Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   yine yeniden merhaba....... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/227147-yine-yeniden-merhaba.html)

the desert 13-06-2009 07:31 PM

Cevap: yine yeniden merhaba.......

geçmişe baktığım zaman ne çok şeyi kafama taktığımı duşunuorum..ya bu bole duşunurse ya bu bole derse aa bu bole baktı bu bole yaptı bu şole duşunuo hakkımda tüh tüh tüh...hep ama hepp başkaalrını değiştirmek pardon başkalarının duşuncelerini değiştirmekle geçti ömrüm.yaahu kızım sananee sanane....sevmeyebılır sne kımı sveıosun kı en cok boşversene snede konuşuosun sankı sen sutten cıkmış ak kaşıkmısın?sananee ali y le ayşe ne duşunuosa hatta topluca grupça ne duşunuolarsa sanane?bu sneın hayatın...senın harcanacak başkaları ıcın zamanın yok....bıtıo bak....nden bu şekılde davranıosun anlam veremıorum..ya akışına bırak azcık hayatı..bırak yaa rezıl ol..gerekrıse bırak dalga gecsınler nıye gurur yapıosun otu boku yaa bırak yaa...hayat bu herşey ınsanın başına gelebılıo.bır gun ağlarsın bı gun sveınırsın bu senın hayatın sa bunları hepsini sne kendın cekeceksın tabıkı guzlelıkelrıde olacak cırkınlıklerıde...ama nolur artık buyutmee lutfen buyutme..hayatı akışına bıra...herşeyı sen kontrol edemesın bunu aklındna cıkarma artık yeter!!herşey sneın kontrolund eolamaz.sen hayatının her donemıyle başarılı olmassın sen super guc değilsin sen acız bırazda gururlu bı kulsun..ya artık yaradana sığın ıyısın de de kotusunde de anlaman gereken cıkarman gereken bı ders vardır.lutfen artık şu kalbını ferah tut!lutfenn gurur yapma..başkalarını evet kendıne kotuluk edecek kadar sallama..salla ama o kadar değil.cunku başka bı yere gıttıgınde eskı yerındekı ınsanlar olmayacak yanında ama sen butun bır hayatını olmayan kışılere ve olaylara takılarak harcamış olacaksın.nolur artık kendını aılenı ve sevdıkelrını affet afett kı artık kendıne gelebılesin..yoska gerıye bı daha yaşadığın kadar yıllar yok..ve sonun hıc ıyı değil boyle gıderse....

lale85 13-06-2009 07:56 PM

the desert sen zaten çözmüşsün kendini farkındasın bişeylerin daha neyi takıyorsun ki sevincli

the desert 13-06-2009 08:08 PM

sıgara ıcenler sıgaranın öldürdüğünü bıle bılee içerler ya...bud aonun gıbı bılıorum neyın zararlı olduğunu ama yınede aynı şekılde davranıorum...bıle bıle yapıorum....değişemıorum maalesef.

lale85 13-06-2009 08:33 PM

değişmem dersen değişemezsin değişcem de hayata insanlara bakış açını değiştir biraz ben böyle yaptım ilerleme var eskisi gibi takmıyorum bişeyleri arada işte takılıo

the desert 13-06-2009 10:15 PM

o kadar kolay yani...

lale85 13-06-2009 11:14 PM

kolay olduğunu düşünürsen kolaydır hiçbirşey zor olmak zorunda değilsevincli hem bunu diyen sen olamazsındl67

the desert 14-06-2009 10:18 AM

yaww lale85 bunların hepsini ben soyluyorummmmmmmm.bennn bennn the desert....her lafımda sne olamassın dıyıp dılını cıkarma lutfen...unutmakı duygular değişir...her ınsan kendını caresız hıssedebılır...

lale85 14-06-2009 12:48 PM

evet duygular değişir haklısın seni kızdırıyım dedim yadl78

the desert 14-06-2009 12:52 PM

bak şimdide gozluk takıp dılını cıkarmış....tobe tobeee:))))

the desert 14-06-2009 07:14 PM

allahımm bugun sabah içimde hıcbışey yoktu..yıne her zamankı karamsarlıklarım mevcuttu ama onların hepsınıde bırden atarsam ben tuhaf hıssederım kanımca kendımı o yuzden yavaş yavaş...ama oğlen azcık fesatlık duşundum kabul eıdorum ama napım bu salak kuzenım benı cok uyuz edıo..ne kadar cıkarcı..yaa ınsanı salak yerıne koyuyo bencıl yaratık.bazen onunla aynı aılede doğduğuma ınanamıorum..aynı soyadı taşıdıgıma..neyse...onu sana havale edıorum allahım...allahım aslllında benım morlaımı bozan başka bı sorun var bılıosun sen onu..O0.o konu hala aklımda napabılırım bana o konud ayardım edebılermısın?cunkum bı kurt gıbı beynımı kemırıo...ve vıcdanen de buyuk bı rahatsızlık içindeyım benımle alakalı olmasada...napım yardımd abulunamamak vee kotu duşunmek benı gıttıkçe kotu yapıo..:( ne yapabılırım allahım lutfen abna yardım edebılermısın?anıden bı ampul yaksan allahım?teşşekurler allahım....senı cok sevıorum ve sana guvenıorum...O0

Siyahça 14-06-2009 07:19 PM

beni Allah gönderdi; ''sürekli vıdı vıdı konuşup başımı şişirmesin! durmadan bişiyler istiyor pis kul! beni kızdırmasın, şimşek atarım kafasına!'' diyor...

===> çarpılmışnot: bi sus!...kahvesmiley

the desert 14-06-2009 07:22 PM

yaaa omasss amaaa ben sussam da o benım içimi bılıo:D hem deee ben susamamm işim gereği hep konuşmaya alışkınım ben..çatlarım sora.....

the desert 14-06-2009 07:47 PM

allahım bideee içimde o duşundugum sıkıntımdan sor abaşka bı sıkıntım daha var..oda sanırım benım şımarıklığım ..bılıorum bazen sana karşı bazen nankor olabılerım..ama sen bu kulunun ıcınd ekotuluk olmadığını sadece azcık bıraz kaprisli olduğunu bılırsın..yoksa ne kadar yufka yurekli olduğumu bılırsın..bazen içimde sankı yonumu kabetmışım gıbı bı his oluo..sankı hanı olee boşa yaşamış gıbı ve hayatımın bundan sorasıda bole yanlız anlamsız yaşıycak gıbı..ayy aslınd aboel şeyelr soylemeye başladığım cok uzucu bı şey yaşıorum bılıom allahım tobe tobe valla bı şey demedım..ama nolur allahım artık bole bı kaç ayım vukuatsız gecsın azcık kalbımı ruhumu bedeneımı dınlendıreyım nolur allahım...sneı cok sevıom...

Siyahça 15-06-2009 01:12 AM

O da seni seviyormuş...ama az...dl78

the desert 15-06-2009 07:45 PM

yaaa durmadan hata yapıorum.alla allaaa..ya akafam allak bullak sanırım bu aylardır bırıktırdığım sorunların yansıması oldu...delırcem yaww...

the desert 15-06-2009 10:12 PM

hımmmm sevgılı gunluk şimdii benı dınle...acaıp kendımı değersiz hıssedıorum acaıp ama bıldığın gıbı değil...son bı kaç haftadır kafamı işime veremıyorum aılemdekı sorunu duşunurken ama ne sorunu cozebılıorum nede işimi dort dortluk yapabılıorum...morlaım bozuk aslında...bu herşeyımı etkılıo doğal olarak...yanı ıelrdkeı iş hayatımı vs..:( değersız ve kotu hıssedıorum kendımi...umarım gecer..sorunlar yaşıorum ve artık kaldıramadığımı farkettım...gercekten artık kaldıramıorum...morlaım bozuk.ç..en ıyısı telkın dınleyerek uyuyayım ben:(

the desert 15-06-2009 10:17 PM

yaa sınırımı bozan da her zaman ben aynı noktayım.......sanırım buyuluyum ben:(

the desert 15-06-2009 10:53 PM

yaaa cıdden morlaım yerle bir...offf yaaa offf nıye herşeyi yanlış yapıorum nıyeeeeeeee.ağla2ağla2

Siyahça 15-06-2009 11:04 PM

niye herşeyi yanlış yapıyorsun?
-çünkü İNSANsın bitanecim...hangimiz düşmeden yürümeyi öğrenebildik? son nefese kadar hata yapacağız, son nefese kadar öğreneceğiz...

lale85 15-06-2009 11:32 PM

kendini hatalarınla her halinle sevmelisin O0valla bugünlerde kendimi bi seviom bi seviom sorma telkinlerden heralde aklıma eskiden olsa kafama çok takıcağım olumsuz düşünceler gelio hemen iptal diom şimdi bunumu kafaya takcam bananesevincli

the desert 16-06-2009 07:26 AM

ya bılmedığım bı şey olsa neyse ama kafam o kadar dolu ki...yaa yapmam gereknleri ellerımle mahvedıorum buda herşeyımı etkılıo.laf duyuyorum gururum ıncınıo.vs..yanı kafayı takmakla herşey kotuye gıdıo..ıyıye gıtse neyse de herşey kotu oluo.offfff işe gıdesim yok:( moralım bozuk.......

the desert 16-06-2009 10:22 PM

eve gelınce kaç saaatten berı şurayaa neler yazasım vardı ama araya hep bışıler girdi...kaldı..iyce soğudum ya...işallah yarın sabah....ayyy cok yorgunum yatayım bari ben..ii eceelr site halkı..hepınızı sevıom.........

the desert 17-06-2009 11:07 PM

bugun o gecen gun yaptığım hatayı duzlettım ..var ya ustumden buyuk bı yuk kalktı..ama dıer yandan aılemle alakalı sorunu hala halledemedımağla2 ama o benım sorunum değil..onu duşundukçe tum pozıtıf duygularımm ortadan kalkıp sınır oluorum...bunaldım yaa allahım...neysee ........ sevinclibergen moduna gırmeyıp sana şukretmek ıstıorum allahım napım kotu bışey olcaksa olurr..ama ben sana şukretmek ıstıorum allahımm bana verdığın tum guzel erdemler ıcın..senı sevıorum...bılıorum sende benı sevıosun ama sanırım deneme surecındeyım.....ama emın ol dayancam....

the desert 18-06-2009 06:57 AM

zorlu bı gun olacak allahım yardım eedermısın bana:)

Siyahça 21-06-2009 01:27 AM

nerelerdesin dostum?

Siyahça 21-06-2009 10:57 PM

çok şükür!...

bu akşam sayende tekrar gülümseyebildim güzel dost...iyi ki varsın...

the desert 22-06-2009 10:29 PM

siyakçaaaaaaaaaaaaaaaaam sakın hayatımdan bı yere kaybolma emi?

Siyahça 22-06-2009 11:23 PM

tependeyim...kahvesmiley

the desert 23-06-2009 10:14 PM

çok sevınırım..her zaman orda ol emi....

the desert 23-06-2009 10:15 PM

ama benım madalyonum nerdeeeeeeeeeeeeee.???aaanaaaa benden alıp siyahçaya takmışlar....:):):)

the desert 23-06-2009 10:18 PM

hayat.....aslında ben seni cok sevıorum..herşeyınle..bugun oturduk ark bı yerde....huzurluydu..aslındaa herkesın bı sorunu var kendı çapında...allahıms ana bın kere şukurler olsun..asla yanlızım die şikayet etmıycem..cunku daha yanlız hallerımı gordum ben...o yuzden şu an ıyıyım..allahım sana şukurle rolsun bın kere...buradayım benım gunluğumu kaç kişi okuo..demekkı yanlız değilim..tek eksıgım olan aşk da en kısa zamand abenı gelıp bulacak emınım..aılemdekı sorun da hallolacak..emınım cunku allahım ne zaman sıkışsam o zmaan ımdadıma yetışti..hep bole oldu benı sınıo ben bılıorum...allahıms ana şukurler olsun........

the desert 23-06-2009 10:19 PM

ve yalan soleme hayat send ebenı seviosun..seni gidi seniiii:)

alestason 23-06-2009 10:24 PM

yanlız olmadığının bir ispatı olarak bir şeyler yazayım dedim :)
en kısa zamanda harika bir aşk diliyorum sana
(eh tabi banada :D )

the desert 23-06-2009 10:28 PM

canımmm alestason um bende katılıorum ıyı dıleklerıne...aslınd abılıomusun şolee gozlerımm ondan başkasını gormeyecek deli gıbı aşık olabılecegım bırını arıorum....sonuna kadar guvenebılecegım...yakışıklılık vs umrumda değil yemın ederım kalbım kanatlanıp ucsun başka bışey ıstemıorum..hayatta cok nadır cıkarmış karşına benım cıktı ama son buldu kısmet dedımm gomdum ....kalbımde cooook derınlerde bı yerlere....tek korkum bı daha ole bışeyın karşıma cıkmaması:(

alestason 23-06-2009 10:33 PM

çıkmaz olurmu hemde hayal ettiğinden bile daha mükemmeliyle karşılaşırsın.kalbin kelebekler gibi uçuşurblissy
hemde hiç ummadığın bir anda hiç ummadığın bir yerde mucize gibi çıkar karşına y789

the desert 23-06-2009 10:34 PM

canımmmmmmmmmmmmm sen hep benım gunluğume yazsanaa:) ağzından bal damlıo vallahaa:)

the desert 23-06-2009 10:35 PM

inaşşalah yuce allahım herkese hayırlısını verir..........

alestason 23-06-2009 10:37 PM

yazarım tabi memnuniyetle.
yazarken ben bile heyecanlandım yani :D
sanki bir an gökten beyaz atlı prensim inecek sandıms45apk

the desert 23-06-2009 10:40 PM

varmı sence cnaım ole bı şey?beyaz atı olmasada olur....:( ben razıyım eskı sevgılımı duşunmeyeyım pişman olmayayım da...alestason ole bı boşluk var kı kalbımde..sanırım dolmuoo.ama ılerde ınşalahh dolar...

Siyahça 23-06-2009 10:46 PM

geldin mi sen cadaloz?! sevincli

ben didim sana sen aşık olceksin en yakın zamanda...uy897

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:09 PM.