Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   yine yeniden merhaba....... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/227147-yine-yeniden-merhaba.html)

the desert 05-07-2009 12:54 PM

Cevap: yine yeniden merhaba.......

ya cok bunalıorum........................

the desert 05-07-2009 01:27 PM

sabır sabır sabır.bılıorum herşey duzelecek herşey duzelecek herşey duzlecek....kesınlıkle duzelecek.........

the desert 05-07-2009 03:09 PM

aynen canım benım...aynenn benıdme o derıdm işte cunku ne zmana bole boş yere uzulsem allah dıokı eyyyy the desert kulum sen bu b-ktan şey ıcın uzuluosun al sana dert coz bakalım dıo..o yuzden allahıam bın kere şukurler olsun .....halımıze şukredelım dımı canım benım...allahım tobe tobee....

the desert 05-07-2009 10:54 PM

bence hergun aynaya bakmalıyız

ama sankı kendımıze yenıden kavuşmuş gibi...
sankı cok kotu bı hastalıktan yenı cıkmış gibi.....

işe gıderken ıcımızde bı heyecan yaratmalıyız
ılk defa gıdıomuş gibi..
kendımız kanıtlıycak gıbı...

ısnanlara sevgı dolu bakmalyız....
sankı 10 sene ıssız adada kalmış gıbı
hasret gıbı....

durmadna konuşmalıyız...
sankı yenı oğrenmış gibi...

aptal aptal gulumsemelıyız
sankı delıymış gibi...

aılemıze sarılmalıyız
yenı kavuşmuş gibi...

saclarımıza dokunmalıyız....
yenı yaptırmış gibi....

kendımız sevmelıyız
son kere bakıor gıbı sarılmalıyız ona yenı doğmuş gibi..................

the desert 06-07-2009 12:16 AM

belkı hayat daha guzle olur...dışarda toprak kokusu var...ne guzle yağmur yağdı herşey temızlendı..allahım benımde ruhuma yağmur yağdır bendıe bole arındır..kırden nefretten..huzur ver allahım nolurrr.......

lale85 06-07-2009 12:39 AM

O0canım biraz hayatı olumlu bak ya iyi düşün iyi olsun (demesi kolay dicen bilom ben senidl78)

the desert 06-07-2009 10:12 PM

bak yaa hala dıl cıakrıo:D:D:D canımm yapıştırcam o dılını damağına bı gun:)): ama neyse sana cok yakışıo ole dıl cıkarmak:):) saol canım benım.....

the desert 08-07-2009 07:20 AM

nefret eıdorum.....yaaa allahım gercekten yeter.........he rıkı gund ebır yaşıorum bunları bu ne ya?sıkıldım ve bunaldım..

Merto 08-07-2009 05:59 PM

Sevgili desert,
Neleri farklı yapman seni iyi hissettirir ve değişik sonuçlar almanı sağlar?

Aynı şeyleri yaparak değişik sonuçlar almak mümkünmü?

The world is such because you are such....

Siyahça 09-07-2009 10:17 AM

ne olmuş benim güzel kardeşime yine?! kim ne yaptı söyle, gidip kafasını kırayım!

yeter, üzmesinler artık seni!

the desert 10-07-2009 07:31 AM

sevgılı ınan bana aynı şeyelri yapmıyorum.ama farklı işeyelrı yapıncada yolum tek bır yere cıkıo oda umutsuzluk...mutsuzluk.ne yapabılecegımı ınan bana bılemıorum...yardım edermısın?kkafam cok karışık.ve hıcbırıde benım sorunum değil..işin ılgınc yanı bı yanı başşkalarının sorunları benı bu kadar etkılıo...bunaldım ıyce....ben ıılık meleği yada başka bı şey değilim ki hep bana zarar verıolar...

Siyahça 10-07-2009 11:04 AM

demek taşıyabilecek kadar güçlüsün ki bunca yük sana veriliyor arkadaşım...hani kimseye taşıyabileceğinden fazlası yüklenmezmiş ya...sen bunun da, başka sorunların da altından kalkabilecek güçte ve akılda bir kızsın...

bir ara başıma yağmur gibi bela yağıyordu, görmeliydin, hepsi sanki sıraya girmişti..bunu farkettiğimde şaşırdım, ne oluyor böyle dedim...sonra herzaman yaptığım gibi bunların aslında komik bir yanı olduğunu düşündüm! evet komikti! sonra kendimi bir boksör gibi düşündüm, yumruk yedikçe yere seriliyordum, ama yerde kalmaya hakkım yoktu, her seferinde tekrar kalkmak zorundaydım...
tabi ben o ara hepsini atlattım ama sonradan baktımki derin derin yara izlerim olmuş her birinden...buralarda dolaşma sebebim de işte o yara izlerinden kurtulabilmekti...

sen daha kendine uygun bir yöntem bulabilirsin eminim...dertlerinin cüce dertler olduklarına inanmak için...(mutlaka önemli dertler, ama onlara cüce muamelesi yapmazsak gitgide devleşiyorlar!)
hadi bul bir atlatma yöntemi güzel kardeşim, sonra da şu kalbin kadar temiz sayfalara uzun uzun mutluluk hikayelerini yaz! beklioz!

the desert 11-07-2009 01:40 PM

canım ne guzle soylemışsın ama........ben sandığın kadar ayakları ustunde duran bırı dğeilim sanırım en ufak ruzgarda yıkılıverıorum.

sevgılı gunluk.....

atık içimdeki kalbımdekı boşluğun gercekten farkındayım...ne düşündüğümü yada ne hıssettıgımı anlayamıorum artık durumum kotumu acınacak haldemıyım onud abılemıorum..ama ıcımdekı boşluk artık rahatsız edıo ve bazen akşamalrı ozlelıkle de haftasonları hat safhada oluverıo benı alıppp dunya dışınd aumutsuzluklar ulkesıne goturuo..oyle bır umıtsızlık hakımki bende..gelecek kaygısı aıle sevgısızlığı yanlızlık...parasal sorunlar..vs.yaa ıcım kararıo.eskıye donuş yapmamak ıcın eskı defterleri acmamak ve gururumu ıncıtmemek ıcın kendımı zor tutuorum.ama onu cok ozledım yada ıcımdekı boşluktan dolayı oel hıssedıorum bılemıorum ama bı şeyelr var...cok sıkıldım..bıde havada cok sıcak..yanı bışıelr yapmam alzım.yenı bı yerler yenı ınsanalr.vs....

the desert 13-07-2009 09:59 PM

hayat...........artık senden sıkıldım bu kadar guzlesın madem neden bana egrcekyuzunu gostemrıosun yetmedımıa rtık odedıgım karşılıklar uzuntuler sabırlar?nedn?

asiyah 13-07-2009 10:09 PM

Ay n'oldu? Neden bu kadar üzülüyorsun ki? Hayat kimseye gerçek yüzünü göstermezmiş. Ama insanların ona diş göstermesi lazımmış.

the desert 14-07-2009 09:25 PM

kım demiş onu:(

asiyah 14-07-2009 09:30 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470851)
kım demiş onu:(

Kelebekler...

the desert 15-07-2009 08:26 PM

yalan solemışler:(:(:

asiyah 16-07-2009 02:19 AM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471070)
yalan solemışler:(:(:

:( kelebekler yalan söylemez

the desert 16-07-2009 09:09 PM

ınanma ben kelebekelre bıle ınanmıorum boşver....

the desert 18-07-2009 08:25 AM

allahım sana bınlerce kere şukurelr olsun..bakma sen bana bazen ben cok mızmılanıorum ama dışardakı ınsanları gorunce caresız bınlerce kere şukredıorum allahım verdığın ıyı kotu herşey ıcın bınlerce kere şukurle rolsun...senı sevıorum..

the desert 22-07-2009 07:58 PM

sevgili gunluk

senı cok ıhmal ettım haklısın taam taam kızma hemen...
bi şeyi merak eıdorum ben kımım ve olmak ıstedıgım ne?nsıl mutlu olabılırım artık bunu emrak eder duruma geldım..gercekten...ben kımım sevgıli gunluk ve nasıl mutlu olcam?

the desert 02-08-2009 01:14 AM

hayatımda ılk defa red edıldım şşoktayım:D:D

kumsal1980 08-08-2009 12:21 AM

eee hayatta herşey var...

Işıldayan Safir 08-08-2009 12:32 AM

her şeyin bi ilki vardır :))

the desert 09-08-2009 06:59 PM

berbat bı duyguymuş ama:(

Işıldayan Safir 15-08-2009 11:45 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473860)
berbat bı duyguymuş ama:(

olsun bunu da yaşaman gerekiyomuş alışırsın üzülücek bi şey yok unut gitsinsuper

the desert 17-08-2009 09:18 PM

offff aşık olmak ıstıorum....ve sanırım oldum ama tuhaf ya...allahım sana şukurler olsun..bınlerce kere..herşey ıcın allahım ...........

alestason 17-08-2009 09:44 PM

ne güzel bir haber harika :)

the desert 18-08-2009 01:12 PM

canım hber guzelde....bu sefer tuhaf bı olay oldu...yanı karşımda ki zatt ı muhteremın olayın cıddıyetınden haberı yok...o kadar tuhaf ki anlatamam...off karman corban bışi...yanı ortada ılışki yok:( en azından henüz...

kumsal1980 18-08-2009 01:17 PM

herşey gönlüne göre olur umarım...artık mutlu haberlerini bekliyoruz

the desert 18-08-2009 01:43 PM

sen mi benım mutlu haberleimi beklıosun?inanamıorums aol...

kumsal1980 18-08-2009 01:56 PM

niye ben senin hep mutlu olmanı istemişimdir.sadece senin değil herkesin kib...

alestason 18-08-2009 05:18 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474788)
canım hber guzelde....bu sefer tuhaf bı olay oldu...yanı karşımda ki zatt ı muhteremın olayın cıddıyetınden haberı yok...o kadar tuhaf ki anlatamam...off karman corban bışi...yanı ortada ılışki yok:( en azından henüz...

olsun canım bir şekilde haberi olur nasılsa senden mutlu bir haber almak çok güzel.anlaşılan sende mutlusun elbette onunda haberi olur en kısa zamanda.

the desert 26-08-2009 09:40 PM

allahıms ana şukurler olsun carşaf gıbı denız oldu ayatım şu aralar inş bole devam eder.heyecansız ama sorunsuz allahıms ana çok şukurler olsun ınş.bole devam eder....

the desert 24-09-2009 10:08 PM

evet allahımsa na bın kere şukredıorum allahım senı cok sevıorum...umarım allahım hep bole devar eder...sna guvenıorum....hep yanımd aoldunu bılıorum allahım....şukurler olsun...

arca 01-10-2009 12:02 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 490699)
evet allahımsa na bın kere şukredıorum allahım senı cok sevıorum...umarım allahım hep bole devar eder...sna guvenıorum....hep yanımd aoldunu bılıorum allahım....şukurler olsun...

dünyaya gelip bize armağan edildiğin içinde şükrediyoruz.. iyiki doğdun

the desert 14-10-2009 11:02 PM

allahım sana şukurle rolsun....allahım gercketen şu anda mutluyum cunkum uzulebılecegım bışi yok
senı cok sveıorum allahım..

the desert 16-10-2009 12:39 PM

ne ilginçtir ki hayat devam edıo bızse uzuluorus sankı durmuş gıbı goruoruz en olumsuz zamanımızda hedeflerımızı erteleıoruz bı bakıoruz hayat devam edıo sonra pişmanlıkla tuh keşke dıorus şunla lşole vaktımızı gecırmeseydık sonra bıde onun ıcın uzuluorus aslında en azından benım hayatım bole gectı anı yaşamk yerıne hep gecmışı hatırlayıp uzulurek ama bı baktım kı hayatımı gercekten bole harcamışım:D aman allahım ne yapmışım ben farkınd aolmadan:D şu anda ıkı tane hedefım var gercekleştırmem gereken..başladım onlar ıcın calışmaya baklaım allah buyuk..belkı olur ben elımden gelenı fazlasıyla yapayımda gerısı allahın takdırıne kalmış..sonra onlar olmassa dıe bı tane de b planı gelıştırdım onlar olmassa bakalım o b planını kullancas artık ha bu arada davetlere ve ark toplantılarımıda devam edıorum..allahım sne sağlık verde bana gerısı kolay halledılmeyecek bışı yok bu dunyada sağlıklı olduktan sonra.....evrennn senı sevıorum..tatlılıklarınla acılıklarınla sneı gercekten cok sevıorum.......

the desert 16-10-2009 12:44 PM

merto senı de cok sevıorum:) ama bayagı bı zaman hayata daldım burayı unuttum gıbı gelsede hep aklımdaydı site.ama vakıt bulup yazamaıodum yada yazmak içimden gelmıodu ama gerı geldım işte.:D:D

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:09 PM.