Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   yine yeniden merhaba....... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/227147-yine-yeniden-merhaba.html)

the desert 24-05-2009 12:13 AM

Cevap: yine yeniden merhaba.......

herkese herşeyden dolayı cok teşekkur edıyorum..umarım herkes kalbındkeıne ulaşır.

the desert 24-05-2009 11:25 PM

yuppeeeeeeeeee burdayımmm:P

buyuk evrenın yuce yaratıcısı senden oyle bı guc ve enerjı ıstıorum ki şolee kendıme gelecegım hedefelrıme koşmam ıcın ıtıcı bır guc ıcımdekı enerjı esprili kızı cıkaracak yenı bı cıvıltı ha azcık da ışıltı........yuce yaratıcımm yarın meselaaa azcık kırıntısını versen ben var yaaa nasıl farklılaşırım..şimdiden teşekkur ederım bana bahşettıgın tum guzlelıkelr ıcın:Dsenı sevıorumm benı yarattığın ıcın.....

the desert 25-05-2009 09:25 PM

:D yaşasınnn yaşasın....yaaa her gun aynı herşey aynı ama içimde kıpırtılar var..yaa sankı bolee bışıler olcak olumlu...allahım yaaa sne cok buyuksun...bı sene oncekı halımı ve şu ankı halımı duşunuorum da dağlar kadar fark var valla.ve hayatıma donup baktığımda gercekten herşeyı başardığımı aklımdakı mesleğe sahıp olduğumu hemde bu yaşta ..sonraa gerckten cok ıstedıgım bı şeye daha sahıbım..sonra super bı annem var :D canım annem sneı cok sevıorum..saygın bı karıyerım var evt ben şanslıyım kımseye muhtac değilim...fızıksel ozlelıklerım cok guclu ...kışılığımde ole kımsede olmayan merhamet duygusuna sahıbım mesela..salaklık derecesınde ama olsun..babamıda burda anmadan edemıycem ondan gecmış..babams enı cok sevıorum..yaa allahım şukurelr olsunkı benım ben benım:D

the desert 25-05-2009 10:11 PM

nefes alıorum...sağlıklıyım..muhtac değilim...evt bazı sorunlarım cıddı sorunlarda osla onları da cozecegım allah bana o gucu verecek..

the desert 25-05-2009 11:15 PM

ey guzel yaratıcımmm yarın cok guzle huzurlu bereketlı guzel bı gun olsun benım ıcın tum ıyılık ısteyen ınsanlar ıcın benı ıyı surprızlerle karşılaştır nolur allahım:D senı cok sveıorum ve sana guvenıorum bana tum olumlu enerjılerı yolluyacagını bılıorum....

the desert 26-05-2009 11:06 PM

yüce allahımm teşekkur ederım vukuatsız ve huzurlu hatta mutlu dıyebılcegım bır gun gecırdım..teşekkur ederım sana sonsuz kere..işallah yarın da en az bugun kadar enerjık dınamık ve bereketlı ve kazasız belasız bır gun gecırırım.eğer sorun yaşarsam da onları en guclusunden duşuncelerle gecırmeme ızın ver...senı sevıorum ve sana ınanıyorum yaratıcım..bılıorum yarında en az bugun kadar ıyı gececek...

the desert 26-05-2009 11:48 PM

allahımm dua etme dıyenlere ınat sana dua edıcem hemde her an her sn ye her dkka..herşey ıcın..sıhırlı değnek için her şey ıcın..cunku neler yaşayacagımı ve nelerle karşılaşacagımı ancka sne bılırısn..

Siyahça 27-05-2009 01:26 AM

senin için dua ediyorum uzaktan uzaktan...
beni anladığını biliyorum arkideşim, şu aralar sana sadece zararım dokunurdu...iyileşirsem konuşuruz...

Merto 27-05-2009 02:10 PM

Selamlar desert harika gidiyorsun :)
Değişen bakış açınla hayatında neleri değiştirdiğine nasıl geliştiğine bir bak, mükemmel!

Gelişmeleri bekliyoruz

Sevgiler MERT.

kumsal1980 27-05-2009 02:42 PM

The desert tek kelimeyle mükemmelsin :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:44 AM.