site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Herkese merhaba
içimizdeki çığlığımızın teskin edici adresine hoşgeldim,hoşgeldiniz

merhaba kediii :)

Herkese merhaba.... Sitenin uzun zamandan beri gözlemcisi olmama rağmen forumun yeni katılımcısıyım.... Yani aslında şöyle önceden kayıt olmuştum ama sanırım birşeyler yazmamıştım maalesef hatırlamıyorum . :(( :))))

merhabalar
ikigün önce siteyi inceleme fırsatım oldu bugün üyelik kaydımı yaptım.cd çalışmaları hakkında geçen sene araştırmalar yapmıştım ama doğru zaman bu zamanmış sanırım.tecrübeli arkadaşların tecrübelirinden faydalanmayı çok isterim.şimdilik başlangıç olarak bir mp3 aldım dün geceden beri ego güçlendirici ve suçluluk duygusu kayıtlarını dinliyorum.emeği geçen insanlara faydalı olma yolunda çalışan gönül vermiş herkese çok teşekkür ediyorum.sevgiler gülten mutlu

Merhabaa bende geldimm:)) Daha öncede gelmiştim ama gittim şimdi temelli geldim herkese kocaman selamlarr:)Bir daha göndertmeyin beni:(

Merhabalar herkese iyi günler, siteye gittiğim sürücü kursundaki hocam tavsiyesiyle üye oldum. Bu tür konular normaldede ilgimi çeker biraz inceledim ve üye olmaya karar verdim. Şimdi benim bundan sonra ne yapacağımla ilgili bilgi verirseniz çok memnun olurum. Malum yeni katıldım ve çok fazla bilgim yok. Siteden ücretsiz olarak indirdiğim 4 adet müzik var ve ben bunları nasıl dinleyeceğim ? Nasıl dinleyeceğim derken 1 müziği 1 hafta boyunca mı ? Yoksa 1 haftada dinleyebildiğim kadar hepsini karışık mı ?
Cevabınızı bekliyorum ? İyi günler tekrardan.

merhaba arkadaşlar,zenginlikle ilgili ilgilenen oldu mu biraz saçma geliyo cd dinleyip zengin olma işi ama nedir bu işin sırrı ? ha bide şu enerji muhabbetleri nasıl işlliyor:)

Hoş geldiniz. İlla ki olmuştur. Ben de bolluk ve bereket telkini dinledim. Faydasını kendi çapımda gördüm. En basitinden kolayca para biriktirdim. Kendinizi zenginlik diye sınırlamayın. Maddi zenginlik yanı sıra manevi zenginlikleri de keşfedebilirsiniz. Eğer gerçekten istiyorsanız ve öğrenmeye hazırsanız okuyup, öğreneceğiniz çok şey var. Enerji zaten var evrende bazı insanlar bunu aktif ve isteklerine uygun şekilde kullanabiliyor. En basitinden bu işi düşüncelerinizi kontrol ederek yapabilirsiniz bu sizin pozitif enerjini yükseltir ve hayata bakış açınız değiştikçe başınıza gelecek olayların şekli ve size öğretecekleri de değişecektir.

ben maddi anlamda zenginlik beklentisindeyim para birikterme gibi yöntemler değil..

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım... :) Sitedeki konular ilgimi çekti subliminal mesajları günümüzde kötü amaçlı kullananlar çok oldu mesela çizgi filmler,müzikler vs ama böyle iyi amaçlara hizmet ettiğini de görünce sevindim :)

TEŞEKKÜR EDERİM SWEEET ve forumdaki diğer arkadaşlara ... :) :) :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri