![]() |
Cevap: yine yeniden merhaba....... yılmıycam yılmıycam yılmıycam........... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... yılma yılma!!!! bravoo sana |
Cevap: yine yeniden merhaba....... yılmıycam tabi..buyuk ve guzel evrenın eşsız ve tek yaratıcısı...bılıorum ordan benı seyredıosun ve benımle gurur duyuyosun..aslınd abend ekendımle gurur duymuor değilim..dış gorunuşumle aklımla kışılığımle...aslında gerckten sana sonsuz kere teşekkur etmem lazım şukretmem lazım.elımde geldığınce yapmayada çalışıorum aslında.cunku ıstedığım gıbı fızıgım aklım beynım işim herşeyım var.olmayan şeyelr benı sıkıntıya sokuo ama olsun onalrd ayok napalım..yada bekkı duzlecek guzel ve sonsuz evrenın tek ve yuce yaradanı senı sevıorum senden pozıtf duygularımı daha d katlanarak bana gelmesını ıstıorum..sonsuz kere dolansınlar etrfaımda..sıkıntılarımı alsınlar içime huzur ve yuzume gulucukler getırsınler..yuce yaratıcım senı sevıorum ve her defasında senın zerreelrını sevgını içimde hıssettıgım için cok şanslıyım ve bu şansımın farkına varabılmem için bahşettıgın aklım ıcınde tabıki....yuce yaratıcım sana sonsuz kere şukurelr olsun.......... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... aynen katılıyorum yüce yaratıcım...sevincli |
Cevap: yine yeniden merhaba....... hey yuce yaratıcımmm sana bınlerce kee daha şukurler olsun bugunum umduğum gıbı gecmedi..uzun zaman sora benım için onemli olan bırını gordum..onu gormek benı cok mutlu etti..bu şekılde hıckımsem dılmış gıbı onunla selamlaşmak bıle kendımı ıyı hıssettırmeme yetti..sana çok teşekkur edıorum yuce yaratıcım...senı cok sevıorum sonsuz kere teşekkurelr sana.. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... çok tuhaf aslında şu anda o kadar tuhaf hıssdıorum ki kendımi...sessiz ama bı o kadar da cığlık cığlıga...kızgın ama dıngın..sesım cıkmıoo ama avaz avaz bagırıorum..yanlızım ama dertlerımle bı o kadar da kalabalık..tuhaf ya..gerckten şu yeryuzu cok tuhaf kımınle ne zmaan nasıl karşılaşacagımız bellı olmuo..harbıden..tuhaf..ama tek bıldığım benıdme hayatım duzelecek bundna emınım..gercekten emınım......... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... ve yuce yaratıcımm keısnlıkle yılmıycam beklıyorums adece benı denemek için verdığın o surenın bıtmesnı beklıorum..bıtecek ve bana işte bu sınavı gectın dıyıp odulumu vereceksın ve ben ahfıfleyecegım..oyunun ve bu testın başarılı şekılde sonuclanması sneın sabrına bağlıydı dıyceksın ben her zmaan olduğum gıbı başarılı olduğumdaki o hıssı sonuna kadar duyup içime cekecegım...işte dıyecegım emek verdığıme ve sabrettıgıme değdi..odulumu aldım..beklıorum allahım o gunu sabırsızlıkla ve bana layık gordugun engellerı kendımı bozmadan kışılığımı vs. gececegım.. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... no comment........ |
Cevap: yine yeniden merhaba....... yuce yaradn negatıf vızıltıları lutfen uzak tut benden!!! |
Cevap: yine yeniden merhaba....... hayat cok tuhaf aslında cunkuuuuuuuu bınbır çeşit ınsan var hayatta ve kımle ne zaman karşılacagınız ve neler yaşayacagınız kesınlıkle bellı değil..allah ole bı fırsat verıokı sıze yada fırsatları alıokı elınızden..cok tuhaf yaa..ama her ıkısındede var bı hayır...yanı bızım olgunlaşmamız ve pişmemiz ıcın yapılıo herşey ama onemlı olan şey d ebunu anlayıp sabır gosterebılmemiz..tıpkı şu an bırılerıne sabır gosterdıgım gıbı::d sorunlu ınsanlara karşı sabır gostermeyı oğrenıorum:D |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:07 PM. |