Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   yine yeniden merhaba....... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/227147-yine-yeniden-merhaba.html)

Merto 16-10-2009 03:54 PM

Cevap: yine yeniden merhaba.......

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 529186)
merto senı de cok sevıorum:) ama bayagı bı zaman hayata daldım burayı unuttum gıbı gelsede hep aklımdaydı site.ama vakıt bulup yazamaıodum yada yazmak içimden gelmıodu ama gerı geldım işte.:D:D

Tekrar hoş geldin diyelim o zaman,
Bende seni seviyorum, sevilmeyecek gibi değilsin zaten...
Herşeyin yolunda olmasına ve belirlediğin hedeflerin için eylemlerde bulunmana çok sevindim, özlemişiz seni...

Sevgiler MERT...

ebru_li 16-10-2009 04:04 PM

hoş geldin merak ettim seni ben de görünmeyince:)

the desert 16-10-2009 08:55 PM

teşekkur ederim arkadaşlarım:Dcok sevındım merak edılmek guzel bı şey nede olsa...:D:D

the desert 17-10-2009 12:21 AM

eeee çok durgunlaşmış sankı buralar:D

the desert 18-10-2009 07:21 PM

yawww kımse bışı yazmıo..sankım gorunmez oldum yaw...nolmuş bu siteye huuuuuuuuu

yeni bir hayat 18-10-2009 10:41 PM

eveeet yine yeniden merhaba ..:))

Nasılsın,daha pozitif görüyorum canım seni bu aralar..Allah mutluluğunu daim etsin..Mutluluk içimizde aslında,bizim hayata bakış açımızda..
Bu hafta sonu seminer vardı ya,herkes orada herhalde y789

the desert 18-10-2009 11:33 PM

iyki sen burdasın yenı bır hayat:Doslemışım vallaaa::D:D

kumsal1980 18-10-2009 11:33 PM

hoşgeldin seni görmek güzel :)))

the desert 18-10-2009 11:34 PM

saol senide.....:D

the desert 21-10-2009 07:53 PM

şu an cok mutsuzum gunlukağla2

the desert 24-10-2009 07:33 PM

ya bu site bu hale gelırmıydı ınanamıorum burda herkes bırbırne yarıdm ıcın seferber olurdu ama kımsenın tınladığı yok yada ben tınlanmıorum:(:(:(

esra90 24-10-2009 07:37 PM

hoşgeldiniz :) eski üyelerdensnz sanırım

the desert 25-10-2009 02:21 PM

saol...:D yaww kıms eyok be burda harbıden..neyse sevgılı gunluk en azındna sen ve ebn varız...ve kıms eokumuo...

the desert 25-10-2009 02:23 PM

sevgılı gunluk...sıyırdım galıba ben...gercekten:D artık

Sultan 25-10-2009 03:14 PM

merhabalar bizde sizinleyiz sevgiyle mutlu kalın

the desert 28-10-2009 06:53 PM

eskiden bışıler yazardım kendımı kotu hıssettığımde..ertesı gun işten geldığımde bı bakmışım bır suru kişi yazmış hemde okudukça mutlu olurdum..ama şu anda eskı potansıyelı goremıorum nolmuş bole benım siteme:(

the desert 31-10-2009 10:10 AM

sevgılı gunlukkk....abes bır yaşamla iştigal etmekte olduğumu zatıalınıze yazdıkça anlıorum..hayat gayem yaşama sevuıncım olmadığını..ara sıra guzel mutluluklar yaşasamda hayatın boktan olduğunu.....derkennnnn bırdennn yaşama sevıncımı beşle carpıp ıkıyle toplayıp 18 le katlıorum:D allahım bana neler oluor?ıkı sn ye de ruh halım değişior...ben benlıkten cıkmaya başladıms anırım..ağlayamıorum da artık..eskıden delı gıbı ağlayan ben artık hıc ağlamıorum..ıstıorum ama gozlerımden bır damla yaş akmıor.allahım ne olur bana?hep erteledığım planlarım programlarım var...ve hıcbırısıne başlayamıorum..işimle ılgılıyım işte.hep içimde bı yerlere gıtmek mekan değiştirmek isteği var.

the desert 31-10-2009 10:15 AM

arkadaşlarımla bırlıktukteyken eve gıdesım var arabaya atlayyıp bışıler yapasım var aılemın yanındayken bırılerını arama ıstegı var ama o bırılerı hayatımda olmayan belkıde hıc tanımadığım bırıleri...hayatımdakı acıları ve beynımd ebuyuttugum sıkıntıları evt umursuorum ama eskısı kadar deıl...başkalrının sorumlulukları hala bende..kalbımın bı koşesınde unutamadığım bır yuz var eskısı gıbı canlı ve parlak deıl..ama o yuzu artık eskı sevgıyle şevkle ve heyecanla anmıorum..sadece ole bır yuz olarak kaldı...evet belkı bu sevındırıcı bı şey..ama o yuzun yerıne gelebılecek bır nıtelıkte yenı bız yuz cıkamıor.yada cıkıo ben algılayamıorum..kendıme guvenıorumm blkıde herkesı rededecek kadar cok guvenıorum..belkıde yenı bı şılere başlayabılecek kadar bıle guvenmıorum..derınlerde bı yerlerde kalbım sızlıo...acı cekıo ama sen sus dıyıp susturabılıorum artık.eskıden gozlerımın sulandığı şeyler artık benı hıc ılgılendırmıo bıle...belkıde taşlaştım artık ota boka uzule uzule..şimdi sıra gerceklerle yuzleşip kendı sorumluluklarımı almakta artık...ama zamanla...tukendığımı hısettıgımd ebunu yapacagımı bılıorum...ama daha tukenmedım maddı olarak tukensemde manevı tarafta asla tukenmedım daha....

the desert 31-10-2009 10:18 AM

bekledığım hep bırısı var..beklıorum beklıorum...ama o gelmıo...bılıorum cok yakınımda ama gelmıo..belkı oda şu and abenım yaşadığım paradoksları yaşıo...belkıde kısmet denen olgu oldugu varsayılan şey --kı ben daha karar vermış deılım var olup olmadığına---benı uzaktan ızlıo...belkıde turk fılmlerındekı gıbı carpışmamız an meselsi ama belkıde bır omur kadar uzak..neden korkuorum sevgılı gunluk bılıomusun?hayatımd akeşke demekten cok korkuorum ben..keşke keşke....allahım naısl kotu bı şey ha demedım mi?dedım..:D evet bılıorum dıycem..eve kapatıorum kendımı bazen bazen dışarı atıorum eve gelmıorum..ve ben 28 yaşında hayatımı duzene koyamadığımdan ıcımde bı burukluk var sevgılı gunluk...hayatın yarısına basamaklar kalmışken ben hala lıse aşkımı arıorum belkıde lıselı kzılardakı heyecanı arıorum..belkıde bulduğum ama tepkıtıgım aşkı arıorum..sence ıkıncı bır şans varmıdır be sevgılı gunluk??hıı varmıdır?

gulumser 31-10-2009 11:36 AM

merhaba,ne istediğini kafanda netleştirebilirsen sana gelir diye düşünüyorum,bu belirsizlik halinden kurtulman lazım benceart56art56
Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569290)
bekledığım hep bırısı var..beklıorum beklıorum...ama o gelmıo...bılıorum cok yakınımda ama gelmıo..belkı oda şu and abenım yaşadığım paradoksları yaşıo...belkıde kısmet denen olgu oldugu varsayılan şey --kı ben daha karar vermış deılım var olup olmadığına---benı uzaktan ızlıo...belkıde turk fılmlerındekı gıbı carpışmamız an meselsi ama belkıde bır omur kadar uzak..neden korkuorum sevgılı gunluk bılıomusun?hayatımd akeşke demekten cok korkuorum ben..keşke keşke....allahım naısl kotu bı şey ha demedım mi?dedım..:D evet bılıorum dıycem..eve kapatıorum kendımı bazen bazen dışarı atıorum eve gelmıorum..ve ben 28 yaşında hayatımı duzene koyamadığımdan ıcımde bı burukluk var sevgılı gunluk...hayatın yarısına basamaklar kalmışken ben hala lıse aşkımı arıorum belkıde lıselı kzılardakı heyecanı arıorum..belkıde bulduğum ama tepkıtıgım aşkı arıorum..sence ıkıncı bır şans varmıdır be sevgılı gunluk??hıı varmıdır?

the desert 09-11-2009 09:23 PM

bir acı var korduğum boğazımda..tadım yok bıraz bu aralarda
dağıttım bırazda son zamanlarda...
yuregım artık benı yormasana...
gonul gozum kapandı
sesım cıkmaz artık bu odalarda...
heves ederdım ya eskıden...
artık gucum yok bu hayataaaaa...
çekıp gıdesım var artık yalan dunyadan

onume cıkıp duran sahte yuzlerden..
hıcbır soz bır nefes kesmıor benı.
neden se bir kac gundur gıdesım geldi................

the desert 09-11-2009 09:27 PM

çok sıkıldım..çok bunaldım..hayatımd ahep bır eksık tamamlayamıorum bı turlu..sankı koparıldı hayatımdan o eksık gecen bı bucuk sene once...mutluluğum herşeyıyle gıttı onunla.olmuo...hanı dıolar ya kelebege bak mutlu ol die...hayatta kalman bı mucıze dıe.evet doru ama mutlu deılım işte...ne kadar pollynanacılık oynasamda olmuo ya olmuo..eksığım ve bı turlu tamamlayamıorum kendımiihıc bı şekılde..olmuo...bıktım artık..allahım gucune gıtmesın ama ole.cok mutusuzmm...hıc bı şey ıstedığım gıbı olmuo hatta tam tersı oluo..cok şukur yınede ama sağlıklıyım aılem başımda...--tabı ne kadar aıle denılebılırse----ne dıyeyım ki.....cok sıkıldım.allahım cok...yardım edermısın bana_bılıorum bana kızıosun neden sabretmıosun dıe..benı dneıosun bılıorum ama allahım olmuo işte..o kadar yanlızım ve bıkkınım ki..elımı attığpım herşeyı kurutuorum o kadar becerıksızım ki..olmuo....kımse yı mutlu edemıorum ve mutlu olamıorum....o kadar yavan ki..herşey..ağlayamıorum.....sanırım o kadar taşaştı kalbım...of.....................allahım banada elını uzatırmısın artık lutfen.....................

the desert 25-11-2009 11:23 PM

hayat nedır ne dıldır dıe artık sorgulamak ıstemıorum..sorgulayacak gucumde yok.ne ıstedığımı bılıorum sadece...şimdiye yaşadıklarım bana guvensızlık aşılasada ben yınede cevremı gozlemlemeye evam edıcem..uygun bırını bulana kadar..allahım bılıorum hala benı sınıosun ama emın ol yoldan cıkmıycam.her ne kadar barda otuturken olee dalıp gıtsemde ben burda olmamalıyım desemde ıckıden nefret etsmede...ama yıne tuhaf şekılde ordan oraya suruklendığımı hıssetsemde...allahım ben ıyı bırıyım ve benım kadar en az ıyı bırıne karşılaşmak ıcın butun duyumlarım acık o benı bulacak ben onu bulacam..bı şekılde en ksıa zamanda...sne benı goruosun allahım emınım..senı sevıorum ve sana guvenıorum...benım ıcın butun yollar ona uaşacak...ii geceelr...

master8566 25-11-2009 11:52 PM

Merhaba,kullandığın nickname zaten herşeyi açıklıyor karakterin hakkında değil mi? Mesajlarını okudum,aradığın kişiyi bulamayacağın çok açık çünkü bulmak istemiyorsun...çünkü "yasa"nın nasıl işlediğini görmemekte ve anlamamakta direniyorsun... mutsuzsun çünkü mutsuzluğu çağırıyorsun ve bunu nasıl yaptığının farkında değilsin değil mi? Yeryüzündeki milyonlarca insan gibi ben asla bunu istemedim diyorsun ama hislerinle,kelimelerinle,inançlarınla,enerjinle,ya ni herşeyinle mevcut durumu çağırıyor,güçlendiriyor ve geleceğini de bu çizgide çağırıyorsun...Hem de bu forumda birçok değerli bilgi ve tecrübe varken ve sen bunlardan haberdarken...önce seçim yapman lazım...Aslında sana da sıkı bir dayak atmak lazım (mecazi anlamda tabii) yoksa kendini böyle değersiz ve mutsuz hissetme süreci sana hayatta büyük acılar ve felaketler yaşatır...durup derin bir nefes almalısın

spestnaz 25-11-2009 11:59 PM

nolur kırmayın umudun kapısını. sakın ezip geçmeyin onu çünkü ondan başka hiçbir şeyimiz yok. şimdi kardeşim yanımda uyuyor olmasa hüngür hüngür ağlayacağımı biliyorum bu ankara ayazının altında. yalvarırım sizde inanın mutluluğa bilin ki burada herkes birbiriyle mutlu oluyor. bakın nasıl desem bilmem ama bende o dediklerinizi düşünüyorum. depresyonda olanlar çooookk kısa anda çooooookk fazla şey geçirirler akıllarından diye duymuştum. doğruysa ki muhtemelen öyle ben depresyondayım yaklaşık 6 7 yıldır ve onunla yaşamayı öğrendim hatta neredeyse onunla mutlu oluyorduk. gün geldi ağladık gün geldi herkesten çekinerek kahkahalar attık gün geldi telefonla konuşurken insanlarla gözgöze gelmemek için yere bakarak yürüdük. sonnra öyle bir gün geldiki. . isyan çizgisini zorladım ama cesaret edemedim ben kimdim ki (hala kimse değilim) Allah'a isyan edecekdim! şeytana isyan ettim. dalga geçdim onunla alaya aldım depresyonu ve bana öyle şeyler yaptı ki anlatamam hayatt! yaklaşık 1 2 ay önce burayla tanışdım ve bana benzeyen insanlar gördüm. tüm bunların içinde ışıklar vardı onlar ne diye merak etdim ve biraz dikkat edince onların umutlarının varolduğunu gördüm. Çekindim yaklaşmaya yine cesaret edemedim korktum hatta ama o kadar iyi insanlarsınız ki bilinçaltı oyunlarına asla izin vermesiniz. Şimdi eğer ailemin sevgisini keşfedebildiysem sizin sayenizde. Allah'a içden şükredebiliyorsam sizin sayenizde. benim çocukluk sevincimi mahvedenleri affedebiliyorsam sizin sayenizde. Şimdi yalvarırım gidin aynaya bakın ve kendinizi görün tekrar keşfedin. tekrrar tekrar keşfedin eminimki buraya bu yazıları yazıp bizimle paylaşan büyüükkk yürek kırık kanadını kendisi iyileştirebilecek kadar güçlü de. .
SİZLERİ SEVİYORUM. ALLAH'A EMANET OLUN. .

the desert 26-11-2009 03:32 PM

teşekkurler arkadaşlarım...ılkonce masterphıdıas a....yazısını cok doğru bulmadım evet ıcıdm ebılıorum evet belkdıe olumsuzluğu ben cağırıorum onud abılıorum ama denemedığımı mi sanıosun...denedım hemde her sabah korunde kalkıp pc yı acıp telkınmı yapmadım yoksa ıcımde buyuk sıkıntı olduğu halde tuhaf tuhaf etrafa gulumseemdımmi?ama olmuo işte yapamıorum evet burda her saat başı bu sıteye gırdım.her yazılanı okudum saatlerce gunlerce telkı dınledım bazen burda benım gıbı olumsuz olanlarda bana sacma sapan gelıodu dıorudumkı her şeye ragmen hayat guzle herşey guzle olacak..cok şukur lalahıma ole halledılmıycek sorunlarım yok belkıde ama mutsuzum.ha şimdi diceksın kı o halde mutluyumd e mutlu ol.:D dedımm ama olmuo ınanarak da dedım..dedım yanii herşeyı denedım ama yapamıorumm herşeyımd ekotuye gıdıo işim aşk hayatım aılem herşeyım.......artık sankı sığınacak sadece allahım var gıbı gelıo gerısı boş..kızmayın arklar ama ole..belkıd eburda bazı kışılerınde canını sıkıor olabılırım...ama ıcımden gelen bunlar....

sevgılı spestnaz.......o kadar ıcten yazmışsın kı senın ağlama durumunu ınan bana ıcımde hıssettım belkı bend ebır gun mutlu olurum dımi?teşekkurler.........

derya hanim 26-11-2009 04:51 PM

desert yazini okudum,seni anliyorum ,anlayamazssin deme bende kendim icin kimseden birsey istemedim, genelde senelerimi verdim pisman degilim,zaten insanlari kirmak istemem ama ben daha sonra cok kotu hastalandim 6 sene depresyon kolay degil,yaninda birilerini istiyorsun ama olmuyor,bazende kimseyi istemiyorsun yaninda ,gecen hafta cok hastaydim ,,yemek yapmaktan,ev toplamaktan,insanlardan ,psikologumdan ,doktorumdan,hayatimdan kisacasi herseyden nefret ediyordum bu 1 hafta kendimi eve kapattigimda oluyordu ,3 ,4 gun duzelince islerimi yapardim.simdi ise telkinin yanisira tum yazilari okumaya calisiyorum faydasini gordummu evet dun mutfakta kendi kendime guldum ilk defa,kendime gunaydin dedim,kendimi ise yaramaz,artik sen bittin derken,simdi ise allahima beni yarattigi icin sukur ediyorum,olumlu birseyler beklemiyorum cunku,olumu icimde yarattim,site calisanlarina ayrica tesekkur ediyorum,bu sitede (tesekkur rekoru var)( bir hafalik uyeyim tesekkurum 100u gecti ilk defa birileri beni hem dinledi hemde tesekkur etti)insallah herkesin dilegi gerceklesir en kisa zamanda ilk defa hedef belirledim zamani yok bu sitedeki tum isime yarayan bilgileri okumak KENDINE IYI BAK CUNKU SEN COK ONEMLI BIR INSANSIN

derya hanim 26-11-2009 05:24 PM

ayrica bu gelisimlerimi cevremdekilere anlatmaya calisicam,simdilik bilgisayar basindayim oku oku bitmiyor ,konular benim gorusum bu cok faydali,su an paylasimlarimi bebeklerimle yapiyorum,bana kizmayin,onlarin sesini bile duymaya tahammul edemiyordum,bu nasil oldu bana biri aciklasin,1 haftadir durmadan evimle ugrasiyorum,arkadaslarimi aramak istiyorum,yine gecen hafta diyecegim bu sitedkilere kiziyordum millet hastayken neseli neseli smile koymuslar kimse kimseyi anlamiyor diyordum simdi anliyorum.ilac tedavim icin randevum var adam ikinci kez gecenkinde bana hic bir ilac fayda etmemis diye yasam kocu verdiler oda genc bir hollandali kiz anlasamadim kizla ben sessiz o bendende sessiz ,su anda ilac almicam zaten doktorda yazmaz bu durumda cunku kendimi iyi hissediyorum,sadece sasirtmak icin gidecegim ,heleki psikologum karsisinda aglayip sizlayan deryayi bulamiyacak,kadin beni surekli arayip iyi olup olmadigimi teklif etti,kabul etmemistim,o kadar benden korkuyordu bu kadin kendine birsey yapacak diye onuda sasirtmak istiyorum!!!!!!!!!!:)

master8566 26-11-2009 05:45 PM

İnsanın bu dünyadaki macerası son derece trajikomiktir.Senin durumundaki milyonlarca insanda gerçekte olan şudur,kendi inanılmaz gücünü bilmeyen muhteşem bir yaratık hayatta acz içinde ve kurban olduğunu düşünerek mutsuz yaşıyor,çünkü kim olduğunu bilmiyor...Can sıkıntısı ve mutsuzluğun da sprituel çizgide büyük ve önemli bir anlamı vardır.Can sıkıntıs ve mutsuzluk varsa bu,o bireyin bulunduğu yaşam deneyimini aşması ilerlemesi gerektiğinin kesin işaretidir."Yapamıyorum" un derecesi sende olduğu kadar yüksek ise o zaman mutlaka profesyonel yardım almakta fayda var.Psikiyatrik ilaçlar kişinin beyninde sürekli olarak karamsar düşünceleri ve mutsuzluk halini kesintiye uğrattıkları için kişi bu ilaçlar yardımıyla bir toparlanma ve düşüncelerini düzeltme fırsatı yakalar,bu çok değerlidir.Bu aynı zamanda Çekim Yasasını uygulamak için de bir fırsat verir.Aksi halde mutsuzluğa odaklana odaklana daha fazla bizi mutsuz edecek her türlü fiziksel ve ruhsal koşulları kendimize çekeriz...Çivi çiviyi söker lafına sakın itibar etmeyelim ,bir palavradan ibarettir.Bizim mutsuzluğumuzu başkalarının da anlamasının ve onaylamasının bize mutluluk vermek açısından hiçbir faydası olamaz,seçimlerimizi her anlamda bize mutluk veren yönde yapmalıyız;önemli olan dünya deneyimini mutluluk veren bir yaşam macerası olarak yaşamak değil midir?

derya hanim 26-11-2009 06:05 PM

sagol yazini okudum ilac yardimi almak istiyorum ama beynimde gerileme olur diye korkuyorum,bu konuyu psikologula konusacagim yinede ,zaten o ilac taraftari degil,gecen haftaki ruh halime gore beni baska bir doktora gonderdi,simdilik iyiym sadece kendime is yerimi acim ,yoksa gidim okuyummu,okusam ne uzerine okuyum bunu cok dusunuyorum,

the desert 27-11-2009 10:23 AM

İnsanın bu dünyadaki macerası son derece trajikomiktir.Senin durumundaki milyonlarca insanda gerçekte olan şudur,kendi inanılmaz gücünü bilmeyen muhteşem bir yaratık hayatta acz içinde ve kurban olduğunu düşünerek mutsuz yaşıyor,çünkü kim olduğunu bilmiyor...Can sıkıntısı ve mutsuzluğun da sprituel çizgide büyük ve ..........MASTERPHIDIAS supersın sankı bu cumlede kullandığın kendı ınanılmaz gucunu bılmıyor..........bu şey gıbı oldu bende gozlerımdekı ışıltı kaynağı tam bıtıyorken sankı kaynak takvıyesı yaptın bır anda kalbıme bır huzur geldi bılıormusun..demekkı o ınanıma zguc bende de var oylemi?evet belkıde ben o gucu sondurdum yada ferını azalttım gomdum bı yerlere ve gomduğum yerı şu anda belkıde bulamıorum belkıd ebenıma sıl sorunum budur dımi?pekiii bana o kaynağı bulmamda yardım edermısınız?

the desert 27-11-2009 09:19 PM

boğazımda duğumlenen bı kaç kelıme var...neye uzuluorum onud abılmıorum ...gecmış deıl.belkıde yapamadıklarım uzulduklerım.belkıde hayatımın bu kadar monoton gecmesıdır..bılmıorum.belkıde şarabın tadını bu kadar şiddetle rededışım belkıde şimdide pna sığınıor olmamdandır uzulmem...belkıde hep ben tekım demem başkasının korumasına gırmeyışım belkıde aslında tam tersı bırının sevgısıne muhtaç olduğumu bıldıgımdendır.belkıde tum rededışlerım hepsını bılmemdır..ankaranın soğukluğunu terketmek ısteyışım beklkıde burada kalmamk ısteyışımden olup belkıde bır duzen tutramamamdır.bılemıorum ki...29 yaşımda ne kadar cok bılmedıkelrım varmış..belkıde tum koruma kalkanım tum zayıflıklarımdandır.belkıde...........sıgaraya bu kadar karşı oluşum şu an sadece sıgaraya sığınmamdandır.bılmıorum....gunluk...........cok yanlızım.......olmuo.......olmuo........olmuo..... .....

the desert 27-11-2009 09:22 PM

belkdıe bu kadar kararlı gorunmem belkı de karasızlığımdandır...ozlemımdendır...ozlemsız olmam...belkıde uzka duruşum belkıde kırılmaktan korkmamdır...soyutlamam kendımi..başlamak ıstemedır belkıde hayata katı bakmam ama nerden başlıycamı bılemememdır.şu an ne yazdığımıda bılmıorum aslında sadece yazıorums ankı yazıp sabaha bışeyım kalmıycak die umutla yazmam....ama bılıorum bı kaç ay sora aynı şeylerı yazıor olmam....offffffffff ne anlamı varki???

the desert 28-11-2009 05:20 PM

haydi bismillah başlıorum tekrar tıpkı gunluğumuna dı gıbı yıne yenıden....:Dallahım bu sefer sonuclandırmadan bıtırmeyeyım lutfen...allahım bana yardım et beklıorum....

evettt sevgılı evren efendı senden şolee anlaşabılcegım şefkat dolu bana gore yakuşuklu hoş bırını gonderene kadar dependeyım haberın ola:dbıde şehrımı değiştirene kadar..evetttt guzle bı akşam olacak kanımca...ve ben tum kalbımı tum hayatımımın kaılarını yenı aşkıma ve yenılıklere tamamıyle açıorum...butun guzlleıkelr ıcerıye davetlıdır...

spestnaz 29-11-2009 12:08 AM

herşey gönnlünce olsunn blissy yüzün hepp böyyle (smil56) güllsün mutluluklar seni hiçç mi hiçç bırakmasınn k8908 bizz hepimizz seninnleyizzz happy6

the desert 01-12-2009 09:39 PM

bi suru şey yazcaktım ama başım çatlıo o yuzden yatmak zorundayım offfff berbat ya...sevgılı gunluk sabah erken kalakabılırsem soz yazıcam sana.

the desert 13-12-2009 01:17 PM

şimdi nerden başıycamı bılemıorum aslında yıne.ama dun akşamdan başlamam gerekıo sanırım.dun akşam echoo nun gunluğunu okurken bışeyı farkettım sanırım ben hayatı ccok cıddıye alıorum..hemde cok..sanırım herkesın başındakı sorunları ben cok cıddıye alıp cok uzuluorum..ama gercekten cok uzucu oluo bazen..kendımı o kadar boş hıssdıorum ki..yaa aslında evet cok şukurler olsun en azından sağlıklıyım şu anda olumcul hastalıkla pençeleşen ınadına yaşıycam dıyen o kadar cok ınsan var ki...allahımm ben ne duşunuorum bılemıorum..tam bır cebelleşme ıcındeyım...

the desert 13-12-2009 04:07 PM

şmdi naasıl olumlama yapcam ben?:Devet super bı kurs gecırcem kımsneın ayağına basmıycam:Dtangoyu sonuna kadar oğrencem hatta super bır tangocu olcam:d yaa acaıp zevklı dans etmek bılıorum ama bırde becerebılsem:Dşimdi eşleşmelerde butun erkekler kaçıo resmen:Dbılıolar ya grubun en becerıksız kızı benım:Dhepsı resmen kaçıo ortalıkta...ankaraa senı cok sevıorum ınan bana.hemde cok...şu ankı soğuğuna ve bebat havana ragmen sneı cok sevıorum....evt gıdıorum bakalım bugunum naısl gcecek:Dgelınce anlatıcam gunluk :D

Sultan 13-12-2009 08:38 PM

canım benim hayata nsaıl bakarsan oda sana öyle bakacaktır hep güzel şeylere odaklanman dileğiyle...
iyiki varsınızy789

the desert 14-12-2009 08:30 PM

optum sneı bengusu:D

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:41 PM.