![]() |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Kendimi Rafa Kaldırdım Artık vakti geldi. Hep sevdim, hep bekledim. Belki de senin için bir kitaptı kendi yazdığın veya okuduğun. Hani elinden hiç düşürmediğin, kimseye bırakmadığın, hep bağrına bastığın… Ama bir şeyler oldu iste, ya kitap bitti noktayı koydun. Ya da sen değiştin ve gerek duymuyorsundur veya bu hikayeden artık bıkmışsındır. Tek söyleyeceğim nokta koyma. Virgül koy, kaldır rafa. Zaman geçsin belki biraz tozlanır, eskilir yani yaşlanır ama hep orda durur. Koyduğun gibi kimselere dokundurmaz. Hep ordadır beklemiştir seni. Zaman geçer onu özlemişsindir… Aklına gelir belki, hiç aklından çıkmaz hani yarım kalmıştır. Eline alırsın onu ve hiç tereddüt etmezsin bilirsin, seni beklemiştir ve hiç risk yoktur. Yeni bir şeyin tedirginliği yoktur içinde. Hep bildik hep senindir zaten, bıraktığın yerden devam edersin. Ben kendimi rafa kaldırıyorum... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... allahım neden boyle oluo neden tamam duzledı derken herşey alt ust oluo..ya deneme tahtası gıbı hıssedıorum kendımi..yemın ederım..aklım allak bullak delırcem ..allahım nolurrr yıne bı kapı aç bana lutfen allahım nolur............... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... güzel hikayeler okuyorumda hosuma gideni senin günlügüne yazdim hem ortam degissin hem nasilsin demek istedim |
Cevap: yine yeniden merhaba....... super yazmışsın ...saol yada her kım yazdıysa..tam benlık bı şey aslınd arafa kaldırmak kendıni ve tozlanmak ve sonra herşey gecınce tekrar okumak kendını hıc daha once yazılmamış gıbi...naısl yapıcam peki?bılıosan onuda soyle.sınır sıstemım harap cunku..hep sonu duşunuorum nasıl son verebılırım bu acıya dıye..bu sınır sıstemı bozukluğuna..naısl son verılrı bu hayata dıye...sonra duşunuorum aslaa allahın verdığı canı ancak allah alır die..benım oyle bı luksum yok die.susuorum ama bu aralar yıen bu duygum depereşti..bazen dıorum kı at kendını sokağa bı aranın altına..ama sonr aburda son verdıgım sorunları dıer tarafta aramak nereye kadar? |
Cevap: yine yeniden merhaba....... cici bayan kendin söylüyosun sinir sistemim harap diye yani bundan ne anliyoruz bilinc altin suan acilmis durumda durmadan getirir aklina sen bisi yokmus gibi cool takilcaksin taki dingin oluna kadar |
Cevap: yine yeniden merhaba....... kolay sanki... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... kolay degil... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... naısl yapcam peki? |
Cevap: yine yeniden merhaba....... bunun nefsle cihat oldugunu idrak eder sevap isledigini benimsersen allah yardimci oluyo |
Cevap: yine yeniden merhaba....... delirmek uzereyım... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:15 AM. |