Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   yine yeniden merhaba....... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/227147-yine-yeniden-merhaba.html)

the desert 28-02-2009 10:03 PM

o kadar karmaşıkki hayat bır o kadar da kolay...yapılması gereknler acaba gercekten olması gerekenlermi?yanı tamam bır mucıze beklemıorum hayattan evt kendımı değiştirmem gerekıo bılıorum ama ya değiştirmem gerekmıosa?ya tekrar hayal kırıklığı yaşarsam?belkıd eyaşamam...hayat cok tuhaf bır yandan guzle bır yandan tuhaf ve sevımsız...ama yaşamalıyız...hayatımd ahep cok mutlu olduğumda gercekten coook mutlu olmuşumdur ve bır yandan korkmuşumdur..bunun sonu bole bıtmez dıe ve bıtmemıştir..şimdide sankı hep bole mutsuz gecıcek gıbı gelıo..acaba gercekten oylemı olacak?anlık bı ınsanın duşuncelerı nasıl değişebılır?boyle basıtce?sanırım akıl sağlığımı kaybedıorum...gurur ve saygınlık uğruna..aslında aşk acısı falan değil benımkı..sadece adını koyamadığım bır burukluk var kalbımde duzeltemıorum...allahım yardım et..

the desert 01-03-2009 07:55 PM

olmuyor olmuyor....sanırım bu sitenın en becerıksız ve hayatla bağlarını koparmış kişisi benım:(

the desert 04-03-2009 11:57 PM

hayat bazen ne kadar güzel bıtmesını ıstemedığımız günler bazende gelmesin die hatta olmasın die yataktan cıkmak ıstemedığımız sabahlar..ıkısı arasındakı ınce cizgiii.yada uykusuz tavana baktıgımız geceelr.ama bır gercek varki herşey gecio.herşey bitio.sorun bıtenı tekrar yenıdne başlatmakta..ve gıdneın arkasındna pişman olmamakta...o kaar ruhsuzum ki..sadece yuruorum..işimi yapıorum robot gibi...mutluluk ve haz yok.hıcbışeye acıkınca yemek yıyorum..uyuyorum yorgunsam..sohbetınden hoşlanmadığım kişilerle de ıkı laflıorum gerektıkce...olay bu işte benım hayatım..evet ınsanın elınde ama yolu bılmek lazım...nasıl davranılacagını ınsanlara guvenmek lazm..kendıne guven sevmek lazım..lazım lazım lazım.......bıktım yaa.ii geceelr..........

the desert 08-03-2009 07:06 PM

oluor olacak....olacak...mutluyum...mutluyum.....sağlıkl ıyım.....mutluyum....................:D

the desert 12-03-2009 09:07 PM

her ne kadar sorunlar yaşasamda artık yavaş yavaş gucumu topladığımı hıssedıorum sanki..içimde ufak ufak bışeyelr yeşermeye başladı.umarım yeşermışken bıtmezler..

the desert 15-03-2009 07:18 PM

hayat çok tuhaf....elımde sıhırlı bır değnek yokki..anıden herşeyı düzelteyım..herşey guluk gulıstanlık olsun super duzelsın..harıka devam etsın...olay bızde bıtıor..herşey bızd ebıtıo..o yuzden duşebılırım ama asla surnerek değil uztumu başımı temızleyıp tekrar kalkarak yolummadevam etmelıyım..allahım bana ve aynı durumda olanlara güç kuvvet ver.

the desert 18-03-2009 12:23 AM

olmuyor arkadaşla rolmuyor..........

Vodoo 18-03-2009 09:36 AM

Sevgili the desert

Bu konularda belki cok tecrubel degilim belki sana sunu yap bunu yapma diyemem...Bildigim bir gercek var yasanmıslıkla ilgisi olan yasadıgımız her sey ıyı veya kotu bunları gercekten biz kendi dusuncelerimizle hayatımızın icine cekiyoruz.

Ben bu siteden bir arkadasıma bahsetmistim ki bu arkadasım genc yasta esini kaybetti.İlginc olan ise esinin babası da aynı yaslarda hayatını kaybetmıstı.Kayınvalidesi ve 3 cocuguyla yasayan bu arkadasım senelerce kayınvalidesinin agladıgını ben cocuklarımı babasız buyuttum diye diye aglaya aglaya aynı kaderi de oglunun yasamasıyla yine o kısırdongu icine girdiler hepberaber..ve simdide 2 erkek 1 kız cocuguna sahip olan arkadasıma oyle bır telkinde bulunulmus oluyor ki arkadasım ogullarının da o yaslarda yani 35 yasında olecegine inanmıs vaziyette..

Butun bunlar tesadufmu sence...Bence degil insan ne dusunuyorsa gerceklesıyor .Bizler Mevlanayı yeniden kesfetiyoruz isin ozu.
Gul dusunursen gulistan olursun diken dusunursen dikenlik diyor ya mevlana konunun ozeti bu.

Hayatından cıkar olumsuz cumle kalıplarını.Ne kadar inanmasan da cıkar.Zamanla inanacaksın cunki.Kısa bir sure Polyyanna ol.He belki diyeceksin Nedir Polyyanna nın hayatındaki 3-5 kuzu 3-5 koyun tabii mutluluk oyunu oynar .Bizler de fazla olan o koyun kuzu yerine baska seyler.Yani kimse kimseden farklı degil hepimizin kendine gore sıkıntıları var.Allah dagına gore kar verirmis.Ama elimizdekilere bakarsak bugun uyanabildikmi saglıgımız yerindemi yiyecek ekmegimiz icecek suyumuz basımızı sokabilecegimiz bir yuvamız var mı var .O zaman sukretmekle baslayalım ne dersin.Gerisi gelecektir sevgili desert.....

Selam ve sevgilerimle

the desert 20-03-2009 08:17 PM

kararsızlık kotu şey ....

the desert 22-03-2009 11:30 AM

22.3.2009 11.24

yaşam nedir acaba belkı cok felsefık olcak ama yaşanılan anmıdır yoksa uzulunen gecmışmi yoksa planlanan gelecekmi?yaşanılan ansa şu an hayatım yok..cunku amacım yok.kafama koyduğum hıc bı şeyi bır duzene koyup planlayıp gercekleştıremıorum..halbukı aslında eskıye gore duzelme varken..en azındna artık onun adı gecen yerlerde gozlerım dolmuyor..eve gıdınce uzuluorum ama bu eskısı gıbı gunlerce surmuyor.. sabahları yıne bır ıstemsızlıkle yınemı aynı gun dıyorum.aa daha sonra daha bır dık durmaya calışıorum derınce bır nefes alıyorum ve duzelmeye başlıyorum..dun bır şeyı farkettım bana ıstemedığım gıbı davranıldığınd aben hep küsüp kaçmışım yada ağzının payın vermek yerıne yada bunu engelleyıcı bı şey yapmak yerıne hep ağlamışım zırlamışım zayıf bır ınsan gıbı hep gucu başkalrında aramışım halbukı bıraz duşunrusme bunları değiştirmek benım elımde belkıd ebunları yaşamam ıcın allahım bana bu kotu ayrılığı yaşatıo belkıde...belkıde gercekten bı şerden bız ınsanlar bır hayır yaratabılırıs...şimdilik bunun nasıl olacagını bılemıyorum ama yapıcam en azından bı bu kadar daha ağlamak ıstemıyorum cunku yapıcam allahım sen cok buyuksun..bana yardım et..şimdi bayağı zamandır okumak ısteyıpde okuyamadığım kıtaplarıma başlıyacagım be duşunecegım nedır benım korkularım ve nasıl cozumler bulabılırım bunlara karşı..

serpil22 22-03-2009 01:46 PM

bravooo sevgili desert ilk adımını atmaya başlamışsın işte sevincliiçine dönüp kendini bulmaya çalışman çok güzel bir gelişme.attığın her adımında arkadangelecek adımların senin hayatını değiştirecek buna inanmalısın.yolunda sevgi ve ışıkla ilerlemen dileğiyle....
sevgiler...

the desert 22-03-2009 06:01 PM

22.03.2009 17.59

sanırım hayat hep boyle gececek.anlamsız boş bu allahın belası yaşamımda snaırım herşey boyle tek duze gececek ve sanırım ben adım attığımda sankı ucuruma gıdıcem korkuyorum bu nedir yaa nasıl bır mutsuzuk halıdır ve naısl bır yaşamdna bıkma eylemıdır sıkıldım ve bunaldım artık bıktım hatta artık yeter!!!

alestason 22-03-2009 08:10 PM

sanada iyi gelirmi bilmiyorum bu söz ama benim de böyle hisettiğim anlar olduğunda
''kendini iyi hissetmenin en çabuk yolu hayatında iyi giden şeylere odaklanmak ve şükretmektir''sözünü okuyorum.
ilk okuduğumda ya iyi giden hiç birşey yoksa demiştim ilk tepki olarak.
sonra üzerinde düşününce şükredecek ne kadar çok şey olduğunu anladım.
umarım bu anın çok çok kısa sürer.
kısa sürmesi için kucak kucak sevgi yolluyorum.

the desert 22-03-2009 08:13 PM

keşke kısa surse alestason ama bır yıldır bı depresıf melankolık ruh halıyle ne kendımde hal bıraktım ne aılemde...artuık cok utanıorum...hıcbışey gercekten yolnd agıtmıo..sadece sağlığım var en onemlı şey ona şukredebılırım ...hayalkırıklıkları bır cam gıbı batıo kalbımde her batış bın çığlık ama artıks esım cıkmıo...cok yorgunum ve bıtkınım...ama yıende cok teşekkur ederım sana..ii dileklerın için...

the desert 27-03-2009 07:30 PM

Cevap: yine yeniden merhaba.......

amannnnnnnnnnnnnn .yeter ya gercekten artık cok sıkıldım mutsuz olmaktan..başlıycam şimdi ayrılığada uzuntuyede..hayır sevgılı gunluk anlamadığım ne bılıomusun?nerden bıleceksın ki..bı seneden berı ağladım ağladım da noldu?koca bır hiç....hemde hiç.....allah bılır bılmem kaç mılyon tane beyın hucrem ömuştür..yazık değilmi olara?ben dunyada tekım bırıcıgım..ben sadece benım..ben sadece the desert um başka bı tane daha aynı kaş goz boy pos kesınlıkle yok...yokkk...bunu artık kucuk kafama sokmam lazım benden bırtane daha yok..hemde her bitiş bır başlangıc değil mi?ee o halde hadı başlangıcı başlatma zamanım coktann geldi:Dbundna sonra artık mutlu olcam emın ol gunluk..

Vodoo 27-03-2009 07:34 PM

258892588925889

kumsal1980 27-03-2009 08:59 PM

Süpersin the desert...Sen teksin ve özelsin

the desert 27-03-2009 11:11 PM

hepimiz gibi...dışarda pırıl pırıl bızı bekleyen gunler varken bız neden kapılarımızı kapatıorusss..neden içimizdekı kapkaranlık kabuumuza kucucuk bır fanusa kendımızı kapatıoruz?

cemboli 28-03-2009 11:32 AM

the desert telkinleri ne zamandır dinliyosun ve aralıksız dinliyor musun neden bu kadar mutsuzsun anlayamadım dinlediğin telkinleri yazar mısın bir de sorununu atakan beye yazıp bunla ilgili telkin önerileri alabilirsin.belki yanlış telkinleri dinliyorsundur.aynı formulle birkaç sonuç alınamaz..

the desert 28-03-2009 12:20 PM

saol cemboli ilgin için:D mutsuzluk sanırım benım içinmdeymış ve emın ol atakan beylede diğer sevgılı uyelerle de defalarca konuştum yanlış olan telkınler vs dıl yanlış olan benım hayata bakış açımmış.yenı yenı anlıyorum bunu henüz.o yuzden artık değiştirmem gereken telkınler değil bakış açımı yenıdne duzenlemeye başladım..bakalım umarım mutlu olurum.sorunuma gelınce sorunum emın ol buradakılerden daha ağır değil hafıf belkide başkalarının amann bumuydu dıyebılcegı tarzda bı şey..ama ben cok abartmışıms anırım..hayırlısı bakalım allahın ıznıylee ustesınden gelecegım..

blue jaloon 28-03-2009 03:10 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 337617)
saol cemboli ilgin için:D mutsuzluk sanırım benım içinmdeymış ve emın ol atakan beylede diğer sevgılı uyelerle de defalarca konuştum yanlış olan telkınler vs dıl yanlış olan benım hayata bakış açımmış.yenı yenı anlıyorum bunu henüz.o yuzden artık değiştirmem gereken telkınler değil bakış açımı yenıdne duzenlemeye başladım..bakalım umarım mutlu olurum.sorunuma gelınce sorunum emın ol buradakılerden daha ağır değil hafıf belkide başkalarının amann bumuydu dıyebılcegı tarzda bı şey..ama ben cok abartmışıms anırım..hayırlısı bakalım allahın ıznıylee ustesınden gelecegım..

kizzz ne oldu sana tütü masallah:)))

the desert 28-03-2009 04:54 PM

bencede maşşalahh dıyelım dımı ama:D

the desert 29-03-2009 12:09 PM

12.06

yıne ıcımde bır sıkıntı başladı anlatamam..boyle sankı koskoca okyanusta boğuluor gıbıyım sankı sadece ben varım dunyada dıer ınsanlar cok mutlu herşey dort dortluks adece ben kguvensız mutsuz..kılo alıorum duzenlı olarak..mutsuzum..içimde fırtınalar kopuyor cevabı bulunmammış sorularla bırlıkte..ya nasıl bır sıkıntı var içimde anlatamam.......

the desert 29-03-2009 02:25 PM

şimdi kotuyum caresızı cok kotu herşey desem yalan olur cunku o kadar kotu değil hıc bı şey..ama ıyıde değil içimd eevet bır sıkıntı var ama kendmı berbat hıssedecek kadar değil ama ben husuzum evet...ama eskısı gıbı kotu değilim...ama ıyı hıc değilim anlamını bılmedığım adını koyamadığım bı şey bu...arada sıkışmışlıks ankı hanı ne super harıka denebılcek bı hayat nede berbat olmeyı duşunuorum dıyebılcegım caresızlık..tuhaf..sanırım atlatıomuyum?

cemboli 30-03-2009 11:22 PM

ya çok üzlüyorum biliyo musunuz bu yazıları görünce.ne oldu gene ya?^-^.arada dalgalanma hissi olur ya bi yerde okumuştum bunu nasıl derenin önüne bir set çekersin bi miktar akmaz ama sonra daha şelale gibi akmaya başlar onun gibi düşün.bu dalgalanmalar senin karakter yapının temelini sağlamlaştıracaktır buna inan umutsuzzluğa düşme iyi günler yaşamamızı istiyorum hepimizin.bak benim de sevdiğim kız benden 4 yaş büyük çıktı yaşı biraz küçük gösteriyodu ne bilim sevmiştim ve bir de erkek arkadaşı varmış ama üzülmedim hayatta daha önemli şeyler var elden gidene değil sahip olabileceklerine bakmalısın ve bakmalıyız.daha önümüzde uzun yıllar var daha birçok kişiden hoşlanacağız diye düşündüm ve işin içinden çıktım çok şükür.konficyusun bi lafı var:"hayatta herşey her zaman iyi gitmez,her zaman da kötü gitmez.".bunu aklıma getirererek avunuyorum ben.telkinleri dinlemeye devam et belki senin şuan mutsuzum dediğin günler telkinler dinlemeden önce mutluyum dediğin günlerle eşdeğer.çıtamız yükseldikçe atlama sırığımızı da yenilememiz gerekir.ama emin ol doğru telkinleri doğru şekilde dinlersen yaşam kaliten artacaktır.hiç üzülme sen çok değerlisin ve hepimiz öyleyiz.kimsenin başkasını üzmeye hakkı yok sen kendine değer vermelisin.
içimden geldi yazdım arkadaşlar sizleri seviyorum iyi günler.

justagirl 02-04-2009 08:14 PM

Alıntı:

cemboli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 337872)
ya çok üzlüyorum biliyo musunuz bu yazıları görünce.ne oldu gene ya?^-^.arada dalgalanma hissi olur ya bi yerde okumuştum bunu nasıl derenin önüne bir set çekersin bi miktar akmaz ama sonra daha şelale gibi akmaya başlar onun gibi düşün.bu dalgalanmalar senin karakter yapının temelini sağlamlaştıracaktır buna inan umutsuzzluğa düşme iyi günler yaşamamızı istiyorum hepimizin.bak benim de sevdiğim kız benden 4 yaş büyük çıktı yaşı biraz küçük gösteriyodu ne bilim sevmiştim ve bir de erkek arkadaşı varmış ama üzülmedim hayatta daha önemli şeyler var elden gidene değil sahip olabileceklerine bakmalısın ve bakmalıyız.daha önümüzde uzun yıllar var daha birçok kişiden hoşlanacağız diye düşündüm ve işin içinden çıktım çok şükür.konficyusun bi lafı var:"hayatta herşey her zaman iyi gitmez,her zaman da kötü gitmez.".bunu aklıma getirererek avunuyorum ben.telkinleri dinlemeye devam et belki senin şuan mutsuzum dediğin günler telkinler dinlemeden önce mutluyum dediğin günlerle eşdeğer.çıtamız yükseldikçe atlama sırığımızı da yenilememiz gerekir.ama emin ol doğru telkinleri doğru şekilde dinlersen yaşam kaliten artacaktır.hiç üzülme sen çok değerlisin ve hepimiz öyleyiz.kimsenin başkasını üzmeye hakkı yok sen kendine değer vermelisin.
içimden geldi yazdım arkadaşlar sizleri seviyorum iyi günler.

yerim seni bounusum benim neler de biliyormuşşşşşhappy6

the desert 05-04-2009 10:02 PM

bugun hayatımın en berbat en gurur kırıcı en çaresiz en olumsuz gununu yaşadım.ama duzlecek emınım duzelecek....elımdne gelen herşeyı yapacağım ..benım dışımda gelişen bır olay aslında ama..benımle de cok yakından alakalı aynı zamanda..çok çaresizim ama duşunmelıyım ve bulmalıyım...alahım nolur yrdım et..lutfen allahım yardım et...

kumsal1980 06-04-2009 12:37 AM

Allah yardımcın olsun the desert...

Siyahça 06-04-2009 08:02 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 343902)
alahım nolur yrdım et..lutfen allahım yardım et...

Allah'ım lütfen O'na yardım et!...

Sizin için dua ediyorum The Desert..

the desert 06-04-2009 08:57 PM

teşekkur ederım arökadaşlar..ama sorunumu hala çozemedım...allahım baa bır cıkar yol goster lutfen...

ebru_li 07-04-2009 09:57 AM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 358361)
teşekkur ederım arökadaşlar..ama sorunumu hala çozemedım...allahım baa bır cıkar yol goster lutfen...

Eminim yol gösterecektir12389allah yardımcın olsun güzel düşünmeye çalış böylece her ne ise seni üzen çözüm üretmene izin verir duruma gelirsin.

the desert 08-04-2009 07:46 PM

allahım meğersem benım ne guzle bır yaşantım varmışda haberım yokmuş...allahım şu sorunu bı cozeyım yemın ederım bır daha asla kendımı ufak şeyelr ıcın uzmıycem hep mutlu olcam.ama umarım cozerım şu olayı...umarım...allahım nolur yardım et.......

the desert 10-04-2009 10:28 PM

allahım kesınlıkle benım hayatım cok guzel sana bınlerce kere şukurler olsun:d cok mutluyum ben...allahım şukurler olsun...bınlerce kere allahım...

comte 10-04-2009 10:30 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 370952)
allahım kesınlıkle benım hayatım cok guzel sana bınlerce kere şukurler olsun:d cok mutluyum ben...allahım şukurler olsun...bınlerce kere allahım...

Çok sevindim.super

the desert 11-04-2009 11:12 AM

evet kesınlıkle oyle..allah bıze bı sorun verdığı zaman ve cozumunu bulmadığımızda daha oncekı hayatımızın ne kadar guzle oldugunu anlıoruz..o yuzden ben gercekten mutluyum gercekten ya..allahıms ana bınlerce kez şukurler olsun..bence sorun gelmeden once bunu anlasak daha guzle olurdu ama olsun...:D bunu anlamak d abır erdem bence...:D

the desert 12-04-2009 06:23 PM

allahıms ana şukurler olsun bınlerce mılyon kere...

the desert 15-04-2009 04:00 PM

sevgili günlük....içimde anlatamadığım bazı duygular var.bazen bakıyorum vazgectıgım duşunceler..bazne bakıyorum oyle bır çağlıyo kı kalbımde hayatıdm aduşuncelrımde...gunluk acaba ınsan cok ısterse işini kariyerını şehrını cevresını ve en onemlısı kendısını acaba tamamen değiştirirebılırmi?yenı umutlara yelken açıp yenı yenı lımanlar keşfedebılırmi?70 yaşına gelınce keşke dememek için ne yapabılırım?hayat nasıl dolu dolu yaşanır?ev iş iş ev ve sıkıntılar olmamalı sevgılı gunluk ınsanın hayatında gulebılmeli...kalbı yenıden bışeyler ıcın atmalı..takmamalı herşeyı gececek şeyleri kesınlıkle duşunmemeli..sevgıli günlük...artık gercekten gulmek ıcın ve hayatımı yenıden yıne deli deli yaşamak için en burdayım...olumlama çalışmalarıma yenıden yenı bır umutla başlıyorum..

Merto 15-04-2009 04:48 PM

Yaşamınız boyunca çeşitli seçimler yaparsınız. Seçimlerinizin bir kısmı çok yerindedir. Bazıları vasat, bazıları da düpedüz aptalcadır.
Kararlarınızın sizde bıraktığı anılarla ne yapacağınıza karar vermek bir sanattır.

Bu anıların sizi utandırmalarına, sizi sürekli geriye çekmelerine ve daha da yanlış kararlar almanıza neden olmalarına izin mi vereceksiniz?

Yoksa geçmişteki hatalarınızdan ders alacak, bunları aşmış olduğunuz için kendinizi rahatlamış hissedecek ve aldığınız dersleri ileriye doğru yürümek için mi kullanacaksınız?

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...siniz8230.html

the desert 15-04-2009 04:49 PM

yaşasınnn artık lımon avatarımı değiştirdim:D çunku hayatım lımon gıbı dıl ..allahımmm şukurelr olsuns anaaaa....

the desert 15-04-2009 05:02 PM

evet merto haklısın hemde sonuna kadar..aslında olay şu tamam hepımız ınsanız sonucta gelecegı goremıyorus..yaşıyorus..bı şekılde yaşanıo ıyı yada kotu herşey ve bıtıo..ama bıtıo..asıl sorun aslınd ayaşamamız değil asıl sorun hazmetmemiz..olayları tarafsızca bakıp,yenı pencereelr açmamız..ve elımızden gelenı yapmaya çalışmamız.içimizdekı ıtıcı gucu ortaya cıkarmamız...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:41 PM.