Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   yine yeniden merhaba....... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/227147-yine-yeniden-merhaba.html)

the desert 03-06-2009 06:45 AM

Cevap: yine yeniden merhaba.......

bugun yenı bir gün..allahım bana kotu şeylere dayanabılcek kadar sabır hazırcevap olmam ıcın cesaret ve yanlız kaldığımda sacmamalamam ıcın guc ver...

the desert 03-06-2009 06:46 AM

nasıl bı dua oldu bu yaw:d allahım kısaca guzel bı gun olsun cunku onemlı bı gun benım ıcın.

nilsoy 03-06-2009 03:24 PM

sevgili the desert bende seni okudum ... şaşırdım kaldım ruh haline.. hahhhh tam düzeldi bak derken ruh halin yine değişmiş....... 1784 bölümlük brezilya dizisi gibi valla...
dramın (acılar sıkıntılarda hayatın tadı tuzu ) dozunu kaçırma.. baharatsız yemek güzel olmaz ( kiloluyum ya örneklerde yemek üzerin oluyor...) ama sen acılı ve tuzlu seviyorsun sanırım... tuzu azalt.. acıyı hep çıkart.. birazda böyle dene.....
hayat hep tatlı yiyerek geçmez ki... insan sıkılır valla (canımda çiolatalıpasta çekti şimdi... karnımda acıktı sanırım.. ) neyse daha fazla saçmalamadan ben kaçimmmmmmm ( biraz gülümse istedim)

the desert 04-06-2009 07:24 AM

hım....bıten bıtmışş kalan sadece ben...yanı bıtmışlıklerın ardından ağlamam gerekıosa ağlarım ancak sonsuza kadar değil..ben şimdiye kadar hep bıten parcaları yad akırılan şeyelri yapıştırmaya ve çalmaya çalışdım ama artık yeter.hayatım elelrımın içinden kayıp gıdıor...ben secıorum hemde bu kayıp gıtmeyi..hemde donuşu olmayan bı yol için..sankı kırılan bışey tekrar yapıştırlcakmı?asla...yad ayıkılan hayaller yenıdne kurulacakmı hayr....o yuzden ne gereği var bunlara?kendıne gel ve toplan artık the desert yeter artık.......gercekten yeter..yenı ufuklar var onunde ne dıe karanlık sulara kendını hapsedıosun?neden?bekle sabret bakalım bundna dersını cıkar...sonra yenı bı hayata başla..cıkardığın ders ne peki?ne olursa olsun herşey bıtıomuş....guzle ve kotu şeyler gibi herşey bıtıomuş...

shamanic 04-06-2009 01:07 PM

canlarım benim..

insan karşısına kendi yüreği gibi olanları alırmış..

http://www.loadtr.com/b-114571-melek.gifasıl melek sizsiniz.. kiss3

yaşamlarımıza sahip çıkıcak hadar değerli.. değiştirecek kararlılığı gösterdiğimiz kadar cesaretliyiz..

sevdiğim bir söz vardır;
melekler kendilerini hafife aldıkları için uçabilirler diye..

olan oldu ise olandan ders alıp yeniden başlamanın zamanıdır..

bu harika bir gün evet;
Allahım bana güzellikleri yaşayabicek huzur..
doğru yerde doğru insanlarla hoş sohpetler edebileceğim fırsatlar..
yalnızlığımın tadını.. birlikteliklerimin neşesini yaşayacak güç ve imkanlar ver sevincli

her şey bakış açımızda gizli ise bakış açımızı .. yaptıklarımızı davranışlarımızı değiştirerek başlayalım değişime..
telkinler ilk adım ise ikinci adım dualarımız olsun..
üçüncü adım kendimize davranış biçimlerimiz olsun..
dördüncü adım başkalarına söyleidklerimiz
beşinci adım yazdıklarımız olsun..

Yogi Bhajanın dediği gibi : sadece yediklerinizi ve giydiklerinizi değiştirerek tüm yaşantınızı değiştirebilirsiniz.. ilkesinin kanıtlarını oluşturalım hep birlikte...

Beynimiz vücuttaki kimyasal dengeleri sağlayan merkez de olduğu için olumsuz düşünceler vücudumuz için gerekli kimyasalların üretimini sekteye uğratır.mutluluk için en gerekli hormon: endorfin..

vvrende bulunan herşey karşılıklı etkileşim halinde olduğu ispatlandı.. tıpkı zihin ile bedenin birbirini etkileyişi gibi.. zihnimiz rahatladığında bedenimizde rahatlar.. zihnimizi sıkıntılı düşünceler bastığında bedenimizde sıkıntılı olur.. bedenimizin duruşu zihnimizdeki düşüncelerimizin olumlu mu olumsuz mu olacağınının aynasıdır..

yapılan klinik araştırmalarda bir ağrının daha az şiddetli olmasını bekleyen kişinin, ağrıyı daha az hissettiklerinigöstermiştir.

zihinde oluşan olumlu duygular, vücuda endorfinin salgılanmasını sağlar. endorfin, doğal bir morfin
görevi görür. dolayısıyla kişinin fiziksel ve ruhsal sıkıntılarının azalmasını, varolanları da hissetmemesini sağlar.

hatta uzmanlar son zamanlarda, ağrı konusunda psikoterapi yöntemini geliştirme üzerinde de çalışmaktadırlar..

Californiya Üniversitesi'den Dr. Lyubomirsky, 275 kişi üzerinde yaptığı araştırma sonucunda
gördü ki, iş hayatı ile ilgili iyi duygular taşıyan kişiler, daima yükselen bir kariyer profili çiziyorlar.

Bu yükselişin sebebi şudur; gerçekliğini kaybetmeden ve abartmadan iyiyi uman, gören ve düşünen kişi,
kendine daha güvenli ve daha enerjiktir. Cesurdur ve inisiyatif sahibidir. Dolayısı ile beyinleri daha açıktır,hedefe giden yolu net bir şekilde görebilirler. Umut ve güven eksiklikleri yok denecek kadar azdır...sevincli

olumlu düşünmek olumlu yaşamak için önümüzdeki tek engel bizin.. kendimizi en iyi tanıyan bizleriz..

öyleyse kendimize engel olmak yerine kendimiz ile dost olmalıyız..

nice güzel dostluklara .. sevgiyle..

http://s3.rimg.info/e5f93fb4923834fc...45ad9fe6f2.gifsevgiler.. ark5

blue jaloon 04-06-2009 09:50 PM

schmanicim melegim emegine saglik:)

the desert 06-06-2009 09:17 AM

hayat...sabah uyanabılıorum...hemde sorunsuz.yani tutan elelrım bacaklarım var.hanı zorlanmıyorum kalkarken..yemek yıyebılıorum(hemde fazlasıyla...tonbıklıycem yakında..)tadını tuzunu alıp bır de yorum yapabılıyorum..guzle olmuş elelrıne sağlık die yada hımm tuzu az olmuş tadı yok vs..(ba ba ba bıde ukalalık diz boyu)sonraa canım sıkıldığında kalkıp dışarı gezebılıorumm kasarsam kendımı bırde koşabılırım hatta:D sonraaa kafam beynım çalışıo cok şukur ..sonra hoşuma gıden bır şeyde gulebılıorum doya doya...sonraa sohbetler de edebılyorum arkadaşlarımla..içimi nadır de olsa huzur kaplayabılıo onlarlarken..en azındna yanlız değilim die..sonraaa gelen muşterılerle saatlerce sohbet edebılıorum cok guzel gecıo o acıdan..guluoruz eğlenıoruz....evet bıtmışdde olsa ben de sevgı nedır yaşadım...yaşadım..bitti ama olsun...en azından yaşadım.aşık oldum aşık olundum hemde deli gibi...yapılan jestleri gordum cok mutlu ettım mutlu da oldum..bıttı ama olsun belkı bır daha hıc yaşamıycam ama olsun..en azından gereklı zamanımda yaşadım..sonraa benı seven benı korumaya çalışan yanlışlarıda olsa ustume tıtreyen bı annenm var..daha ne ısterım ki....teşekkur hayat..senı daha bu yaşımda çok guzel tanımışım...farkında olmadan...

Siyahça 06-06-2009 10:23 AM

yerim seni fıstıkım!

böyle işte yaw! ne zaman güleceksin diye gözünün içine bakıyoruz cadaloz!

ohh be!...

evet canısı, bugün harika birgün...hayat da harika...ne yaşamışsak yaşamışız, boşver...yaşamak heerr şeye rağmen harika!

the desert 06-06-2009 03:27 PM

canımm dostum benım...senı cok sevıyorum ben ya...burda bole pıtı pıtı bışıler yazman tarzın ben sneı cok sevıorum yaaa..saol canım benım...sen hıc eksık olma emi hayatımdan...gunluğumden....

hayat kadere inat 06-06-2009 08:13 PM

olumlu düşünmek olumlu yaşamak için önümüzdeki tek engel bizin.. kendimizi en iyi tanıyan bizleriz..

öyleyse kendimize engel olmak yerine kendimiz ile dost olmalıyız..

nice güzel dostluklara .. sevgiyle..

258892588925889
GÜZEL DUYGULARINDAN DOLAYI BÜTÜN ALKIŞLAR SANA

phantomm 06-06-2009 11:04 PM

Alıntı:

akınyıldız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465624)
bu kelebekler senin yüreğin arkadaşım hadi uçur onları..... http://www.iyi-resimler.com/data/med...eri%20(13).jpg

Ben kelebekleri çok severimm azcığı da benim olabiler miii?? tender45

the desert 06-06-2009 11:23 PM

arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrr hepınızı cok sevıorummm cok teşekkur ederim....ınanın bende ıyı olmak ıstıorum ama işte bazen sorunlar içinden cıkılmaz bı hal alabilio..cok teşekkurelr...

the desert 07-06-2009 09:50 AM

hımmm içeyim şu turkish coffee mi dee sora gelsin fal keyfi:Dy789kahvesmiley

the desert 07-06-2009 05:13 PM

yaww bugunde kıms eyok sitede şşş..huuuuu..aaanaaa acaıp canım sıkılıo ama yaa...

the desert 07-06-2009 10:07 PM

bugun eboelgecti..allahım vukuatsız bı gundü dingin sakin..teşekkurler....bugunude sağlıkla bıtırecegım için cok teşekkur ederım sana...

the desert 07-06-2009 10:35 PM

aslınd abu yaz akşamlarını cok sevıyorum..nedne bılmıorum ama sankı bana uzun kış geceelrınden daha bı sevımlı gelıo..herkes dışarda oluo..guven verıci...pencereler açık...bazen balkonda yenen akşam yemekleri cocukların top oynarken anne ve babaların onlara hadııı gell artıkkk yemek yıcess die zorla eve cağırışları...ne kadar guzel...belkıde bunlardan tat almamın sebebı farklı belkıde ben oyle cocuklarıma bağıramıycam yada bana az bağırdılar...yaaa cocuk olmak ne guzlemış..keşke buyusemde makyaj yapsam die yada aaa buyuyunce hangı okulu kazancam ne iş yapcam die keşke kucukken duşunmeseymışım...nasılsa olacakmış bışıler..acaba ılerısı duşunmeklede şu olmıycak bu olmıycak dıe yaptığım onyargılı yorumlarda kucukken kı meraklarım gıbı bı şeymı aslında?aa cok tuhaf bır durum var aslınd abenım hayatımla ve kışılığımle alakalı..aslında benım o kadar negatıf vee karamsar bı yapım yoktur..ama yetıştırılırken hep en kotuye hazırlıklı olarak yetıştım ben..meselaa sınavdan 100 beklerken yaww ya 80 alırsam dıe endışe ederdı vee 80 dıe kendımı hazırlamışken bı bakardım 100 almışımm ama ben bekledığım halde 80 almadım diee sevınırdım:d halbukı 100 beklıorum..yada hanı şey muhabbetı vardır ya cok gulduk bugunde ama başımıza kotu bı şey gelmesın?aman susalım..yaa ne garıp bı bakış açısı...gul yaww gulmek kadar guzle bı şey varmı? ama yokkk başımıza kotu bı şey gelır..o kadar gulunmez...yeter...:D ne ılgıncmış herşey eskıden..cok değil 10 sene once psıkologlar şimdidki gıbı tv ye cıkıp cocukalrınıza şole davranın yada bole davranışlarda kızmayın etmeyınd emedıki ebeveynlerımıze bızde onalrın zıhınıyetıylee buyuduk..işte bende ondna şu anda hep aslında pozitif duşunsemde hep en kotuye hazırladığımdna kendımı hanı celık gıbı ıradem olcak ya...palavraaa....hep en kotuyu duşunmeye ayarlamışım bılıncaltımı amabunu aparkende zavallı bılıncaltıma neler yukledıgımı hıcc ama hıccc farketmemeışım...yaızk garıbım oda en kotuye ayarlamış kendını ve cekmış ne kadar negatıflık varsa uztunee laınmış bı kere ...o gorevle ronun..sonra bılıncaltımın yerıen koyuyorumd akendımı şu anda nedense hangı kotuye hazırladıysam kendımı hepsının başıma gelışı aslında benım kadersızlığım yada başka bışeyım değimiş sadeceee bılıncaltımla eskıden gelen gelenkelrımı surdumuşumm..boşuna gunahını almışım kaderımın...halbukı allahım bana neler ıhsan etmış..guzle bı yuz...yterınce saflık doğallık....guzlelık akıl....duşunce...kocamann bı kalp...sevılmemesı gerekenelrı sevecek kadar kocaman bı yurek hemde....vay be ne nankorluk etmışım ona.....allahım sana sonsuz kere teşekkurler.............

gülpor 07-06-2009 10:43 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465746)
aslınd abu yaz akşamlarını cok sevıyorum..nedne bılmıorum ama sankı bana uzun kış geceelrınden daha bı sevımlı gelıo..herkes dışarda oluo..guven verıci...pencereler açık...bazen balkonda yenen akşam yemekleri cocukların top oynarken anne ve babaların onlara hadııı gell artıkkk yemek yıcess die zorla eve cağırışları...ne kadar guzel...belkıde bunlardan tat almamın sebebı farklı belkıde ben oyle cocuklarıma bağıramıycam yada bana az bağırdılar...yaaa cocuk olmak ne guzlemış..keşke buyusemde makyaj yapsam die yada aaa buyuyunce hangı okulu kazancam ne iş yapcam die keşke kucukken duşunmeseymışım...nasılsa olacakmış bışıler..acaba ılerısı duşunmeklede şu olmıycak bu olmıycak dıe yaptığım onyargılı yorumlarda kucukken kı meraklarım gıbı bı şeymı aslında?aa cok tuhaf bır durum var aslınd abenım hayatımla ve kışılığımle alakalı..aslında benım o kadar negatıf vee karamsar bı yapım yoktur..ama yetıştırılırken hep en kotuye hazırlıklı olarak yetıştım ben..meselaa sınavdan 100 beklerken yaww ya 80 alırsam dıe endışe ederdı vee 80 dıe kendımı hazırlamışken bı bakardım 100 almışımm ama ben bekledığım halde 80 almadım diee sevınırdım:d halbukı 100 beklıorum..yada hanı şey muhabbetı vardır ya cok gulduk bugunde ama başımıza kotu bı şey gelmesın?aman susalım..yaa ne garıp bı bakış açısı...gul yaww gulmek kadar guzle bı şey varmı? ama yokkk başımıza kotu bı şey gelır..o kadar gulunmez...yeter...:D ne ılgıncmış herşey eskıden..cok değil 10 sene once psıkologlar şimdidki gıbı tv ye cıkıp cocukalrınıza şole davranın yada bole davranışlarda kızmayın etmeyınd emedıki ebeveynlerımıze bızde onalrın zıhınıyetıylee buyuduk..işte bende ondna şu anda hep aslında pozitif duşunsemde hep en kotuye hazırladığımdna kendımı hanı celık gıbı ıradem olcak ya...palavraaa....hep en kotuyu duşunmeye ayarlamışım bılıncaltımı amabunu aparkende zavallı bılıncaltıma neler yukledıgımı hıcc ama hıccc farketmemeışım...yaızk garıbım oda en kotuye ayarlamış kendını ve cekmış ne kadar negatıflık varsa uztunee laınmış bı kere ...o gorevle ronun..sonra bılıncaltımın yerıen koyuyorumd akendımı şu anda nedense hangı kotuye hazırladıysam kendımı hepsının başıma gelışı aslında benım kadersızlığım yada başka bışeyım değimiş sadeceee bılıncaltımla eskıden gelen gelenkelrımı surdumuşumm..boşuna gunahını almışım kaderımın...halbukı allahım bana neler ıhsan etmış..guzle bı yuz...yterınce saflık doğallık....guzlelık akıl....duşunce...kocamann bı kalp...sevılmemesı gerekenelrı sevecek kadar kocaman bı yurek hemde....vay be ne nankorluk etmışım ona.....allahım sana sonsuz kere teşekkurler.............

desert yazdıklarından senin çok güzel yürekli ,art niyet taşımayan bir insan olduğun fikrini hissediyorum...neden böyle güzel düşünen bir kalbin varken olumsuz şeyler düşünüyosun...tamam başımıza olumsuz şeyler gelebilir ama düşüncelerimizin olumsuz olması gerekmiyoo...ayrıca yaz günlerini bende çok seviyorum,hele bahçemdeki hanımeli çiçeğinin kokusunu hissettiğimde daha çook...
sevgiylee kahvesmiley

smil56

the desert 07-06-2009 10:51 PM

meselaaa sızınle bı şey paylaşmak ıstıorumm gecenlerde --ki bayagı bı sure oldu yaklaşık ıkı ay vs---bı kuaforden bakıorum olee pencereden daldım....ama olesıne dıkkatsızce sonra çopleri karıştıran bırısını gordumm sakalları uzamıştı...yuzu kirden tanınmıodu...çopleri karıştırıp ıcındkeı kağıtları vs topluodu...buraya kadar bı şey yok.........çok var ya dışarda.....sıradan...!!!!!( ki bı ınsanın aç olup copleri karıştırcak şekıldee kotu durumd aolup bızım yemek secme luksumuz varken!!!)bu çop kutusu bı lokantanın onundeydi...lokantada yemek yıyen ıkı kişiden kadın olan gelıp bozuk para olarak tahmın ettığım bı mıktarı o copelrı karıştıran kişiye uzattı...adam durdu copten başını kaldırdı ve ıstemedi..kadın ısrarla uzattı...veee adamm aldı zorlada olsa...sonra dondu bı tarafa ellerını kaldırdı ve dua etti...ama ole ıcten edıodukı ne dedıgını duymasamda anlayabılıodum uzaktan....içimde bışıler cız ettii.o ınsan bıleee --ki bızım bıle onun yerınde olam ıhtımalımız tahmın edemeyecegımız kadar fazla--- dua edıodu...bızse yok şuramız kılolu yok buramız şole yok sorunum şu...allahımd edım yaa ben neelr yapıorumm..hala o ada aklımdadır ve onun ıcın allaha dua ederım aklıma geldıkçe...sonra adam ekmek buldu yıne aynı şekılde dua etti.....ve dedımkı acaba bu adam bolemı doğdu alllah onu sınamak için nasıl durumlara soktu?neler yaşattı ve od abu duruma geldi?bız hangı sınavdan sonra ne durumda olacagız arkdaşlar?duşunsenıze..sonra ben kuaforden cıkmıştımm koşarak onun olduğu yere gıttıgımde adam sankı yer yarılıp ıcıne gırmişti.....allahımm herkese kaldırabılecegı kadar ders ver.....

the desert 07-06-2009 10:55 PM

teşekkurler gulporcum.....bend ebayılırım hanımeli kokusuna.....bide onların balı vardı dımı boleee tatlımsı...o balı yıces die kucukken kaç tane hanımelını telef ettım...bı bılsenn.y789.vıcdan azabı cekıorum şimdi butun komşularımdan ozur dılıorum bahçelerınden kopardığım hanımelelri için....sadanim

phantomm 07-06-2009 11:03 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465749)
meselaaa sızınle bı şey paylaşmak ıstıorumm gecenlerde --ki bayagı bı sure oldu yaklaşık ıkı ay vs---bı kuaforden bakıorum olee pencereden daldım....ama olesıne dıkkatsızce sonra çopleri karıştıran bırısını gordumm sakalları uzamıştı...yuzu kirden tanınmıodu...çopleri karıştırıp ıcındkeı kağıtları vs topluodu...buraya kadar bı şey yok.........çok var ya dışarda.....sıradan...!!!!!( ki bı ınsanın aç olup copleri karıştırcak şekıldee kotu durumd aolup bızım yemek secme luksumuz varken!!!)bu çop kutusu bı lokantanın onundeydi...lokantada yemek yıyen ıkı kişiden kadın olan gelıp bozuk para olarak tahmın ettığım bı mıktarı o copelrı karıştıran kişiye uzattı...adam durdu copten başını kaldırdı ve ıstemedi..kadın ısrarla uzattı...veee adamm aldı zorlada olsa...sonra dondu bı tarafa ellerını kaldırdı ve dua etti...ama ole ıcten edıodukı ne dedıgını duymasamda anlayabılıodum uzaktan....içimde bışıler cız ettii.o ınsan bıleee --ki bızım bıle onun yerınde olam ıhtımalımız tahmın edemeyecegımız kadar fazla--- dua edıodu...bızse yok şuramız kılolu yok buramız şole yok sorunum şu...allahımd edım yaa ben neelr yapıorumm..hala o ada aklımdadır ve onun ıcın allaha dua ederım aklıma geldıkçe...sonra adam ekmek buldu yıne aynı şekılde dua etti.....ve dedımkı acaba bu adam bolemı doğdu alllah onu sınamak için nasıl durumlara soktu?neler yaşattı ve od abu duruma geldi?bız hangı sınavdan sonra ne durumda olacagız arkdaşlar?duşunsenıze..sonra ben kuaforden cıkmıştımm koşarak onun olduğu yere gıttıgımde adam sankı yer yarılıp ıcıne gırmişti.....allahımm herkese kaldırabılecegı kadar ders ver.....

AMİNN AMİNN...

the desert 08-06-2009 12:01 AM

evet amin....yawww benım uykum geldi.........ii geceelr........optum sızlerı site sakınleri.huzurlu uykular...........

ismira 08-06-2009 12:08 AM

Sevgili desert merhaba,

Günlüğünü okudum. İçinde ısrarla kök salmaya çalışan eski düşünce ve duygu biçimlerine direnerek bugünlere gelişin takdire şayan doğrusu.

Sanırım artık miadı dolmuş bir şeylerin de, sen farketmemiştin. Ama anladığım kadarıyla son günlerde virajı çıkmaya başlamışsın. super Bundan sonra da virajların olsa bile, şimdiki deneyimlerinden kazanımların rehberin olacaktır, inanıyorum.neseli56

Sana kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum.blissyblissy

the desert 09-06-2009 12:16 AM

teşekkur ederım ismiram..bende o virajları frenlıye frenlıye tehlıkesız şekıdle gecıcem.:D

the desert 10-06-2009 09:45 PM

doktora gıttım bugun ılaçlarımı aldım kullanmaya başladım hayırlısı bakalım.

the desert 10-06-2009 10:48 PM

aslında hayat cok garip..tam sıradan dedıgımızde dalgalı bır denıze donuşebılıo..yada tam tersi hahh ne kadar harıka dedıgınızde anıden dıbı yaşıyabılıosunuz..ama en guzeli hıc bı şey aynen olduğu yerde kalmıo..geçio..aslında dezavantajmıdır bu bılınmez cunku herşey gecçio...tıpkı ıyı şeylerınde kotu şeylerınde gecıp gıttiği gıbı..aslıdna en cok severek yaptığım şey yaşlılarla konuşmak...onlara sormakk benım yaşımd aolsaydınız ne yapardınız yada ne yapmazdınız dedıgımde aldığım cevap hepaynı...genclığımı doya doya yaşardım..nasıl yaşanır doya doya genclık?helede sorunalrınız varsa sızlerı rahatsız eden?komplekslerınız sıkıntılarınız varsa anıden boğulduğunuz...hep yaşlılar bunu soyelrken suratlarında acaıp bı pişmanlık hemde ozlem oluo bakın sızde deneyın ebnce bır kere....anlayabıleceksınzı o zaman...

the desert 10-06-2009 10:49 PM

belkıde işte o ozlemle aranılan yaşlarda olmama ragmen ben neden onların belırttığı gıbı genclığımı yaşayamıorum?aslıdn abenımde ıcımde bı pişmanlık var.....nıye bole oluo die ama o yuzumdekı asık ifadeyı atamıorum.....

Siyahça 10-06-2009 10:49 PM

hadi Allah şifa versin bacım...sen bize lazımsın, hemen iyileş...gerçi iyisin sen be! kandırık yapma, hem gayet iyisin hem iyi bir dostsun hem iyi bir dinleyicisin hem de muhteşemsin! sefüoz seni! sevincli

the desert 10-06-2009 10:51 PM

saol cnaım benım................ama ben sevebılsem bıde......

Siyahça 10-06-2009 10:57 PM

sen yorulma, ben senin yerine de severim...kahvesmiley

the desert 10-06-2009 10:58 PM

sen accuk delimtraksın bılıonmu sıyakça........:Dama ben sneı bole coooook kocaman sevıommm.

serkans674 10-06-2009 10:59 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466113)
hadi Allah şifa versin bacım...sen bize lazımsın, hemen iyileş...gerçi iyisin sen be! kandırık yapma, hem gayet iyisin hem iyi bir dostsun hem iyi bir dinleyicisin hem de muhteşemsin! sefüoz seni! sevincli

y789y789Asıl biz daha çok seviyos, beğenerek izliyoruz, ailecek hastasıyız 270 bölüm hiç kaçırmadık dizisiniy789y789y789

Siyahça 10-06-2009 11:05 PM

bak dı dızırt şeysi, bu üstteki bana rakip çıktı delilikte! kahvesmiley

madalyonlu deliler! uy897

the desert 10-06-2009 11:06 PM

ya siyakçaaa sana kımse rakıp cıkamaz o konuda...şşş sana bı şey dıcem senınde % 100 olmuş..madalyonun nerde?kafam karıştı yaw.....sneın madolyonun yokmuydu?

ismira 11-06-2009 01:38 AM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466114)
saol cnaım benım................ama ben sevebılsem bıde......

Canım desert, merakımı hoşgör n'olur. Sormadan geçemiycem:

Bir an için, kendini sevebiliyor olduğunu varsaysaydın, kendini nasıl severdin? Sevdiğin desert nasıl biri olurdu? Öyleyken sen neler hissederdin?..Nasıl görünür, nasıl davranır, neler yapar ve kendi kendine neler söylerdin? Eğer sevdiğin sen olsaydın...

blue jaloon 11-06-2009 04:51 AM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466123)
ya siyakçaaa sana kımse rakıp cıkamaz o konuda...şşş sana bı şey dıcem senınde % 100 olmuş..madalyonun nerde?kafam karıştı yaw.....sneın madolyonun yokmuydu?

oooo madalyamizda olmus yakisir:)
bizi uygun görmediler demekki kiymetini bil...

the desert 11-06-2009 10:59 PM

hmm...kendımı neden severdım mesela sevcek olsaydım kişiliğim vasıtasıyla kendımı severdım yanı bu kadar yalana ragmen hala nasıl bole saf kalabılıorum die..sonraaa hanım hanımcık olmamla kendımı severdım..durustluğumle...bidee yufka yureklılığımle..salaklık derecesındekı yufka yureklılığımle..
kendımı sevseydım deli gıbı guler...deli gıbı hayatımı yaşardım ..hıc kendımı kasmazdım..şimdi sınrı oldugum herşeyı yapardım..aıleme duşkun olurdum...vs...belkıde yarın son gunummuş gıbı yaşardım..sorada huzurla bıterdı herşey..ne bılım yaa super olurdu..kendımı sevseydım ama....şu an sankı uzak gıbı cnm ya...of nerdne hatırlattın ?:(

ismira 12-06-2009 12:36 AM

Bak ne güzel şeyler saymışsın. Başka?.. Eminim sayarken atladığın başka şeyler vardır. Peki kendini sevmen için ne olsması gerek, ya da neye ihtiyacın var?..

Sıkıyorsam bağışla. Seni seviyorum. Özür dilerim. Ve teşekkür ederim.y789

the desert 12-06-2009 07:49 PM

ismira sacmalamaa ltf!!!!ne sıkması..aksinee bırının ılgisi gzuel bı şey ..sanırım bayağı zaman olmuş:d

the desert 12-06-2009 07:49 PM

ama dur bı duşuneyımm...........

the desert 13-06-2009 09:31 AM

bır gun sonra cevap...demekki bayağı bır duşunmuşum:d.......kendımı sevmem için artık utanacagım sıkılacagım kafama takıp uzulecegeım bı şeylerımın olmaması lazım.yanı beynım kalbım serbest olmalı şole olursa nolur tuh vah vah rezıl olurum dememelıyım...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:09 PM.