Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   yine yeniden merhaba....... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/227147-yine-yeniden-merhaba.html)

the desert 08-02-2010 09:15 PM

Cevap: yine yeniden merhaba.......

sevgılı gunluk dun tıbet ayınlerıne başladım...ve bu sabah da yapayım dedım ancak berbat oldum...netten bakıroum ama hıc bole olan olmamaış..acaba benden kaynaklı ne varda bole kotuleştım?alsınd abı yandan kotuleşmem guzel bı şey cunku b hareketlerın normal egzersızlerdne farklı oldunu anlatıo...

the desert 14-02-2010 11:54 AM

sevgılı gunluk.....
nice senelere dıyorum sana.....tam bır sene olmuş sen varolalı tam 1 sene....vay be.....senı sevıyorum....gunluk bu bır sene ıcınde neler değişmiş..hıc duşundunmu bu kız neler yaşamış...acısıyla tatlısıyla neler yaşamış nelere katlanmış nelere uzulmuş...neler artık yeter dedırtmış neler cokkk sevındırmış...tam bır sene olmuş be sevgılı gunluk yanlızlığım çaresızlığım olalı tam bır sene...aama çok şukr allaha ki herşey bıtmış gecmış..belkıde bazıları bıtmeyıp sadece ustu kapatılmış acemice....ama şu anda yoklar hayatımda....çok şukur...tatlısıylada gecmış zaman guzel şekılde.....cok sevıyorum gunluk senı çok..........

the desert 22-02-2010 09:06 PM

sevgılı gunluk ıcımden bagrımak gelıo haykırmak gelıo...sınır oldugumu herkese soylemek ıstıorum.ama neyse susmalıyım pozıtıf tarafımı devreye gecırmelıyım..evt susmalı ve unutmalıyım..allahıms abır sabır sabır...

the desert 22-02-2010 10:03 PM

geçecek bılıorum gececek...o zaman bu haykırışla mutluluktan olacak...

the desert 22-02-2010 10:33 PM

dalgalandım duruldum..:P

master8566 23-02-2010 04:05 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586083)
sevgılı gunluk ıcımden bagrımak gelıo haykırmak gelıo...sınır oldugumu herkese soylemek ıstıorum.ama neyse susmalıyım pozıtıf tarafımı devreye gecırmelıyım..evt susmalı ve unutmalıyım..allahıms abır sabır sabır...

Ne sinir olmamalı,ne susmalı,ne de unutmalısın...Allah'ın çölü artık öğren lütfen ya,zorla baskı altına almak da çekim yasasını negatif çalıştırmaya devam etmek demektir...SEÇİM YAPacaksın ya SEÇİM !!!
KENDİNE DİYECEKSİN Kİ "şimdi bu durum karşısında öfkemi ışığa dönüştürmeyi seçiyorum,aklıma ve bedenime huzuru ve sakinliği ve mutluluğu çağırmayı seçiyorum"...NEGATİF DUYGULARI BASTIRMAYACAKSIN !!!
kendine diyeceksin ki "Şimdi ben huzur ve sukuneti çağırıyorum ve mutlu olmayı seçiyorum"

Seçme özgürlüğünü kullandıkça bu alışkanlık haline gelecek ve giderek sürekli pozitife kayacaksın,terazin yavaşça pozitifle doldukça daha fazla pozitif olacak ve hayatına daha fazla pozitif olay ve kişileri çekeceksin !!!!

Ne söylediğinin ve ne düşündüğünün FARKINDA OLMALISIN!!!! Anahtar budur!!!

the desert 15-03-2010 08:45 PM

tamam kızım hadi aycna derın derın nefes al hopppp 1.2.3.4.

bırak hadı al bırak derınd erın...evet yanlış gıden şeyler var hayatımda ben ıstemesemde aılem oldukları ıcın zararları da dokunacak ama artık bunun ıcın bışey yapamıycam maalesef.evet sıkıldım bılıorum...yaşamamış olmayı ısterdım ama oldu..derınd erın nefes alcam...hoppppp 1.2.3.4.5...evet şimdi bırak al bırakkk al bırak........evet sakınleş kızım ...evet skınleşiorum..evet mutsuz da olabılırım ama ben mutlu olmayı secıorum...herşeye ragmen guzle olan mutlu olmaktır..demekkı yaşamam gereken şeyler var daha..evet mutsuz olursam kımseye bı faydma dokunmaz.ama şu an mutlu olursam en onemlı varlık olan bana en buyuk faydma dokunur.o yuzdne mutlu olmayı secıorum..mutlu olmayı secıorum..mutluyum...

the desert 15-03-2010 10:34 PM

işe yarıor ama..:)

the desert 17-03-2010 10:06 PM

hanı bı şeye başlayıp aklı dıer şeyde kalan sora ona başladığın da keşke şu ışı yapsaydım dıyen tıpler olur ya aynen o durumdayım.içimde gun gectıkçe buyuyen bı sız var..ben ne ders calışabılıorum ne tv ızleyebılıorum nede başka bışi yapabılorum sadece felaketımı kafamda cızıp yoğunlaştırıp bır sınema perdesıne aktarıorum ve seyredıorum kafamda...sora d agozlerıdm ecanlanıo sankı..aa dıorum ben bunu daha onceden yaşadım ..yok ole bı şey ılk defa yaşıoruma slınd aama duşuncelerım cekmış onu mıktanıs gıbı kaçarı göçeri yok ıllakı yaşıycka sın bunu demış bana yaşantım...tecrubelerım.allahımm konuyla alakalaı olmayan ben elınden gelenı yapmış olan ben ve bokunyıcek olan yıne ben..napcma peki?

the desert 17-03-2010 10:08 PM

sevgılı gunluk allaha yalvarsam beynımı temızlemem yardımcı olurmu acaba?cok korkuorum felakete yaklaşmış olmaktan...allahım sneı sevıorums ana guvenıorumm....yaşıycaklarım hep senın tekelındedır...ınşalaha benım ıcın hayırlı şeyelr olur...

the desert 28-03-2010 01:16 PM

allahım herşey cok kotu gıdıo...

the desert 03-04-2010 02:02 PM

herşey hala berbat..............hala.......ve dah da kotuye gıdıo.ne yapmam gerekıor hıc bır fıkrım yok.evet dıyecekelrınızı duyar gıbıyım olumlu duşun olumlu duşun..ama herşey boylesıne berbt gdıerken ben hıc olumlu duşunebılcegımı sanmıyorum..ne yappmam alzım onuda bılmıyorumm.

master8566 03-04-2010 02:51 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 593109)
herşey hala berbat..............hala.......ve dah da kotuye gıdıo.ne yapmam gerekıor hıc bır fıkrım yok.evet dıyecekelrınızı duyar gıbıyım olumlu duşun olumlu duşun..ama herşey boylesıne berbt gdıerken ben hıc olumlu duşunebılcegımı sanmıyorum..ne yappmam alzım onuda bılmıyorumm.

beter ol the deserty789 bu kadar da olmaz ya... ne bu ya??? insan kendi kuyusunu kazmakta nasıl bu kadar inatçı olabilir ki??? seni tebrik ederim the desert vallahi bravo senin hiç düşmana filan ihtiyacın yok valla süper kuyu kazıyorsun hem de kendin için vallahi bravoy789 hiç laf dinlemeyeceksin madem neden bu forumdasın ki sen? sen ne zaman seçim yapmayı öğreneceksin ya??

maviinci 03-04-2010 03:27 PM

hoşuna gideni yap ::)

the desert 08-04-2010 11:06 PM

özledim be gunluk..eskıyı ozledım...sevgıyı ozledım.ılgıyı ozledım.huzur ozledım...ıcten uyanmayı ozledım...kalabalığı ozledım.gozlerıyle gozlerımden herşeyı anlayan ıctenliği ozledım...katıksız sevgıyı korunmayı gozlenmeyı gozunden sakınılmayı ozledım...herşeyı ozledım be gunluk herşeyi...

the desert 08-04-2010 11:06 PM

allahım ozledığım herşeyı hayırlısıyla bana nasip et...

the desert 09-04-2010 07:57 AM

allahım dertlerımı takmamam ıcın bana cesaret ılrıye bakıp şimdiki anımı değerneldırmem ıcın fırsat ve umut onumdekı fırsatları değerlendırmek ıcın bana acık bır goz nasıp et...allahım mutlu olmam ıcın ıcımdekı gucu kullanmama fırsta ver.allahımmm lutfen yanıdm aol..guzel bır gun guzel bır ay guzel bır ayat ıcın bana yardım et...

cadi_bm 09-04-2010 09:08 AM

Alıntı:

masterphidias Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 593120)
beter ol the deserty789 bu kadar da olmaz ya... ne bu ya??? insan kendi kuyusunu kazmakta nasıl bu kadar inatçı olabilir ki??? seni tebrik ederim the desert vallahi bravo senin hiç düşmana filan ihtiyacın yok valla süper kuyu kazıyorsun hem de kendin için vallahi bravoy789 hiç laf dinlemeyeceksin madem neden bu forumdasın ki sen? sen ne zaman seçim yapmayı öğreneceksin ya??

:))) Bazen uyanmak için birilerinin okkalı tokatları gerekir bu da öyle olmuş. Bayıldım ya samimiyeti seviyorum. Bende de var böyle arkadaşlar transa geçince bağırıp kendime getiren. The desert seni sevenlerin ne de çokkk ;))

genco 09-04-2010 09:50 AM

the desert in avatarı ile ne zman karşılaşsam pozitif bir enerji alıyorum.
Pozitiflik= the desert avatarı :) bilinçaltımda kayıtlı.

gel gelelim sayfasına ne zman girsem aksi, karmakarısık birisi ile karsılasıyorum. bilinçaltıma pozitif yönü öyle kazınmıs ki, yazdıkları bile onun hakkında negatif düşünmeme izin vermiyor.

heyyy sen, aksi bayan, senin neşelli yönlerinden mahrum bırakma bizi, dobrasın iyi güzel ama kendine karsı biraz daha anlayıslı olmaya davet ediyorum seni.:) seni takip etmeye devam edeceğim Rabb'im izin verdiği sürece.

iyi ki varsın, iyi ki aramızdasın.
mutlu haberler bekliyoruz seni;)

sevgiler.

bayşegül 09-04-2010 09:57 AM

the desert hergünün güzelliklerle dolu geçsin...

the desert 09-04-2010 07:38 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 610367)
:))) Bazen uyanmak için birilerinin okkalı tokatları gerekir bu da öyle olmuş. Bayıldım ya samimiyeti seviyorum. Bende de var böyle arkadaşlar transa geçince bağırıp kendime getiren. The desert seni sevenlerin ne de çokkk ;))

kesınlıkle cnm burda doğru soyluosun masterphidias artık bıktı benım bu negatıf yonumden her gorduğund ebu tarz tepkıler verıo...:))) ama ben cok sevıyorum onun bu tarz tepkılerını o gercek bır dost cunku...her yonuyle...bende emeği buyuk..ama bı de emeklerının karşılıksız cıkmadığı gunu gorse bence daha bır mutlu olacak:))))

the desert 09-04-2010 07:44 PM

Alıntı:

genco Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 610379)
the desert in avatarı ile ne zman karşılaşsam pozitif bir enerji alıyorum.
Pozitiflik= the desert avatarı :) bilinçaltımda kayıtlı.

gel gelelim sayfasına ne zman girsem aksi, karmakarısık birisi ile karsılasıyorum. bilinçaltıma pozitif yönü öyle kazınmıs ki, yazdıkları bile onun hakkında negatif düşünmeme izin vermiyor.

heyyy sen, aksi bayan, senin neşelli yönlerinden mahrum bırakma bizi, dobrasın iyi güzel ama kendine karsı biraz daha anlayıslı olmaya davet ediyorum seni.:) seni takip etmeye devam edeceğim Rabb'im izin verdiği sürece.

iyi ki varsın, iyi ki aramızdasın.
mutlu haberler bekliyoruz seni;)

sevgiler.

teşekkurler genco...bılyormusuna slınd ahıc aksi deılımdır ama dobra olduğum doğru..keısnlıkle bazen kaybettığımd edoğru bu yonum yuzunden ama olsun ben yıne de sevıorum bu ozlleığımı..genco bu aralar evet --yaklaşık ıkı senedır bu aralar dedığım:d---yoluna koyamadığım bazı şeyler var ...bazı şeylerdıyorum ama gercekten bunlar benı uzen şeyler...depresıf olmam bu yuzden..avatarım evet banada uzgun gunlerımde yuzumde gulumseme belırtıverıo onuda boyle mutlu olmaya karar verdığım bır gun bulmuştum..guya kendımce bır devrım gercekleştırecektım ama nerdee yıne eskı halıme dondum:))ama bılıorum allah benı sınıor...umarım en kısa zamanda yolund agıtmeyen şeyelrı yola sokarım yada yenıden bır hayata başlamak ıcın bır şansım olur yoksa boyle gıttığı surece gercekten tam anlamıyla avatarımın hakkını veremeyecegım:))neyse genco ıyı dıleklerın ıcın cok teşekkur ederım:)))y789

the desert 09-04-2010 07:46 PM

Alıntı:

bayşegül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 610432)
the desert hergünün güzelliklerle dolu geçsin...

teşekkur ederım cnm benımm hepımızın gunu ınşallah mutlulukla dolu gecer....8977

YESHAPPY 09-04-2010 07:49 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 610366)
allahım dertlerımı takmamam ıcın bana cesaret ılrıye bakıp şimdiki anımı değerneldırmem ıcın fırsat ve umut onumdekı fırsatları değerlendırmek ıcın bana acık bır goz nasıp et...allahım mutlu olmam ıcın ıcımdekı gucu kullanmama fırsta ver.allahımmm lutfen yanıdm ol..guzel bır gun guzel bır ay guzel bır hayat ıcın bana yardım et...

AMİN.

the desert 09-04-2010 07:53 PM

yeshappy teşekkurler...umarım hepımız ıcın gecerli olurr....

the desert 12-04-2010 07:59 PM

mutluluk nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnn?

the desert 12-04-2010 09:57 PM

sesime gelll..sesime gelllllllllllllllllllllll

the desert 14-04-2010 08:29 PM

belkıde cok kasmamak alzım hayat hep boyle mutsuz ve tekduzedır..farklılklar yoktur...mutluluk yoktur.sadece nefes almaktır hayat?

the desert 14-04-2010 10:07 PM

ne bışey ayzmak gelıo ıcımden nede bışey yapmak..halbukı ıcımde bı suru şey ayzasım ve yapasım var..bırını karşıma oturtup gunlerce konuşasım var..ama şu an tek bır kelıme bıle edesım yok...hıcbışey yapasım yok.yaşam enerjım bıttı sankı...

the desert 15-04-2010 08:13 AM

allahım bu gunume şukurler olsun.senden daha ıyı bır gun dılıyorum....

Müşfik 15-04-2010 11:45 AM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 642505)
belkıde cok kasmamak alzım hayat hep boyle mutsuz ve tekduzedır..farklılklar yoktur...mutluluk yoktur.sadece nefes almaktır hayat?

neden bu kadar karamsarsın arkadaşım hayat herşeye rağmen çok güzel önemli olan bakış açını değiştirmen,hayatı bi mucize gibi gör ki öyle zaten herşey bak nasıl kolaylaşıyor .Hayat iki şekilde yaşanır: ya hiç mucize yokmuş gibi, ya da herşey birer mucizeymiş gibi.Albert Einstein..t678

the desert 21-04-2010 11:41 PM

NEFRET EDIYORUM....HERŞEYDEN VE HERKESTEN..................

maviinci 22-04-2010 01:36 PM

Biz seni çoooookk seviyoruz amaaa sevincli İyiki varsınn =) Şu an tüm sevgimi yolluyorumm. . Yolladıımm :)

gülpor 22-04-2010 04:46 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 687243)
NEFRET EDIYORUM....HERŞEYDEN VE HERKESTEN..................

Desertcim sen daha mutlu olmayı öğrenemedinmi?khkh56Ben bile öğrendimm yahusevinclisitenin öfkeli mutsuz şirini...girlhaha

the desert 22-04-2010 11:27 PM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 690685)
Desertcim sen daha mutlu olmayı öğrenemedinmi?khkh56Ben bile öğrendimm yahusevinclisitenin öfkeli mutsuz şirini...girlhaha

maalesef:(

the desert 25-04-2010 10:36 AM

sabah kan ter içind ederler ya aynen oyle uyandım..allahım ınsanın huzursuz olması nasıl kotu bır şeymış..ne berbat bır duyguymuş...yada hayatı olduğundan daha cıddı bı durumda algılamak kotu olan..her neysee...şimdi yınee cok mutusuzm...baız arklarım burada hep olumlu şeyleri ayz dıorlar ancak benım şu an yazacak hıc olumlu duygum yok...kalbım hızlı hızlı carpıor.sankı herhangıbır nefesımde agzımdan fırlıycak gıbi..oyle kotu ki bu bekleyış..hanı bılsenız neyı bekledığınızı gercketen anlıycaksınız ne yapmanız gerektığını ama ben neyı bekledığımıde bılmıyorum acıkçası..beklıyorum..ya herşeyın hemencecık duzelecegını ya beyaz atlı prensımı yada şu an nefes alamayış sebebımın hemen duzlemesını.yada bı an ıcın herşey olsun bıtsın bende beklemekten kurtulayım dedığımı duyar gıbıyım içimin..oyle bışey var ki ıcımde duygularımla besledığım ve buyuttugum...durmadna buyuyor ancak ben bılemıyorum nasıl bunu durdurabılcegımı sankı kendı kendıme ıcımd ebır yaratık buyutuorum duşuncelerımle benı rahatsız eden..duşuncelerımı beynımı sömürüyor bu cıddi anlamda herşeyımı engellıyor..

the desert 25-04-2010 10:38 AM

o kadar olumsuz ki herşey..hanı ınsanı hayata baglayan şey umutlarıdır ya...benım baglantı kablolarım tamamen eridi tamır olmayacak şekılde..ya yenılerını alıp takmam lazım..yada bunları kullanmaya çalışmamm lazım ama olmuyor..yapamıyorum..ınsan hayata her yenı gune terle sıkıntıyla uyanırmı?ıcınde buyuttuğu kini nefretı gıtıkçee kendı boyunuda aşarsa ne yaapr?herkes hayatına devam ederken...ve ben bunu kımseye anlatamıyoken..allahım napıcam ben?

the desert 25-04-2010 10:39 AM

içimde ki öfkee nefret kin oyle bır boyuta ulaşıor kı bırısıne zarar vermekten korkuyorum....hayatta en onemlı şey kendımi gectim...

the desert 07-05-2010 07:55 AM

hımm..allahım senden bugun cok guzel bır gun dılıyorum..umarım herşey ıstedığım gıbı gececek...ve ben bugunden cok mutlu olarak ayrılacagım...

sudem8 07-05-2010 02:49 PM

hayatım içinde kin nefret duyguları varken bende çok mutsuzdum.ilk yapacağın kendini kızdığığın her kimse onları affetmek.hayattta hiç affedemeyeceğim kişileri affettim.sırtımdaki yükü bıraktım.ferahladım yoluma devam ettim.görmemezlikten gelmeden çözüm arayarak.siteye ilk girdiğim zaman moderatör arkadaşlar olsun yaşam koçu merto bey olsun hepsi affedebilmenin önemini vurguladılar.kendin negatif olunca bu kin ve nefretle etrafınada çekersin negatifleri insan olay hastalık.ne duyuysam uyguladım.nefes alıp verme teknikleri.şu iki sene yaşadıklarımı kimse bilemez.neredeyse rı düşündüm.ama bunları burda dile getirmedim yazmadım.yazarsam enerji yükleyip kuvvetlendindirmemek için.hep hayatımdaki güzellikleri hatırlamaya çalıştım ki bunlar çoğalsın.dertlendikçe bunlara pirim vermiş oluyoruz.burada yaşadıklarımı net olarak anlatamıyorum.sorumlu olduğum kişilerin haklarını da benim hatam yüzünden kaybetme korkusu beni mahvetti.ama hatamı kabul ettim.çözümünün olacağına inandım.hem yasal yoldan hem manevi yoldan bütün eylemlerimi gerçekleştirdim.bunun yanında kurtulacağım inancını hiç kaybetmedim.sana tavsiyem redflofersın derindeki acıları dindirmek için bir yazı dizisi var sanırım kitap ordaki bütün olumlamaları hissederek yap.çok işe yarıyor.böyle dertlenip durmaya vakit ayırma.bunun yerine çalışmalları yap.senin aracılığınla sevgili belginciğimede teşekkür edeyim burdan.allah onun yolunu da ışıklar içinde ilerlemek nasip etsin.seninde bu yükleri bırakıp yoluna hafiflemiş olarak yürüyeceğine inanıyorum.çünkü burdasın.canım benim hiç ümidini kaybetmeden yola devam mutluluk o kadar uzak değil.sen izin ver bu sıkıntılarını görmeden güzellikleri daha çok dile getir.bilinçaltı nasılsa sorgulamadan kabul ediyor.şimdi yazdıkların geleceğini oluşturuyor biliyorsun.aman dikkat canım.ışık elçinin bir meditasyonu vardı.üzerindeki yükleri boşaltma tv de yaptırmıştı.sonra mor alev enerjisi meditasyonu bunları hep uyguladım.yılmadım ama başardım.bu sıkıntılarından kurtulmayı niyet et.mutlu olmaya güzelliklerin gelmesine izin ver,affedemediğin kişileri ve olayları bağışla ve özgür bırak senin üzerine yapışmasınlar.olumlamalarını yap bak bakalım mutlu olacakmısınço zaman görüşelim tamam mı canım.ben bunları yaşamış ve mutluluğu yakalamış biri olarak yazıyorum.abla tavsiyesi y789sevgi ve ışıkla canım benimactionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:09 PM.