Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   yine yeniden merhaba....... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/227147-yine-yeniden-merhaba.html)

the desert 27-05-2009 08:38 PM

Cevap: yine yeniden merhaba.......

teşekkur ederım merto ve kumsal 1980....yani bazen olumsuzlukalra kapılmıorum değil..gerckten zor bı donem atlatıorum maddı manevı ama allhın ıznıyle gecıcem bu donemıde..cok sevındım cok teşekkur ederimm benı takıp etmenzı ve bana guzle şeyelr yazmanız benı cok sevındırdi..cok teşekkure derım:D sizleri cok sevıorum...

the desert 27-05-2009 08:41 PM

SİYAHÇAMMMMMMMMM...senı cok ozledim bunu solemek istiorum ılkonce.....sen olmayınca akşamlar kahkahasız tatsız tuzsuz kapanıo sanki..ama sen ıyı ol yeter cnmm anlayabılıorum seni...eğer konuşmak istersen adresı bılıosun....ben ustune gelmek ıstemıorum pek fazla..emın ol herşey yoluna gırcek sadece sabır sabır....O0O0

the desert 27-05-2009 08:52 PM

bugun guzle bı gundu..eğlencelıydi..hıc beklemedığım biri aradı vs..yaa yemın ederımm bolee mıdem kelebeklenıo:D cok ılgınc ortada fol yok yımırta----dıkkat edın yımırta:D-- yok ama benım bole mıdem kelebeklenıo hayırdır işallah sankım bu bole cok mutlu olcagıma işaret:D ha evet sorunlarım var yok değil hatta buyuyolar durmadan ama napımm yaaa ona uzul buna uzul hayatım gıdıo amannn dedım bende elımden gelenı yapıp alaha tevekkul edıorum...ne demışler eşşeğını---ayıptır solemesı--- sağlam kazığa bağla sonra allaha ole tevekkul et.--yada ona benzer bı şey----

the desert 27-05-2009 09:01 PM

hımmm allahımmm gerckten varlığınla huzur buluorum içimde damarlarımda ,kucucuk kalbımde,aklımd abeynımde zıkrımde olman cok guven verıcı bı duygu....ve guc verıcı...sankı sankı bolee hanı yanlış yapsanda arkanda dev gıbı şey vardır korkmassın ya işte sne benım için oylesın...senden başkada kımsem yok zaten:( neyse...evet sana guvenıorum ve sana ınanıorum..senın varlığınla ve sneın sayende herşey duzlecek...bende gulucem--kı aslıdn azaten guluorum--:D eğlenıcem....---çok şukur oda var:D----herşey duzlecek..ama şuda bı gercekkı sorunlarımla karşılaştığımda bana bı yol gosterıosun allahım hemen bı ışık goruorum hıc bı zaman devamlı karanlıkta kalmıorum..teşekkur ederım allahım...senı duşundukçe ıcım huzurla doluo...

the desert 27-05-2009 10:58 PM

hayattttttttttt seniiiiiiiiiiiiiiiii çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviorummmmmmmmmmmmm hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:d

teoman_ 28-05-2009 12:07 AM

hiçbir zaman karanlıkta kalmaman dileğiyle..

the desert 28-05-2009 09:36 PM

teşekkur ederim teo:D senınde uzaman dileğiyleeeeeeeeee:D

the desert 28-05-2009 10:39 PM

:( offf kafamda şupheelr var huzursuzum yaww.neyse bakalım allahım yıne guzle bır gundu teşekkur ederım herşey ıcın...ılkonce bole bı sıte var herşeyden once benı ızleyen ne yaptıgımı dıkkatle takıp edenler var.cok saolun...ıyı yoldayım merak edılmek guzle şey:D soracımamaaa alnım acık yaptığım her işte....huzurluyum o acıdan...sonraaa kazasız belasız gezınıorum ortada:dosracımaa umıtlerım varrr hayata dair...sorunlarımda var benı olgunlaştıran hayata daha pozıtıf bakmamamı sağlayan...teşekkur ederım allahım:D

the desert 30-05-2009 08:24 AM

gunaydın herkeseeeeeeee..............herkesın guzel super bır gun gçirmesi dileğiylee

the desert 30-05-2009 08:02 PM

hayat berbat....snaırım pollaynnacılık buraya kadarmış..herşey kotu gıdıo hayatımda....nefret edıorum herşeyden.......bu kadar ıyı kalplı olupda bı ınsan neden bu kadar cok uzulur anlam veremıorum..gerckten anlama veremıorum..cok bunaldım cok.allahım ya var ya gercekten al şu cnaımıd akurtulayım ya...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:44 AM.