?hep bu aklımı ın bır köşesini kemırıo...offf neyse.....teşekkur ederım yıne evet şanslıyımm bu kadar sevenım varmış bende şaşkınlıkl aıkı gundur oğrenıorum....teşşekkurler herkese....

the desert 17-06-2010 11:05 PM

allahım lutfen yarın guzle bır gun olsun nolur allahım..o korktuğum şeylerden soz edılmesın ortaya bışıler cıkmasın nolur allahım....lutfen bana yardım et....

the desert 17-06-2010 11:07 PM

allahım nolur hep guzlleıkelrı yaşat...offf..nolur allahım....nolur.....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:09 PM.