![]() |
Cevap: yine yeniden merhaba....... ama delirmiyo insan:)) sinirler bozuluyo hepsi bu |
Cevap: yine yeniden merhaba....... ya ne kadar soyluosun da ınan bana kotuyum artık kaldırmaıycma gıbı gelıo ve sankı bunlar herşeyın başlangıcıymış gıbı gelıo bana yanıı daha o kadar cok otu şey varkı yaşayacagım..allahım cok korkuorum |
Cevap: yine yeniden merhaba....... yooo hayat akiyo kimisi icin berbat kimisi icin seker gibi olan bisi yok sana öyle geliyo sinir sisteminin imdat cigliklari stresten uzak dur diyo böyle sacma sapan seyler getiririm aklina diyo |
Cevap: yine yeniden merhaba....... ya boyle çığlık atmak ıstıorum yaaa allahım nıye benn nıye?????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????? |
Cevap: yine yeniden merhaba....... yaaa dızlerıdme derman denen şey yok..yok yok yok..............kalmadı nefes alamıorum tekrar bıdaha olmıycka dedığım şeyelr yıen oluo ya bu ne ya....allahım yaaa sorun sorun sorun........... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... bir dakika! ne oldu burda? neyin var arkadaşım? kim üzdü seni söyle, kafasını kıralım! |
Cevap: yine yeniden merhaba....... herşeyden nefret edıorum herşeyden ya..lanet olsun!!!!!bıktım artık...............sıkıldımmmmmmmmm...hep aynı şeyleri yazıorum bılıorum amaaa hayatım labırent gıbı hep aynı yere donuş yapıorum....cıkmaz sonuc....paradoks yaa herşeyy neden hep başladığım yerdeyım?ne becerıksızım..allahım yaaa.dayanamıorum al canımı yaa...valla gcuum kalamdı............. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... bak eğer şu uzayan teoman canını sıktıysa hemen sıkıştırıp dövelim! lütfen teoman yaptı de hadi! sevincli |
Cevap: yine yeniden merhaba....... şimdi ben hangı telkını şimdi ben bu lanet durumdan kurtulmak için ne yapayım?hangı telkını dınleyeyım?hangi yaızyı okuyayım ne yapayım?bana yardımcı olurmsunuz? |
Cevap: yine yeniden merhaba....... ben değerliyim ve hiçkimse benim kadar önemli değil de yeter... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:44 AM. |