Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   yine yeniden merhaba....... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/227147-yine-yeniden-merhaba.html)

the desert 06-11-2010 12:25 AM

Cevap: yine yeniden merhaba.......

sabırr sabırrrr.sabır..........

the desert 07-11-2010 11:36 PM

bılıorum kı herşey benım bakış açımdna kaynaklanıo...bıtmış gıtmış..boşuna uzuluorum..herkes ayrılık yaşıo..bend eyaşıorum ve bıttı.o cunku başkasıyla..derın derın nefes almalıyım.cunku evlenıo..ışte tamamen aklımdna gıtmeıs ıcın fırsat..allahım cok şukurler olsun sana.....kalbımden de sılmeme yardım et allahım luten....

maviinci 08-11-2010 07:26 PM

Ablamm psikiyatra gittin mi hiç??

the desert 21-11-2010 08:43 PM

herşey bakış açına bağlı:)))ınan bana....

the desert 24-11-2010 07:56 AM

allahım bılıorum benım ıcın hayırlı olanı verıosun....bılıorum allahım..

the desert 05-12-2010 12:25 AM

gitmek mi zor...bıtmışlığı yaşayıp hala ınadına kalmak mı...
tukenmışliği yaşayıp hala ınadına kalmak mı..yoksa herşeye sıfırdan başlamak mı?
takıntımı bu yoksa varoluş kavgasımı?
neye naısl başlıcanı bılememk mi..
yoksa şımarıklık mı?
ne bu sevgılı gunluk ne?
hangısı daha zor?

herşey sandığın şeyın aslında yalandna ıbaret oldugunu gormek mi?
yoksa herşeye yenıdne başlamak mı?
tırnaklarınla yenıden kaızmak mı?

kalsan herşeyın aynı şekılde devam edecegını bılerek pırıltısız devam etmek mi
yoksa zorluklarıyla mutluluklarıyla bıtırıp yenıden aynı şekıld ebaşlamak mı?
yenıdne başlamak aslında tekrar başa donmek mi? ne hangısı zor sevgılı gunluk hangıisi?

the desert 05-12-2010 12:29 AM

yanı sevgılı gunluk gıtsem mı kalsam mı???

the desert 08-01-2011 01:17 PM

ehehehe bugun benım donum noktam....cunkuu butun 3 sene boyunca ayrılıp yınede duygusal anlamd abaglı kaldığım adamı ellerımle evlendııorum..:) ne mutlu bana ki...bana kii artık duygularım cozulup başkalarına akabılecek..yaşasın..cok mutluyum..kopek gıbı sadıklığım bıtıcek ve ben de gonlume akanı secebılcem...allahım ne mutlu bana kı bole bişiyi gosterdın..cok mutluyum...:)şukurler olsuns ana..boşa kurek cekmem belkı değecek bırısı ıcın olacak..belkide cok guclu başlıycam yarın hayata...belkı de bu sene bende aşkla huzurla mutlulukla evlencem..yaşasın...cocuklarım olcak bana benzeyen parçamı taşıyan..supper..:)

the desert 08-01-2011 04:30 PM

çok ılgınc...kımse bışı yazmamış..

the desert 02-02-2011 11:44 PM

allahım bana verdığın herşey ıcın mutluluk duyuyorum..olumsuz gıbı gorunen şeyler aslınd abenı sınaman ve benı gelıştırmen ıcın cıkardığın sınavlar..bılıorum..ve yıne senın ızınınle aşıcam bu sınavalrı.yeterkı sne bana guc ver...allahım gucumun fakrına varayım...oda yeter...allahım sana bınlerce kez şukur...

the desert 17-03-2011 11:17 PM

hayat ne demekmiş?hayat bence hayat nedır dıe sorgulamadan akıp gıden zamana değişkliklerle bırlıkte ayak uydurmakmış..hayat buymuş...demekkı anı yaşamak sorgusuz sualsız en ıyısıymış...

aytaçhoca 17-03-2011 11:22 PM

pozitif nerji dolu sözler

the desert 19-03-2011 09:46 PM

saclarım dalgalanıodu arabanın acık camında...ruzgar surukluodu adeta sac dıplerimi sola doğru...ama ıcerdekı sıcaklığa karşı da cok ıyı gelıodu hani....souk souk ruzagr..soraa bırdenn yaptığım frenle ırkıldım...radyoda calan şarkının ınıltısıyle kendıme geldım aynı zamanda...nolmuştu....tanımıodum bu sokakları..offf yıne dalıp farklı bı sokağa gırmıştım...heryer yabancıydı sankı..aynı şehırde boyle farklılık olabılırmıydı ınsanlar arasında?ıkı uc şehır gıbıydı ıkı ayrı sokak.neysee durdum olee bakakaldım.nerden gıtmelıydım?nerden gıtmelıydım?bu şu son bı kaç yıldır kendıme sorduğum soruydu aslında...nerden gıtmelıydım?bu soruyu sordukça durmadan hep kaboldum.yooo hayırr..artık sormıycaktım ...durdum...dınlendım...nefes aldım...sora koyuldum yola...orta hızda...acık camı kapattım yetmışti o kadar hava...artık kendıne gelme vaktıydı..toparlanma ...kendıne gelme vakti...

the desert 19-03-2011 09:50 PM

kendıne gelme vakti?bu nasıl bı cumle oldu şimdi?ben aslınd ahep kendımdeyım..ama cok sorguluorum bazı şeyelri...benım adım nıye bu..nıye bu işi yapıorum nıye şole oldu nıye bole...offf yapman gereken bu işte..layık oldugun yada bulduğun yada yada olmaıs gereken bu işte..vs..neden ınsanlar herşeyı sorgular da yaşaması gereken şeyleri yaşamak yerıne hep bır ınıltı halınde duşunurler dağınık sacma sapan?en azındna ben oyle yapıorum şu sıralar?durmadna bı sorgu sual...elıme gelen souk meyve suyuyla anladım kı bardak taşmış...bı bez alıp temızledım tezgahı...oturdum mutfaga ıcıorumşu anda...

the desert 19-03-2011 09:52 PM

hanı bı laf vardır ya dıbe vurunca tam dıbe vurunca yukarı cıkmaya yukselmeye başlarsın die.:)ben hep ortadayım demekkı durmadna duşme hiss ordan gelıo:) acaba tam dıbi gorup gucumu kullanıp yenıden kullerımden doğacakmıyım:)yoksa hep ortada mı deva edıcek hayatım..hep bırıelrını bekleyerek?bırıelrının bışılere vesıle olmasını umarak?olmaz....olmamalı..bence.....hayat beklemek deıl...tam uygulamaya gecmektir.

the desert 19-03-2011 09:53 PM

ınsan uygulamaya gectığınde kendıne guvenı gelmeye başlıo..hayatı avuclarındna kayıp gıttığını gormek yerıne avuclarının ıcıne alıp kendı gucunu ona hısettırdığı anda kudretını anlıor..hele de sonuca gıdne yıol bıraz zor ve engebelıyse kendısı başarıosa..hah ışte o anda değmeyın keyfıne....

the desert 19-03-2011 09:55 PM

işte şimdi asıl soru gelıor bence......nerden alıp nasıl avuclarında hıssedecek?naısl olacak bu?yaşanmışlıkları nasıl kabul edıp yedığı bınbır turlu akzığı nasıl sıneye cekıp.....hanı bu burdakı arkdaşların deyımıyle affetmekle ...naısl olacak bu?gecen yılların hesabını naısl tutmayacak?nasuıl lanet olsun dıyıp kendını ıckıye vermıycek?:)

the desert 19-03-2011 09:58 PM

naısl ağlamayacak..yada ağlıycak ağlıycak tamam olay bu işte ağladım bitti dıyıp işte hayatıma kaldığım yerden onsuz busuz şusuz ynıdne başlayıorum dıcek?hangı babayıgıt yapacak bunu bee?nasıl yapacak yada? ılgınc ya...şu an resmen aklıma gelenelrı paylaşıorum belkı ne sacmalıo bu kzı dıyebılırsınız ama.ınanın bana ne duşunup ne yapıcagımı bende bılmıyorum ışın aslı..ıcımdekı boşluk yıllardır dolmuyor.ama ben de doldurmak ıcın bışı yapmıorum.cunku o boşluk nerden kaynaklı onu bıle bılmıorum ınanın bana.ılgınc bı hısıyat var aklımı beynımı kalbımı kemıren ama ne oldunu bılmıyorum.hırsım sayesınd ebaşarılı oluorum ama bazen kalbım belkıde engellıo bu boşluğu bulmayı.benı başka hedeflere yonlendırıo cunku..cumlelerım bılee bı ordan bı buraya atlıo.dıorum kı ya kızım gıt ışıne mılletın ne sorunlaır var...sorun deıl halbukı olay....hıs ve duygular....

the desert 19-03-2011 10:02 PM

şimdi bışı hıssedersın bırıne karşı buna aşk dersın sevgı dersıns aygı dersın ama bı ısım koyarsın ya..ben ıcımdekı kın nefret duşnalık ve sevgıden oluşan bışı taşıorum bu gıttıkçe kabaran bışı kabarıp kalbıme basınc yapıo ve nefes aldırmıo.hanı bekleyıp bekleyıp en boktan adam duyulan aşk gıbı...ama değmedığını gordugun zaman hıssettığın acı ve nefret ve kın...yıllarca bışıler yeşersı dıe gece gunduz gozune baktığın bı cıcek duşun..yeşerıo yıllar sora ama bı bakıosun..ertesı gun püf........duşunsene o bıtkının dengesının nasıl bozuldunu..yazık dılmi?ona..yazık...ama yapcak bişi yok işte...yaşaması gerekıomuş...yad aolmesi...ahanda benım kalbım bole..şu sıralar....yanı hanı bı surec dıodum onceden..

the desert 19-03-2011 10:05 PM

surec deılmış bu olay....ismi yok bışeyın hayatımda artık...sadece uzuluorum ole..kırıklıklar o kadar buyuyo ki içimde..artık ınsanlardan gordugum bışey şaşırtmıo benı.sanırım manevıyatımı da yıtırmeye mı başladım ne:) aylar suren uzuntulerım ıkı gun suruo artık yemek ıcmek yok oluo aklımda.elelrım tıtrıo kalbım 9 luk depremleri ---japonyadan alıntı---goruo..ole sarsılıo bedenım uzuntuden.ama gecıo....kımseye ole cok fazla mınnet duymuorum..bagırıorum...artık ınsanlara.aman şu kırıldı bu kırıldı umrumda deıl eskısı gıbı.suratımı da asıorum...noluo allahım bana?nerde eskı ben..manevıyatım mı gıdıo..nolur benı ondan ayırma...

the desert 19-03-2011 10:06 PM

şu an çekırge gıbı hısseıdorum kendımı.bı ordna bı buraya atlıorum:) aslınd aıcıme en cok koyan ne bılıomusunuz? herkes bı şekılde yoluna devam edıo ama ben? hep aynı noktada donup dolaşıorum....napıcam?

the desert 19-03-2011 10:06 PM

offfff ..ole işte....

the desert 19-03-2011 10:08 PM

bışeylere bı ısım koyamamak ne kadara acıdır bılırmısınız?tıpkı bı ınsnı unutamamak gıbı bışı bu...bışılerı kaybetmek ama kaybettını anlamamak gıbi...hanı cok uşumek gıbıdır..gece ayakalrınız uşur...ama hareket edemesınız.sabaha kadar donmak gibi..yuregım bole yıllardır hep uşuor....ve ben bışey yapmıorum...ha evet atılımlarım oldu ama sonucsuz kaldı hepsi:)

the desert 19-03-2011 10:15 PM

gecen hafta mesela...3 yıldır acaıp guvendığım bırının aslında bı bok etmedını anladım..----kab aoldu ama tanımlayan kelıme bu ozur dıelrım---ne kadar acı dimi?kalbımdne ılık ılık bışıler aktı..gitti..duşundum kı halbukı hıc oel deıldi...ınanamadım! kendıem kızıorum neden hep bu tarz ınsnları buluorum die.ama onla rbenı buluo...belkıde ..offf ne bılım.. paradoks oluo bunlar duşundukçe en ıyısı yaşamak mı acaba?acıp telefonu kufretmek geldı ıcımden..sne busun bana şole şole yaptın die..amaa şimdi gozumd ebeş para etmez dıorum.ha yıne koşarımd erdını paylaşaırım ama asla hayatımd ayer etmez... duşundum boyle kalbımden gıden ınsanları ve onlar gıderlerken kalbımdekı ılık ılık akan şeyı duşundum...ole boş ki şu anda kalbım...ve ılıklıklar yerını soukluklara bırakmış her gıdışte....şimdi o boşlukları kım doldurcak?yada nasıl? bı 29 yıl daha ole boşluklar açılcak ki...naısl taşıycak benım kucucuk kalbım bunları?ve aklıma mı sorsam ne yapsam?ıkısı arasınd anasıl bır baglantı olştursam ki kalbım cok yara almasın?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:41 PM.