![]() |
Cevap: yine yeniden merhaba....... öylemi gercekten doğrumu bu? |
Cevap: yine yeniden merhaba....... benim için değerlisin mesela dostum... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... canım saol ama bu içimdekı korkuyu ve sıkıntıyı almıo be cnm...send ebenım için cok değerlisin ınan bana...ama hayatım 360 derece değişcek die ınan bana cok sıkıntıdayım ne yapcam bılemıorum...cok cnaım sıkkın bu hayat benı cok yoruo emınım herkesı yoruodur ama ınan bana cok bunaldım.. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Alıntı:
|
Cevap: yine yeniden merhaba....... gulporcumm çok teşşekkur ederim cnm amaa....sorun şukı ıyılık yapıp denıze at derler ya benımolayım ole dıl ben kendım ıcın ıyılık yaptım aslında ıkı taraflı yanı karşımdkaı ıcınde ama en cok kendım ıcın yanı bu şey gıbıydı bır nevı anlaşma gıbı..cunku eğer o ıyılığı yapmasaydım bende zor durumda kalacaktım..yaptım yıen kaldım..cunku dıer tyaraf sozunu tutmadı..yapacagını yaptı..ve bunun sonucunda ben cok zor ama cok zor durumda kalıorum..offfffffff neysee acıkca yazmdana anlaşılacak bışey dıl ...sonucta ben cok uzuntuluyum cunku gercekten aşmam gereken sorunlarım var yanı kendımle alakalı olmayan şeylerın benım hayatıma bu kadar etkı etmesını ıstemıorum ..ama cok etkılenıorum duygusal olduğumdan dolayı sanırım...gercekten allah bana bu sorunu verdı cunku bunu halledersem kendımdekı en buyuk sorunumu halletmış olacagım başkalarının duşuncelerını onemsememe gıbı bı şey...ben cok takıorum...takmamam grekıo bılıorum ama cok takıorum ve cok yordu bu huyum benı ne geldıyse başıma bundna dolayı geldi.cok mutsuzum o yuzden...ağla2 |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Alıntı:
Arkadaşım slm,yukarda yazdıklarım,senin tam olarak sorununu bilmediğim için,genel şeylerdi...belliki seni çok üzmüş bu konu rt67üstesinden gelicek olan yine sensin,karamsar düşünme...hayatın güzelliklerle dolsunsmil56 |
Cevap: yine yeniden merhaba....... şimdide olmammış şeyelrın senaryosunu duznelıorum kafamda...yaolursa dıe kı kesın oluo cunku ne korktuysam başıma geldi..iyi duşunemıorum cunku bu konuda:( |
Cevap: yine yeniden merhaba....... evet gercekten cok uzdu ve halada uzuo.saol cnaımcım umarım hallolur cunku artık yapabılcegım bı şey kalmadı:(ağla2 |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Emin ol ki herşey geçecek.Senin için dua edecem... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... herşey kotuye gıdıo yaa...allahımmm:( napıcma bennn |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:19 AM. |