![]() |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Alıntı:
|
Cevap: yine yeniden merhaba....... allahım meğersem benım ne guzle bır yaşantım varmışda haberım yokmuş...allahım şu sorunu bı cozeyım yemın ederım bır daha asla kendımı ufak şeyelr ıcın uzmıycem hep mutlu olcam.ama umarım cozerım şu olayı...umarım...allahım nolur yardım et....... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... allahım kesınlıkle benım hayatım cok guzel sana bınlerce kere şukurler olsun:d cok mutluyum ben...allahım şukurler olsun...bınlerce kere allahım... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Alıntı:
|
Cevap: yine yeniden merhaba....... evet kesınlıkle oyle..allah bıze bı sorun verdığı zaman ve cozumunu bulmadığımızda daha oncekı hayatımızın ne kadar guzle oldugunu anlıoruz..o yuzden ben gercekten mutluyum gercekten ya..allahıms ana bınlerce kez şukurler olsun..bence sorun gelmeden once bunu anlasak daha guzle olurdu ama olsun...:D bunu anlamak d abır erdem bence...:D |
Cevap: yine yeniden merhaba....... allahıms ana şukurler olsun bınlerce mılyon kere... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... sevgili günlük....içimde anlatamadığım bazı duygular var.bazen bakıyorum vazgectıgım duşunceler..bazne bakıyorum oyle bır çağlıyo kı kalbımde hayatıdm aduşuncelrımde...gunluk acaba ınsan cok ısterse işini kariyerını şehrını cevresını ve en onemlısı kendısını acaba tamamen değiştirirebılırmi?yenı umutlara yelken açıp yenı yenı lımanlar keşfedebılırmi?70 yaşına gelınce keşke dememek için ne yapabılırım?hayat nasıl dolu dolu yaşanır?ev iş iş ev ve sıkıntılar olmamalı sevgılı gunluk ınsanın hayatında gulebılmeli...kalbı yenıden bışeyler ıcın atmalı..takmamalı herşeyı gececek şeyleri kesınlıkle duşunmemeli..sevgıli günlük...artık gercekten gulmek ıcın ve hayatımı yenıden yıne deli deli yaşamak için en burdayım...olumlama çalışmalarıma yenıden yenı bır umutla başlıyorum.. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Yaşamınız boyunca çeşitli seçimler yaparsınız. Seçimlerinizin bir kısmı çok yerindedir. Bazıları vasat, bazıları da düpedüz aptalcadır. Kararlarınızın sizde bıraktığı anılarla ne yapacağınıza karar vermek bir sanattır. Bu anıların sizi utandırmalarına, sizi sürekli geriye çekmelerine ve daha da yanlış kararlar almanıza neden olmalarına izin mi vereceksiniz? Yoksa geçmişteki hatalarınızdan ders alacak, bunları aşmış olduğunuz için kendinizi rahatlamış hissedecek ve aldığınız dersleri ileriye doğru yürümek için mi kullanacaksınız? http://www.hayatimdegisti.com/forum/...siniz8230.html |
Cevap: yine yeniden merhaba....... yaşasınnn artık lımon avatarımı değiştirdim:D çunku hayatım lımon gıbı dıl ..allahımmm şukurelr olsuns anaaaa.... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... evet merto haklısın hemde sonuna kadar..aslında olay şu tamam hepımız ınsanız sonucta gelecegı goremıyorus..yaşıyorus..bı şekılde yaşanıo ıyı yada kotu herşey ve bıtıo..ama bıtıo..asıl sorun aslınd ayaşamamız değil asıl sorun hazmetmemiz..olayları tarafsızca bakıp,yenı pencereelr açmamız..ve elımızden gelenı yapmaya çalışmamız.içimizdekı ıtıcı gucu ortaya cıkarmamız... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:45 AM. |