site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Merhaba bende yeniyim daha birkaç gün oldu herkeze mutlu huzurlu günler dilerim inşallh

Merhaba ben de yeni katıldım aranıza telkinleri henüz dinlemedim ama en kısa zamanda dinlemeye başlayacağım.umarım işe yarar:)

Merhaba ben de yeni katıldım aranıza telkinleri henüz dinlemedim ama en kısa zamanda dinlemeye başlayacağım.umarım işe yarar:)

Hosgeldin aramiza...

Vakit kaybetmeden dinlemeni oneririm tabi ki oncelikle Rehber bolumunu okumani tavsiye ediyorum, acaba dedigin her sorunun cevabi orada:)))

Mutlu gelisimler....krzm67

Merhaba,ben de yeni katıldım..telkinleri ağustostan beri dinliyorum.Ama şu sıralar dalgalanma yaşıyorum sanırım,umarım bir an önce geçer.Bu siteyle karşılaştığım için çok mutluyum :zpzp:

Sevgili Ruzgarin fisiltisi ( Ne kadar da guzel bir nick bu arada soylemeden gecemicem)

Kesinlikle dalgalanma sureci geciyor sakin merak etme... Ve dalgalanma hissini yasadigin icin cok sanslisin, cunku telkinler bilincaltinda degisikliklere yol acmaya baslayip, cirpinmaya baslamis bile...

Emin ol geciyor 1-2 gun sabret ve dinlemeye devam et....

Mutlu paylasimlar....girlhaha

merhabalaaaar buraya hayatımın değişeceğine inandığım için hoşbulduuk..

Sevgili Ruzgarin fisiltisi ( Ne kadar da guzel bir nick bu arada soylemeden gecemicem)

Kesinlikle dalgalanma sureci geciyor sakin merak etme... Ve dalgalanma hissini yasadigin icin cok sanslisin, cunku telkinler bilincaltinda degisikliklere yol acmaya baslayip, cirpinmaya baslamis bile...

Emin ol geciyor 1-2 gun sabret ve dinlemeye devam et....

Mutlu paylasimlar....girlhaha
evet gerçekten de geçti birkaç gün sonra,son günlerde de çok neşeliyim gulensmiley
her gece dinliyorum music45

Senin adina cok sevindim canim umarim bu sekilde kararlilikla devam edersin...

Aklina ne takilirsa takilsin sormayi ihmal etme...

Seninleyiz... Bu yolda her birlikteyiz unutma...

merhabalar bende araniza yeni katildim.
benim problemim kilo verememek. sitenizle bir kac ay once tanistim.
yine kilo vermekle alakali birseyler bakarken fakat uye olmak bu zamana nasipmis. bunu denemeyi cok istiyorum fakat gunde 8 saat yapabilirmiyim bilmiyorum.

Merhaba herkese ben damla :) her seferinde siteye girer girmez pozitif enerjiler saçılıyor ekrandan bana yerimde doğruluyorum.Her seferinde diyorum çünkü uzuuun zamandır takip ediyorum en sonunda bende kendimi tanıtayım dedim.23 yaşındayım,biraz fazla heyecanlı biriyim tezcanlıyım umarım bana faydalı olur burası,sizleri sevgiyle selamlıyorum :)

Merhaba herkese ben damla :) her seferinde siteye girer girmez pozitif enerjiler saçılıyor ekrandan bana yerimde doğruluyorum.Her seferinde diyorum çünkü uzuuun zamandır takip ediyorum en sonunda bende kendimi tanıtayım dedim.23 yaşındayım,biraz fazla heyecanlı biriyim tezcanlıyım umarım bana faydalı olur burası,sizleri sevgiyle selamlıyorum :)

Hosgeldin yanimiza sevgili Damla...

Mutlu paylasimlasmileydance

ve merhaba size de...
hep yeni merhabalara merhaba demeniz dileğiyle :)

Herkese merhaba,
Pisimbat senin gibi tatlı bir kedi olur da uğramadan geçer miyim hiç? :))

merhaba ben binay yeni üye oldum sınavlara hazırlanıyorum uykuda öğrenmeyi merak edip üye oldum

Umbrella-cats_w1mc-pExP0sKdRwTk2jsg.jpg

merabalar bende hoşbulduk diyorum yeni bir üye olarak smil56

okduklarıma göre sana uğramada olmazmışşş :))) e bende geldim demek için bi uğrayayım dedim pisicik

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri