Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Merhaba ben de yeni katıldım aranıza telkinleri henüz dinlemedim ama en kısa zamanda dinlemeye başlayacağım.umarım işe yarar![]()
Merhaba,ben de yeni katıldım..telkinleri ağustostan beri dinliyorum.Ama şu sıralar dalgalanma yaşıyorum sanırım,umarım bir an önce geçer.Bu siteyle karşılaştığım için çok mutluyum :zpzp:
evet gerçekten de geçti birkaç gün sonra,son günlerde de çok neşeliyim gulensmileySevgili Ruzgarin fisiltisi ( Ne kadar da guzel bir nick bu arada soylemeden gecemicem)
Kesinlikle dalgalanma sureci geciyor sakin merak etme... Ve dalgalanma hissini yasadigin icin cok sanslisin, cunku telkinler bilincaltinda degisikliklere yol acmaya baslayip, cirpinmaya baslamis bile...
Emin ol geciyor 1-2 gun sabret ve dinlemeye devam et....
Mutlu paylasimlar....girlhaha
çok teşekkür ederim ilginiz için actionsmileSenin adina cok sevindim canim umarim bu sekilde kararlilikla devam edersin...
Aklina ne takilirsa takilsin sormayi ihmal etme...
Seninleyiz... Bu yolda her birlikteyiz unutma...
Merhaba herkese ben damlaher seferinde siteye girer girmez pozitif enerjiler saçılıyor ekrandan bana yerimde doğruluyorum.Her seferinde diyorum çünkü uzuuun zamandır takip ediyorum en sonunda bende kendimi tanıtayım dedim.23 yaşındayım,biraz fazla heyecanlı biriyim tezcanlıyım umarım bana faydalı olur burası,sizleri sevgiyle selamlıyorum
![]()
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.